Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek na intenzivni kar 20 procent cepljenih a pol cepivo ne deluje

na intenzivni kar 20 procent cepljenih a pol cepivo ne deluje

Odgovor na objavo uporabnika
spet o izobraževanju, 27.09.2021 ob 09:26

izobrazi se raje ti, 27.09.2021 ob 09:24

malo se izobrazi, 27.09.2021 ob 08:40

že vrabci (strokovnjaki, mediji…) čivkajo, da je cepivo uspešno le okrog 70%. Še nobeno cepivo ni bilo 100%, zato pa želijo doseči visoko precepljenost, ker bi le to pomenilo, da se res zmanjša možnost okužbe na splošno v populaciji. Ne misli, da je cepivo za ošpice, črne koze, paralizo….. bolj zanesljivo, le zaradi precepljenosti je manjša možnost prenosa in je zato zelo zelo malo možnosti, da boš zbolel za temi boleznimi.

cepivo NE sciti ored okuzbo, tudi pred zbolevanjem NE SCITI, in tudi pred raznasanjem virusa NE SCITI…   izobrazi se in si preberi zapis strokovnjaka belgijskega virologa in strokovnjaka za cepiva, ki opozarja na veliko nevarnost, ki jo predsravljajo cepljeni posamezniki, ki so asimptomatski turbo raztrosevalci virusa …   nic ga ne zaustavljajo, ampak pospeseno trosijo naokoli in zato iz vec vidikov predstavljajo resno nevarnost

Resno nevarnost za necepljene?

ne bom ti jaz pisala, odpri njegovo sp. stran in si preberi njegov poziv who,pred katastrofo pred katero svari… predstavljajo resno nevarnost za celotno družbo zato ker so super raznasevalci in zato ker s tem generiramo nove viruse, ki so volj nevarni… clovek ni proti cepivu, nasorotno, on je za cepivo, ampak za strokovno, varno cepivo, ki bo naredilo svoj namen… ta zdaj tega ne pocno… ogrozajo populacijo in sploh niso varna

ANTIVAXERI so krivi za vse

Jaz k sem cepljen sem prikrajšan. Moje cepivo ne deluje, zaradi vas, ker se vi ne cepite.

In ja, cepivo res ne imunizira pred boleznijo, ali pa prepreči prenosa virusa, ampak cepite se ker je tako pravilno.

Ne bodite zaljepljeni

Samo skupaj lahko se izognemo se večji krizi in preobremenitve bolnic

Večer, 27.09.2021 ob 09:29

FB-IMG-1632727569785

A veš v čem je razlika? A si tok sposoben? Če umiraš nimaš kaj za zgubiti. Rakove bolnike se tudi fila z kemoterapijo, ampak ti je ne jemleš preventivno. Vsaj če si normalen.

Bolje biti živ in imeti neke posledice zdravil, terapij, česarkoli, kot pa mrtev.

dejstva o intenzivni, 27.09.2021 ob 08:34

kak si lahko v najhujšem stanju, če si cepljen. cepiš se pa zboliš. aja, statistika pač. ljudje niste več ljudje ste zgolj statistika in številke. sem mislil, da če se cepiš da ne moreš niti kihnt kaj šele jit na intenzivno. kako stoka, pardon stroka, sedaj razlaga, da je korist ceplkienja večja od rizika. a so to isto vprašanje razložili tudi umrli ženi slovenskega diplomata. mislim  pol, k je bila že v grobu. a ji je to obrazložila osebno dr logarjeva ob molitvi da naj jo sveti peter pošlje v nebesa.

ni zdravila, ni cepiva, ki bi 100 procentno učinkovala proti covidu, če hudo zboliš si ob pomoči zdravnikov in vsega, kar imamo na voljo, prepuščen materi naravi, ali se boš izmazal ali ne. S cepljenjem lahko posledice bolezni ublažiš, vendar nekaterim tudi cepljenje ne pomaga, če imajo oslabljen imunski sistem, včasih to izveš, takrat, ko je že prepozno, da bi se cepil.

Ja kako? Tako kot da če imaš višjo izobrazbo si lahko brezposeln, ali pa imaš podpovprečno plačo. Pa tudi če si trezen lahko povzročiš nesrečo s smrtnim izidom. Ali pa nisi nikoli kadil in umreš za rakom na pljučih. Pa si športnik in umreš od srčnega infarktra.

lorna na, 27.09.2021 ob 09:22

meni je grozljivo, da je petina na intenzivni cepljenih.

kakšna zaščita je potem to? en drek od zaščite.

