Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Mož me ne privlači več, kako ga zapustiti.

Mož me ne privlači več, kako ga zapustiti.

Če imaš tako dobro službo in plačo, si pa odvetnika plačaj. Kje je problem? Ker odkrivaš da si prasica? Poglej, življenje pride kakor pride, v dolgoročni zvezi smo se prisiljeni prilagodit. Če bi bila pa situacija obratna, da bi on tebe zapustil po porodu, bi pa jokala kako so moški prasci in kako je lahko takšen. Srečna bodi, da si z njegovo podporo prišla kamor si prišla, če ne bi ziher potrebovala več časa ali pa sploh ne bi uspela. On bi morda samo kuhal, ti pa se nisi spremenila? Nalij si čistega vina, razpucano nimaš v glavi.

Hm ti pa si ena velika pra*ica. Torej celo skupno življenje je pedenal tebe in tvoje otroke, da si ti lahko ustvarjala kariero zdej bi ga pa ti ven vrgla? A ti res misliš, da si tko lepa pa super pr teh letih da bos dobila se kaj pametnga? Ne zivet v filmu gospa. Namesto da bi se z njim pogovorila in naredila nekaj v tej smeri. Phah kakšna prazna glava to mora bit. Misliš itak samo nase, misliš da si najboljša, da si več vredna… Komaj čakam da padeš na realna tla. Ampak boš tko padla da se boš orenk polomila. Močno upam.

da si ne bos mislila, kako on ne more brez tebe :):):). Mogoce bos pa ti morala stran, pa bos lahko sama kuhala in pospravljala kje drugje….kura. Bogve, kako si grda in zanemarjena.

A to je zdaj zgodba zamenjanih vlog za novo leto.? :))

kera nehvalezna p******. ves kaj ti ksr svojega k meni poslji pp vseh kretenih bo pasal en priden moski ki mi bo kaj dobrega skuhal pa kdaj ppspravil ker je to VSE kar zadnje case pocnem. denar lahko sluzim sama.

Ja pa ti zacni kuhat pa pospravljat, pa bo on hodil na telovadbo. On je tebi odnasal rit. Samo da si ti se vedno ista rit.

Zanimivo, kako prepricana si, da vse kar je moz vcasih delal lahko naredis sama, zdaj ko so otroci ze odrasli in tega dela prakticno ni vec.
Verjetno ce bi bil tvoj moz res “dec” po tvojih zastarelih standardih, ti ne bi nikoli pustil, da se sa gres ti kariero on pa doma poskrbi za vse ostalo. Tvoj moz je bil namesto deca ljubec partner v enakovredni skupnosti, ki se ga je okoristil psihopat.
Ne me jarobe razumet, locitev ni nic slabega, ce nista za skupaj nista za skupaj. Ampak nacin kako govoris o njem je naravnost grozljiv.

Otroci so zadnja skrb sedaj ko so odrasli? Nekdo, ki je gor spravil TVOJE otroke ni več zanimiv? Če je kaj dobrega na svetu je ON, ti si NIČ v primerjavi z njim. Ne znaš ceniti, ne znaš spoštovati, ne znaš imeti rada. Rajši vidim, da je tale tema provokacija, kot pa da resnično obstajajo tako nizki ljudje kot si ti!!!!! Nizko si padla ja, kariera bo kmalu potonila, nisi več mlada in so za tabo še sposobnejši. Mož pa bo vedno ostal velik, ker je naredil bistveno več kot ti, ker ne greda samo material, ampak ŽIVI.

Normalno je, da te nekje na poti mož ne privlači več. S partnerjem se ne poročiš zato, ker bi te privlačil, ampak zato, da bo ob tebi v dobrem in slabem. Če si potrebna, si poišči ljubimca. Mož je za vedno, če ne drugega, se boš vanj spet zaljubila, ko boš 70 pa te noben ne bo povohal.

https://youtu.be/2ZMGk_Ml1fc

Upam, da nima službe in je zaposlen kot gospodinja, da ga boš še naprej preživljala. Drugače pa slovenska družba je dala takšnih gnilih bab na tone. Upam, da dobiš kakšnega pravega deca, ki kakšno prmaže.

