Moski 111
Seveda da je ne bo, zato pa sem napisala, da je provokator na celi črti…. nikoli, no skoraj nikoli ne odgovori na vprašanje… ampak kar neki … 🙂
japkica, kakšno leto gor ali dol, ni pomembno… ampak ali si ga predstavljaš, da sedi v gatah pred računalnikom in ima dolgo brado, kot tist bedanc, ki ga je zadnjič prilepil? :))))
Ja, odgovorov ne daje ima pa veliko vprašanj. 🙂
Pravzaprav, si ga vizualno sploh ne predstavljam… še manj pa v gatah. Sori Bibitka, tu boš morala uporabiti lastno domišljijo. Aja, pa meni tridnevna bradica sede, tebi pač ne… tako da… ga boš morala obriti. :)))))))
Japkica? Prijazna, no vcasih huda. Moz, 2 otroka. Zelo verjetno 2 puncki.
Zeli si vse poslihtano. Urejena tip-top od glave do pete.
Bibita. Zabavljacica. Zmuzljiva oseba. Pravijo da za zabavo zivi. Crnolaska. Odvisnica od telefonije. Brez avta ji ziveti ni. Osnovni princip: prijatelji so moje zivljenje.
moski 111 povedal si mi veliko o sebi. Hvala. Nimam več vprašanj. 🙂
Bibita no no… kako raste moška brada??!! Ne more bit kar Bedanec. :))))))
Bibita, počohati ga je treba! Ti še ni jasno?!
Pa pravijo, da je ženska našpičena, če ni ponoči… Cccccccccc, kam gre ta svet?! :)))))))
Aja… zame si vse zadel. Samo pozabil si, da imam na vrtu Sneguljčico in sedem palčkov (no, ti še pridejo), da imam gospoda, ki mi kosi travo, pa eno gospo, ki mi čisti, pa drugo, ki mi lika… pa ja no, še bi se našlo. Aja… pa ljubimca … samo vprašanje ali je kučni ali kakšen drugačen. 😉
Te še kaj zanima? :)))))))))))))))))))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.