Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ne ljubim več moža

Ne ljubim več moža

Kaj se sekiraš. Takšnih je več kot 60%.

Nisi edina ampak si ena od mnogih.
Velja tudi obratno.

To bi se dalo lepše napisati, vendar pomislek je na mestu. Ena žena, ali si to res dobro premislila?

K temu je treba dodati še tisto pojasnilo o tem, da sta se spoznala, ko je bila ona mlada, stara le 17.

Ena žena, kaj želiš s temi pojasnili povedati? Da si se odločila za napačnega človeka zaradi mladostne nezrelosti in zaljubljenosti? Ampak za prvega otroka si se odločila 9 let kasneje. Takrat pa vendarle nisi bila več tako mladfa in neizkušena, da ne bi znala preceniti, ali ima ta odnos kakšno prihodnost ali ne.

To bi se dalo lepše napisati, vendar pomislek je na mestu. [/quote]

Nisem mnenja, da so neprijetne resnice lahko prijetne vkolikor jih zavijem v celofan 😀

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ena žena, jaz menim, da ravnaš prav, ko razmišljaš o ločitvi. Ta bo še bolj blagodejna za tvojega soproga, ker bo odrešen mrtvega zakona, ki temelji samo na interesu. Vzela si ga zaradi denarja, prestiža in uspeha, ne vidiš ga kot človeka, ki je lahko tudi šibak, ki lahko postane siromak ali bolnik, tak ti je že v startu odveč. Ne spada v sliko super imidža umetne družine po holivudskem vzoru.

Mož se bo pobral, ko ga ne bo stalno dušil pritisk, da mora biti uspešen, imeti kupe denarja in da se spodobi, da je vselej popoln, pri vzgoji otrok ti bo že pomagal in življenje bo šlo naprej. Morda še ti spoznaš nekoga, ki ga boš res ljubila

To bi se dalo lepše napisati, vendar pomislek je na mestu. [/quote]

Nisem mnenja, da so neprijetne resnice lahko prijetne vkolikor jih zavijem v celofan :D[/quote]

Se strinjam s tabo. Hotela sem le povedati, da bi jaz isto misel verjetno formulirala bolj taktno. Kar pa ne pomeni, da bi bila njena vsebina lepša 🙂

Dobi si začasnega ljubimca da bo on postal ljubosumen ,popravil se bo to ti povem iz prakse!

Ker grem glih tod mimo, bi samo nekaj reči na hitro vprašal, to bo nekakšno navzkrižno preverjanje in potem ti bom podal svoje mnenje, ki ga ne boš mogla zavrniti.

Najprej torej prvo vprašanje; pojasni mi, kako sta lahko z možem 15 let, če si ti stara 32 let?

Če se je vdal pijači, ZASTONJ sanjaš, da se bo čez čas spreobrnil. Pijanček je ozdravljen samo do trenutka, ko pride v bližino alkohola. Takrat pase spet vzpostavi simpatija s flašo in Ti tisti trenutek odpadeš. Zastonj hvalijo ozdravljene alkoholike. Pijanček ostane pijanček in PIKA!!
Omisli si prijatelja in ne bo ti žal..

