na intenzivni kar 20 procent cepljenih a pol cepivo ne deluje
Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 14:38
pa povej mi ti, ki zagovarjaš inštitucije-zakaj mora pacient pred operacijo podpisat da prevzema odgovornost če se kaj sfiži med operacijo? Torej pacient plača grehe grešnika le ta pa nič kriv odkoraka v sončni zahod?
No, kako opravičuješ tako svinjarijo te inštitucije? da ostanejo neodgovorni za svoje napake?
In potem števci na drugi inštituciji pa pravilno zapišejo številke?
Joj nekateri res preveč v pravljice verjamete.
Morda res, samo mi po tvoje pravljice, podkrepimo z uradnimi podatki strokovnjakov, vi ki verjamete strokovnjakom tipa Robi pa zapisom na blogih, ki jih citira naš veliki strokovnjak.
intenzivna, 27.09.2021 ob 15:44
na intenzivni ni 20% cepljenih, ampak 42% in ne zavajajte!
Na intenzivni ni niti enega cepljenega, na hospitalizaciji 2% cepljenih, lahko ti ponavljaš laži v nedogled samo za tvoje zapise večkrat izrečena laž ne bo resnica postala, no tukaj izključujem Robija on verjame v vsako neumnost samo, da je negativna za cepivo.
Neverjetno, 27.09.2021 ob 14:03
Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 13:54
Neverjetno, 27.09.2021 ob 13:22
Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 12:39
bo kar držalo tole, 27.09.2021 ob 12:16
robi445, 27.09.2021 ob 11:25
bo kar držalo tole, 27.09.2021 ob 11:11
lorna na, 27.09.2021 ob 09:22
meni je grozljivo, da je petina na intenzivni cepljenih.
kakšna zaščita je potem to? en drek od zaščite.
Sem se imela namen cepit, hvala bogu,da se nisem, že par mesecev nazaj, zaradi mojih staršev, da kaj ne prenesem na njiju, čeprav sta cepljena. Pa so ugotovili,da je prenos rabvo tako možen, če si cepljen, zdaj na zadnje so trdili, da se izogneš težjega poteka, no tudi to počasi ne o več res-
Cepljeni so v bistvu, pa to že vsi čivkamo, samo uradno tega ne bodo priznali, najbolj nevarni predvsem za druge in družbo.
Nikoli se ne testirajo in povsod jih je polno in so večinoma naduti in nadpametni, jaz imam pri cepljenih več dvomov glede nevarnosti prenosa i okužbe kot pri necepljenih.
Bo kar držalo tole zgoraj. Neka zaščita s cepljenjem je. Nekateri res zbolijo za lažjo obliko. Problem je, ker jih preveč zboli in ker so tudi cepljeni prenašalci. Ceptit se, da nekomu ne boš pre/pri nesel bolezni je potem nesmiselno.
Nobene zaščite ni, ker cepiva proti covidu ni.
Kdor lažje zboli, bi lažje zbolel tudi brez tega zvarka.
Covid je bil aktualen pred enim letom, pa takrat še ni bilo tega zvarka, pa je bilo manj okuženih in manj obolelih.
Glede na podatke, cepivo pomaga.
Čigave podatke? In kar slepo sledite in zaupate tem podatkom? Ccccc
Za razliko od tebe verjamem uradnim podatkom strokovnjakov, ki tekoče dnevno poročajo o vsem, ti očitno verjameš psihotu imenovanem Robi in njegovim zapisom, ki niti eden ni bil podkrepljen z uradnim podatkom temveč je vse to produkt njegovih zmešanih možganov, vse njegovi podatki in linki, ki jih je lepil so iz raznih anticepilskih blogov in FBja anticepilcev, da ne govorimo o njegovih strokovnjakih za cepiva, ki sploh nimajo medicinske izobrazbe, najbolj goreči anticepilci, ki širijo svojo resnico so nutricist, svetovalec zdrave prehrane in proizvajalec vitaminskih dodatkov, vsi ti istočasno reklamirajo svoja “zdravila in nasvete” kot 100% uspešne proti covidu, pred kratkim sem gledal angleški dokumentarec o bolezni in cepivu, strokovnjaki so dokazano postavili na laž vse anticepilce in to z konkretnimi dokazi, zanimivo, da nihče od teh kvazi anticepilskih strokovnjakov ni hotel sodelovati na TV soočenjih, le zakaj ne?
Dokumentarec v izvedbi Mitje Okorna je zanimiv ne zaradi pričevanja obolelih in poteka njihove bolezni in ozdravitve temveč začetek in konec sta zanimiva, Mitja je pojasnil, da je želel tudi izjave cepljenih in njihovih težav zaradi stranskih učinkov, čeprav so mu zatrdili posamezniki, da poznajo ogromno takih oseb, ki so imele manj ali bolj hude stranske učinke jih za snemanje ni dobil, tisti ki naj bi poznali ogromno takih ljudi nenadoma niso poznali nikogar oz so se izogibal jasnemu vprašanju režiserja, kdo je tisti, ki je imel hude težave in da bi želel priti v stik z njimi, več dni že anticepilci napadajo režiserja z nesramnimi izrazi, o tem dokumentarcu je kar nekaj člankov in povsod je izjava režiserja: sogovornike za težav po cepljenju enostavno kljub mojim naporom nisem uspel najti.
jaz verjamem zdravemu razumu, čistemu srcu in neprodani duši. sebi. !
če ti verjameš uradnim institucijam samo radi svojega naziva-pa naj bode tako.
To da prikazujejo kovid kot nek strašen bavbav zaradi % težkih potekov namesto da ga pokažejo takega kot je-veliko blagega prehlada ali sploh brez znakov- je pa nedopustno.
