Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Mož me ne privlači več, kako ga zapustiti.

Mož me ne privlači več, kako ga zapustiti.

Torej, nekoč sem bila, no, ne ravno noro zaljubljena vanj, ampak sem pa ga ljubila. Potem je prišla poroka in dva otroka, kariere. Nekje vmes se je meni ponudila nekoliko bolj plačana služba, ki je zahtevala precej več časa in je zato on prevzel skrb za otroke in družino. Jaz sem v tem času nekaj naredila iz sebe in za sebe, on je pa doma kuhal, pospravljal, pomival, otroke oblačil. Danes pa……otroci niso več majhni, on bi pa samo kuhal in pospravljat. Ampak, saj me razumete, jaz si želim od moškega več kot samo nekoga, ki mi bo skuhal in opral. To lahko naredim sama. Jaz hočem moškega, ki bo moški….mislim, da je to to. Ne privlači me več in tako ne morem več nadaljevati.

Prosim za kak pameten nasvet, hiša kjer živiva je pol moja pol njegova, odpovedala se ne bom ničemer, ampak on me ne bo nikoli mogel izplačati. Jaz hočem ostati na svojem in njega vreči ven. Kako pa z ločitvijo, ali je res, da mi on pobere polovico?

Otroci so mi zadnja skrb, ker so že veliki.

noben moški ne more biti tak gnoj, kot je lahko ena baba. sicer pa, slaba provokacija, gnoj si pa vseeno

Pa pojdi svojo pot in odpovej se hiši.

Ti si gradila na kvazi karieri, on je prevzel skrb za otroke in doma kuhal, pospravljal?
Sedaj, ko imaš kariero in očitno lepo vzgojene otroke ter pridnega moža, ki se je očitno svojemu življenju, karieri in hobijem odpovedal samo, da so otroci pridni in je žena ustvarila kariero,
pa bi se tega moškega želela znebiti?
Ne samo to, še celo izjaviš, da skuhaš in opereš lahko že sama?
In potem je komu čudno zakaj imajo npr. Bosanci urejeno razmerje? Zato, ker pri njih ne boš vidla, da bi moški za metlo prijel ali se kuhinjskega korita ali pralnega stroja dotaknil. Samo pokliče ženo in ona mora to opraviti. Ni, da to zagovarjam, ampak zgolj lep zgled zakaj pri njih to funkcionira. On spočit, da jo lahko zvečer obdela, ona pa poštima celotno gospodinjstvo, na kakršno koli svojo kariero izven štirih zidov pa lahko pozabi.

O pa še kako lahko. Naj te ne preseneti kakšen. Kar se pa provokacije tiče, zmenita se da pripelješ “pravega moškega” domov, da mu pokaže kako se stvari streže. V kolikor se ne izide, obdržiš oba – enega, ki ti bo gospodinjil, drugi ki te bo zadovoljil. Saj moški počnejo isto, celo po 4 ženske imajo nekateri, da bi zadovoljile vse, kar si želijo v 1 pa nekako ne najdejo. V tem je bistvo. Zahtevnejši oz gurmani potrebujejo mali harem. Nekateri bolj, drugi manj odkrito.

O pa še kako lahko. Naj te ne preseneti kakšen. Kar se pa provokacije tiče, zmenita se da pripelješ “pravega moškega” domov, da mu pokaže kako se stvari streže. V kolikor se ne izide, obdržiš oba – enega, ki ti bo gospodinjil, drugi ki te bo zadovoljil. Saj moški počnejo isto, celo po 4 ženske imajo nekateri, da bi zadovoljile vse, kar si želijo v 1 pa nekako ne najdejo. V tem je bistvo. Zahtevnejši oz gurmani potrebujejo mali harem. Nekateri bolj, drugi manj odkrito.
[/quote]

Vprašala sem ga če je za cuckolding, pa je rekel da ne. Ravtno To je bila tudi v bistvu tista zadnja kaplja čez rob.

Vprašala sem ga če je za cuckolding, pa je rekel da ne. Ravtno To je bila tudi v bistvu tista zadnja kaplja čez rob.
[/quote]

Saj ga nimaš kaj spraševati

troll tema očitna…

Saj ga nimaš kaj spraševati
[/quote]

Ne vem, ne predstavljam si to, da bi kar enega moškega si pripeljala da se imava malo rada, tačas ko prejšnji gleda televizijo v sosednji sobi. A bo moj lubimec res to nemo opazoval. Skrivat se mi pa ne da. Nisem taka.

