Mož je hladen kot led, kako naprej
Preveč noči sta prespala z jezo in razočaranjem v sebi, da bi uspela zadevo rešit.
Po vsem tem imata še par let zamer že na hrbtu, ne vidim rešitve kot vsak na svojo stran, pa otroke vzgajat brez, da bi drug drugega črnila pred njimi. Verjemi, se vama bo v prihodnosti obrestovalo. Otroci bodo preživeli in vidva tudi, mogoče pa se kdaj v prihodnosti vama uspe
celo normalno pogovarjati, ko bosta zadevo predelala.
Čeprav v tvojem pisanju berem veliko protislovji menim, da sta žrtvi oba, ti svojih vzorcev (za katere veš le ti) in on kateremu si bila “dana”. Varanje ni samo “skakanje” in in in …veliko je bilo tega že napisanega. Pisanje več sporočil dan za dnem in več in več je neka oblika intime, katero si delila z “novim” ter jo izgubila z možem in tu je ta prevara. Vse nadaljnje tvoje početje (za katero veš le ti) je odraz, da si tonila.
S tem, ko je našel sporočila lahko rečem, da te je rešil, saj si spoznala, da z “novim” ni bilo prihodnosti, še bolj z kančkom sarkazma sklepam, da si se zavedala kaj si imela in izgubila.
Ne ti, niti on nista slaba človeka, zato vsem srboritežem kateri v prejšnjih odstavkih mečejo strele nad vaju se le nasmej in obrni se, pa pot pod noge in v novi vezi ne ponovi napake.
Zakon oziroma zveza dveh je kot buteljka vina, napolnila in zamašila, negovala, obračala ter starala sta ona dva, pili in ocenjevali, a je dobra, kisla ali slaba pa jo bodo potomci, če se pa je mogoče razbila, vino odteče buteljko lahko tudi zlepiš, vendar bo novo nalito vino imelo okus po lepilu.
Vso srečo obema.
Čak malo. Če dobro razumem bi ti vse tako kot je bilo. Da naj pozabi da si ga izdala… On ti je verjel in te imel rad ti pa si mu nabijala roge in sedaj kriviš njega ker je tvoj lajf beden, ker te ne objame itd. Če si se spuščal v to moraš biti pripravljena tudi na posledice. Kaj kdo počne ni moja stvar lahko maš vsak dan drugega. Samo ne moreš pa zdej od njega pričakovati kot da ni nič. Gotovo si je tudi on našel kako če ne si jo še bo. Smo ljudje in rabimo bližino, ker jo pa nimata in jo tudi gotovo nebosta več imela pa je kot je. Ali se ločita ali pa živita skupaj in vsak svoje življenje tukaj si ubila njegovo zaupanje in ljubezen.
če hočeš sebi dobro, se boš pač ločila.
te veze se ne da več rešit. očitno
otroci pa bodo tudi preživeli, bodo pa več pri očetu, a ne
ne moreš zaradi otrok furat totalno zgrešeno vezo
kaj češ, zajebala si.
kolikor toliko normalno življenje boš lahko živela le, če tole životarjenje tu prekineš. bo bolje zanj in bolje zate.
In zakaj v vsej tej žalostni zgodbi spolni odnosi 1x na mesec ali 1x na dva meseca? Zakaj? Kaj imata od tega? Kaj ima on od tega, če se 1x mesečno sprazni vate? In kaj imaš ti od tega?
Najbolj verjetno je, da si (sta) pač dejansko dopustila, da so šle stvari toliko daleč, da so zdaj na žalost nepopravljive. Tako da drugega kot razhod najbrž ne pride v poštev, edino, če si predstavljaš živeti tako naprej še 30 ali 40 let…
Še enkrat ga prosi za pogovor, vprašaj, če je možno, da gresta čez to ali ne in potem oba ravnajta v skladu s tem, kar bo prinesel pogovor. Če ti bo dal še eno šanso, se potrudi, vendar naj se tudi on (s tem, da ti bo nehal metat naprej). Če ti šanse ne more ali noče več dati, naredita načrt razhoda oz. ločitve ter selitve stran drug od drugega. Glede otrok se prav tako poskusita sama dogovoriti, sicer bo sodišče odločalo o stikih. To mu lepo povej, pa povej mu tudi, da od otrok ne misliš iti, torej da imata lahko v najboljšem primeru deljeno skrbništvo. Pa tudi o delitvi premoženja se bosta morala pogovoriti, kajti vse, kar sta si ustvarila v času trajanja zakona, se deli na pol.
