Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moski 111

Moski 111

Bil na nekem uradu, velika guzva in bilo bi neznosno ce se ne bi pojavila dva pobcka ki sta ocenjevala zenske. Lahko da se motim no preprican sem da je velika vecina slisala njihovo seciranje in predloge za raznorazne “akcije”. Zanima me ali tui vi ocenjujete ljudi-mislim predvsem na popolne tujce.

Kdo pa tega ne počne…. mislim kakšno vprašanje. No, res pa je da eni tega ne dajo na “zvočnik” 😉

Dobil si tri cveke in moj sošolec je tršici, ki ga je kregala ob tem, ko mu je pisala tretjega v želji, da bi se fant začel učit, rekel: “Ah tršica sam, da smo zdrav….” (in to je postala priljubljena fraza, ko te je kdo vprašal koliko si dobil:”Ne sprašuj, sam da smo zdrav... )

Moški111 zate pa nisem več prepričan v to… Mogoče preveč nočnih? 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A ni nisi teh dveh pobčekov ocenjeval po njunem vedenju?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj cvilis

Kaj cvilis[/quote]:)))) To je bil samo odmev tvojih besed… 😉

A sedaj te že odmevi strašijo? :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To je tvoja ocena mojega pisanja ali si mi ocenil zunanjo podobo? he,he,he….

Seveda, da jih. Samo ne tako na glas, da bi vsi slišali… največkrat v mislih…. 🙂 Včasih si mislim, ta bi bil “za ponucat” :), mater je ta luštkna, ta je jezna na sebe in na celi svet, ta je zgrešil poklic …. hehehe …. tako čas hitreje mine, sploh še moraš dolgo čakat.:)

Ne skrbi moske imam v malem prstu, tocno vem kaj in zakaj pocne.

A imaš v tem prstu tudi kaj smisla za humor ali je ta reč v drugem prstu?
Samo molim boga, da imaš še vse prste, (da si zdrav 😉 da si nisi katerega odsekal…. 😉

Kdor rabi-rabi. Pozornost namrec.

Kdor pa ocenjuje, ocenjuje. Namreč. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hvala, ker mi jo namenjaš.
Nikoli te ne pozabim…… 🙂

No sedaj sva pa midva mulca iz čakalnice in naju drugi ocenjujejo (čisto potiho 😉

Samo Bibita je povedala (naglas), da bi bil nekdo za ponucat, nekdo je pa zgrešil poklic… :/

Moški sedaj pa ugibaj kateri si…. 😀

Maco zagrabi za kratco.
Bibita je kar iskreno bitjece.

Moski 111 preveč si se opustio… pa vidiš, da si napačno vpisal temo in avtorja. Sem že mislila, da te bo kdo javno ocenil. :))))

PS; brada raste?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do da vsaj en opazi provokacijo. Tem sploh ni vec, oz. na vseh se pise o vsem pa sem prekontroliral ce sploh se kdo gleda temo ali se pise vsepovprek. Brada raste ampak me ze hudo moti 🙂

Ne en, ena :))).

Rešitev je enostavna; obrij se.
Drugače pa… hmmm… nekajdnevna bradica… mhm. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Saj smo tudi drugi opazili, da nekaj ni v redu. 🙂

Samo jaz si niti pisniti nisem upala kaj v tej smeri, ker danes pa si še bolj “nataknjen” kot si bil prejšnji teden. Sem se ustrašila, da mi celo prepoveš branje tvojih tem, kaj šele, da bi si drznila kaj napisati.:)) Potem bi se res morala še samo s politiko ukvarjat.:)

Če je temu vzrok samo brada, se čim prej obrij (meni brada sploh ni všeč) hehehe…. “brado pa preč daj, samo živina ima po cevi glavi vase :))) …. al nekako tako je Meta Janezu djala 🙂

Z zenskami sem vedno v rokavicah. Ce pa sem kako desko dusico pregrobo pooblal pa se opravicujem.
Brada …. ja prevec raste. Sosed me ze cudno gleda 🙂

Kaj pa soseda pravi? 🙂

Soseda bolj slabo vidi. Ce pa me secira kot je tema….. Ne vem. Lahko. Vsak naj ima svoje uzitke.

Skratka, naredi tako, da boš ti najbolj užival.:)

Bibita izzivam te: kako boš ocenila uporabnika foruma Moski 111? ;))))
Ko je ravno on tema ocenjevanja….

Ni problema, prenesem vse.

japkica hudo vprašanje… bova še moskega111 odgnale s foruma, kaj bova pa potem? :))))

No pa bom vseeno reskirala, saj veš kdor ne reskira ne profitira.:)

… tam nekje okrog 40 – 45 let, zelo načitan, inteligenten, provokator na celi črti…. težko je z njim shajat kar tako, če pa ima rad, potem pa srečna tista, ki jo ima ali jo bo imel:))

zdaj pa še ti kaj dodaj.:) da ne bom vsega jaz kriva.:)

Precej občutljiv fantom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close