na intenzivni kar 20 procent cepljenih a pol cepivo ne deluje
pokenjaj se, 27.09.2021 ob 08:46
malo se izobrazi, 27.09.2021 ob 08:40
že vrabci (strokovnjaki, mediji…) čivkajo, da je cepivo uspešno le okrog 70%. Še nobeno cepivo ni bilo 100%, zato pa želijo doseči visoko precepljenost, ker bi le to pomenilo, da se res zmanjša možnost okužbe na splošno v populaciji. Ne misli, da je cepivo za ošpice, črne koze, paralizo….. bolj zanesljivo, le zaradi precepljenosti je manjša možnost prenosa in je zato zelo zelo malo možnosti, da boš zbolel za temi boleznimi.
ravno to je ta statistika in številke, ste zgolj še to. to pomeni, da se 30 procent ljudi cepi in vnaša, da ne rečem strupe , celice fetusov splavljenih otrok za brezveze. Se pravi, do sedaj se je s temi fetusi posililo 150 000 do 200 000 slovencev za ničen učinek cepiva.
a ti bi pustila da te za brezveze posili 200 000 debelih pa grdih moških in to celo prostovoljno.
kaj se sekiraš, saj gre zgolj za statistiko mal boš pa že potrpela za janezov balgor.
@ pokenjaj se
“ravno to je ta statistika in številke, ste zgolj še to. to pomeni, da se 30 procent ljudi cepi in vnaša, da ne rečem strupe , celice fetusov splavljenih otrok za brezveze. Se pravi, do sedaj se je s temi fetusi posililo 150 000 do 200 000 slovencev za ničen učinek cepiva.”
Najprej se vsaj toliko izobrazi, da boš razumelo, kaj vsebujejo cepiva mRNA in kaj vektorska.
Za začetek.
Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 12:39
bo kar držalo tole, 27.09.2021 ob 12:16
robi445, 27.09.2021 ob 11:25
bo kar držalo tole, 27.09.2021 ob 11:11
lorna na, 27.09.2021 ob 09:22
meni je grozljivo, da je petina na intenzivni cepljenih.
kakšna zaščita je potem to? en drek od zaščite.
Sem se imela namen cepit, hvala bogu,da se nisem, že par mesecev nazaj, zaradi mojih staršev, da kaj ne prenesem na njiju, čeprav sta cepljena. Pa so ugotovili,da je prenos rabvo tako možen, če si cepljen, zdaj na zadnje so trdili, da se izogneš težjega poteka, no tudi to počasi ne o več res-
Cepljeni so v bistvu, pa to že vsi čivkamo, samo uradno tega ne bodo priznali, najbolj nevarni predvsem za druge in družbo.
Nikoli se ne testirajo in povsod jih je polno in so večinoma naduti in nadpametni, jaz imam pri cepljenih več dvomov glede nevarnosti prenosa i okužbe kot pri necepljenih.
Bo kar držalo tole zgoraj. Neka zaščita s cepljenjem je. Nekateri res zbolijo za lažjo obliko. Problem je, ker jih preveč zboli in ker so tudi cepljeni prenašalci. Ceptit se, da nekomu ne boš pre/pri nesel bolezni je potem nesmiselno.
Nobene zaščite ni, ker cepiva proti covidu ni.
Kdor lažje zboli, bi lažje zbolel tudi brez tega zvarka.
Covid je bil aktualen pred enim letom, pa takrat še ni bilo tega zvarka, pa je bilo manj okuženih in manj obolelih.
Glede na podatke, cepivo pomaga.
Čigave podatke? In kar slepo sledite in zaupate tem podatkom? Ccccc
Za razliko od tebe verjamem uradnim podatkom strokovnjakov, ki tekoče dnevno poročajo o vsem, ti očitno verjameš psihotu imenovanem Robi in njegovim zapisom, ki niti eden ni bil podkrepljen z uradnim podatkom temveč je vse to produkt njegovih zmešanih možganov, vse njegovi podatki in linki, ki jih je lepil so iz raznih anticepilskih blogov in FBja anticepilcev, da ne govorimo o njegovih strokovnjakih za cepiva, ki sploh nimajo medicinske izobrazbe, najbolj goreči anticepilci, ki širijo svojo resnico so nutricist, svetovalec zdrave prehrane in proizvajalec vitaminskih dodatkov, vsi ti istočasno reklamirajo svoja “zdravila in nasvete” kot 100% uspešne proti covidu, pred kratkim sem gledal angleški dokumentarec o bolezni in cepivu, strokovnjaki so dokazano postavili na laž vse anticepilce in to z konkretnimi dokazi, zanimivo, da nihče od teh kvazi anticepilskih strokovnjakov ni hotel sodelovati na TV soočenjih, le zakaj ne?
