Ne ljubim več moža
Kdo jo je pa naredil tečno? :))[/quote]
Dej Marko s takimi klišejskimi uletavaš, prov dosadan si že. Ne bit kmet, bod dec, pa priznaj, da ženske dostikrat pretiravajo s takimi izpadi. Mater, to še Robi lahko potrdi…[/quote]
Pa daj, kaj če ti ne bi vsega tako resno jemal. Čeprav v vsakem hecu je nekaj resnice. Ampak dokler govorimo posplošeno, je bolje da se hecamo.
Kaj vse sem zamudil, ker me takrat se ni bilo tu, lol.
Kako lepo zacetna zgodba razlozi ljubezen po zensko. Ko bi samo vedeli kako znano mi je to, lol.
Pa da ne boste mislili, da je med dvema bolj povprecnima kaj ekstra drugace. 😉
Se bom malo zmislil. Vzemimo povprecno 32-letno samsko ekonomistko, ki se nesmrtno zaljubi v povprecnega 33-letnega samskega racunalnicarja. Kako super ji je. Kako inteligenten ji je. Kako razgledan je. No, seveda, vse to je res. Na njunem nivoju, seveda. Dejansko pa niti punca sama ne razume za kaj se pri njeni ljubezni gre. Sele, ko to cebulo imenovano “ljubezen po zensko” parkrat dodobra olupis, vidis kaj se skriva v sredini. Zenska narava. S kalkulatorjem v glavi. Vecina moskih, ki do zensk drugace tezko pride, in ima neke cisto tretje kriterije, pa se zajebe s tem, da zenskam prevec “obljubljajo”.
Money for honey is the name of the game, gents, whether you know it or now. And you will pay it one way or another. Sooner or later. 😉
:D 😀
Če imamo beta samci ob sebi ženske že x let, kje ste potem šele vi enojajčni četvorčki, ki jih niti za sprot ne morete nalovit? 😉 :)))
Z nikomer ni drugače, prav z nikomer, ker si vsi v času zaljubljenosti, v času čustvene evforije in lepih občutkov zidamo gradove v oblakih, si domišljamo to in ono o svojih partnerjih. No, s časoma se oblaki razmaknejo in gradovi se sesujejo v prah. Nič kaj takega, če človek ve kako te stvari potekajo, če te pa vse to doleti nepripravljenega in si še egoist po duši je pa hudo.
Seveda se tebi to več ne dogaja, ti si drug ekstrem, ti si si sam zamoril te občutke zaljubljenosti in samo še kalkuliraš od katere boš več namolzel oz katera bo tebe lepše pomolzla…. cccccc
ne zmaerit moj direkten in resničen odgovor!
Skupaj sta 15 let, stara si 32…. torej je to srednješolska ljubezen… vse je bilo dobro in lepo prvih 10 let praviš, sedaj so pa otroci tukaj….
Seveda poznamo samo eno plat zgodbe, tvojo, vendar, če jaz zadevo nase prenesem in se postavim v njegovo kožo, ga razumem…… Si kdaj pomislila, da si on tega ne želi? Žensko, s katero se očitno ujame, je postala zdolgočasena gospodinja, ki je doma, se ukvarja z otroci – in je kljub magisteriju sedaj umsko na ravni malčka? (to je dejstvo – sicer začasno stanja, ampak vseeno). Ženske, ko postanejo matere, ki so doma, se tudi v večini primerov ne urejajo več tako kot so se prej…. Moškim taka situacija postane nevzdržna – si umislijo ljubice, nekateri, ki so nagnjeni k pitju, pa tudi to… ljubice pa skoraj v vseh primerih…
malo premisli, kdo od vaju si je želel družino (vprašal sem “želel” in ne “se strinjal”)…. otroci so generalno gledano za moške, dokler so majhni, živa nočna mora – nekaj, kar pač morejo potrpeti, da žene zadovoljijo…
v tvojemu primeru, predvidevam, da mu je vse postalo odveč, družina in seveda tudi hiša, ki jo direktno s tem povezuje….. denar pa, sej veš ponočevanje in ljubice zna bit zelo drag hobi…. Ljubicam se daje nakit, lepe oblekce itd…. medtem ko žena doma nosi trenirko, večinoma pobruhano od kakšnega malčka….
kaj naj rečem: “C’est la vie”
Forum je zaprt za komentiranje.