Zanimivo, kako nekateri mislijo, da sem z možem zaradi denarja… Naj povem mojo zgodbo: spoznala sva se nekaj dni pred mojim 18 letom, jaz sem bila mlada srednješolka, on pa postaven izobražen moški na začetku kariere. Takrat se je pravkar vrnil iz Londona kjer je dokončal MBA. Zaljubila sem se na prvi pogled, sploh pa v njegovo inteligenco, načitanost ter razgledanost. Imponiralo mi je ker se je takšen moški zagledal v mene. Po dveh letih veze me je vprašal, če sem za to, da se skupaj preseliva in da zaživiva na svojem. Do takrat sem jaz živela pri svojih, on pri svojih. Meni se je odprl nov svet Do mene je bil popoln, iskreno sva se ljubila. Meni je on bil cel moj svet. Brezmejno sem ga ljubila. Napisala sem, da sva tudi skupaj ustanovila podjetje, v katerem sva tudi nekaj let skupaj delala. Zato se tudi nisva kmalu odločila za otoke, saj sva najprej želela uspeti na poslovnem področju, potem pa družina. Naj povdarim, da sva bila in sva oba zelo ambiciozna. Za otoke želiva, da bodo vsi študirali v tujini; da se vrnejo v Slovenijo in svoji državi predstavljajo dodano vrednot s tem ko imajo svoja podjetja,ustanavljajo nova delovna mesta in tako prispevajo k dodani vrednosti v državi. No do takrat je še dolgo let… Želim povedati, da si za najino družino želim vse najlepše, zdaj pa se mi podira svet ker je mož začel posegati po alkoholu. Vaši predlogi so dobronamerni, in mu bom kar verjetno predlagala da za nekaj časa preloživa gradnjo hiše, ki je zelo velika in seveda povzroča veliko stroškov, če misli da ga bo to tudi deloma razbremenilo. Predvsem pa ga bom začela opazovati; zakaj pije, kako lahko to preprečim in kako naj ga spravim nazaj na tire, da zopet dobi svoj fokus, ker ga je res škoda, zaradi tega ker ima izjemen potencial. V podjetju zaposluje 112 ljudi.Veste koliko družin je za tem… Jaz mu res ne morem dovoliti da gre down, tukaj smo najprej mi, njegova družina, potem podjetje… Ampak res ne vem, zakaj posega po alkoholu. Zakaj mi laže ter manupulira z mano? To nezaupanje uničuje najin zakon. Pa mu je res za to vseeno?? To res pelje samo še navzdol – ne mogoče še sedaj, ampak v bližnji prihodnosti pa res. In tukaj moje veliko razočaranje. No je pa res, da bi lahko bilo še huje (kaj pa če bi bog imel kakšno hudo bolezen) zato sem se odločila da mu bom dala še eno priložnost ter poskusila urediti nastalo situacijo. Podjetje mu dobro dela, saj kljub krizi tržni delež, ki vključuje tudi tujino raste 6% letno.

Pa še to – nimam ljubimca in ga nikoli ne bom imela, ker to pač ne spada v moj stil. Družina mi pomeni vse na svetu, zato sem še toliko bolj prizadeta ker se to zdaj ruši. Očitno bom morala trdo delati za svojo srečo. Vem pa, da ne bo lahko ker alkoholizem je hudo zlo! Ne želim, da moja družina razpade, da otroci trpijo. Sem pa jezna na moža ker si je to dovolil! Verjetno tudi on mene ne bi z ljubezijo gledal, ko pride zvečer domov in gleda pijano mamo svojih otrok, in to vsak dan! Pa seveda brez večerje!

Hvala vsem, cenim vaše nasvete!

Po vsem tem lahko rečem le, da si še ena od tistih, ki se je zaljubila v lastna pričakovanja, in ne v človeka. Ta naj bi jih samo pomagal doseči. Evo in očitno se mu je to po toliko letih pripeljalo.

Meni se tole bere kot poskus realnega približka hollywoodske zgodbe. Skoz pišeš samo o denarju, uspehu, kaj ona ima, kaj imaš ti, kakšne plane imata glede študija otrok na nekih elitističnih faksih…Praviš, da ga nisi vzela zarad denarja, v isti sapi pišeš, kako si se kot srednješolka zatrapala v mladega MBA-ajevca. Glej, ti si se zaljubila v njegov status, ne vanj. Imponiralo ti je, da se TAKŠEN moški ukvarja s tabo kot srednješolko, to so tvoje besede! Imponiralo!

Kje je tu kakšna ljubezen, zaljubljenost, metuljčki, pristna nervoza, neroden zmenek?

Kje je v nadaljevanju sploh vajin osebni odnos, kje sta vidva, vajini skupni hobiji, vajine salve smeha in joka, vajine interne finte, vajini dolgi večeri pred televizijo?

Cel čas pišeš, oprosti, smao o tem kurchevem denarju, kako je včasih bil, zdaj ga več ni in da mož posledično pije.

Pije, ker je zagrenjen, ker se tudi njemu ruši vajina filmska zgodba. Mogoče spoznava, da neke vsebine v zakonu niti ni imel, da je vse bila bolj poslovna pogodba.

Laže ti zato, ker ga je sram, da več ne more realno zadostiti vlogi superiornega filmskega junaka, ki mu je bila namenjena. Mogoče celo VE, da si ves čas ljubila samo njegove ambicije, uspehe. Mogoče se celo sprašuje, kaj je zate on sploh vreden, če odmislimo denar?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ker grem glih tod mimo, bi samo nekaj reči na hitro vprašal, to bo nekakšno navzkrižno preverjanje in potem ti bom podal svoje mnenje, ki ga ne boš mogla zavrniti.