Sem se imela namen cepit, hvala bogu,da se nisem, že par mesecev nazaj, zaradi mojih staršev, da kaj ne prenesem na njiju, čeprav sta cepljena.  Pa so ugotovili,da je prenos rabvo tako možen, če si cepljen, zdaj na zadnje so trdili, da se izogneš težjega poteka, no tudi to počasi ne o več res-

Cepljeni so v bistvu, pa to že vsi čivkamo, samo uradno tega ne bodo priznali, najbolj nevarni predvsem za druge in družbo.

Nikoli se ne testirajo in povsod jih je polno in so večinoma naduti in nadpametni, jaz imam pri cepljenih več dvomov glede nevarnosti prenosa i okužbe kot pri necepljenih.

Bo kar držalo tole zgoraj. Neka zaščita s cepljenjem je. Nekateri res zbolijo za lažjo obliko. Problem je, ker jih preveč zboli in ker so tudi cepljeni prenašalci. Ceptit se, da nekomu ne boš pre/pri nesel bolezni je potem nesmiselno.

Samo vprašam, 27.09.2021 ob 09:58

točlos, 27.09.2021 ob 09:52

Lenka se seta, 27.09.2021 ob 09:46

Ena je napisala da je mogoce virus v cepivu.

Ja seveda da je,na pol crknjen.

Vsi se bomo mogli testirat,tudi cepleni.

Zdaj nas se pustijo da mamo kao nagrado k smo se cepil.kak bi zgledal,da se morva in jz ceplena in ti neceplen,oba delat v pon zjutri test,sploh k sem se jz cepla da mam mir .ce bi blo ze zdej tk.da se vsi cepmo.bi se jz kurac moj cepla. Njih v glavo bom cepla

Ko vas bo se vec poceplenih, bojo zahteval da se vsi testiramo.

In glih to bo potem dokaz da cepivo ne deluje tolk k bi oni radi nas nalagal.

Res brez veze vse skupi.

točno to, vedo, da je treba testirat tudi cepljene, ampak, ne, ker en bombonček je tistim, ki so pridni ubogali in se cepili, treba pustit.

In ja, ko bo več cepljenih, in se boste nekaj ugodnosti kot cepljeni že naužili, bodo pa testirali vse..

IN? se bom pač testiral in kaj potem imaš novo teorijo zarote zaradi testiranja, a je v palčki čip morda mikroantena, ki bo spremljala moje gibanje, daj nas razsvetli kaj naj bi bilo narobe, če se testiram?

Ne, zakaj??

A ti to mislis mogoce?

Zakaj dajete vse, ki se nocejo cepit, v isti kos?

Tudi med cepilci je z srcem in duso cepljenih 10% mogoce..

Ostali pa po sili taksnih in drugacnih razmer.

Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 10:20

ne bluzi, 27.09.2021 ob 10:18

Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 10:16

ne bluzi, 27.09.2021 ob 10:13

Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 10:05

Težava je ker marsikdo misli, da je dejansko varen, odporen, da ne prenaša. nedolgo nazaj spet slišala od cepljene, da ona itak ne more prenašat, ker je cepljena. Rezultat? Ona pozitivna, jaz negativna. kako za vraga je to možno??

?, ni je čez naravno zaščito.

Čaki zdaj, ko me bo vudu usekal v drugo smer ?, no vsaj p bom imela, da bom lahko IZBRALA to, če že nimam odločitve za svoj svobodni lajf.

V življenju imaš vedno možnosti izbire, tudi zdaj. Mogoče pa ne boš dobila P ampak U.

Uja pa ni v PCT pogoju, zato to ni možnost izbire. Odločitev pa sploh ne, saj za u se ne moreš odločit-te trofne ko je cajt.

Morala bi pa dobit O, pa ga nočejo priznat, barabe denarja lačne.

Če boš dobila U, ne boš rabila PCT, verjemi.

Me sploh ne zanima, Uja ni v PCT pogoju zato Uja ne morem izbrat.

Saj veš kaj pomeni U?