Imaš prav, 4500 mrtvih v Sloveniji in 4 763 358 umrlih po svetu zaradi blagega prehlada ni vredno omembe, samo ne vem kako naj sosedo prepričam, da je njen še ne 50 letni mož umrl zaradi blagega prehlada, verjetno se je v polletni vročini napil mrzle vode.
to vedno napišem – a si tako delalo tudi za gripo – ker veš tudi za gripo in rsv virusi so umirali ljudje žal… samo mediji ti niso poročali dnevno o tem, pa okorn ni dnarja dobil od vlade zato da posname film – in ti zdaj zmotno misliš, da tega ni bilo…
pred 30 leti je na naši oš umrl fant za posledicami pljučnice, ki se je razvila kot komplikacija gripe…
mater ste eni dvolični – veš koliko si jih ti lahko s kakšnimi virusi okužila pred korono in so zaradi teme umrli – pas ne veš… pa noben pop tv ni poročal o tem…
tako covid kot tudi navaden prehlad ali gripa ali drugi rsv virusi so lahko za določen del prebivalstva smrtni… in covid tukaj glede na procentualno smrtnost v populaciji in poteke bolezni, ni žal nič drugačen ampak je primerljiv z vsemi temi… ukrepi, ki jih počno pač so krepko pretirani.
Res je debilno neverjetno. Pri nas nobenega cepljenega na intenzivni, to se dogaja le drugje povsod po svetu. Mi smo čudež od čudeža. 🙂
Pa pri nas menda nihče ni umrl od tega strupenega zvarka. Mi smo res čudežna država.
h t t p s :/ / dokumentarac.hr/covid-19/802-786-ozlijedenih-2-018-917-ozlijeda-od-kojih-21-310-sa-smrtnim-ishodom-prijavljeno-kao-reakcija-na-cjepiva-protiv-c0vida-19-u-europi-do-7-kolovoza-2021-godine/?fbclid=IwAR1iPghpxsQc8saYc0SOHMM5CoHrJG-aYyu9pLCSwwzGkvYY1RTvrc7fbsQ
Dokazov kolikor hočeš. Samo za debile je to vse teorija zarote.
Neverjetno, 27.09.2021 ob 15:57
Morda res, samo mi po tvoje pravljice, podkrepimo z uradnimi podatki strokovnjakov, vi ki verjamete strokovnjakom tipa Robi pa zapisom na blogih, ki jih citira naš veliki strokovnjak.
ma katerih strokovnjakov? Tistih ki pišejo kot se jim narekuje?
No jaz bi pa rada videla pravo stanje. resnico.
robi445, 27.09.2021 ob 16:19
Res je debilno neverjetno. Pri nas nobenega cepljenega na intenzivni, to se dogaja le drugje povsod po svetu. Mi smo čudež od čudeža. 🙂
Kakšen je procent cepljenih v teh državah, butl kakršn si se ti o matematični logiki tudi sanja ne, več kot bo cepljenih višji bo procent obolelih, ki so cepljeni to je osnova matematične logike, pri 100% precepljenosti bo tudi okuženih 100% samo cepljenih, ker drugih enostavno ne bo, razumeš logiko?
Pri 50% precepljenosti je lahko okuženost cepljenih tudi 50% od vseh okuženih samo pomembno je zdravljenje oz intenzivnost obolelih, večina cepljenih, ki so okuženi oz oboleli je napotena na samoizolacijo, necepljeni oboleli so v veliki večini na hospitalizaciji.
Daj naslednjič vsaj preberi o cepljenih s posledicami in umrlih, nobenega konkretnega dokaza o umrljivosti ni so zgolj domneve, domnevno naj bi umrli zaradi cepivo, to je tista tvoja logika, cepil se je pa ga je ob prečkanju ceste do smrti povozil nepazljiv voznik in po tvoje je umrl zaradi cepiva.
Si prebral trditev režiserja Okorna, hotel je dobiti tudi izjave cepljenih, ki naj bi imeli zaradi cepiva hude stranske učinke in kaj je bilo? kljub trditvam kako ogromno število je oseb s takimi težavami zaradi cepiva ni pred kamero mogel dobiti niti enega čeprav so nekateri ( tako kot ti ) trdili, da poznajo ogromno takih ljudi na koncu kljub njegovemu iskanju in prošnjam ni mogel dobiti niti enega, ki bi pričal o stranskih učinkih, pretiravanje in laži so vodile te anticepilce o cepivu, širijo jih pa bedaki tvoje sorte brez vsakega dokaza.
Cepljeno je 3 milijarde svetovne populacije, omembe vredne stranske učinke naj bi imelo 0.0037% cepljenih, DOMNEVNO in ne dokazano naj bi umrlo 0.00017% od 3 milijarde cepljenih.
Samo povem, 27.09.2021 ob 17:11
Avtor, ki omenja gripo in trdi kako ni bilo gripe in so vse pripisali coroni, lani je za gripo v sloveniji umrlo 160 oseb.
SAMO POVEM ti si res en trolček SDS, lažeš kot si dolg in širok, lani za gripo ni umrl nihče, baje jih je še za korono premalo umrlo, ker ni povzročil baje dovolj strahu med ljudmi. Sicer pa je v času te namišljene korone v Sloveniji umrlo normalno število ljudi, tako kot v povprečju in ja, umrli so zaradi raznih respiratornih bolezni, tudi zaradi gripe, ampak uradno pa samo zaradi korone, še rakavi bolniki, krvno žilni, pljučni, dementni, itd….vsi so umrli zaradi korone. Butel si bil butel boš ostal, ker se greš eno KOPRIVO!
Forum je zaprt za komentiranje.