Najprej torej prvo vprašanje; pojasni mi, kako sta lahko z možem 15 let, če si ti stara 32 let?[/quote]

Danes mož, včeraj Albin, vmes pa sklepaj.

“Mate, nije zate mate_matika, več je zate mate_motika”.

Vsi imamo svoje meje.
Predvidevam, da sta oba pod velikimi pritiski in stresom. Oba imata tako do sebe, kot do drugega velika pričakovanja. In kot zgleda so to prevelika pričakovanja, saj za ceno nekega uspeha, zanemarjata svojo čustveno plat in skrb za zdravje in dobro počutje.
Mož se je že začel čustveno sesedat in zato v alkoholu išče uteho in sprostritev, da vsaj za trenutek pozabi na vsakdajni stres in na svojo obsesijo in ambicije.
Na moža gledaš kot na nek predmet ali na sredstvo za dosego svojih ciljev in sanj. Sta tipična materijalista, ki sta pozabila nase,

Tule se pa (enkrat za spremembo 😉 v popolnosti strinjam s tem gospodičem in nimam kaj dodat 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ljubezen ne plačuje položnic – ali, v tem primeru, delavcev.

Denar je v življenju pomemben. Drugače živiš s 500 Eur-i na mesec, s 1000 , 5000, 10000 ali več Evri na mesec.

Ko si izbereš življenjskega sopotnika, imaš seveda tudi neka pričakovanja o tem, kako bosta živela. Materialno pa je v bistvu slika notranjosti – torej vrednot, želja, pričakovanj. “Neusklajenost” med partnerjema v materialnem aspektu torej ni nekaj, kar lahko pripišemo zgolj plehkosti nekoga ali njegovemu materializmu ali pomanjkanju čustev, ampak kaže na nek globlji razkol, na neko globlje razhajanje v določenih vrednotah, privzetih predstavah, kjer se partnerja zdaj ne ujemata (več). Sama avtorica ugotavlja, da “Ta situacija z alkoholom se dogaja že kakšno leto in me že zelo moti, saj je mož izgubil vso ambicioznost. … Res se prašujem kdo je on”.
Torej gre za vprašanje vrednot, ki se le kažejo skozi materialno sliko 🙂

Ena žena, par stvari mi res ni jasnih:
1. če je podjetje tako uspešno, zakaj delavci niso plačani?
2. V tvojih besedah čutim dve stalnici: hiša in alkohol. Ne morem se otresti občutka, da se hiši ne želiš odpovedati (ali jo prestaviti), čeprav si v bistvu na robu ločitve. In drugič, ne razumem, zakaj imaš takšno fobijo pred alkoholizmom – v končni fazi, kot si sama ugotovila, je to manj hudo kot kakšna bolezen in se verjetno da “popraviti”, če pred tem 40 let ni pil… Sploh pa ne razumem, zakaj nočeš sprejeti dejstva, da ta alkoholizem je z nečim povedal, da ni kar padel z neba, da je posledica nečesa, kar se dogaja s tvojim možem oziroma z vama…

Tu se mi zdi, da je Spider res udaril z kladivom žebljič po glavici 🙂

Tu se mi zdi, da je Spider res udaril z kladivom žebljič po glavici :)[/quote]

Tudi jaz se strinjam s Spiderjem.

Mislim, da je pred OBEMA ena velika pot, pot spoznavanja tako sebe in tudi drug drugega.
Upam, da boš lahko ljubila tudi njegovo ranljivost. In tudi sebi pripisovala delež odgovornosti. In krivde. Odnos sta dva.

Pandora, jaz sem razumel, da niso plačani delavci, ki gradijo hišo, ne tisti, ki delajo v njegovi firmi. No, vseeno je vprašanje na mestu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

marinec.si citira naslednje iz predmetne teme;

Ena žena
Ne ljubim več moža

04.01.13 23:20

Pozdravljeni, moram povedati, da mi je ta forum všeč in dobiš res veliko dobrih nasvetov. Moja situacija je sledeča:

Z možem sva 15 let, imava tri otroke, vsi stari pod 5 let. Po rojstvu tretjega otroka, ki je zdaj star dve leti, sva se skupaj odločila, da bom jaz doma skrbela za družino, on pa za finance. Povedati moram, da je mož zelo priden, izjemen garač in zato tudi temu primerno zasluži. Ima svoje podjetje. Živimo lepo, otroci so preskrbljeni, meni pa tudi ni potrebno polagati računov kje zapravim in koliko zapravim.