Ne vem, ne predstavljam si to, da bi kar enega moškega si pripeljala da se imava malo rada, tačas ko prejšnji gleda televizijo v sosednji sobi. A bo moj lubimec res to nemo opazoval. Skrivat se mi pa ne da. Nisem taka.
[/quote]

The more the merrier xD samo pogumno

The more the merrier xD samo pogumno
[/quote]

dajte babe počakat vsaj do 2021 da ne bo še četrti trojni umor letos…

dajte babe počakat vsaj do 2021 da ne bo še četrti trojni umor letos…
[/quote]

Bo itak označen za “smrt zaradi Covida”

Trapasta tema – še bolj pa avtor.

Tudi z žensko bi rada probala, ampak ta moj copatar noče nič slišati o tem. Pa čeprav bi bil lahko zraven!!!

Tole je sicer provokacija, par detajlov jo izdaja, da pa ne boste mislili dejansko poznam babo katera je naredila točno to, desca doma za gospodinjca, ona na delo, prvega se je odkrižala ker se ji je upiral, drugega je vlekla s sabo v Bruselj, tam ji je gospodinil, tu je moral pustiti službo da je šel z njo, v glavnem babe z močjo ti pokažejo pekel na zemlji.

zaštrikal si se pri hiši, pol pol, zdej bi pa rad tega namišljenega modela iz hiše vrgel, čeprav ga bi lahko izplačal, ker si poln keša. Vozi miško…

On je spočit, ja, sam kaj ko žena ni spočita za večerne radosti. Tudi če mu ugodi, to ni pravi seks, ampak mu “samo da”. Zato in pa ker se žena zredi, zanemari, ker ne dela druga ga, kot pospravlja in kuha, se začne dolgočasiti in si poišče izven zakonsko zabavo. Tako pač je. Tale tema je sicer provokacija, je pa lepo prikazano, kako je po 10 + letih zakona tam, kjer eden (ponavadi moški) skrbi za svojo kariero, rekreacijo…, za otroke pa komajda ve da jih ima, drugi (navadno ženska) pa poštima vse doma in v zvezi z otroki, zato postane nezanimiva…

…da si sedaj spoznala mladega tujca z velikim…khm…srcem….

Tak pekel na zemlji poznajo ženske že od pamtiveka. Edina prava pot je enakopravna porazdelitev opravil doma, ki zagotavlja dovolj časa za oba partnerja, da se lahko povečata tudi svojim hobijem, sebi, svoji formi, hkrati pa se lahko povečata drug drugemu. To je recept za dolgo in srečno zvezo. Če je kakorkoli drugače, pa je vedno eden ali drugi nesrečen, nezadovoljen, ne izpopolnjen itd.

Domišljija pa dela na polno, ko je človeku dolgčas. Ajajaj.

Niti vsega ne bom brala. Na bruhanje mi gre. Ko bi te po faflji počil, bi razumela, da bi ga zapustila, zato, ker te pa ne privlači.. o moj bog, kake ste, ko bi bila katera na mojem mestu, bi bilo zadnje “me ne privlači več”.

Časi vam vsem, ki ste se skregale z zdravo pametjo res niso naklonjeni.
Prav privoščim vam, da bo za take v prihodnosti še veliko slabše, kajti leta debelih krav so za vami.
Moški pa pamet v roke in take vse nagnat in nikoli več nazaj pod isto streho!

[/quote]

Videla primer in je res čudno da si je dobila ljubčka in mož bivši še vedno živi z njimi, njen novi pa tudi in so pod isto streho. Me stisne ko vidim to pa očitno to obstaja.

