Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ne zadovolji me :/

ne zadovolji me :/

Saj ti si tudi nadležna, pa te moramo prenašat, pa jaz sem komu nadležen, pa tak dalje pa dalje…. :D[/quote]

Ja, tako to gre, enim bolj sedeš in oni tebi, drugim pač ne. Samo enTip ima posebne travme zaradi mene, pa mu želim, da se pozdravi, zato sem to izpostavila.[/quote]

A mu nisi dala?

Ja Ribica no, to pa je bolj kontra od tistih 3 uslišanih želj 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Se strinjam, vendar ne v tem primeru. Če tipu pride ko mu ga ona pogleda, potem sexa sploh ni.. so neke vrste igric lahko namesto tega… ampak samo s temi nadomestki se ne da živet. Vsaj nekateri ne bi mogli, da ne bom rekel za vse. In ta “njegov” problem nima nobene veze z odnosom samim.[/quote]
Ja, na začetku smo vsi bili zelo podobni a ne. Morda je potrebno le malo potrpljenja, da se tip privadi in bo potem prava veselica v postelji. Njena odločitev pa je, če je tega “čakanja” vreden.[/quote]

Jaz močno dvomim. Če tip v tem (po pisanju avtorice) sploh ne vidi problema in mu dol visi (hehe)
ali se ima ona fajn ali ne, potem jaz ne vidim kakšne silne perspektive…

Saj ti si tudi nadležna, pa te moramo prenašat, pa jaz sem komu nadležen, pa tak dalje pa dalje…. :D[/quote]

Ja, tako to gre, enim bolj sedeš in oni tebi, drugim pač ne. Samo enTip ima posebne travme zaradi mene, pa mu želim, da se pozdravi, zato sem to izpostavila.[/quote]
Težko pozabi, če pa ga konstantno opominjaš na to. Ti že tak paše a ne. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nas tudi, ne pozabi nas obvestit. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, na začetku smo vsi bili zelo podobni a ne. Morda je potrebno le malo potrpljenja, da se tip privadi in bo potem prava veselica v postelji. Njena odločitev pa je, če je tega “čakanja” vreden.[/quote]

Jaz močno dvomim. Če tip v tem (po pisanju avtorice) sploh ne vidi problema in mu dol visi (hehe)
ali se ima ona fajn ali ne, potem jaz ne vidim kakšne silne perspektive…[/quote]

Sem hoto napisat zdaj nekaj grdega glede perspektive, pa sem se vgrizno v prste 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

ali se ima ona fajn ali ne, potem jaz ne vidim kakšne silne perspektive…[/quote]
Zdaj, če se ni pogovorila z njim (ne vemo), bi rekel, da je bolj ugibala, kolk mu visi. Tisto, kar mu visi po tem, ko mu pride, ne šteje. :))

Sem hoto napisat zdaj nekaj grdega glede perspektive, pa sem se vgrizno v prste :)[/quote]

Lepo. Kar poskusi še kdaj 🙂

Zdaj, če se ni pogovorila z njim (ne vemo), bi rekel, da je bolj ugibala, kolk mu visi. Tisto, kar mu visi po tem, ko mu pride, ne šteje. :))[/quote]

Češ rečt, da tip sploh ni opazil, da mu je po par sekundah prišlo?
Hja…

Mislim, da je v tem primeru slab seks izključno zaradi njegove neizkušenosti. Morda tudi njene. Glede na to, da mu pride takoj, bi rekel, da ima ona super “skill”. :)[/quote]

mene je bolj zanimalo tole:

Torej še enkrat, če tale ženska da tega tipa za katerega TRDI, daj e drugač super ”idealen” tip z dobrim srcom VSTRAN, pomeni da je seks prevagal, vse te ”silne” pozitivne lastnosti………

Kaj je drugega potem to kot da ji je seks na prvem mestu :)[/quote]

Saj mi ni seks na prvem mestu, je pa zelo pomemben. In nevem zakaj bi bilo to šokantno, če ma ženska rada seks!?

Ja je drugače super tip, ampak nevem več koliko sem pripravljena čakati, da ga ne bi prevarala in da bi se kaj izboljšalo, če se do zdaj še ni nič. Če malo primem pa je že konec. Koliko in kakšni pogovori lahko to rešijo, če se sam ne potrudi??
A je to spet šokantno??

Torej še enkrat, če tale ženska da tega tipa za katerega TRDI, daj e drugač super ”idealen” tip z dobrim srcom VSTRAN, pomeni da je seks prevagal, vse te ”silne” pozitivne lastnosti………

Saj mi ni seks na prvem mestu, je pa zelo pomemben. In nevem zakaj bi bilo to šokantno, če ma ženska rada seks!?