Moj problem je sledeči; zadnji dve leti zidamo hišo. Na začetku je bilo vse lepo in prav, plačevali smo delavce, gradnja je lepo napredovala. Pred približno pol leta pa sem ugotovila, da delavcev ni več tako pogosto, da se zamuja z deli, kličejo me ker ne dobijo plačila, mož pa mi obljublja da bo vse uredil in plačal. Tako gre to iz dneva v dan; plačano ni nič, na mene pritiskajo izvajalci, mož pa obljublja, da bo uredil. Ne razumem, zakaj mi ne pove resnico; kakršna koli pač bo, jo sprejmem, ne prenesem pa laži. Poleg vse teh laži pa imam še dodaten problem, to je alkohol. Ne mine dan v tednu, da ne smrdi po alkoholu. Za vikend je situacija boljša, saj je z nami in ve, da me moti da pije, zato se tudi ‘potrudi’ da me ne jezi. Tudi zdaj sem sama doma, otroci spijo, on pa pije v gostilni s prijatelji. Ta situacija z alkoholom se dogaja že kakšno leto in me že zelo moti, saj je mož izgubil vso ambicioznost. Ostale so samo še manipulacije in laži. Res se prašujem kdo je on. Sem zelo žalostna, ker nimam več upanja, da se bo stvar spremenila na bolje. Imam občutek da mu kot družina ne pomenimo toliko kot mu pomeni alkohol. Samo žene alkoholika pa lahko povedo kaj pomeni čustvena odtujenost od partnerja. Imam občutek da sem sama za vse in da bom sama morala poskrbeti za prihodnost otrok, ker moj mož pada… Poskusila sem vse, največ z ljubeznijo, pa nič ne deluje. Zdaj vidim, da se bom morala vrniti na delo, imam dokončan magisterij ker se bojim, da nas bo mož odpeljal v prepad.

Po drugi strani, pa mi stabilost, varnost in ljubezen v družini pomeni vse. Želim si, da otroci zrastejo v odgovorne in poštene ter delovne ljudi! Hudo mi je, ker mi mož ne nudi čustvene opore, seks ga sploh ne zanima, tako, da sem v svojih najlepših letih (32 let) osamljena brez moža ker on ljubi viski! Tudi moja ljubezen se zaradi alkoholizma, manipulacij, laži in nezaupanja ohlaja in se bojim, da bom prekinila tak zakon in šla svojo pot naprej. Upam, da otoci zaradi tega ne bodo prizadeti, oni mi pomenijo največ. Vem, da sem močna in da bom to preživela. Vsakič si govorim, da je sreča na strani pogumnih! Res žalostno, da družine, ki bi morale skupaj ostati in se podpirati razpadajo, največ pa trpijo otroci.

Hvala ker ste me brali! Pa se že bolje počutim, da sem se malo vam razgovorila…
Odgovori • Citiraj sporočilo

Spider
Re: Ne ljubim več moža

04.01.13 23:30

Goldfish

04.01.13 23:33

moski 111

04.01.13 23:34

zmedena_samica

04.01.13 23:40

Marko

05.01.13 12:19

Marko

05.01.13 12:25

japkica

05.01.13 12:45

Stray_Cat

05.01.13 13:25

On_

05.01.13 13:33

klepetulja

05.01.13 14:06

Marko

05.01.13 14:58

it

05.01.13 15:08

Marko

05.01.13 15:17

(m)

05.01.13 16:10

Pandora1 npr.

05.01.13 18:34

it

05.01.13 18:47

oglasno sporočilo
Dragi prijatelji!
Iz kuhinj se že širi prijeten vonj po prazničnih dobrotah. Mmmmmmnm …! V decembru še pogosteje kot sicer vabimo v goste in se veselimo druženja s sorodniki in prijatelji. Preživite praznične dni tudi v Zmajčkovi družbi. Decembrska številka je še posebno vabljiva, čarobna in pisana. Tudi na lepe želje ne pozabimo! Želimo, si da bi bila vsa bitja na svetu zdrava in srečna – pa tudi to, da bi vam bila revija Zmajček všeč.

Popay

05.01.13 20:15

Ena žena

06.01.13 00:36

Hvala vsem, ki ste mi dali neprecenljiva mnenja, edino tako lahko vidim res realno sliko.