Dokumentarec v izvedbi Mitje Okorna je zanimiv ne zaradi pričevanja obolelih in poteka njihove bolezni in ozdravitve temveč začetek in konec sta zanimiva, Mitja je pojasnil, da je želel tudi izjave cepljenih in njihovih težav zaradi stranskih učinkov, čeprav so mu zatrdili posamezniki, da poznajo ogromno takih oseb, ki so imele manj ali bolj hude stranske učinke jih za snemanje ni dobil, tisti ki naj bi poznali ogromno takih ljudi nenadoma niso poznali nikogar oz so se izogibal jasnemu vprašanju režiserja, kdo je tisti, ki je imel hude težave in da bi želel priti v stik z njimi, več dni že anticepilci napadajo režiserja z nesramnimi izrazi, o tem dokumentarcu je kar nekaj člankov in povsod je izjava režiserja: sogovornike za težav po cepljenju enostavno kljub mojim naporom nisem uspel najti.
Hrvaška stroka protestira proti segregaciji, delitvi ljudi, cenzuri v javnih medijih, fašističnemu nasilju….To je tista stroka, ki se jo javno cenzurira in katera se bori proti fašizmu.
Zato samo debili verjamete lažnivim medijem in podpirate fašizem s politično golaznijo vred. Sram vas je lahko, debili zmešani.
robi445, 27.09.2021 ob 13:32
Hrvaška stroka protestira proti segregaciji, delitvi ljudi, cenzuri v javnih medijih, fašističnemu nasilju….To je tista stroka, ki se jo javno cenzurira in katera se bori proti fašizmu.
Zato samo debili verjamete lažnivim medijem in podpirate fašizem s politično golaznijo vred. Sram vas je lahko, debili zmešani.
Tale pa je medicinski strokovnjak, aktivist, katehet, učitelj verouka, Robi počasi boš še ti prišel na vrsto kot “strokovnjak” za dajanje komentarjev saj imaš enako medicinsko izobrazbo, tečaj prve pomoči za vozniško dovoljenje ?
Neverjetno, 27.09.2021 ob 13:22
Za razliko od tebe verjamem uradnim podatkom strokovnjakov, ki tekoče dnevno poročajo o vsem, ti očitno verjameš psihotu imenovanem Robi in njegovim zapisom, ki niti eden ni bil podkrepljen z uradnim podatkom temveč je vse to produkt njegovih zmešanih možganov, vse njegovi podatki in linki, ki jih je lepil so iz raznih anticepilskih blogov in FBja anticepilcev, da ne govorimo o njegovih strokovnjakih za cepiva, ki sploh nimajo medicinske izobrazbe, najbolj goreči anticepilci, ki širijo svojo resnico so nutricist, svetovalec zdrave prehrane in proizvajalec vitaminskih dodatkov, vsi ti istočasno reklamirajo svoja “zdravila in nasvete” kot 100% uspešne proti covidu, pred kratkim sem gledal angleški dokumentarec o bolezni in cepivu, strokovnjaki so dokazano postavili na laž vse anticepilce in to z konkretnimi dokazi, zanimivo, da nihče od teh kvazi anticepilskih strokovnjakov ni hotel sodelovati na TV soočenjih, le zakaj ne?
Dokumentarec v izvedbi Mitje Okorna je zanimiv ne zaradi pričevanja obolelih in poteka njihove bolezni in ozdravitve temveč začetek in konec sta zanimiva, Mitja je pojasnil, da je želel tudi izjave cepljenih in njihovih težav zaradi stranskih učinkov, čeprav so mu zatrdili posamezniki, da poznajo ogromno takih oseb, ki so imele manj ali bolj hude stranske učinke jih za snemanje ni dobil, tisti ki naj bi poznali ogromno takih ljudi nenadoma niso poznali nikogar oz so se izogibal jasnemu vprašanju režiserja, kdo je tisti, ki je imel hude težave in da bi želel priti v stik z njimi, več dni že anticepilci napadajo režiserja z nesramnimi izrazi, o tem dokumentarcu je kar nekaj člankov in povsod je izjava režiserja: sogovornike za težav po cepljenju enostavno kljub mojim naporom nisem uspel najti.
jaz verjamem zdravemu razumu, čistemu srcu in neprodani duši. sebi. !
če ti verjameš uradnim institucijam samo radi svojega naziva-pa naj bode tako.
To da prikazujejo kovid kot nek strašen bavbav zaradi % težkih potekov namesto da ga pokažejo takega kot je-veliko blagega prehlada ali sploh brez znakov- je pa nedopustno.
Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 12:59
ne bluzi, 27.09.2021 ob 12:55
Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 12:52
ne bluzi, 27.09.2021 ob 12:48
Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 12:38
ne bluzi, 27.09.2021 ob 11:11
Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 10:20
ne bluzi, 27.09.2021 ob 10:18
Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 10:16
ne bluzi, 27.09.2021 ob 10:13
Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 10:05
Težava je ker marsikdo misli, da je dejansko varen, odporen, da ne prenaša. nedolgo nazaj spet slišala od cepljene, da ona itak ne more prenašat, ker je cepljena. Rezultat? Ona pozitivna, jaz negativna. kako za vraga je to možno??