Če bi bil sam na mestu tvojega moža in bi izvedel za tvoje namene….. bi te že zdavnaj popapale prepadnice po gozdu.
Pa srečno novo leto.

Prava p****ca od ženske

Nesramnica, si že slišala za zakonsko svetovanje?
On bi naredil očitno zate vse. Še ti se malo potrudi. Z malo truda se bo prižgalo nazaj.

LoL… dobesedno ne mors falit. Vsaka tema, ki je provokacija ima priponko xD.
Mislem jao jao

………… 🙁

wtf

Odgovor na objavo uporabnika
čak mal, 28.12.2020 ob 21:40

noben moški ne more biti tak gnoj, kot je lahko ena baba. sicer pa, slaba provokacija, gnoj si pa vseeno

REs je

Anonimno 10944, 09.01.2022 ob 23:41

REs je

nikakor ni res.

Poročena sem bila z moškim, ki se je v zakonu tako moralno, kot vizuelno grdo spremenil, zavestno je to počel. Ker ga je megalomanizem potegnil v svojo globino.

Ja fasada za v javnost, doma pa zapit mačka zdravil s kapuco na glavi preko vikendov zadnji dve leti – nič ni bilo od njega;  slok, vitek,  vedno zlikana čista bela srajčka za v slućbo in dogodke, poslovna oblekca, bleščeči čevlji izbrane izstopajoče nogavice….zadnji dve leti zakona pa zapit hodil domob poslužbenih obveznostihm za njim sem bruhanje brisala. Ne, nisem se zato poročila z njim. In ne, da ne bo kdo očital, da je z denarnico ali kartico karkoli poplačal v zahvalo, nikoli -celo odtujeval je ljigavo skušno premoženje. Izpridil ga je poslovni svet, pohlep, ego in predvsem alkohol – temu se ni znal več že v drugo upreti. Grozno, ne poročipš se z moškim, da moraš to prenašati .Pa se lahko še tako smejčka in finega dela pred svojimi sodelavkami na vodilnem delovnem mestu  in trebuh not vleče.  A ne vidijo njegove sodelavke, kako je zapit – se mu vidijo posledice pitja alkohola žal tudi že na obrazu. Pa z njim so dvigovale in še dvigujejo kozarčke – a pucat njegovega kozlanja ni pa nobena prišla post festum – ne, ni to dolžnost žene doma. Reala za zidovi je precej drugačna od fasade za javnost. In današnje klike in kvazi elite, na določenih položajnih umeščenih delovnih mestih. In obleka nikoli ne naredi človeka. Je samo fasada in farsa za javnost.

avtorica te še kako razumem, 09.01.2022 ob 23:50

nikakor ni res.

Poročena sem bila z moškim, ki se je v zakonu tako moralno, kot vizuelno grdo spremenil, zavestno je to počel. Ker ga je megalomanizem potegnil v svojo globino.

Ja fasada za v javnost, doma pa zapit mačka zdravil s kapuco na glavi preko vikendov zadnji dve leti – nič ni bilo od njega;  slok, vitek,  vedno zlikana čista bela srajčka za v slućbo in dogodke, poslovna oblekca, bleščeči čevlji izbrane izstopajoče nogavice….zadnji dve leti zakona pa zapit hodil domob poslužbenih obveznostihm za njim sem bruhanje brisala. Ne, nisem se zato poročila z njim. In ne, da ne bo kdo očital, da je z denarnico ali kartico karkoli poplačal v zahvalo, nikoli -celo odtujeval je ljigavo skušno premoženje. Izpridil ga je poslovni svet, pohlep, ego in predvsem alkohol – temu se ni znal več že v drugo upreti. Grozno, ne poročipš se z moškim, da moraš to prenašati .Pa se lahko še tako smejčka in finega dela pred svojimi sodelavkami na vodilnem delovnem mestu  in trebuh not vleče.  A ne vidijo njegove sodelavke, kako je zapit – se mu vidijo posledice pitja alkohola žal tudi že na obrazu. Pa z njim so dvigovale in še dvigujejo kozarčke – a pucat njegovega kozlanja ni pa nobena prišla post festum – ne, ni to dolžnost žene doma. Reala za zidovi je precej drugačna od fasade za javnost. In današnje klike in kvazi elite, na določenih položajnih umeščenih delovnih mestih. In obleka nikoli ne naredi človeka. Je samo fasada in farsa za javnost.

