ne zadovolji me :/
Če bi malo bolj pozorno prebral bi lahko dognal, da ne gre za stiskanje jajc….
Ti si samo gledal kaj je napisano, prebral nisi, a ne? Pol ti pa kar naj jajca trpijo…. :D[/quote]Čist dober sem prebral in VEM zakaj se gre.Drugače je, če sam to počneš kot,da ti to nekdo drug ker pri teh stvareh moraš bit tut previden nežen, kako držiš,kje stiskaš….MI JE ČIST JASEN NE ME UČIT!!!!Punce pa to mal drugače jemljejo.Očitno jih nisi velik sprobal.[/quote]
Madona, to je že kot tista “ameriška” navodila, ko morajo zraven navodila za kuhinjski mešalec napisat, da se ne sme mešat betona in tekočega železa z njim. Zaradi določenih izjem, ki navodila ČIST DOBER RAZUMEJO.
Mene je mama ucila, da kdor nima v glavi, ima pa v nogah, lol.[/quote]
Pravilno, noge trpijo. 🙂
Čist dober sem prebral in VEM zakaj se gre.Drugače je, če sam to počneš kot,da ti to nekdo drug ker pri teh stvareh moraš bit tut previden nežen, kako držiš,kje stiskaš….MI JE ČIST JASEN NE ME UČIT!!!!Punce pa to mal drugače jemljejo.Očitno jih nisi velik sprobal.[/quote]
Madona, to je že kot tista “ameriška” navodila, ko morajo zraven navodila za kuhinjski mešalec napisat, da se ne sme mešat betona in tekočega železa z njim. Zaradi določenih izjem, ki navodila ČIST DOBER RAZUMEJO.[/quote]Mogoče bi moral še dopisat, da je pomembno komu zaupaš svoje “premoženje” in da je pri nekaterih bolje, da čim prej izliješ svoj “tekoči kapital” in…. pobegneš… 😉
]Mogoče bi moral še dopisat, da je pomembno komu zaupaš svoje “premoženje” in da je pri nekaterih bolje, da čim prej izliješ svoj “tekoči kapital” in…. pobegneš… ;)[/quote]On_A bi ti men zaupal svoje premoženje in se poigral me podučil, pokazal kako do dobrega seksa jaz bi rada dobro in dolgo.Sem pripravljena te stvari deliti s tabo.ZAKAJ?Veliko te berem si mi zelo všeč in te jemljem resno.NE ME RAZOČARAT..
On_A bi ti men zaupal svoje premoženje in se poigral me podučil, pokazal kako do dobrega seksa jaz bi rada dobro in dolgo.Sem pripravljena te stvari deliti s tabo.ZAKAJ?Veliko te berem si mi zelo všeč in te jemljem resno.NE ME RAZOČARAT..[/quote]Moram te, hočem te…… razočarat 😉
On_A bi ti men zaupal svoje premoženje in se poigral me podučil, pokazal kako do dobrega seksa jaz bi rada dobro in dolgo.Sem pripravljena te stvari deliti s tabo.ZAKAJ?Veliko te berem si mi zelo všeč in te jemljem resno.NE ME RAZOČARAT..[/quote]Moram te, hočem te…… razočarat ;)[/quote]Prosim zakaj moraš, hočeš me…..razočarat ???(((
Prosim zakaj moraš, hočeš me…..razočarat ???((([/quote]Če bi res veliko brala bi razumela zakaj, tako pa…. več sreče prihodnjič. :)[/quote]
Z drugimi besedami… piši mu na privat, ker njegova žena bere tudi MON pa ne sme kaj preveč rečt….
Prosim zakaj moraš, hočeš me…..razočarat ???((([/quote]Če bi res veliko brala bi razumela zakaj, tako pa…. več sreče prihodnjič. :)[/quote]Priznam ne vem dlih kolk časa pišeš tle gor. Kadar jaz malo pobrskam si ti na monu, kar veliko časa tudi pozno v noč in sem te tut rada prebrskala in prebrala.Tako,da dlih nebi verjela, da imaš ženo,kot pravi Matkic.Mi je žal,da sem se ti sploh oglasla te hotela spoznat tut osebno imet stike ne sam prek branja.Vidim,da te je sam jezik,korajža…. na ekranu v realnem pa rep med noge.Moje mnenje ni več tako o tebi.Ti pa povem da ti je lahko žal,da si me tako odklonil.
keri trolčki… bogi On_ upam da žena bere… spet bo moral kazat vse ZSje… itak ne sme brisat… MORA pokazat, drugač ne bo fuka 😛
Forum je zaprt za komentiranje.