Mogoče je res, da kot ženska, ki želi imeti svoj lepi domek za svojo družino pritiskam na moža, da čimprej to zaključiva. Ampak, da pije res ni problem v gradnji temveč je problem veliko globlji in težji. Z možem sem že 15 let, od mojega 17 leta. On je 10 let starejši od mene. Šolal se je v tujini in je izjemno inteligenten in sposoben. Kot par in zakonca sva doživela veliko padcev in vzponov. Pa vedno, ko sva bila na dnu sem ga samo še bolj ljubila in mu stala vedno ob strani, ker se je vedno boril kot tiger za naju in potem najino družino. Pred leti sva ustanovila tudi podjetje, v katerem sem tudi jaz nekaj let delala, potem pa sem ugotovila, da me ne ceni dovolj in da s seboj nosiva probleme domov. Zato sva se tudi odločila da odidem in da se posvetim družini ter da sem najboljša žena in mama na svetu. Pred letom dni sem tudi na ekonomski fakulteti magistrirala tako da sem tudi nekaj za sebe naredila.
Problem, ki ga vidim sedaj je ta, da kljub problemom ki jih ima, nima v sebi veš tiste moči, ki jo je imel pred leti. Takrat tudi pomislil ni, da bi kaj spil, zdaj pa uteho išče v alkoholu. Tukaj se vse KONČA! Kako lahko nekdo tako neodgovorno v dom pripelje največje ZLO ki obstaja na tem planetu. Ne vem, kje je bila tista magična meja, da je svoje skrbi začel utapljati v alkoholu. Vidim, da ima s tem problem, saj res vsak delovni dan smrdi po alkoholu. Rdeči alarm pa se je vklopil, ko sem za omaro našla prazno buteljko rdečega vina. Skoraj me je kap zadela, postalo me je strah, saj sem v momentu dojela da imamo velik problem v hiši! Poskusila sem z lepimi besedami, literaturo, kupila sem mu knjigo Otroci alkoholikov, da jo prebere in vidi, da alkoholizem ni hec! On se smeji in pravi da lahko takoj neha. Se vam zdi to znano? Nič ne pomaga, saj je že zasvojen in jaz ne morem nič, dokler on sam ne uvidi, da ima problem. Sem na sosednjem forumu prebrala, da se alkoholik spremeni samo takrat ko doseže dno oziroma ga neka situacija strezne do te mere, da se je pripravljen iti zdraviti.

Vedite, meni je vse to izjemno težko, ni mi vseeno za njega, saj je oče mojih otrok iz za otroke res želim vse najlepše. Predvsem pa jim ne privoščim trpljenja! Zato edina dilema ki jo imam, je, kako bo vse to vplivalo na otroke, midva kot dva ločenca, ker jaz zagotovo ne mislim preživeti življenja z alkoholikom! Se raje odrečem vsem materialnim dobrinam za mir v svoji duši! Jaz sem odraščala v srečni družini polni ljubezni, mama in oče se nikoli nista kregala! Sem pa imela strica, ki je bil alkoholik in toliko gorja kot je on naredil svoji družini res nikomur ne privoščim, še najmanj pa mojim sončkom. Kar se mene tiče, vem da se bom znašla. V glavi imam že svoj nov projekt, ki ga bom v prihodnosti realizirala in vem da bom v tem poslu uspešna, saj ga bom opravljala s srcem, poleg tega pa je še ta posel tržna niša. Žal mi je samo, da smo prišli tako daleč, da so se moja čustva do moža ohladila, predvsem pa, da bodo moji sončki prizadeti, ker mamici in atiju ni uspelo da bi se imela rada in da bi jim omogočila ljubeč dom, kar v bistvu otroci v svojem odraščanju najbolj potrebujejo. In tukaj imam slabo vest. Res žalostno, kako se stvari v življenju obrnejo. Vem, da so padci in dvigi, na vse to sem pripravljena. Pri akoholizmu pa se vse konča. To je huda zasvojenost, ki ti v možganih povzroči kemično reakcijo in takšen človek spremeni svojo dušo, srce, svoj jaz. Takega moškega pa ne želim niti za svojega moža, še manj pa takega očeta mojih otrok. Na njemu, je, da se odloči kaj mu v življenju največ pomeni. Jaz vem kaj meni.

Pozdravljam vse ljudi dobrega srca in še enkrat hvala vam na vaših mnenjih!

matjazko

06.01.13 02:14

zmedena_samica

06.01.13 03:45

katenjka

06.01.13 04:17

Spider

06.01.13 06:59

Marko

06.01.13 09:55

Popay

06.01.13 11:54

In potem
Re: Ne ljubim več žene

06.01.13 12:58

Pandora1 npr.