?, ni je čez naravno zaščito.
Čaki zdaj, ko me bo vudu usekal v drugo smer ?, no vsaj p bom imela, da bom lahko IZBRALA to, če že nimam odločitve za svoj svobodni lajf.
V življenju imaš vedno možnosti izbire, tudi zdaj. Mogoče pa ne boš dobila P ampak U.
Uja pa ni v PCT pogoju, zato to ni možnost izbire. Odločitev pa sploh ne, saj za u se ne moreš odločit-te trofne ko je cajt.
Morala bi pa dobit O, pa ga nočejo priznat, barabe denarja lačne.
Če boš dobila U, ne boš rabila PCT, verjemi.
Me sploh ne zanima, Uja ni v PCT pogoju zato Uja ne morem izbrat.
Saj veš kaj pomeni U?
seveda, ampak ga ni v pct, zato ga ne moreš dat za izbiro, ki so nam jo vsilil.
odločitve o sebi danes nimamo, lahko le izbiramo med danimi možnostmi. kar pa ni eno te isto ane.
Gleda na tvoje zapise več kot očitno ne veš kaj pomeni U.
O dragi vsemogoči cepljeni-potem pa me razsvetli in ne hodi kot maček okoli vrele kaše. Direktno ustreli pa je.
U pomeni Umrli….saj je logično, kajne?
seveda in točno na to sem mislila. ne vem po čem ti ni jasno? saj s Sjem v naslednjem postu nakažem, da je U umrli.
samo mi ni jasno, kaj to meni pišeš, jaz se smrti ne bojim. če me pobere zaradi korone me pa bo. Sem že gledala smrti v oči, pa jo premagala, ker še ni bil moj čas. Če bo s korono, pač bo. naivni ste tisti, ki mislite, da jim boste ušli.
Sicer je pa en vudu name dal, da ne bi prišla do Pja. No, mogoče ga v drugo smer da pa le pridem do njega. Hahahahahaha…
Pišeš, da ti U ne bo pomagal ker ni v PCT. Verjemi, da ne boš imela problemov s PCT v kolikor boš imela U.
Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 13:54
jaz verjamem zdravemu razumu, čistemu srcu in neprodani duši. sebi. !
če ti verjameš uradnim institucijam samo radi svojega naziva-pa naj bode tako.
To da prikazujejo kovid kot nek strašen bavbav zaradi % težkih potekov namesto da ga pokažejo takega kot je-veliko blagega prehlada ali sploh brez znakov- je pa nedopustno.
Imaš prav, 4500 mrtvih v Sloveniji in 4 763 358 umrlih po svetu zaradi blagega prehlada ni vredno omembe, samo ne vem kako naj sosedo prepričam, da je njen še ne 50 letni mož umrl zaradi blagega prehlada, verjetno se je v polletni vročini napil mrzle vode.
dejstva o intenzivni, 27.09.2021 ob 08:34
kak si lahko v najhujšem stanju, če si cepljen. cepiš se pa zboliš. aja, statistika pač. ljudje niste več ljudje ste zgolj statistika in številke. sem mislil, da če se cepiš da ne moreš niti kihnt kaj šele jit na intenzivno. kako stoka, pardon stroka, sedaj razlaga, da je korist ceplkienja večja od rizika. a so to isto vprašanje razložili tudi umrli ženi slovenskega diplomata. mislim pol, k je bila že v grobu. a ji je to obrazložila osebno dr logarjeva ob molitvi da naj jo sveti peter pošlje v nebesa.
Kako 20 posto obelelih cepljenih kaj niso NABIJAL DA JE STO POSTO CEPIVO? gnusobe jadne
bo kar držalo tole, 27.09.2021 ob 14:02
Pišeš, da ti U ne bo pomagal ker ni v PCT. Verjemi, da ne boš imela problemov s PCT v kolikor boš imela U.
še vedno pa ni izbira v pct pogoju, ko se že sklicuješ na izbire, ki jih imamo.
U nas bo pa vse slej ko prej dohitel.
še enkrat-ne pišeš pravi, če ti je namen ustrahovat z umrljivostjo kovida.
Neverjetno, 27.09.2021 ob 14:03
Imaš prav, 4500 mrtvih v Sloveniji in 4 763 358 umrlih po svetu zaradi blagega prehlada ni vredno omembe, samo ne vem kako naj sosedo prepričam, da je njen še ne 50 letni mož umrl zaradi blagega prehlada, verjetno se je v polletni vročini napil mrzle vode.
