Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ne ljubim več moža

Ne ljubim več moža

Jaz sem tudi po tem takem lahkoveren, vidim rep in glavo v tej zgodbi. Mogoče pa sem samo jasnoviden. :)) Reševanja se bo pa avtorica lotila kar sama.
Mogoče bi pa eden od vas NElahkovernežev pokazal na kako luknjo v zgodbi, da ne bo zgledalo, kot da samo nekaj “pametujete” brez dokazov. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

hAHAHA, KOMIČNO! Za pusta se ti kar v Eno ženo napravi, se ti bodo še drugi režali! Res dobra figura, sicer malček bedasta, ampak pust je pust! :)))

Jaz sem. In to s študentskim statusom. Res pa je, da je celotna slovenija, da ne omenjam svojega ozkega področja razsikovanja, na zgubi, ker tako perspektiven kader bluzi po tem čveku… nekaj zaslug ima sicer moja asocialna narava, vse ostalo pripišite… moji nemoči pred veličino tega zguslanega foruma…
In ne, ne grem še spat…[/quote]

Ja, nekaj je narobe s tabo.

Jaz sem. In to s študentskim statusom. Res pa je, da je celotna slovenija, da ne omenjam svojega ozkega področja razsikovanja, na zgubi, ker tako perspektiven kader bluzi po tem čveku… nekaj zaslug ima sicer moja asocialna narava, vse ostalo pripišite… moji nemoči pred veličino tega zguslanega foruma…

Če koncentrirano študiraš pozno v noč, si ob pavzah kar mirno privošči malo ‘relaxa’ skozi čvek na čveku. Jaz zato nisem na zgubi. 🙂

Ti pa s tem tudi malo zmehčaš ‘trditev o asocialnosti’, ki ti je sedla tam nekam ‘zadaj’, ker so ti jo ponavljali tisti, ki te morda ne znajo pravilno razumet. Veš, nas je več takih, ki si priznamo, da se ne ujamemo s čisto vsakim. Pa ne zaradi asocialnosti…

Praviš in dokazati skušaš, da uspevaš v tem, česar se lotiš – če imaš za to zadosten motiv. Zgornji odstavek naj bi ga odslikaval in vredno je poskusiti. Če v tem hipu tega ne zmoreta sama, poiščita pomoč.

Vprašljiv pa zna biti uspeh, če ne boš spremenila pristopa v ponavljanju, kako ga ne ljubiš več.

Po mojih izkušnjah ima nekdo, ki ima toliko (negativne) energije, toliko potrebe po dokazovanju drugim, da so idioti, veliko nerazrešenih zadev pod svojo streho.

Ne, marinec, me ne boš prepričal, da se pogovarjamo o “nas”, ki čvekamo na tem forumu. Ključ pogovora si ti. Noben človek se ne pojavlja na nezvestobi s tako jasnimi in neizprosnimi stališči, če nima s sabo starih kufrov, nepojasnjenih ali bolečih ali… kaj drugega. In noben človek nima potrebe, da razlaga drugim, kako so bedni in neumni, če nima sam nekaj starega perila, ki ga očitno še ni predelal. Ko je človek sam s seboj v miru in trden v svojih prepričanjih, nima potrebe, da jih “preverja” ali “prodaja” drugim. In tak človek tudi nima časa/volje/potrebe, da ugotavlja (domnevno) bednost življenja drugih, saj se zna veseliti lastne sreče.

Kdor je bil na faksu, ve, da se da magistrirat (in celo doktorirat) tako ali drugače. Sploh na ekonomiji… Eni se tega lotijo iz ljubezni do teme, eni naredijo iz pridobivanja naziva celo znanost, eni grejo po linija najmanjšega odpora in zbirajo “papirčke”, in eni se tega lotijo maksimalno racionalno. Jaz sem faks v celoti naredila po zadnjem principu in verjamem, da se pri večini faksov na vseh stopnjah v tej državi da izdelati, in praviloma tudi z dobrimi ocenami, če imaš le malo interesa, sposobnosti, volje, samodiscipline in racionalnega pristopa.