Pozdravljeni,

Se nikoli ne javljam pod komentarje in se vrjetno ne bi niti danes, ce ne bi prebrala vasega komentarja. Strinjam se z vsem napisanim, razen z delom, ki govori o bosancih.
Moja mama in oce sicer ze preko 40 let zivita v sloveniji. Korenine pa imata:  mama na hrvaskem in oce v bosni. Imela sta podjetje v katerega sta vlozila vecino svojega casa, energije, truda,… ker sta zelela svojim otrokom omogocit boljse zivljenje, kot pa en par strganih gat. Oba sta imela kariero na prvem mestu in druzina, ki ni dosti zaostajala takoj na drugem(otroci nismo cutili niti najmanjsega pomanjkanja ne materialno, ne custveno).
Tako, da sta morala biti vsakodnevno precej organizirana in pri njima je slo vedno za princip tisti, ki prvi vidi tisti naredi. Kar pomeni, da oce ce je videl da je potrebno pospravit, posesat, skuhat, zlikat, zasit(iskreno se niti ne spomnem, kdaj mi je mama kaj zasila, je oce res obvladal), je to naredil in ko je mama videla, da je cas za pokosit, obrezat drevesa, naostrit noze,… je prav tako zavihala rokave.

Danes smo 3 sestre vse odrasle, porocene s svojimi druzinami. Jaz z bosancem in one2 s slovencem. Zeta sta super pridna in delovna, vendar pa je moj edini, ki bo skuhal govejo juho v nedeljo ce bo to treba, dal prat cunje, posesal itd. Prav tako meni niso tuja nobena ” moska ” opravila. Delujeva po istem principu, kot moja starsa in je super. Zadevo sva dorekla na zacetku oba sva tudi povedala kaj nama je pa res mucno delat in si razdelila dela npr. On posesa, jaz pa pomijem, on opleje vrt, jaz vsak dan vstanem uro prej da zalijem travo poleti, jaz imam cez oblacila(likanje, zlaganje, sortiranje) on pa 2x-3x na mesec ocisti hladilnik, pecico in mikrovalovno,…
Vse je stvar dogovora in ljudje se sploh ne zavedajo kaksne cudeze delata komunikacija in organizacija.

Kar se pa same avtorice tice: dala si nam misliti, da si uspesna in financno preskrbljena. Tvoj moz vec kot ocitno ni(ceprav vse kar si zasluzila za cas braka se deli na polovico. Nisi napisala, da je bil kadarkoli skodljiv do tebe(verbalno, fizicno, varanje,…) in skratka deluje kot nekdo, ki je za te in za vajino druzino zapravil svoja najboljsa leta, prakticno svoje zivljenje.(ce bi bila situacija obratna in bi ti ostala doma ter on delal. Kaj bi on naredil, ko bi otroci odrasli?) Za to, da tebi ni vec privlacen, ker bi rad gospodinjil namesto bil “pravi” moski.  Ceprav je samo dejstvo da je gospodinjil za to, da si ti lahko imela kariero. Nameravas ga kaznovat za nekaj kar je naredil zate.
Ce nisi srecna, se strinjam da odides ampak ne strinjam se da vzames vse kar ti pripada ker pac bi rada obdrzala hiso. Bodi vsaj toliko fer da mu predlagaj da jo prodata in data dobicek na pol al pa ga ti izplacaj, ker si tako ali tako bolj preskrbljena.
Jaz v tvoji situaciji, ce bi bila sposobna bi mu pustila hiso in si vzela stanovanje, ker mir in sreca zame nimata cene. Pa pac bos materialno malcek na izgubi. Sicer pa ko bos umrla ne bojo hise niti stanovanja pokopali zraven tebe.

Vedno sem na strani osebe, ki potegne v nekem smislu ta kratko in tako bom tudi sedaj. Razumem, da ste se moža naveličali, ampak upam, da vaš mož bere te besede in da bo naredil vse, kar lahko in da najde najboljšega odvetnika za ločitve. Ne le, da je zaradi vašega boljšega položaja ostal doma in istočasno prispeval k ohranitvi družine in vzgoji otrok, je bil tudi vezni člen med otrokoma in vami. In vi isto delate kot marsikateri ločenec, ki se potem še hvali, kako je vesel, da je “nategn*l” svojo bivšo. Vsaka palica ima dva konca in upam, da vas bo en del pošteno usekal. Škoda besed za take osebe. P.S. vi niste nič naredili zase, edino kar ste pridobili je ego povezan z materializmom – lepa rast oziroma delo na sebi 👍

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close