mnenja o sexu in varanju
Ničesar ne veš o meni in mojem možu, razen tega, kar sem napisala. Odgovarjala sem Matjažku na njegove stereotipe, a zdaj bi ti morala še vso najino duhovno plat razlagat, da bi bila zadovoljna?
In še enkrat, kako naj drugače odgovarjam na njegove stereotipe kot tako, da povem, da imam bogatega moža? Oziroma po tvojem sva itak revna, uboga, malomeščanska, zafnana in slaba človeka.
Med reveži je ravno toliko slabih in pokvarjenih ljudi kot med bogataši. Zapomni si to.
Ok, prijateljica, naj ti bo, ampak samo zato, ker si imela kemijo za maturo :))))[/quote]
Jaz pa ne morem mimo tega, da v tvojih postih zaznavam sarkazem in posmeh. Meni bi bilo veliko ljubše, če bi mi konkretno povedala, kaj si misliš o napisanem ter povedala svoje stališče, ne pa, da se norčuješ po ene par tednih o tem, kar si prebrala.
Potem le potrjuješ stereotipe, ampak ne o bogatih moških, tmveč o ženahbogatih moških. Ker pač občutek pri meni je podoben kot pri Katenjki, da ženska javno omeni, da ima njen 750.000 € na bančnem računu, je pač hvalisanje in nečimrnost, tudi preračunljivost verjetno ni daleč stran, saj si bila z njegovimi financami, predvidevam, seznanjena že pred poroko, a ne? In tu se sprašujem, če bi se poročila z njim tudi takrat, če bi bil moški s povprečno plačo. Po moej ti ne bi bil pol ne toliko zanimiv.
Potem le potrjuješ stereotipe, ampak ne o bogatih moških, tmveč o ženahbogatih moških. Ker pač občutek pri meni je podoben kot pri Katenjki, da ženska javno omeni, da ima njen 750.000 € na bančnem računu, je pač hvalisanje in nečimrnost, tudi preračunljivost verjetno ni daleč stran, saj si bila z njegovimi financami, predvidevam, seznanjena že pred poroko, a ne? In tu se sprašujem, če bi se poročila z njim tudi takrat, če bi bil moški s povprečno plačo. Po moej ti ne bi bil pol ne toliko zanimiv.[/quote]
A veš, da mi je popolnoma vseeno, kaj misliš?
Denar sam po sebi še ne prinaša sreče in jaz si na svetu ne želim nič drugega, kot to, da sem srečna, da imam dobrega partnerja, zdrave in zadovoljne otroke. Da bi vse to dala na kocko zaradi keša? Nisem nora, sem dala čisto dovolj žalosti skozi in mi denar čisto premalo pomeni, veš. In tudi taka razvajena rit nisem, da bi povzročala vratolomne stroške. Sem čisto navadna ženska. Moj mož pa tudi ni budala, da ne bi opazil, kam pes taco moli, če bi bila z njim samo zaradi keša. In če bi bil zadovoljen s katero koli žensko, si zagotovo ne bi izbral mene, ampak tako, kot si prepričan ti, da izbirajo bogataši – mlado in lepo.
Fajn je, če ima človek toliko denarja, da mu ni treba ves čas gruntati o njem. To si pa menda želijo vsi.
Krivokljun-Pri nas je cela familja obsedena s perfekcijo in telesom in zunanjim izgledom, to imamo izgleda tako genetiko da smo mahnjeni na te stvari. Js sem bila že tut tako vzgojena, pa to me tut osrečuje. Čeprav vem da je perfekcija iluzija.
Če bi ti povedala da je moj bratranec eden izmed bolj znanih slovencev bi razumela, ker on je tudi poznan po perfekcionizmu, obsedenosti s tem:)
Forum je zaprt za komentiranje.