Ena žena je po zadnjih postih meni še bolj tipična predstavnica slovenske smetane. Arogantnost sodi zraven, prevzetnost tudi, prepričanje v lastno večvrednost (v primerjavi s povprečjem) ni neka novost 🙂 Strokovno se temu reče parveni – oseba, ki je bogata, ampak nima kulture in se ne zna obnašati kot bogataš :). Malo je zdaj na obrambnem položaju, kar se v bistvu zgodi večini avtorjev, ki razgalijo svoje življenje tu in potem so prisiljeni gledati, kako ga drugi cefrajo. Tako da ji ne gre zameriti obrambnih napadov in “izpadov” 🙂

Če si je pa vso zadevo izmislila. Jaz od svojega komentiranja sem nekaj imela: premlela (na glas) sem določene zadeve, torej naredila neko miselno telovadbo, ki mi je pasala. Če je pa ona imela nekaj prometa – tudi prav. kako že pravijo stručkoti? win-win. Če pa gre za zajebancijo – je iz istega razloga na slabšem le ona, ki je izgubljala čas, ki ga je v življenju vedno premalo,

Lep sončen dan ti/vam želim.

Bi ne komentiral več ničesar s čveka, ampak, ker se omenja marinca, zato…

Glede prvega dela tvoje jutranje miselne telovadbe, ki se nanaša name, je res le tisto, kar sem podčrtal in odebelil, to je, citiram, ali… kaj drugega. Bravo, odlično zadeta domneva!

Glede tvojega drugega dela telovadbe, ki se nanaša na vse ostalo, sem pa že vse povedal. Zgodba je SLABO izmišljena in je še potrebno delati na njej, to se vidi tud brez faksa, ki si ga ti naredila v prvem šubu resnično maksimalno racionalno.)

Lep preostanek dneva in noči tudi tebi/vam.

Meni se preprosto zdi, da je breme v tej zvezi neenakomerno razporejeno. Mož nosi preveliko breme, pomoči od partnerice ni, ker ženska ne razume, kako funkcionira moški (zanj pa gotovo velja enako). Zato se je izčrpal in se na koncu trudi, da bi si moč vrnil skozi alkohol. Si je ne bo, ampak kako uro že deluje…
Vsekakor je za zvezo treba delati in to ne samo v firmi in z otroci.

Marinec, saj nismo pričakovali, da boš vse priznal. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spoznavaj svojega moža, da bi spoznala sebe.

Spoznavaj samega sebe je pa rekel Sokrat.

V pijanem stanju naj ti zaupa svoje tegobe. Ko boš doesgla to, ti bo morda zaupal kot sopotnici, ne le kot njegovi punčki, ki jo je oplodil.

Naloga za ljubiteljico matematike, kemije in z Einsteinovim citatom v svojih komentarjih, ki ji ga je prevedla sama Stay_Cat (žilica mi ni dala miru, zato se ti tej priliki lepo zahvaljujem za sodelovanje od zadnjič, Cat), z znanjem psihiatričnih (psiholoških) ved, ki prihajajo na dan in v noč pod večimi nicki in z izredno pronicljivim umom, ki ponoči (02:26h, 03:21h, 03:09h, itd.) budno bedi nad Monom in nikoli ne zaspi;

Rešiti je potrebno povsem preprosto enačbo na podlagi znanih vhodnih podatkov;

a + b = 2a
b=?

Vhodni podatki;
Če je a = katenjka;
Ja res je škoda je časa pisati tu neke dolge pronicljive razprave… no nekaj je treba priznati, zelo dobro piše jasno in glasno, s katero sta se tudi spičila, samo ona pa res dosledno ne odgovarja nazaj… mislim da je izven konkurence, boljša od vseh svetovalcev, transakcijskih analitičnih psihodinamskih psihoterapevtk… navsezadnje so psihiatrične (psihološke) vede zaslužijo svoj prostor in čas ne pa nekega gostilniškega obračunavanja…itd.

in katenjka
Re: Seks mi ni več zanimiv
9.12.12 02:26h
in tudi katenjka
10.12.12 03:21h, pika.

