Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moski 111

Moski 111

A tak slabo zgledam? :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ne vem kako izgledas, no to je moj nacin ocenjevanja. Ce pa se ne motim si nekoc dejala da si zadovoljna sabo. Tega pa se ne slisi dostikrat od zensk.

Aha… torej če sem zadovoljna s sabo… bi znalo bit… da sem trhla na znotraj, ali kako? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rad bi se poklonil vsem vezanim moskim tega sveta. Vsaka jim cast 🙂

Ne gre, da ne bi izpod pasa, a? :/

Ne, ne tole bilo povsem iskreno.

A ostali pa lažemo?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ko ravno ocenjujete, pa bom ocenil Bibito:

Bibita, ti pa imaš še smisel za humor :)*
si kot en mali Predin iz njegove knjige: Druga žena v haremu

Lepo si me to ocenil, priznam eden redkih, ki si zaznal v mojem pisanju humor.:)

Te knjige pa ne poznam. Jo bom v najbližji prihodnosti prebrala, saj me seveda firb daje kakšen je ta mali Predin?:)))

Verjetno se sedajo gledajo mehiske limonade, pa so vse priklenjene pred TV.

Meni je edina limonada MON. :))) Pa še vzamem si jo lahko tisti trenutek, ko mi znese.

Včasih si želim, da bi imela čas za te, ki jih ti omenjaš. Vidim, da ti je čas naklonjen in si začel spremljati dotične zadeve. Uživaj v ‘sanjarjenju’… mogoče boš pa tako bolj razumel povprečno žensko. 🙂

Japkica konzumira limonado, eh te reklame….. Zakaj pa jabolčnik ni dober? :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Japkica konzumira limonado, eh te reklame….. Zakaj pa jabolčnik ni dober? :))))[/quote]

Omenjene limonade konzumiram nekoliko manj od tebe, vsaj če gledamo na število prispevkov, da o dolžini niti ne govorim. 🙂 Tako da… ČIN ČIN On_. :)))

Jabolčni kis… domači… jabolčnih, ko je sladek še… mmmm :)))

Japkica konzumira limonado, eh te reklame….. Zakaj pa jabolčnik ni dober? :))))[/quote]

Omenjene limonade konzumiram nekoliko manj od tebe, vsaj če gledamo na število prispevkov, da o dolžini niti ne govorim. 🙂 Tako da… ČIN ČIN On_. :)))

Jabolčni kis… domači… jabolčnih, ko je sladek še… mmmm :)))[/quote]:)))) limonada je kislo-sladka in če gledamo št. in dolžino prispevkov bi lahko iz tvojega pisanja zaključil, da se mi je od tega skisalo ali pa da sem postal osladen/pocukran?

Imam pa izbiro… :/ :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jabolčni kis… domači… jabolčnih, ko je sladek še… mmmm :)))[/quote]:)))) limonada je kislo-sladka in če gledamo št. in dolžino prispevkov bi lahko iz tvojega pisanja zaključil, da se mi je od tega skisalo ali pa da sem postal osladen/pocukran?

Imam pa izbiro… :/ :))))[/quote]

Neeee, limonada je kisla! Razen če imaš rad sladkor. :))))
In od vsega pisanja mi je najbolj všeč tisti nagajivi humor… se vidi od kje si! 😉

Izbira je zdrava! Vprašaj Robija! :)))

Raje od limonade imam domač jabolčnik, tisti sok, ki pride iz stisnjenih japkic…. mmmmm
Ravno prav kisline in sladkorjev. Pazit je treba le, da prehitro ne zavre, ker potem ima neke druge lastnosti…

Kako ti vidiš od kje sem po humorju? Kakšne oči imaš to… :)))

:)))) limonada je kislo-sladka in če gledamo št. in dolžino prispevkov bi lahko iz tvojega pisanja zaključil, da se mi je od tega skisalo ali pa da sem postal osladen/pocukran?

Imam pa izbiro… :/ :))))[/quote]

Neeee, limonada je kisla! Razen če imaš rad sladkor. :))))
In od vsega pisanja mi je najbolj všeč tisti nagajivi humor… se vidi od kje si! 😉

Izbira je zdrava! Vprašaj Robija! :)))[/quote]
Če ima človek zdravo, kmečko pamet, potem izbere zdravo. Če pa je nima, pa mu lahko škodi. 🙂

Jaz imam najraje naravno sladko. Natur….:)

Si bom dovolila in te koregirala… sok, ki pride od stisnjenih jabolk… da ne bo kdo dobil kakšno napačno asociacijo in ga bo spet skrbelo za mojo krepost. :))))))))))
In ja, če zavre… se ti lahko zvrti. 😉

To je pa očem skrito!Za to je potreben občutek. Ne verjameš? ;)))

Ja Robi. A kaj, ko si ljudje zdravo kmečko pamet predstavljajo, kot nekaj zahojenega. Težko je videti dlje od nosu, če si pač ‘pameten’ glede na lokacijo bivanja. 🙂

Ich auch…

To je pa očem skrito!Za to je potreben občutek. Ne verjameš? ;)))[/quote]Ma sploh ne dvomim v to…. samo zanima me kako ti to uspeva? A je to pogojeno s spolom, hrano, pijačo…? 🙂
Jst bi tut rad, kje se to kupi? :))

To je pa očem skrito!Za to je potreben občutek. Ne verjameš? ;)))[/quote]Ma sploh ne dvomim v to…. samo zanima me kako ti to uspeva? A je to pogojeno s spolom, hrano, pijačo…? 🙂
Jst bi tut rad, kje se to kupi? :))[/quote]

Na sotočju… 😉

Ma sploh ne dvomim v to…. samo zanima me kako ti to uspeva? A je to pogojeno s spolom, hrano, pijačo…? 🙂
Jst bi tut rad, kje se to kupi? :))[/quote]

Na sotočju… ;)[/quote]….limonade in jabolčnika? :))

Na sotočju… ;)[/quote]….limonade in jabolčnika? :))[/quote]

urana in kemije :)))

….limonade in jabolčnika? :))[/quote]

urana in kemije :)))[/quote]Tvoj pogled prežarči?
Upam, da ti te ne zanese s tem uranom, nas bo vse scvrlo….. :/

urana in kemije :)))[/quote]Tvoj pogled prežarči?
Upam, da ti te ne zanese s tem uranom, nas bo vse scvrlo….. :/[/quote]

Tole je bolj brcanje v meglo… ampak, kaj čmo. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close