Neverjetno, 27.09.2021 ob 10:05

odl mam, 27.09.2021 ob 09:55

Neverjetno, 27.09.2021 ob 09:48

Avtor teme, ki je logično anticepilec že v naslovu teme laže seveda se mu takoj pridružijo ostali lažnivi kljukci s svojimi izmišljenimi podatki o cepljenih na intenzivni, nič od tega ni res, do sedaj je hospitaliziranih 3170 NECEPLJENIH in 73 CEPLJENIH oseb to je približno 2% od vseh obolelih, na intenzivni NI cepljenih oseb.

Dokaz o učinkovitosti cepiva so ravno podatki o obolelih saj so v 98% to necepljene osebe, cepivo ne ščiti pred okužbo ščiti pa pred hudo obolelostjo ali celo smrtjo.

To dvoje lahko primerjaš od takrat, ko je bilo na voljo cepivo, ne pa od vsega začetka??? Ne moreš zraven štet ljudi, ki so bili  na intenzivi, ko cepiva še ni bilo.

od takrat, ko je cepivo v uporabi večjem obsegu, pa je to razmerje dosti nižje.

Podatki o cepljenih obolelih so vsak dan na straneh NIJZ in od cepljenja dalje obolelost cepljenih varira med 2-3% od vseh obolelih, bo pa procent čisto logično rasel tako kot raste procent cepljenih, to je pač matematična logika, več ko bo cepljenih večji bo procent obolelih cepljenih samo razlika je v stopnji obolelosti, cepljeni imajo blago obolelost necepljeni pač ne.

NIJZ je zelo verodostojen.

Po celem svetu delez cepljenih obolelih v bolnici raste in je precej visok, samo pri nas baje  ne..

S tem da imamo najslabso situacijo v Evropi, a MOGOCE kdo noce povedat tocno tako, kot je res?? Da ne bi izpadlo vse skupaj se slabse??

Kako lahko ima Slovaska 300 pacientov na navadnem oddelku in 55 na intenzivni, mi pa 400 na navadnem pa 105 na intenzivni?? A mi kej mogoce narobe delamo?

Neverjetno, 27.09.2021 ob 10:15

Tista, ki ti je rekla, da ona kot cepljena ne prenaša virusa je zmešana, cepljeni smo ravno tako nosilci oz prenašalci virusa in lahko okužimo druge, ker večinoma na nas virus nima učinka nevede raznašamo okužbo na necepljene zato je potrebno upoštevati navodila, maska, razdalja, razkuževanje, vse mimo tega je sebična norost.

Neee, to ni mogoče, da je ta, ki je to rekla in je cepljena, zmešana. Cepljen je sam cvet slovenske inteligence samo necepljeni so bebci..

Neeeeee, 27.09.2021 ob 11:20

Neee, to ni mogoče, da je ta, ki je to rekla in je cepljena, zmešana. Cepljen je sam cvet slovenske inteligence samo necepljeni so bebci..

Necepljeni niso bebci, ti pa vsekakor si, ne glede na tvoj status cepljenosti.

bo kar držalo tole, 27.09.2021 ob 11:11

Bo kar držalo tole zgoraj. Neka zaščita s cepljenjem je. Nekateri res zbolijo za lažjo obliko. Problem je, ker jih preveč zboli in ker so tudi cepljeni prenašalci. Ceptit se, da nekomu ne boš pre/pri nesel bolezni je potem nesmiselno.

Nobene zaščite ni, ker cepiva proti covidu ni.

Kdor lažje zboli, bi lažje zbolel tudi brez tega zvarka.

Covid je bil aktualen pred enim letom, pa takrat še ni bilo tega zvarka, pa je bilo manj okuženih in manj obolelih.

Kam je šla naša logika

Spremenila se definicija pandemije

Zdaj spreminjajo definicijo cepljenja

Cepljenje naj bi povzročilo imunost na virus

Po novem pa samo “blaži” bolezen, kar mi ni jasno kako bodo to dokazali, kako oni vejo na kateri način se bo odzval subjekt z in brez cepiva, glede na to da smo vsi različni.

Tam kjer je dim je tudi ogenj in vsak rad preveri, če je res ogenj, sedaj pa nas pljuvajo na polno če postavljaš vprašanja.