Pa srečno!
Se strinjam
Hujsaj
Ze iz tega se da nardit ogromno za vezo.
Bo mal cviknu ko bo videl da si zacela spet zivet in nase gledat.
Je pa taka svinjska reva da te zarad tega muci ze 4leta in zram uziva.
Dej naj neha sej ni edin napol prevaran.
Edina ti je sansa da zacnes skrbet zase. Verjem vsako malenkost bo opazil. Al par min dalj pod tusem al nalakirane nohte al nasmesek na ustih.
Ampak pazi.
Probu te bo zlomit,ze zarsd nalakiranih nohtov. Ker ubistvu se on boji da ga ti pustis. Verjemi.
Poskus nared.
Namaz se nared frizuro in vsake tolk se nasmehni ko si na telefonu.
Znoruuuuuuu bo..
To pomeni, da ga je strah zate.
In iz tega crpaj moc in hujsaj se lepse obleci bodi veckrat nasmejana daj si kako musko in zapoj. Vse to ga bo zdrmal.
Preberite si malo o šizoidni osebnostni motnji. Svet dojemajo črno/belo, lahko idealizirajo partnerja in so čudoviti dokler se ta ideal ne podre. Iz odnosa odstopijo naenkrat. Sej vas je imel rad (in mogoče še ima) samo ne toliko kot ste vi mislila. Sploh, ko ste omenila, da je deloholik. Pa tudi to otročje obnašanje sedaj, ni primerno za eno čustveno zrelo osebo.
ojla zapuščene in osamnljene ter nepotešene ženske tukaj sem jaz da vas res potešim zadovoljim in da doživite ponovno sexualne užitke milangabro@gmail.com
Sama sem bila v isti situaciji kot avtoričin mož. Ko berem to o hujšanju, si pa tudi svoje mislim. Moj je tudi shujšal in zaradi tega moja bolečina ,ko me je prizadel ni izginila. Nehajte s takimi floskulami o hujšanju!!! Vseeno ga je prevarala in kg gor ali dol, s tem nič nimajo!
Midva z mojim partnerjem sma ostala skupaj, ali vseeno še obstaja nezaupanje.
Ss strinjam s predhodnico. Imam doma podobnega moža in me ubija. Nobene globine, nobenega življenjskega pogovora, nobene želje po socializaciji, po biti blizu ljudem… Se bojim, da naju bo to ubilo. Podobno kot Ana Karenina-vse je imela, najvažnejšega pa ne. Kako je pa s prijatelji tvoj mož, se s kom izven službe druži?
Hej vroča mojamaya sedaj imaš enega vročega milana gabra tu in ga lahko obdelaš,ko ti bo slej kot prej spet zasrbelo. Že dežujejo ponudbe za avtorico,ker vemo,da kdo enkrat vara bo tudi drugič in tretjič.
Samo tvoj mož avtorica se še mora zbuditi in te dokončo postaviti pred vrata, da lahko drugje zadovoljiš svoje potrebe . Mož bo srečen , ti avtorica tudi, ker boš končno fasalal še druge tiče, kar si sam tudi hotela. Za otroke pa ti je tako vseeno, ker tega svojemu možu ne bi potem storila.
Da razčistimo že na začetku …
Pišeš da te je imel nenormalno rad in skrbel zate, zakaj si potem pisala sodelavcu?
To je torej laž.
Če bi bilo tako dobro kot praviš, ti na kraj pameti ne bi padlo, da ti drugemu tipu pišeš in hodiš z njim na kavo.
Če lahko lažeš o tem, potem lažeš tudi o tem ali si dejansko z njim seksala.
Sicer pa to ni važno, varanje je varanje, čeprav čustveno (ljudje različno gledamo na pojem varanje).
Nikjer ni napisano, da si ti njemu poskušala razložit, se pogovorit, zakaj si to naredila.
