mnenja o sexu in varanju
Ne, zdi se mi, da je Matjažko danes rahlo “nataknjen”. Ampak ne bo priznal. :)))[/quote]
Zakaj okolišiš, povej, da bi rada bila moj relaksacijski objekt, da bi me umriia na način, s katerim lahko le ženska pomiri moškega. :)))[/quote]
Aja, pa da me boš spet napadel, da se mečem za tabo? :))) No, odpustila sem ti, ker si izrekel tako lepo pohvalo na račun temnolask.:))
Princeska, frendica, daj pri miru pusti njegovo bejbo. Zakaj pa bi “lepil” njene slike sem gor? On ima svojo punco zase in ne za druge, tu mu moram stopiti v bran. Tudi jaz ne bi svojega tipa izpostavljala v virtuali.
Skušal sem namignti, da si dobro (bila) seznanjena s financami moškega, s katerim si se pročila. Mogoče pa se motim, ker menda na zelo premožnih moških ženske prvo pritegne njihov karakter. ;)[/quote]
Ne vem, če sem dobro seznanjena, to je pač tisto, kar vem. Lahko da je v resnici še več 🙂 Mi pa denar ne pomeni toliko, da bi načrtno iskala bogatega, če te to skrbi. Jaz hočem živet in bit srečna, ne se valjat v denarju. Denar je premalo za srečo.[/quote]In vendar si omenila neko cifro, ki se, ne bi zdaj rada izpadla grobo ali zavistno, z njo hvalijo malomeščani. Sploh če gre za možev denar. Ni to neka taka visoka cifra za nekoga pri 50ih, mislim da pač ni.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ne vem, če sem dobro seznanjena, to je pač tisto, kar vem. Lahko da je v resnici še več 🙂 Mi pa denar ne pomeni toliko, da bi načrtno iskala bogatega, če te to skrbi. Jaz hočem živet in bit srečna, ne se valjat v denarju. Denar je premalo za srečo.[/quote]In vendar si omenila neko cifro, ki se, ne bi zdaj rada izpadla grobo ali zavistno, z njo hvalijo malomeščani. Sploh če gre za možev denar. Ni to neka taka visoka cifra za nekoga pri 50ih, mislim da pač ni.[/quote]
Preden moškega poročiš, moraš vedeti, če se zakon splača. 😉
Princeska, ne mi zamerit, tole ti dobronamerno pišem. Se ti ne zdi, da burno reagiraš takrat, ko ugotoviš, da ti nek moški ne posveča pozornost, ki si jo pričakovala? Pa saj te je Robi pohvalil in res si cute. Matjažku so pač všeč drugačne ženske, če sem prav ugotovila…
To me spominja na eno znanko, ki je slučajno tudi vitka blondinka. Ona kar avtomatično misli, da se vsi moški palijo nanjo. Saj ni slaba, ampak taka lepotica pa spet ni.
Ne vem, če sem dobro seznanjena, to je pač tisto, kar vem. Lahko da je v resnici še več 🙂 Mi pa denar ne pomeni toliko, da bi načrtno iskala bogatega, če te to skrbi. Jaz hočem živet in bit srečna, ne se valjat v denarju. Denar je premalo za srečo.[/quote]In vendar si omenila neko cifro, ki se, ne bi zdaj rada izpadla grobo ali zavistno, z njo hvalijo malomeščani. Sploh če gre za možev denar. Ni to neka taka visoka cifra za nekoga pri 50ih, mislim da pač ni.[/quote]
Ne, se ne hvalim, ampak sem odgovorila na Matjažkove stereotipe o starih premožnih z mladimi ženami, to je vse. Še vedno pa ne vem, ali se mu ta znesek zdi dovolj relevanten – mogoče je pa res preskromen za stereotipnega starega bogataša. Sklepam po tvojem razmišljanju, ko se ti tri četrt milijona zdi malo. Koliko imaš pa ti pod palcem? Jaz toliko nimam in nikoli ne bom imela. To mi je totalno nepredstavljiva vsota. A sploh veš, koliko denarja je to? Jaz imam nekih 200 jurjev v nepremičninah, ko se mi izteče življ. zavarovanje, bom z nekaj sreče dobila par desetakov, plača je pa za sproti.
Tvoji starši imajo toliko premoženja, da se ti zdi to nekaj popolno normalnega? Sklepam, da so stari vsaj 50 let.