Ja je drugače super tip, ampak nevem več koliko sem pripravljena čakati, da ga ne bi prevarala in da bi se kaj izboljšalo, če se do zdaj še ni nič. Če malo primem pa je že konec. Koliko in kakšni pogovori lahko to rešijo, če se sam ne potrudi??
A je to spet šokantno??[/quote]
Ni šokantno, če ima ženska rada sex. Eni pač ne razumemo, da lahko moški konča če mu ga ženska samo prime…. 🙂 Ne verjamem 🙂

Ni šokantno, če ima ženska rada sex. Eni pač ne razumemo, da lahko moški konča če mu ga ženska samo prime…. 🙂 Ne verjamem :)[/quote]

Eni ne razumete in ne verjamete, enim se pa pač to dogaja:/
Saj bi ti dokazala ampak nisva za kamero:D

Ni šokantno, če ima ženska rada sex. Eni pač ne razumemo, da lahko moški konča če mu ga ženska samo prime…. 🙂 Ne verjamem :)[/quote]

Saj bi ti dokazala ampak nisva za kamero:D[/quote]
Ja pol pač bo ostalo na tem, da ne bom verjel 🙂

Predlagam drasticne korake. Eto, bom konkreten:
– Poleg njega se vlezi v spodnjem perilu svoje babice. Cisto za vsak slucaj, da mu ne pride, ko te pogleda.
– Njegovega tice ne le da ne prijemlji, se poglej ga kvecjemu na skrivaj. Ne drgni ga ob nic. Ma, se najbolje, da ostane v cim bolj oprijetih gatah, da mu tic slucajno kam ne uide. Npr., v tvoje roke.
– En lep cas se obdelujta tako, da mu tic ostane v gatah, brez mrdanja. Naj prakticira oralo.
– Kupi se dildota v obliki njegovega tica s katerim te naj zacne obdelovati, ko pride cas. Njegov tic se vedno v gatah!!
– Pocnita karkoli ze rabis, da ti pride. On naj kar lepo ostane v gatah.
– Ko ti pride, ce niti ultra mokra, se mocno namazi z lubrikantom. On gate dol. Namazu me se tica. Da bo ja cim bolj gladko slo!!! In naj krese dokler mu znese.

Jebi ga. Ce se se tako smesno bere. Uspeh je zagotovljen. Upam, da sem te malo izobrazil…

– Poleg njega se vlezi v spodnjem perilu svoje babice. Cisto za vsak slucaj, da mu ne pride, ko te pogleda.
– Njegovega tice ne le da ne prijemlji, se poglej ga kvecjemu na skrivaj. Ne drgni ga ob nic. Ma, se najbolje, da ostane v cim bolj oprijetih gatah, da mu tic slucajno kam ne uide. Npr., v tvoje roke.
– En lep cas se obdelujta tako, da mu tic ostane v gatah, brez mrdanja. Naj prakticira oralo.
– Kupi se dildota v obliki njegovega tica s katerim te naj zacne obdelovati, ko pride cas. Njegov tic se vedno v gatah!!
– Ko ti pride, ce niti ultra mokra, se mocno namazi z lubrikantom. On gate dol. Namazu me se tica. Da bo ja cim bolj gladko slo!!! In naj krese dokler mu znese.

Jebi ga. Ce se se tako smesno bere. Uspeh je zagotovljen. Upam, da sem te malo izobrazil…[/quote]
Zaje.bal si nekaj…
Ne sme mu ga mazat, ker ima čaroben dotik al čarobne roke… kakor hitro mu ga prime, tipu pride..
Torej morda bi pomagalo, če bi dala kakšne debeeele rokavice na svoje čarobne dlani. Morda smučarske, ali kakšne delavske, tiste usnjene. Ali pa da sploh nič ne počne s svojimi ročicami… naj si Kur.ca tip sam namaže… očitno je navajen delat z njim

Drgač za prezgodni izliv obstaja precej delujočih tehnik in tega je na internetu na pretek.
Če seveda dečko sploh opazi, da ima težavo, oziroma če mu je kaj do tega, da bo še
ženska imela kaj od seksa….
Ampak ponavadi je to tabu tema….obema je neprijetno govoriti o tem. Je pa na žalost tako, da
se z ignoriranjem stvari ne da popraviti, če jo pa izpostaviš, je pa še slabše.
Res pomaga samo, če se resno lotiš (uporabljaš tehnike in vaja dela mojstra)

Jebi ga. Ce se se tako smesno bere. Uspeh je zagotovljen. Upam, da sem te malo izobrazil…[/quote]
Zaje.bal si nekaj…
Ne sme mu ga mazat, ker ima čaroben dotik al čarobne roke… kakor hitro mu ga prime, tipu pride..
Torej morda bi pomagalo, če bi dala kakšne debeeele rokavice na svoje čarobne dlani. Morda smučarske, ali kakšne delavske, tiste usnjene. Ali pa da sploh nič ne počne s svojimi ročicami… naj si Kur.ca tip sam namaže… očitno je navajen delat z njim[/quote]
To, to, ona naj sebe namaze, on pa sebe. Za ostalo bodo poskrbeli zakoni fizike.