4500 v dveh letih? In vsi zares zaradi korone ali so le s korono umrli ne pa zaradi nje? Avto ga je zbil, umrl pa zaradi korone?
ne bluzi, 27.09.2021 ob 14:10
Me prav zanima, če boš zbolela ali boš iskala pomoč v uradnih institucijah – bonicah ali boš zaupala sama sebi, zdravemu razumu, čistemu srcu in neprodani duši.
Pa jaz sem trenutno na bolniški. In za svoj denar bom koristila kar bom želela, tudi zdravnika, ki ga plačujem. In to se tebe ne tiče, ker mi ga ne plačuješ ti in tu ne moreš prav nič hahahaha. te vaše zlajnane grožnje ne palijo pri vseh. verjetno ste za svojo propagando dobro plačani.
ps-cepivo ti pa odstopim, čeprav gre tudi iz mojega žepa. Vidim da si ga že potreben.
To debilno neverjetno je pa res neverjetno debilno.
Bluzi o nekih številkah okrog umrlih, hkrati pa zagovarja te fašiste, ki so namenoma ubili polovico teh ljudi pri nas, ki so jih šteli med mrtve s korono.
Kako moraš biti debilen, da zagovarjaš zločince in nadaljnje pobijanje ljudi, ob tem pa se zgražaš nad posledicami njihovih zločinov ?
Ali si hotelo povedati, da so jih premalo ubili ?
pa povej mi ti, ki zagovarjaš inštitucije-zakaj mora pacient pred operacijo podpisat da prevzema odgovornost če se kaj sfiži med operacijo? Torej pacient plača grehe grešnika le ta pa nič kriv odkoraka v sončni zahod?
No, kako opravičuješ tako svinjarijo te inštitucije? da ostanejo neodgovorni za svoje napake?
In potem števci na drugi inštituciji pa pravilno zapišejo številke?
Joj nekateri res preveč v pravljice verjamete.
Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 14:26
Pa jaz sem trenutno na bolniški. In za svoj denar bom koristila kar bom želela, tudi zdravnika, ki ga plačujem. In to se tebe ne tiče, ker mi ga ne plačuješ ti in tu ne moreš prav nič hahahaha. te vaše zlajnane grožnje ne palijo pri vseh. verjetno ste za svojo propagando dobro plačani.
ps-cepivo ti pa odstopim, čeprav gre tudi iz mojega žepa. Vidim da si ga že potreben.
Saj se mi je zdelo, da si dvolična.
ne bluzi, 27.09.2021 ob 14:59
Saj se mi je zdelo, da si dvolična.
Zakaj? Ker sem odgovorna in ostajam bolna doma ter ne okužujem drugih? Obstajajo še druge bolezni ne samo kovid.. aja saj res, pri vas propagandaših te bolezni obstaja le še to!
Dvoličen si ti. Mene nisi nikjer ne slišal ne videl prebrat moje besede, da drugemu grozim, da ne sme koristit zdravstvenih storitev. To je naša osnovna pravica zato se vprašaj kak dvoličnež si ti, ki koristiš te storitve, drugim pa bi jih odvzel, ker ne podpirajo teh nasilnih ukrepov proti zdravju.
No ti dasa, preden drugemu ponujaš svoje zdravilo, ga torej prej vzemi sam! Odpovej se vsem zdravstvenih storitev pa je. Aja, to pa ne hehehehe..
Ugriz stekle živali ima glih toliko skupnega kot če te avto zbije in prav nič skupnega z kovidom.
vsi trije udeleženci pa imajo vso pravico do zdravniške oskrbe.
Tisti ki je ne priznavajo, naj se ji pač odpovejo nimajo pa kaj drugim s tem opletat pred nosom. Kot sem rekla- če svoje zdravilo ponujaš drugemu, ga prej vzemi sam!
na konc bodo pa vsi trije zavedeni v statistiko-umrli zaradi kovida. ??
robi445, 27.09.2021 ob 14:31
To debilno neverjetno je pa res neverjetno debilno.
Bluzi o nekih številkah okrog umrlih, hkrati pa zagovarja te fašiste, ki so namenoma ubili polovico teh ljudi pri nas, ki so jih šteli med mrtve s korono.
Kako moraš biti debilen, da zagovarjaš zločince in nadaljnje pobijanje ljudi, ob tem pa se zgražaš nad posledicami njihovih zločinov ?
Ali si hotelo povedati, da so jih premalo ubili ?
Hotel sem povedati, da si idi.ot, ki lapa nekaj v tri dni brez relevantnega podatka, brez dokaza zgolj tisto kar sproducirajo tvoji zblojeni možgani, brihten kot si bi lahko sam pogledal dolgoletno povprečno umrljivost pred corono in v času corone, čeprav sumim, da tvoje možganske kapacitete sploh razumejo napisano.
Forum je zaprt za komentiranje.