Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Mož me ne privlači več, kako ga zapustiti.

Mož me ne privlači več, kako ga zapustiti.

Ta zgodba lepo ponazarja ženski karakter. Na njegovem hrbtu si je zgradila lepo kariero, zdaj ko ga je odrabila, se ga bo znebila kot smet. Vrh vsega tudi lepo pokaže da pezdetki, ki nasedajo feminizmu in se podredijo ženskam od njih v ‘zahvalo’ ne dobijo drugega kot prezir. Z drugimi besedami, ženske z enakopravnostjo in feminizmom samo provocirajo levičarske pezdetke, v resnici je to zadnja stvar, ki bi si jo želele imeti doma. Ni res? Preberite še enkrat kaj je ta ženski žakelj zlobe napisal na začetku… Eno je ženska narava in realnost, drugo so pa levičarske blodnje.

Odgovor na objavo uporabnika
na novi poti, 28.12.2020 ob 21:33

Torej, nekoč sem bila, no, ne ravno noro zaljubljena vanj, ampak sem pa ga ljubila. Potem je prišla poroka in dva otroka, kariere. Nekje vmes se je meni ponudila nekoliko bolj plačana služba, ki je zahtevala precej več časa in je zato on prevzel skrb za otroke in družino. Jaz sem v tem času nekaj naredila iz sebe in za sebe, on je pa doma kuhal, pospravljal, pomival, otroke oblačil. Danes pa……otroci niso več majhni, on bi pa samo kuhal in pospravljat. Ampak, saj me razumete, jaz si želim od moškega več kot samo nekoga, ki mi bo skuhal in opral. To lahko naredim sama. Jaz hočem moškega, ki bo moški….mislim, da je to to. Ne privlači me več in tako ne morem več nadaljevati.

Prosim za kak pameten nasvet, hiša kjer živiva je pol moja pol njegova, odpovedala se ne bom ničemer, ampak on me ne bo nikoli mogel izplačati. Jaz hočem ostati na svojem in njega vreči ven. Kako pa z ločitvijo, ali je res, da mi on pobere polovico?

Otroci so mi zadnja skrb, ker so že veliki.

Če to vse lahko narediš sama zakaj pa potem nisi delala sama? In njemu pustila da bo moški? Ne razumem kaj bi rada? Zelo egoistično si to naredila! Delal si karijero njemu pa prepustila vse kar bi lahko naredila sedaj sama! V čem je zdej problem v tvoji glavi

Po prebranem se več ne čudim zakaj se dogajajo umori v družinah. Takega kot je ta, ki te ne privlači več si ti naredila. Najbrž ni bila njegova želja,da si ustvarjaš bajno kariero in da on podpira vse vogale hiše,vzgaja otroka, da imaš skuhano,oprano,počiščeno. Tvoja želja je najbrž bila, da hočeš delat na karieri. Mož ti je pri tem pomagal,ko je poskrbel za vse ostalo.Dobesedno je dal svoje hobije,svoje sanje,svoje življenje na stran da je ugodil tebi in zdaj,ko je dobesedno mož vzgojil otroke spravil do kruha, bi se ga pa znebila? Upam,da je to provokacija,če ni si največji gnoj od ženske na svetu. No upam da,ko možu poveš razlog ločitve,da to zbudi moškega v njem in ti prisoli klofuto,ki si jo boš zapomnila za vse večne čase. Nisem za pretepanje žensk ampak ti si jo pa še kako zaslužiš.

se strinjam!

fake, ne verejamem, da lahko to ena ženska napiše!!!!!???? in celo misli!!!!

v popolnosti strinjam!

Tkle se zmenmo, on naj počisti, pol lahk še pr men, js te bom pa zrihtal, aja pa ono drugo punco lahk tud zravn prpeleš ?

Gosh, ko pa dec to ven izrita, so pa vsi moški pr’ :)))))))))))))))))) Kako le, če bi moral vsak vzeti tako še v 20 letjih, pa se tudi ženske razkomotijo, do plafona :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Sem ženska. Evo, ste enakopravne sedaj. Sun ga v rit, bodo rekle, a ko bo to dec storil, pa jok in stok, pa še maščoba se ne topi mende :)))))))))))))) Groza no :))))))))))

Danes je desc baba, baba ni pa nič…

Odgovor na objavo uporabnika
na novi poti, 28.12.2020 ob 22:00

O pa še kako lahko. Naj te ne preseneti kakšen. Kar se pa provokacije tiče, zmenita se da pripelješ “pravega moškega” domov, da mu pokaže kako se stvari streže. V kolikor se ne izide, obdržiš oba – enega, ki ti bo gospodinjil, drugi ki te bo zadovoljil. Saj moški počnejo isto, celo po 4 ženske imajo nekateri, da bi zadovoljile vse, kar si želijo v 1 pa nekako ne najdejo. V tem je bistvo. Zahtevnejši oz gurmani potrebujejo mali harem. Nekateri bolj, drugi manj odkrito.
[/quote]

Vprašala sem ga če je za cuckolding, pa je rekel da ne. Ravtno To je bila tudi v bistvu tista zadnja kaplja čez rob.

Svije ogabne

Ženska brez moralnih vrednot.  Mene je odslovila po operaciji prostate,ker sem bil opravilno onesposibljen. Sam sem ji oprostil, narava pa menda ne oprasca.

Zdi se kot, da potrebuješ nekoga, da te vpelje v svet swingerjev.

Upam da se bos pokarala naokoli in ko te bodo polnili ko sarmo in zavrgli se spomni kako je bil dober moz.

Upam za njega da najde manjso prasico od tebe, vsaj tako ki ni taka kot ti

baba glupa?

Telefonsko mi poslji od njega,take spostujem!!

Ti pa se spoki kam ces

Res ga nisi vredna, kura … Zato,ker je on gospodinjil doma in skrbel za otroke, si ti lahko kariero delala, zdaj bi ga pa rada zapustila in se na cesto vrgla brez vsega?!?! Sam to bo rekla, karma is a beach

Garantiram iz lastnih izkušenj, da obstajajo take. Jaz sem se ji sicer odločno uprl in pokazal, da sem kljub temu, da sem bil zanjo in vse ostale vedno tam, še vedno tudi “dec” in da lahko poskrbim zase.

Se je zaletela v zid in močno opekla, se pa zdaj tolaži s cunjami, avtom, avanturami…kot običajno pripisujejo moškim. Pa vidim, da je tega vse več, tako da moški, ki ste ustrezljivi, prijazni…razmislite, ce res zivite z osebo, ki ji v popopnosti zaupate ali le s kaco v preobleki, ki pa bo nek dan odvrgla svojo masko…

Čisto verjamem zgodbi. Moških je polno takih in dobi žena po letih brezplačnega garanja prst v rit. Zakaj se ženske ne bi obnašale enako?

Lekcija je pa to: neglede na spol je treba imet ravnovesje med kariero in domom. Zase moraš denarno poskrbet. Če se prisesaš na partnerja ali partnerko, si pač podrejen/a in v nevarnosti.

Ma ti baba si fuknjena. Torej si ga izkoristila, a takrat ti je pa pasalo da je doma vse pospravljal in skrbel za otroke medtem ko si ti “delala” in se ocitno tudi jahala okoli z drugimi. Zdej pa ti to vec ne pase in bi naenkrat rada “moskega”. Ti si zasluzis enega ki te bo zapiral in da mu ne pisnes niti ene besedice. Bi hitro ti njega hotela nazaj baba zmesana.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close