Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Na zakonska svetovanja hodijo sami loleki.

Na zakonska svetovanja hodijo sami loleki.

Zakonsko svetovanje je predvsem biznis.
Vsa umetnost zakonskega svetovanja je v tem, da si postaviš ogledalo in da ni potrebno, da ti ga postavlja partner. Če nekdo v ogledalo ne želi pogledat, ga ni zakonskega svetovalca na tem svetu, ki ti/vama lahko pomaga.

Jaz načeloma nisem nek hud zagovornik tega….

Lepa ženska (ali moški) se pogleda v ogledalo in reče:” tako sem lep(a), da lahko dobim kater(o)ega koli želim, ni se mi teba ukvarjati s teboj in tvojimi muhami”. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne. Lepa ženska si bo rekla, tako sem lepa, da lahko dobim katerega koli želim, šele takrat, ko bo ugotovila, da je močno zaželjena v moški družbi. Moški si pa sploh ne bo tega govoril.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Se strinjam. A koliko je takšnih, ki se poglabljajo vase, v svoje občutke, prepričanja….In ob tem prevzemajo soodgovornost za situacijo v kateri so se znašli ….?
Mogoče pol procenta…:)

Takšna dva bi se morala imeti brezpogojno rada. 🙂
Vsak se prej ali slej znajde pred nerešljivo situacijo, kjer se partnerja znajdeta pred oviro, ki zahteva spremembo prepričanj ali navad. In teh sprememb pa ne moreš kar tako spremeniti, pa ne glede na količino ljubezni.
Mogoče misliš, da si zdaj (do)zorel, a čas bo pokazal svoje.

Se strinjam. A koliko je takšnih, ki se poglabljajo vase, v svoje občutke, prepričanja….In ob tem prevzemajo soodgovornost za situacijo v kateri so se znašli ….?
Mogoče pol procenta…:)

Takšna dva bi se morala imeti brezpogojno rada. 🙂
Vsak se prej ali slej znajde pred nerešljivo situacijo, kjer se partnerja znajdeta pred oviro, ki zahteva spremembo prepričanj ali navad. In teh sprememb pa ne moreš kar tako spremeniti, pa ne glede na količino ljubezni.
Mogoče misliš, da si zdaj (do)zorel, a čas bo pokazal svoje.[/quote]Se strinjam Robi, zelo malo, premalo je takih…..če ti brezpogojno ljubiš, ljubiš osebo kot celoto in si skupaj v dobrem in slabem.
Če ti je usojeno, da boš lahko šel skozi življenje brez hudih preizkušenj, kam boljše kot da to maksimalno izkoristiš in da si z osebo, s katero si, pričaraš morje situacij in užitkov, da uživaš v odnosu.
Malo je takih, ki jim v življenju na pot ne pride kakšna hujša ovira, pri tem mora bit prisoten tudi faktor sreče, a, če do tega pride, se morata zavedat, da gresta skozi/čez prepreko skupaj, le tako uspe. V takem primeru pa tista še kako drži, kar te ne ubije, te okrepi:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close