Tistwmu, kateremu v tej situaciji ni neki čudno, takega mi je žal. In je tak mi bo dal odgovor da je njemu žal, ko bom jaz na ventiratorju, takšen kateri se je cepil zaradi družbene odgovornosti, ker skrbi za drugega, kasneje pa napiše “upam da vsi anticepilci umrejo”.

Grozna nam je sedanjost, srah me je prihodnosti za družbo

robi445, 27.09.2021 ob 11:25

Nobene zaščite ni, ker cepiva proti covidu ni.

Kdor lažje zboli, bi lažje zbolel tudi brez tega zvarka.

Covid je bil aktualen pred enim letom, pa takrat še ni bilo tega zvarka, pa je bilo manj okuženih in manj obolelih.

Glede na podatke, cepivo pomaga.

Glede na podatke medijev pomaga,

Prosim razloži mi situacijo v Izraelu

ne bluzi, 27.09.2021 ob 11:11

Saj veš kaj pomeni U?

seveda, ampak ga ni v pct, zato ga ne moreš dat za izbiro, ki so nam jo vsilil.

odločitve o sebi danes nimamo, lahko le izbiramo med danimi možnostmi. kar pa ni eno te isto ane.

bo kar držalo tole, 27.09.2021 ob 12:16

Glede na podatke, cepivo pomaga.

Čigave podatke? In kar slepo sledite in zaupate tem podatkom? Ccccc

Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 12:38

seveda, ampak ga ni v pct, zato ga ne moreš dat za izbiro, ki so nam jo vsilil.

odločitve o sebi danes nimamo, lahko le izbiramo med danimi možnostmi. kar pa ni eno te isto ane.

Gleda na tvoje zapise več kot očitno ne veš kaj pomeni U.

Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 12:39

Čigave podatke? In kar slepo sledite in zaupate tem podatkom? Ccccc

Podatkom uradnih institucij verjamem.  V kolikor dokažete, da ne držijo, sem vam pripravljen prisluhniti, v nasprotenm raje utihnite, saj ne doprinesete h konstruktivni razpravi.

ne bluzi, 27.09.2021 ob 12:48

Gleda na tvoje zapise več kot očitno ne veš kaj pomeni U.

O dragi vsemogoči cepljeni-potem pa me razsvetli in ne hodi kot maček okoli vrele kaše. Direktno ustreli pa je.

Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 12:52

O dragi vsemogoči cepljeni-potem pa me razsvetli in ne hodi kot maček okoli vrele kaše. Direktno ustreli pa je.

U pomeni Umrli….saj je logično, kajne?

bo kar držalo tole, 27.09.2021 ob 12:50

Podatkom uradnih institucij verjamem.  V kolikor dokažete, da ne držijo, sem vam pripravljen prisluhniti, v nasprotenm raje utihnite, saj ne doprinesete h konstruktivni razpravi.

Tudi laži uradnih inštitucij ne prinesejo k konstruktivni razpravi prav nič, razen dodatno uničevanje ljudi.

A verjameš tudi v število brezposelnosti druge uradne inštitucije?

Pa tretje glede pravilno razdeljene socialne pomoči?

pa četrte ko je treba prevzet odgovornost če gre pri operaciji kaj narobe (kriv pacient ne tist ki zajebe)

Itd itn… No, uradno še ne pomeni da delujejo z resnico.

Ti ne slediš “uradnim” podatkom, ampak podatkom, katere prešajo mediji na tv.

Razmisli kaj se dogaja v najbolj cepljenih državah kot so Izrael Islandija ali Singapur, na drugi strani, kako to da je Indija tako uspešna v boju z pandemijo

ne bluzi, 27.09.2021 ob 12:55

U pomeni Umrli….saj je logično, kajne?

Plus ali imaš “uradne” podatke koliko je mrtvih v direktni povezavi z cepivom

seveda in točno na to sem mislila. ne vem po čem ti ni jasno? saj s Sjem v naslednjem postu nakažem, da je U umrli.

samo mi ni jasno, kaj to meni pišeš, jaz se smrti ne bojim. če me pobere zaradi korone me pa bo. Sem že gledala smrti v oči, pa jo premagala, ker še ni bil moj čas. Če bo s korono, pač bo. naivni ste tisti, ki mislite, da jim boste ušli.

Sicer je pa en vudu name dal, da ne bi prišla do Pja. No, mogoče ga v drugo smer da pa le pridem do njega. Hahahahahaha…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close