06.01.13 16:32

zmedena_samica

06.01.13 17:20

Latissa

06.01.13 17:34

Pandora1 npr.

06.01.13 18:12

lomilecc

06.01.13 19:15

marinec.si [ spremenjen status profila ]

07.01.13 18:14

Jony231

07.01.13 18:46

Ena žena

07.01.13 21:24

Zanimivo, kako nekateri mislijo, da sem z možem zaradi denarja… Naj povem mojo zgodbo: spoznala sva se nekaj dni pred mojim 18 letom, jaz sem bila mlada srednješolka, on pa postaven izobražen moški na začetku kariere. Takrat se je pravkar vrnil iz Londona kjer je dokončal MBA. Zaljubila sem se na prvi pogled, sploh pa v njegovo inteligenco, načitanost ter razgledanost. Imponiralo mi je ker se je takšen moški zagledal v mene. Po dveh letih veze me je vprašal, če sem za to, da se skupaj preseliva in da zaživiva na svojem. Do takrat sem jaz živela pri svojih, on pri svojih. Meni se je odprl nov svet Do mene je bil popoln, iskreno sva se ljubila. Meni je on bil cel moj svet. Brezmejno sem ga ljubila. Napisala sem, da sva tudi skupaj ustanovila podjetje, v katerem sva tudi nekaj let skupaj delala. Zato se tudi nisva kmalu odločila za otoke, saj sva najprej želela uspeti na poslovnem področju, potem pa družina. Naj povdarim, da sva bila in sva oba zelo ambiciozna. Za otoke želiva, da bodo vsi študirali v tujini; da se vrnejo v Slovenijo in svoji državi predstavljajo dodano vrednot s tem ko imajo svoja podjetja,ustanavljajo nova delovna mesta in tako prispevajo k dodani vrednosti v državi. No do takrat je še dolgo let… Želim povedati, da si za najino družino želim vse najlepše, zdaj pa se mi podira svet ker je mož začel posegati po alkoholu. Vaši predlogi so dobronamerni, in mu bom kar verjetno predlagala da za nekaj časa preloživa gradnjo hiše, ki je zelo velika in seveda povzroča veliko stroškov, če misli da ga bo to tudi deloma razbremenilo. Predvsem pa ga bom začela opazovati; zakaj pije, kako lahko to preprečim in kako naj ga spravim nazaj na tire, da zopet dobi svoj fokus, ker ga je res škoda, zaradi tega ker ima izjemen potencial. V podjetju zaposluje 112 ljudi.Veste koliko družin je za tem… Jaz mu res ne morem dovoliti da gre down, tukaj smo najprej mi, njegova družina, potem podjetje… Ampak res ne vem, zakaj posega po alkoholu. Zakaj mi laže ter manupulira z mano? To nezaupanje uničuje najin zakon. Pa mu je res za to vseeno?? To res pelje samo še navzdol – ne mogoče še sedaj, ampak v bližnji prihodnosti pa res. In tukaj moje veliko razočaranje. No je pa res, da bi lahko bilo še huje (kaj pa če bi bog imel kakšno hudo bolezen) zato sem se odločila da mu bom dala še eno priložnost ter poskusila urediti nastalo situacijo. Podjetje mu dobro dela, saj kljub krizi tržni delež, ki vključuje tudi tujino raste 6% letno.

Pa še to – nimam ljubimca in ga nikoli ne bom imela, ker to pač ne spada v moj stil. Družina mi pomeni vse na svetu, zato sem še toliko bolj prizadeta ker se to zdaj ruši. Očitno bom morala trdo delati za svojo srečo. Vem pa, da ne bo lahko ker alkoholizem je hudo zlo! Ne želim, da moja družina razpade, da otroci trpijo. Sem pa jezna na moža ker si je to dovolil! Verjetno tudi on mene ne bi z ljubezijo gledal, ko pride zvečer domov in gleda pijano mamo svojih otrok, in to vsak dan! Pa seveda brez večerje!

Hvala vsem, cenim vaše nasvete!