In če je b = Jasno in glasno ;
7.12.12 03:09h
Naj samo inpassim navedem mnenje glede prispevka marinca.si: za veliko nasvetov in “modrosti”, ki jih najdemo na netu, zelo značilno banalno, bifejsko in klišejsko opletanje z “moškimi na vrhuncu spolne moči” (pri 35????) in, jasno, “pohotnimi 40-letnicami”. Ah, bifejska ginekološka znanost je očitno …. itd.

_________________________________________________________________________________

Torej, če zanemarimo razliko med bifejskim in klišejevskim ter gostilniškim obračunavanjem in opletanjem z ginekološko znanostjo…, koliko ali kaj je b?

_________________________________________________________________________________
P.s.: Pravilna rešitev enačbe je zelo zanimiva na pogled: b = a, kar pomeni;

jasno in glasno = katenjka.

Seveda velja ekvivalentno zgornjemu izračunu tudi enačba;

Cat.epilar = marinec.si

Čim prej ga zapusti ker alkohol v družini je veliko gorje zato se ga čim prej reši boš naredila sebi dobro in otrokom

Čim prej ga zapusti ker alkohol v družini je veliko gorje zato se ga čim prej reši boš naredila sebi dobro in otrokom

strezni ga, pa se pomeni… presenećena boš.

Spet ena z možem. Ločile se boste, ja seveda. Zakaj ste pa poročile. Zato, da ste skupaj z njim se ni treba poročiti. Enostavno si delate probleme s svojimi plani, zamislile ste si prihodnost, predvsem pa preveč dajete na svoje otroke, ene si kar domišljajo, da so nove Marije. Današnji svet ne potrebuje poroke (se je preveč spremenil, smisel, ki ga je imela poroka, ga ni več), ampak preprosto voljne ljudi za biti skupaj, če jima to ustreza in tako hočeta. Ne delati katastrofe iz tega, ker to ni, če ga več ne želite. In seveda, kaj je ta ena sploh hotela? Mogoče samo, da jo nekdo bere, ne da ji daje nasvete. Sicer pa sploh ni izgledalo, kot da kaj sprašuje.

Prebrala sem tvoje pismo. Prosim samo ne smili se sama sebi, kajti sedaj je na tebi da rešiš družino. Samo pogovor in nič drugega ne pride v poštev. Z možem se vsedita in pogovorita ter mu predlagaj kar ti roji po glavi in vem da bo zaćel razmišljati. Kjer praviš da čez vikent je v redu mislim da bo tudi čez teden če mu postaviš pogoje in trdno stojiš za njimi.

Bila z alkoholikom imela otroka z njim….čisto te razumem…postavi ga pred dejstvo ali gre na zdravljenje ali pa ga zapustiš. jst sem morala oditi z majhnim otročkom. očitno je finančno zabredel in se tolaži z alkoholom. tipično moško….zna se zgodit tud prevara….zdravljenje in družinska terapija, samo dvomim da bo pristal na to glede na okoliščine… pogumno, tudi sama boš zmogla.

Dec začne pit zarad tečne babe… 🙂

Kdo jo je pa naredil tečno? :))

Kdo jo je pa naredil tečno? :))[/quote]

Moški začne piti, ker ni sposoben sebe prenašati, kaj šele koga drugega:).

Verjetno je tebe brala po forumu… kaj drugega kot odpulit se ženski ne more ob tem 🙂

Verjetno je tebe brala po forumu… kaj drugega kot odpulit se ženski ne more ob tem :)[/quote]
Verjetno, verjetno. Mogoče je pa tebe. 🙂

Dej Marko s takimi klišejskimi uletavaš, prov dosadan si že. Ne bit kmet, bod dec, pa priznaj, da ženske dostikrat pretiravajo s takimi izpadi. Mater, to še Robi lahko potrdi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close