Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nadaljevati ali ne ?

nadaljevati ali ne ?

:)))

Dejansko je tako, da naj bi si naredili nek seznam, po pomembnosti, kaj vse nam mora partner nudit oz. mora bit oz. se moramo ob njem počutit. In če ne izpolni prvih treh kriterijev iz spiska, potem nima smisla, da furamo v partnersko smer.

Vsaj tako sem brala v eni knjigi, enkrat, daleč daleč nazaj…

Ha,ha,ha…. sedaj si pa že malo pozabila na to knjigo in njene tri kriterije? …. :))))

Ne vem po vsem opisanem, kako sta se čustveno privlačila in po opisu samega dogajanja med rjuhami mogoče na seniku (ali kjerkoli sta pač bila 😉 se mi zdi, da se je nekaj strastnega vseeno dogajalo, da ni samo malo pobrazdal in jo pustil…. ona pa ob vsej čustvenosti pogreša ravno “nabijanje” in ima celo pomisleke, da bi “nemarneža” pustila, zamenjala….. :/

Ma koliko malo je treba (ena kljukica na spisku ;), da odpadeš kot knof od gat od tako “čustvene” ženske :/ 🙁

Za dober seks sta potrebna dva. Za slab seks sta tudi potrebna dva. Amen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja to pa so modre misli naše Jabolčke……. :))))
Načeloma res rabiš vsaj dva za seks to pa res 😀

fuck me badly once…shame on him
fuck me badly twine..shame on me!

true 😀

twice* corr.

Načeloma res rabiš vsaj dva za seks to pa res :D[/quote]

Ti mene tule matematično testiraš… mene pa moti, ker nabija krivdo za slab seks izključno tipu. :)))

PS: Kaj pa veš, mogoče se mu pa ni zdelo vredno nabijat, pa je raje šparu z močjo za kej drugega. :))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Načeloma res rabiš vsaj dva za seks to pa res :D[/quote]

Ti mene tule matematično testiraš… mene pa moti, ker nabija krivdo za slab seks izključno tipu. :)))

PS: Kaj pa veš, mogoče se mu pa ni zdelo vredno nabijat, pa je raje šparu z močjo za kej drugega. :))))))[/quote]Mogoče bi bilo pa bolš, da sta se udeležila kakega grupnega. Tam lahko vmes tudi malo zabušavaš, menda, tako sem slišal….. 😉 :))))

Ne bi vedela. 🙂

Se strinjam. Najbrž, če bi sedaj z današnjimi izkušnjami doživela še enkrat seks izpred dveh let, ki mi je takrat bil dober, mi mogoče danes ne bi bil več. Res da je bilo takrat med nama prvič in mogoče je bila res samo trema in mogoče sem “več” pričakovala. Morem počakat da se strasti umirijo, te prve, pa da vidim bolj realno kako laufa seks med nama[/quote]To si jaz predstavljam približno tako, da ti napišeš spisek kaj dober seks pomeni (zate) in potem kljukaš kaj je izpolnil od tega in kaj ni oz samo na pol in na koncu sešteješ točke…..
Kot na izpitu in ga oceniš. Ko / če bo ocena preslaba je pogorel in samo zamahneš z roko in rečeš:
“Naslednji prosim”[/quote]

Hm hm neee.. to je preveč robotsko, pri ljudeh pa je tako da lahko samo ena majhna malenkost pretehta vse tiste – v +

Ha,ha,ha…. sedaj si pa že malo pozabila na to knjigo in njene tri kriterije? …. :))))

Ne vem po vsem opisanem, kako sta se čustveno privlačila in po opisu samega dogajanja med rjuhami mogoče na seniku (ali kjerkoli sta pač bila 😉 se mi zdi, da se je nekaj strastnega vseeno dogajalo, da ni samo malo pobrazdal in jo pustil…. ona pa ob vsej čustvenosti pogreša ravno “nabijanje” in ima celo pomisleke, da bi “nemarneža” pustila, zamenjala….. :/

Ma koliko malo je treba (ena kljukica na spisku ;), da odpadeš kot knof od gat od tako “čustvene” ženske :/ :([/quote]

Ne verjamem da se po nekaj mesecih poznanstva, kofetkanja in enega spolnega odnosa razvijejo čustva. Čustva so neki kar se gradi zelo življenje

To si jaz predstavljam približno tako, da ti napišeš spisek kaj dober seks pomeni (zate) in potem kljukaš kaj je izpolnil od tega in kaj ni oz samo na pol in na koncu sešteješ točke…..
Kot na izpitu in ga oceniš. Ko / če bo ocena preslaba je pogorel in samo zamahneš z roko in rečeš:
“Naslednji prosim”[/quote]

Hm hm neee.. to je preveč robotsko, pri ljudeh pa je tako da lahko samo ena majhna malenkost pretehta vse tiste – v +[/quote]Bravo, ob pisanju sem si želel, da prepoznaš nesmisel napisanega, da razmisliš o teh svojih željah, če so res tako pomembne, da se (vse) uresničijo že “prvič” in koliko so res odraz tvojih resničnih potreb ali so samo posledica nečesa kar si bila navajena od poprej in si jemala za merilo kako naj bi stvar izgledala v bodoče…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ma koliko malo je treba (ena kljukica na spisku ;), da odpadeš kot knof od gat od tako “čustvene” ženske :/ :([/quote]

Ne verjamem da se po nekaj mesecih poznanstva, kofetkanja in enega spolnega odnosa razvijejo čustva. Čustva so neki kar se gradi zelo življenje[/quote]Potem ta tvoja veza temelji zgolj in izključno na (dobrem) seksu, ki pa ni tisto kar si ti pričakovala?
Potem bi bilo logično, da imaš pomisleke :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Seveda se jih celo življenje, ampak če razmišljaš o pobegu že samo zato, ker prvič ni dost nabijal, potem si niti ne daš časa, možnosti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz si pa to ne znam predstavljat. Kako pa to izgleda?[/quote]

Ja tako, da bi jo nabil po nagi riti :)))))))))

Hja… nekateri pač začnemo na drugi strani… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close