pardon, namenjeno v drugo temo – mož se mi gabi….

Sram te bilo. Ko si ga rabla za varuško in kuharco ti je bil pa vredu. Upam da ti vse pobere mož, ker si ne zaslužiš ničesar nehvaležnica. Fujjj te bilo!

ker ne znaš ceniti , kar imaš …. boš vse lepo izgubila ….. tvoj ego je neverjeten 🙂 …. tako polna sama sebe 🙂 ….. kako boš cvilila ,ko te zapusti zdravje in si bi ob sebi želela nekoga ,ki bi skrbel zate 🙂 ….. brez skrbi – karma zate prihaja ….

Lahko bi bila hvaležna, da imaš takega moškega, ki ti vse naredi, tahih je malo!

hahah380V, 28.12.2020 ob 21:55

Ti si gradila na kvazi karieri, on je prevzel skrb za otroke in doma kuhal, pospravljal?
Sedaj, ko imaš kariero in očitno lepo vzgojene otroke ter pridnega moža, ki se je očitno svojemu življenju, karieri in hobijem odpovedal samo, da so otroci pridni in je žena ustvarila kariero,
pa bi se tega moškega želela znebiti?
Ne samo to, še celo izjaviš, da skuhaš in opereš lahko že sama?
In potem je komu čudno zakaj imajo npr. Bosanci urejeno razmerje? Zato, ker pri njih ne boš vidla, da bi moški za metlo prijel ali se kuhinjskega korita ali pralnega stroja dotaknil. Samo pokliče ženo in ona mora to opraviti. Ni, da to zagovarjam, ampak zgolj lep zgled zakaj pri njih to funkcionira. On spočit, da jo lahko zvečer obdela, ona pa poštima celotno gospodinjstvo, na kakršno koli svojo kariero izven štirih zidov pa lahko pozabi.

Podpis!

na novi poti, 28.12.2020 ob 21:33

Torej, nekoč sem bila, no, ne ravno noro zaljubljena vanj, ampak sem pa ga ljubila. Potem je prišla poroka in dva otroka, kariere. Nekje vmes se je meni ponudila nekoliko bolj plačana služba, ki je zahtevala precej več časa in je zato on prevzel skrb za otroke in družino. Jaz sem v tem času nekaj naredila iz sebe in za sebe, on je pa doma kuhal, pospravljal, pomival, otroke oblačil. Danes pa……otroci niso več majhni, on bi pa samo kuhal in pospravljat. Ampak, saj me razumete, jaz si želim od moškega več kot samo nekoga, ki mi bo skuhal in opral. To lahko naredim sama. Jaz hočem moškega, ki bo moški….mislim, da je to to. Ne privlači me več in tako ne morem več nadaljevati.

Prosim za kak pameten nasvet, hiša kjer živiva je pol moja pol njegova, odpovedala se ne bom ničemer, ampak on me ne bo nikoli mogel izplačati. Jaz hočem ostati na svojem in njega vreči ven. Kako pa z ločitvijo, ali je res, da mi on pobere polovico?

Otroci so mi zadnja skrb, ker so že veliki.

Upam, da ti pobere vse in da najde družbo, ki ga bo vredna….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close