Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ne vem več…

ne vem več…

Naj bo aura, ker dvomim, da sem zaljubljen v toliko ljudi različnih spolov, da živali ne omenjam….. 😉 :))))[/quote]Koliko različnih spolov pa je? Dva? :-)[/quote]Ja, morala bi bit dva, čeprav imaš še hrmafrodite.
Sploh sem pa imel izbiro med “auro” in “slepo zaljubljenostjo” in ker se slepo ne zaljubljam v sve i svakoga sem izbral prvo, kot razlog za prijetno počutje ob nekom, tudi v izogib temu, da si ne bi domišljale, da sem se v vas že kar “slepo zaljubil”, če se družim z vami….. 😉 :)))

Ustavite konje, drage moje :))))))

Zato pa so temelji tako zelo pomembni. In ne samo pri naši osebnosti, ampak na splošno.
Težko boš zgradil trdno hišo na majavih temeljih. Hišo v kateri se boš počutil varnega in se boš lahko zanesel, da je ne bo zrušil že majhen tresljaj.
Naša osebnost je prav tako kot neka hiša. Zato tudi v sanjah, hiša simbolično predstavlja našo osebnost.
In ko bomo želel svojo “hišo” napolniti z ljubeznijo, bo to veliko lažje, če se nam ne bo treba ukvarjati z nečim, kar bi moralo biti že zdavnaj urejeno.

Zato pa so temelji tako zelo pomembni. In ne samo pri naši osebnosti, ampak na splošno.
Težko boš zgradil trdno hišo na majavih temeljih. Hišo v kateri se boš počutil varnega in se boš lahko zanesel, da je ne bo zrušil že majhen tresljaj.
Naša osebnost je prav tako kot neka hiša. Zato tudi v sanjah, hiša simbolično predstavlja našo osebnost.
In ko bomo želel svojo “hišo” napolniti z ljubeznijo, bo to veliko lažje, če se nam ne bo treba ukvarjati z nečim, kar bi moralo biti že zdavnaj urejeno.[/quote]Res je

skromniT

zveniš kot nekdo, ki se ukvarja s kakšno psihologijo ali kaj podobnega. Ljubiteljsko, mogoče?

Koliko različnih spolov pa je? Dva? :-)[/quote]

Hehehe…opomba na mestu It. Me pa res zanima, kaj bo na to argumentiral On_ :-))[/quote]

🙂
Sem se potem spomnila, da drugače slovenščina pozna 3 spole. Saj veš, moški, ženski in srednji.

On_
saj sem se hecala. Saj me poznaš. Sicer pa res ne vem, katera/čigava aura te tako privlači.
Mene osebno vedno privlači aura tistega, ki je pozitiven, nasmejan, umirjen a ne zaprt vase… Sploh ne vem, če ima kaj veze z auro ali pa je aura skupek značajskih lastnosti…

Seveda je skupek značajskih lastnosti, ki določajo EM valovanje. Saj človek konec koncev ni nič drugega kot EM valovanje.

A veš da se ne. Karkoli napišem, prihaja iz mene, iz mojega čutenja in dojemanja…na doktoratu bi sigurno odpadel…me niti ne zanima:))
No pa tudi življenje mi ni skoparilo s težkimi in tudi polno lepimi izkušnjami in preizkušnjami…vedno in pri vseh poskušam bit najbolj pošten kot se da, predvsem pa ostat človek.
Ogromno delam z ljudmi, za-to pa veš, da moraš bit tudi malo psihologa…no kar precej…in najlepše je, ko vidiš, da ti ljudje zaupajo in zame je to potrditev, da delam prav.

1.A veš da se ne. Karkoli napišem, prihaja iz mene, iz mojega čutenja in dojemanja…
2. No pa tudi življenje mi ni skoparilo s težkimi in tudi polno lepimi izkušnjami in preizkušnjami…vedno in pri vseh poskušam bit najbolj pošten kot se da, predvsem pa ostat človek.
3. Ogromno delam z ljudmi, za-to pa veš, da moraš bit tudi malo psihologa…no kar precej…in najlepše je, ko vidiš, da ti ljudje zaupajo in zame je to potrditev, da delam prav.[/quote]

1. No, tudi pri meni je tako. Nič ni iz knjig, oz. šolskega/naučenega (ni pa nujno, da tudi razumljenega), vse je moje lastno razumevanje sebe (in nekako si mislim, da naj bi veljalo tudi za druge – vsi smo ljudje).

2. Ja, tudi pri meni (in vsemi, ki imamo nekaj vpogleda v sebe, svojo lastno “pamet”). Ne vem, če je to samopoznavanje posledica nekih naših (težkih) izkušenj, ali pa so naše izkušnje, torej naš odziv na neke življenjske situacije posledica našega samopoznavanja.

3. Ja, saj to sem mislila, s tem, če si “ljubiteljski” psiholog. Kaj pa delaš, če ni skrivnost…

Tebi se je zdelo, da sem jaz resen? ….. :)))))

Uf, sedaj imam pa slabo vest, avtorica sprašuje resno mi pa takole…. pihamo v mrzlo župo. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

1.A veš da se ne. Karkoli napišem, prihaja iz mene, iz mojega čutenja in dojemanja…
2. No pa tudi življenje mi ni skoparilo s težkimi in tudi polno lepimi izkušnjami in preizkušnjami…vedno in pri vseh poskušam bit najbolj pošten kot se da, predvsem pa ostat človek.
3. Ogromno delam z ljudmi, za-to pa veš, da moraš bit tudi malo psihologa…no kar precej…in najlepše je, ko vidiš, da ti ljudje zaupajo in zame je to potrditev, da delam prav.[/quote]

1. No, tudi pri meni je tako. Nič ni iz knjig, oz. šolskega/naučenega (ni pa nujno, da tudi razumljenega), vse je moje lastno razumevanje sebe (in nekako si mislim, da naj bi veljalo tudi za druge – vsi smo ljudje).

2. Ja, tudi pri meni (in vsemi, ki imamo nekaj vpogleda v sebe, svojo lastno “pamet”). Ne vem, če je to samopoznavanje posledica nekih naših (težkih) izkušenj, ali pa so naše izkušnje, torej naš odziv na neke življenjske situacije posledica našega samopoznavanja.

3. Ja, saj to sem mislila, s tem, če si “ljubiteljski” psiholog. Kaj pa delaš, če ni skrivnost…[/quote]1.,2.Ma saj, kaj pa potrebuješ več, da se znaš ozret vase in videt ali daješ res najboljše kar lahko v danem trenutku in kaj lahko še popraviš ALI pa, da se postaviš v kožo nekoga drugega, bljižnega, prijatelja ali naključnega, videt tudi neko drugo plat in človeka poskušaš razumet.
3.12let samostojni podjetnik…več pa ne bi, ker se po forumu ne želim izpostavljat;)Iz takšnih ali drugačnih izkušenj se lahko marsikaj naučiš, to je šola, ki ti jo da življenje od tu naprej, pa je tvoja osebna zavestna odličitev kako se boš odzval. V primeru slabe izkušnje, lahko vidiš kaj je šlo narobe in naslednjič napake ne ponoviš, vržeš vse skupaj malce na humor in negativne vzorce pustiš za sabo…v nasprotnem primeru je pa itak trud poplačan, izkušnja pa ti služi kot dober zgled za naprej. V bistvu je samopoznavanje sebe, okolice in vplivov naših dejanj, takšnih in drugačnih, na nas in okolico….in spet prideš do odločitve kako boš vplival….jaz sem okužen z dobrim:))lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close