Boom

07.01.13 22:59

Spider

07.01.13 23:04

rđavemu i …

08.01.13 01:07

Robi…

08.01.13 07:31
Moderator

———————————————————————————————————————————————

S tem se torej ukvarjate na temle čvekaškem forumu. Bedna, slabo sestavljena provokacija, izredno slabo izmišljena zgodba, polna nelogičnosti, pomanjkljivosti in lukenj. Le kdo od običajnih, povprečnih in normalnih ljudi ima interes bedeti vso noč do zjutraj in pisati odgovore na takele virtualne zmazke na Monu? Povprečen človek za Mon še ve ne, nikar da bi pisaril nanj celo noč. Zanimivo bi bilo vedeti, komu se da z izmišljenimi zadevami ukvarjati cele noči! Spisek stalnih enih in istih nickov je v prilogi. Študentje to niso, ti žurajo ali pa spijo ob treh zjutraj. Delovni ljudje ponoči počivajo… Nekaj ne štima s tem. Še na urgenci niso tako zavzeti za Med… Jebemugajde, morda pa gre za medicinsko stroko na nočnih dežurstvih, ki jim je dolgcajt ob treh ponoči, pa se izživljajo po Monu?!? Kaj paaaa, če gre za nočne čuvaje, ki jim je dolgcajt?? Stil pisanja čisto ustreza in bedeti celo noč je res zaj@&$#!”!*na zadeva, potem pa Ne ljubim več moža ven pade.

Ne bi šel v podrobnosti, ampak tole, Ena žena… Še ob nedokončani srednji šoli, takorekoč v zadnjih razredih srednje šole, si ga kao začela sračkati z ambicioznim MBA mačkom, ki se je kao pri 30-tih vrnil iz šolanja v tujjini, pa kljub temu si uspela dokončati srednjo šolo, nato še fakulteto!!, da ne govorimo o tem, da si vmes ustanovila in tudi delala tudi v skupni firmi, da bi pred letom dni, to je že v času kao gradnje hiše, še magistrirala iz ekonomije in to ob treh otrocih, starih tedaj pod 4 leta!!, od katerih je bil eden star komaj eno leto??!? OOOOOOOOOO, mater, dobra si. Evo, kapo dol, četud samo izmišljeno. Da ne govorimo o tem, da kljub magisteriju iz ekonomije, o ekonomiji nimaš pojma in kljub kao magisteriju, ne znaš postavljati vejic v preproste povedi ali pa jih izpuščaš, kot dodano vrednost pa navajaš kar svoje otroke, ki bodo vsi kao študirali v tujini in se vsak s svojo firmo vrnili v domovino! in to bo to. Dodana vrednost in otroci… Pa ti ob vsem znanju ekonomije sploh veš, kaj je dodana vrednost? Bedna provokacija!

Govoriš o manipulacijah in lažeh, ki jih kao izvaja že cca. eno leto tvoj domnevni MBA mož nad tabo, a ne poveš, katere so te manipulacije in laži! Katere torej so te maniulacije in laži? Ajd, izmisli si ene dve do tri, tu imaš luknjo. Pred petimi leti si torej odšla iz kao uspešne skupne firme, ki sta jo skupaj ustanovila tedaj še srednješolka in uspešen MBA maček, odšla zato, ker te kao ni dovolj cenil in sta nosila probleme domov in si se tudi zato odločila, da raje naenkrat postaneš najboljša žena in mati?? Istočasno, ko si trdo delala v skupni firmi, si seveda tudi uspešno začela in dokončala faks, diplomirala takorekoč iz fatamorgane, vse to takorekoč mimgrede, takole iz rokava in on tega vsega skupaj kao ni cenil??? Ja, ziher ni. In ko si pred petimi leti skočila zato iz firme in začela rojevati otroke, si začela ob vsem tem začela tudi pisati magisterij iz ekonomije z dojenčki v naročju, a to tud kao ni cenil??? Ma daj no, ti morda niti tega, niti kakega drugega faksa nisi niti od blizu vidu, da ne govorimo o otrocih! Ljudje, to je izmišljeno skrajno badasto in preprosto prozorno neverjetno do amena in še čez!

Nadalje, domnevna gradnja hiše… Ob tako hudičevo uspešni firmi, ki zaposljuje čez sto ljudi in še raste vse skupaj in to v času recesije!! pod oblake, bi bila gradnja ene navadne izmišljene hiše, četud bi imela 600m2, ob kupu brezposelnih zidarskih firm, ki delajo na pol zastonj, en mačji kašelj za vajine izmišljene sanjske finance. V vsakem primeru se bi bilo potrebno kot vzrok za kao pitje MBA mačka, ki kao skriva flaše od tardečga vina doma za omare, a pije do polnoči s pijančki v gostilni viski, izmisliti kaj drugega, ne finance. Mal pomisli in – si izmisli nekaj, kar bo vsaj približno logično. Tako da, ne da se mi več utemeljevati tega, kar je razvidno iz vesolja – da gre za bedno provokacijo, seveda povsem dostojno tegale čvekaškega foruma in njenih večnickih udeležencev in njihovih celonočnih neskončnih debat samih s sabo.