Zakaj neki bi ti potem to zvezo reševala po 4ih letih?
Rešuje se takoj ko se zgodi, ne pa po nekaj letih, ko ugotoviš da itak svojega življenja nimaš, pa si osamljena, pa bi zdaj ti spet imela pravi partnerski odnos.
Vidva komunikacije nikoli nisi imela in dokler on ni sposoben odpuščanja, ta zveza nikoli ne bo zveza.
Nikoli ne bo več tako kot je bilo, pa tudi če ne more preko tega, se lahko na glavo postaviš, lahko postaneš njegova idealna partnerica, ko zaupanja ni, je konec.
Trenutno si lahko pač ti tista zrelejša oseba, da poskrbiš zase, najdeš drugo službo ki jo boš opravljala s srcem, urediš lastno psiho – posledično tudi samopodobo – in se odseliš.
Pustiš da institucije uredijo za otroke in sami odločijo, pri komu bo boljše.
Čeprav se tvoj partner obnaša ko budalo ker te še vedno kaznuje, ker na koncu koncev niti poskušaš ne prekinit tako obnašanje in mu potrdiš, da dela prav ko se tako obnaša do tebe, pač odločiš namesto njega.
Pogovorita se pa le, kaj bi naredila da nekdo od vaju dejansko odide in kako bi poskrbela za otroke.
Če nista za izboljšavo zveze naredila ničesar pred 4imi leti, tudi sedaj ne bosta.
Postanita odrasla in se nehajta obnašat kot otroka.
Imata dolžnost in to so otroci, ter biti dober vzgled njim.
Če jih imata rada, se bosta nekako pobrigala zanje in uredila odnos do te mere, da bodo dogovori med vama mogoči.
Ene in eni gledate res preveč telenovel. Avtorica , ti moževo zaupanje žal ne moreš več pridobiti nazaj. Kriva si pa sama. Naredila si bedarijo in sedaj živi s tem .
Mož te je ljubil in si ga razočarala. Ne se čuditi zakaj je tako hladen.
Na njegovem mestu bi te on moral prevarati na licu mesta, da bi videla, kako je to.
Sigurno ne bi uživala,ko bi tvoj pred tvojimi očmi nabijal drugo!
Mož je kriv le, da je takšna copata in da je ni že zdavnaj nagnal, ne pa da 4 leta jo še dalje prenaša.
Avtorica pravi, da obžaluje,ali po toči zvoniti je prepozno. Nisi imela moža dovolj rada, da nisi niti pomislila tudi poleg moža na otroke. Ko šora otroke, samo da ona zadovolji svoje hrepenenje . Očitno so ti možgani šli na pašo.
Jaz sicer ne vem, kaj bi ti zdaj rada od moža? Da ignorira vse skupaj? Te obožuje še naprej?
Šele, ko te je dobil s tem sodelavcem, si mu kao priznala. Niti sama nisi bila sposobna ugotoviti, da si zajebala in prekinila stikov s sodelavcem.
Gonila si se okrog – seks gor ali dol, ti pa ne verjamemo, da s sodelavcev nista. In ne verjamemo ti niti vsega ostalega, kar pišeš je pač tvoj vidik. Mogoče se ti samo zdi, da te mož maltretira, ker je verjetno razlika napram prej res očitna. Če bi mož bil pravi dedec, bi te itak nabrsal v rit in pognal čez prag! Pa verjetno trpi vse skupaj in ravno zaradi otrok ne more končati, tak kot ti ne moreš. Ajde, ti imaš še druge razloge – nimaš kam iti, bojiš se, da bodo otroci ostali pri moži, ker ga obožujejo,…
Če bi ti mož odpustil vse skupaj, bi se zdaj že ponovno gonila naokrog, le bolj pazila bi.
Ti si zasrala, v vsakem trenutku lahko končaš to zvezo, ali pa se konkretno pogovori z njim. Vedi pa, da zveza nikoli ne bo več taka, kot je bila. Lahko ti mož odpusti, pozabil pa nikoli ne bo in ti tudi ne bo nikoli več popolnoma zaupal!