Aja, pa predlagam, da se med pripravo za vtikavanje zacneta pogovarjati o kidanju gnoja, o cistoci hlava, ipd. Cisto za vsak slucaj, da ne bo imal casa razmisljati o tem kar trenutno pocne, ko bo vtikaval.

Oh my … lol

Ce pa niti to vse ne pomaga, potem pa bejz stran. 🙂

Preprosto ne razumem, zakaj mu tega ne bi povedala. Če mu je prvič, res nima izkušenj. Povej mu kaj ti paše in kaj pričakuješ od njega. Pa saj revček ne ve, da si ti nezadovoljena. On misli, da je vse ok, potem pa kot strela z jasnega, ga boš pustila. Pa saj to je čar veze, da se pogovarjaš in ekspirementiraš in izboljšuješ odnose.

Ti pa meni povej, kje si oz kako si ti prišla do zaključka, da mu tega ni povedala?

Saj bi ti dokazala ampak nisva za kamero:D[/quote]

To se dogaja, samo tega ne vzemi za slabo, ker lahko ma tako željo sexat s tabo pol je še kaka predigra k ga zrajca do amena, da k ga primeš v roko mu že pride. Lahko pa je tudi druga težava, da ima nekontroliran izliv in bi bilo potrebno se oglasit pri zdravniku.

Ti pa meni povej, kje si oz kako si ti prišla do zaključka, da mu tega ni povedala?[/quote]

Drugače je vse super fajn ampak pri sexu je pa katastrofa…takoj ko kaj začneva mu že pride. In imam občutek kot da mu sploh ni do tega da bi se kaj potrudil glede tega, da mu ne bi takoj prišlo.
Nevem kaj naj, oddaljila sem se od njega, ampak mu ne morem reči zakaj, ker se mi zdi, kot da ne more nič naredit glede tega.

Skratka iz njenega mejla sem pač dobila vtis, da o tem ne govorita.

Ti pa meni povej, kje si oz kako si ti prišla do zaključka, da mu tega ni povedala?[/quote]

Drugače je vse super fajn ampak pri sexu je pa katastrofa…takoj ko kaj začneva mu že pride. In imam občutek kot da mu sploh ni do tega da bi se kaj potrudil glede tega, da mu ne bi takoj prišlo.
Nevem kaj naj, oddaljila sem se od njega, ampak mu ne morem reči zakaj, ker se mi zdi, kot da ne more nič naredit glede tega.

Skratka iz njenega mejla sem pač dobila vtis, da o tem ne govorita.[/quote]
Hvala! Pravilno sklepaš iz povedanega…. 🙂

No, ni povsem res, da ne more nič naredit. Ampak, če ne poskusiš oziroma mu daš niti šanse (tako, da mu omeniš), potem bo res pri tem ostalo. Ena stvar so vaje (keglove), drugo opcija je, da se pred odnosom samozadovoljuje, tretja opcija je, da se trenira nadzor izliva ob samozadovoljevanju, lahko ga zadovoljuješ tudi ti z roko recimo. Ko začuti, da je pred koncem, je pač treba ustavit draženje, pomembno je tudi pravilno dihanje, stiskanje prave mišice in tako naprej. Ko se malo tega osvoji, nauči, je lahko opazen velik napredek. Vendar si boš za kaj takega tudi ti morala vzeti čas. Če ga nimaš samo za seks in ga imaš resnično rada, ti ne bi smel bit velik problem.

Spet si falil… kako ga naj ona zadovoljuje z roko če ima čarobne roke. Kakorhitro se ga dotakne… konc, fine, vege… 🙂

Ja tik preden se ga dotakne, se umakne. Ti si pa tud… neiznadljiv. Timing je važen in trening. 🙂

Ja tik preden se ga dotakne, se umakne. Ti si pa tud… neiznadljiv. Timing je važen in trening. :)[/quote]
Kdo se naj umakne, preden se ga dotakne? A on naj se umakne preden se ga ona dotakne? aha no zato pa si ti toliko bolj iznajdljiv res… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close