Pa še tole tudi malo izpili, Ena žena, če imaš jajca. Enkrat trditi v štoriji, da ne ljubiš več moža in da boš odšla sama kao dalje in pri tem izpustiti dim, da kao trije namišljeni otroci ob tem ne bodo preveč prizadeti, ker je baje zate še edina dilema, ki jo imaš po tej odločitvi, da se ločiš, to, kako bo vse to vplivalo na izmišljene otroke, ko bosta vidva kot dva ločenca, ker ti zagotovo ne misliš preživeti življenja z alkoholikom! ki meša tardeč vin z viskijem, čez dva dni pa spremeniti mnenje, da ti kao sploh ne želiš, da ti družina razpade in da pri tem izmišljeni otroci trpijo in mu boš dala še eno šansko, revčku. Bedno izmišljeno. Daj, vztrajaj na nečem, če si že izmisliš, daj nooo!

Namig, torej, ko si izmišljate zgodbe, postavite najprtej okvir zgodbe, ki je trden in neizpodbojen. Nato zgradite okoli preostalo strukturo in nazadnje dodajte detajle, ne obratno. V enem letu ste na tem področju močno nazadovali na vašem čveku. Izmišljanje zgodb prepustite ljudem, ki to obvladajo, ne vsakemu pisunčku z osnovnošolsko izobrazbo, ki ekonomije, niti kakega drugega faksa, ni od blizu videl, niti ne obvlada pravopisa in dela zato pod večimi nicki ene in iste, od daleč vidne in tipične napake, ki so lahko le posledica neznanja. Če si že izmišljate virtualne zgodbice, si jih izmišljajte profesionalno. Potem na teh izmišljenih zgodbah onanirjete cele noči, kar že itak počnete. Govorim v množini, čeprav se da po časih postov, kot so objavljeni, sklepati, da vas ni toliko, kolikor se pojavlja različnih nickov v izredno kratkih časovnih zaporedjih sredi noči. Mora biti z nekom nekaj hudo narobe, da bedi cele noči in od jutra do večera, preko naslednje noči do naslednjega jutra, vse dneve v letu in onanira v Mon.

Kot pravi generator izmišljenih tem, Ena žena, citiram in se pridružujem zahvali; hvala vsem, ki ste mi dali neprecenljiva mnenja, edino tako lahko vidim res realno sliko. Lepo pozdravljeni in lepo virtualno zabavo vam želim, mone prisrčne.

Gotovo smo porabili precej manj časa, kot si ga ti za tale čreva. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Gotovo smo porabili precej manj časa, kot si ga ti za tale čreva. :))[/quote]

Ja, to pa gotovo, se vidi po vašem izdelku.

Marinec.si

kaj točno si z zadnjim postom želel povedati. Da smo vsi tu na MŽ čveku ena in ista oseba. Z avtorico posta vred?

Ali pa da so ena in ista oseba tisti, ki tako pridno drug za drugim objavljajo poste. In to sredi noči oz. pozno ponoči oz. v zgodnjih jutranjih urah…

Res, kaj točno si želel povedati, razen tega, da si nas, bolj kot ne, označil za neobičajne, nepovprečne in celo nenormalne ljudi.
Se sklicujem na to:

Ja, to pa gotovo, se vidi po vašem izdelku.[/quote]
Point je v tem, da ga nekateri porabijo še več za veliko slabši izdelek. :))

Jaz pa nekaj ne razumem…

Če se prav spominjam, je nick Marinec ali Marinec.si pisal prispevke, ki so imeli neko težo, ki so pojasnjevali, bili smiselni… ampak to zadnje mi pa res ni ravno smiselno. Upam, da mi bo odgovoril na vprašanje, ker bi res rada vedela, kaj točno je mislil.

Mi je pa žal, takšen občutek sem namreč dobila, da ima o MŽ Čveku slabšalno mnenje oz. ima slabšalno mnenje o nas, ki tu napišemo več kot en post (ne glede na dan in uro) in to celo pod ponavljajočimi se nicki.

Marko,
ga ti bolje “poznaš”?

Kaj pa vem, kolk ga poznam. Včasih vem, da vidi bele pikice, pa čeprav jih ni. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close