Ne sploh ne Antilopa men je to z temu Matjazkom zajebancija. Tut men ta tip nima privlačne energije zato ga smatram za hec in zajebancijo. Mogoče si si mal narobe razlagala moje burne reakcije, je pa tukaj še v igri del zavisti in to čutim pri temu tipu. In rada take ljudi malo prcam v glavo da se bunijo nazaj 🙂
Princeska, ne mi zamerit, tole ti dobronamerno pišem. Se ti ne zdi, da burno reagiraš takrat, ko ugotoviš, da ti nek moški ne posveča pozornost, ki si jo pričakovala? Pa saj te je Robi pohvalil in res si cute. Matjažku so pač všeč drugačne ženske, če sem prav ugotovila…
To me spominja na eno znanko, ki je slučajno tudi vitka blondinka. Ona kar avtomatično misli, da se vsi moški palijo nanjo. Saj ni slaba, ampak taka lepotica pa spet ni.[/quote]
Antilopa, izkazala si se kot odlična poznavalka oz. ocenjevalka ljudi, saj žensko itak najlažje oceni ženska, a ne, ki znajo bolje prikrivati kot moški, a ne? 😀 Malo pohvale z moje strani, sivo eminenco tega foruma. To ni kar tako, menda ni nevarno, razen da ti lahko malo špehek zraste ali pa zadriš v lička! :)))
Ne vem, zakaj bi ti Matjažko zavidal. Zavist je ena najslabših lastnosti pri posamezniku (ne glede na spol). Zaradi zavisti so ljudje pripravljeni marsikaj narediti, vsaj nagajati, če ne kaj drugega. Matjažko po moje nima razloga, da bi ti zavidal. Nista istega spola, nimata enakega poklica, nista sodelavca, nista sorodnika, ti ne veš, kako on izgleda, torej….Verjemi pa, da ljudje v teh kriznih časih drugim najbolj zavidajo denar, položaj oziroma službo. Lepota je drugotnega pomena. Zakaj pa misliš, da je toliko tekmovalnosti v službah? Verjetno ne zaradi lepote. :))
To so taki tipi moških, ki vidijo žensko ki lepo izgleda in oni vedo da nimajo šanso pri njej. Zato postanejo zavistni in sovražni do take ženske, in radi potem tudi žalijo tako žensko. In to je ta tip je tak, on dobro ve da je to resnica samo blefira. Oh zavida se pa lahko vse, glej js sem iskrena povem tako kot čutim. Ta tip mi deluje zagrenjen šovinist ki ljubi žaliti lepe ženske, ali pa srečne ljudi.
Hej ,hej, hej, počasi, ustavi konje, kaj sedaj mešaš ugibajoče predstave o mojem zasebnem življenju? Kaj ima s tem veze moja punca?
To početje je tipično za ženske? Katenjka je atipična ženska, tako je rekla, pa tudi to počne. :))
Nikjer se nisem opredeljeval o svoji zvezi. Tudi v pisanju ne govorim o sebi, razmišljanje po svoje pa ni kriminal, a ne? 😉
Alexis
Število 80% ne opredeljujejo nekega matematično točnega podatka, ampak je fraza, kjer 4/5 pomeni veliko, pretežno, večina… 😉
Katenjka
Katenjka, vidiš, da se midva tudi lahko razumeva. Še malo, pa te vzamem s sabo na ribolov v Dravo. 🙂
Princes
Veš, da imajo črnolaske nekaj magičnega v sebi in ne blondinke, ki so bolj pupe in priceske. :)))
Zbog jedne divne crne žene
http://www.youtube.com/watch?v=EGwfMG9-p2c
Ali ni važič ali pa ima bolj nizko raven testosterona na tvojo srečo. Glavno da ima denar, ljubčka si lahko umisliš, seveda mlajšega, tako da mu kaj kupiš. :)))
Veš, koliko je 750.000 €, ne veš pa, koliko je 3/4 milijona €? :D[/quote]
Ugibajoče predstave? Mešanje zasebnega življenja? Pa saj ravno to ti počneš že ves čas, kar te berem na forumu … Ves čas namigujše in ugibaš ter pišeš forumovkam “ja, vprašaj svojega moškega to, kaj bi raje imel – tebe ali kaj drugega” … Pa pusti nas pri miru oz. naše zveze, naši dedci že vedo, če jim pašemo ali ne. Tvoja punca pa me bolj malo briga. Res se nima smisla pregovarjat s tabo, ker imaš res zakoreninjene stereotipne predstave, od katerih se ne premakneš niti za mm.
Saj vsebina tvojega pisanja priča, da globoko v sebi zelo sovražiš ženske knavkljub tvojemu pocukranemu pisanju, če daješ v nič vse mlajše od 19 let in tiste, ki se ukvarjaio s športom.
Sj pravim Alexis, js hitro sprevidim šovinista. Pa tut to da se tip ne premakne tut mm od kakšne svoje teze, ravno zaradi tega sem najprej sklepala da mora biti Matjazko en starejši moški, ki je živel še v drugem sistemu. Samo sedaj mi pa deluje dosti najstniško. Who knows mogoče se prerekamo tle z enim 18 letnim mazolastim mulotom lol
Ma ja dajmo se nehat kreat lol. Evo en komad za LOVE, en mojih najljubših:
Pandora tistim, ki videz veliko pomeni in hočejo dobro izgledati si vedno vzamejo čas, neglede na karkoli. Lahko se svet podira bodo še vedno šli v fitness ali js k sem enkrat skoraj umirala od bolečin so me mogli v bolnico peljati. Sem bila vseeno toliko da sem se šla naličila čeprav sem omedlevala skoraj lol Ali pa moja mati, ko je šla z zlomljeno hrbtenico(takrat tega še nismo vedeli) je insestirala da se mora stuširati preden sem jo peljala v bolnico, in je šla v 6 nadstropje bloka peš. Vidiš eni ljudje smo pač nori:)
Forum je zaprt za komentiranje.