Pa da ne boš v pogovoru slučajno niti pisnila z izgovori, da je mož več delal in ti posvečal manj časa. Bi se takrat pogovorila z njim pred gonjenjem okrog, če te je to motilo.
Pa še večini ostalih forumašinj bi povedal, da so navadne piz… dvolične (ne morem drugače povedati, žal). Če bi bila situacija zamenjana, bi ji vse svetovale naj goni moža v tri krasne, ga oskubi do obisti, si izmišljuje fizično nasilje nad njo, mu vzame otroke,… bla bla bla. Zdaj bi se skoraj vse pogovarjale (hvala bogu nekaterim izjemam, ki imajo glavo na mestu ne samo zaradi frizure), nekatere moža obsojajo, ker ne zmore preko tega,… Ena je celo napisala, da fajn, da avtorica krivde za kurb… ne vali na moža, čeprav je ta takoj v prvih stavkih napisala, da ji je posvečal manj časa in pozornosti,…
Jaz bi ga na tvojem mestu zapustila, ker iskreno kriva si ti, pojasnila si, sedaj pa on igra drugo vlogo. Očitno sodi v kategorijo ljudi, ki raje trpijo, kakor oprostijo. Pa naj bo sam, saj bo še zmeraj dober oče v kar ne smeš dvomiti. Ti pa boš ljuezen, spoštovanje našla drugje. Pa bosta oba zadovoljna.
Moj me je ljubil 5 let, ker nama situacija ni bila naklonjena je raje šel v drugo vezo z drugo, kakor da bi naredil korak naprej in naredil nekaj za naju, da bi bila situacija ugodna. da me čimprej pozabi, je šel v napol vezo z drugo, čeprav še zdaj nazaj hodi in govori vsakič ob srečanju kako mu je žal…Pol pa naj bo v napol vezi, če ma tak ego in ponos, jaz sem srečna že drugje-on pa ni, vidi se…Žal je prepozno…
Obstaja dolgi odgovor in pa kratki odgovor. Ker je pozno, se mi dolgega ne da več pisat. Na kratko pa: če bi rada imela še kaj lepega v življenju, si začni dopisovati z drugimi tipi. Bo prišla zaljubljenost, metuljčki, nekaj lepega. Pri možu ne bo več čustev. On te je zasovražil. Če sam hoče imeti tako življenje, potem naj ga ima. Ti pa si lahko srečna z drugim.
[/quote]
To kar opisuješ ti prinese promiskuiteto, izživljanje fizičnega in ne srečo. Samo sledenje metuljčkom ti ne bo nikoli dalo v življenja smisla. Verjetno ne avtorica, ne odgovarjalka niste v polni, trajni, zvezi.
Ti se res nimaš rada da trpiš 4 leta. Otroci bojo jokali ti boš pa našla novo ljubezen in zadihala. Mene je moj bivši prevaral pa swm mu oprostila. Ni bilo tedna da ne bi pomislila kaj dela za mojem hrbtu. Na koncu sem ugotovila da me sedmi čut ni varal. Se zdaj mi je žal da sem zapravila z njim nadalnih 10 let. Imej se rada in pejt naprej. Sama.
niti nima preveč prijateljev, sicer je zunaj ful nasmejan, ljudje so ga imeli radi, če koga srečamo vedno govorijo kako je zabaven, a zadnja leta je vedno doma in tudi nihče od prijateljev ga več ne kliče, on nikamor ne hodi, najraje je z otroci in se res z njimi ukvarja, igra nogomet ali pa kolesari s puncama, ali pa kaj dela, popravlja, samo da dela.
Včasih smo hodili na izlete, ven, kamorkoli, zdaj bi bil pa samo doma, če mu rečem, da pojdimo kam skupaj kot družina na kak izlet, mi ponavadi reče naj grem sama, da on bi bil rad doma.
To mi je grozno, ker se mi zdi, da gre življenje mimo mene, vedno smo doma, včasih smo pa samo potoval, zdaj mu ni več do ničesar, če pa srečamo kake prijatelje je pa ves nasmejan za tisti čas, ko so ljudje zraven, doma se spet zapre vase in skorajda nič ne govori.
Forum je zaprt za komentiranje.