mnenja o sexu in varanju
Alexis, nima smisla, da se z njim daješ. Osebno poznam kar nekaj “starejših” žensk, ki so precej lepše od 10 let mlajših. To je tudi stvar genetike. In tudi kakšnega neprivlačnega 30-letnika, ki izgleda kot da bi bil star 45 let. Imam prijatelja, ki bo kmalu star 45 let, pa se marsikateri precej mlajši moški lahko pred njim skrije (glede zunanjega izgleda).[/quote]
Pa saj ne zanikam tega. Ampak ta 45-letnik je bolje izgledal kot 35-letnik, še bolje kot 25-letnik. 🙂
Mladi (neizkušeni) fantje si želijo starejše, potem pa se ponavadi situacija oz. vloga obrne. Učenec postane učitelj. :)))
Moški, ki varajo, to počnejo v 80% z mlajšimi, ker pogosto zgledajo boljše od žena.
Tudi tisti, ki imajo več pod palcem, imajo tudi do 20 let mlajše ženske.[/quote]
Matjažko, kaj si ti na Statističnem uradu? Kje dobivaš take izsledke? Daj mi en link od verodostojne raziskave, socer je to pisanje na podlagi izjav pivskih kolegov brezpredmetno. Varanje in vzroki za to zapletenejši (verjetno nič ne bereš Nezvestobe in ni odvisno samo od slabšega/boljšega izgleda žene). Aja, ti si kao proti varanju, po drugi strani pša ga opravičuješ zaradi faktorja starosti …
Koliko je stara tvoja punca, s katero imata (baje) tako lepo zvezo? Če bi bila tako lepa zveza, je ne bi hotel zamenjati za deset let mlajšo, ampak bi jo sprejel s točno takimi značilnostmi, kot so jo oblikovale v desetih letih plusa.
Se strinjam, vedno občudujem to barvo oči na obeh spolih, in sicer brez zavisti, resnično, čeprav je meni bog dal neko mutno mešanico med zeleno in rjavo barvo.. kaj neki mu je bilo da je tako sfalil, mogoče je s čim drugim to kompenziral, ne bi vedela cccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Najbolje, da ti pošlje par erotičnih gfotografij po elektronski pošti, kot meni, da bo zadostila tvojo radovednost. :)[/quote]
Matjažko, a ona se tudi meče za tabo, kot si napisal zame in za Katenjko?[/quote]ccc jaz sem se to nehala, ko me je nekega lepega dne oz. noči tako napsihiral da me je začela boleti glava podobno kot zaradi bivšega lol… in to čeprav sem po njegovem izjemno agresivna trda toga direktna brez stila in intuicije, še dobro da ničesar ne štekam sicer verjetno ne bi preživela…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Mladi (neizkušeni) fantje si želijo starejše, potem pa se ponavadi situacija oz. vloga obrne. Učenec postane učitelj. :)))
Moški, ki varajo, to počnejo v 80% z mlajšimi, ker pogosto zgledajo boljše od žena.
Tudi tisti, ki imajo več pod palcem, imajo tudi do 20 let mlajše ženske.[/quote]
Matjažko, kaj si ti na Statističnem uradu? Kje dobivaš take izsledke? Daj mi en link od verodostojne raziskave, socer je to pisanje na podlagi izjav pivskih kolegov brezpredmetno. Varanje in vzroki za to zapletenejši (verjetno nič ne bereš Nezvestobe in ni odvisno samo od slabšega/boljšega izgleda žene). Aja, ti si kao proti varanju, po drugi strani pša ga opravičuješ zaradi faktorja starosti …
Koliko je stara tvoja punca, s katero imata (baje) tako lepo zvezo? Če bi bila tako lepa zveza, je ne bi hotel zamenjati za deset let mlajšo, ampak bi jo sprejel s točno takimi značilnostmi, kot so jo oblikovale v desetih letih plusa.[/quote]
Joj, matjažko, a lahko še kak prežvečen stereotip?
Moj mož je precej premožen (oziroma najprej bi moral ti definirati, kaj zate pomeni več pod palcem – moj mož ima za okrog tri četrt milijona premoženja, kar je zame itak kap, ne vem pa, koliko ta cifra predstavlja tebi), star je 50, jaz sem 46. Sem njegova druga žena, moja predhodnica je skoraj deset let mlajša od mene. Kaj pa zdaj? V njegovi družbi je kar nekaj dokaj premožnih ljudi, noben nima izrazito mlajše, en ima celo deset let starejšo drugo ženo. Tako da smo cela kompa v zrelih letih, od 40 pa tja do 55.
Tudi bogataši iščejo pravo partnerstvo in ljubezen. Zaradi denarja se jim še ne skisajo možgani.
Aja, tudi zgleda čisto v redu, kar dobro skriva svoja leta.
Antilopa hmm, now that im thinking v bistvu ja nekaj pa sem le slišala da je bil mud-wrestling nekje na obrobju vasi:)
Me prav zanima katera je zmagala črnolasa sex bomba z double D košaricami ali nežna vendar gibčna dvojnica Heidi Klum. :))
Jah, nič ne bo treba počakati na uradne fotografije njegove ženske, jst stavim na črnolaso dvojnico Kim K.
Ja, rekel je, da je njegova nekaj najboljšega in najlepšega kar lahko moški dobi. Baje sta začela hoditi po tem, ko je svojo tekmico premagala v borbi v blatu. A do vas Kranjčanov ni prišla ta informacija, da sta se dve bejbi tepli za Matjažka? :)))[/quote]Hehe antilopa, ti še vedno delaš začetniške napake, pa saj si že nakaj časa na tem forumu; ne vem če ti bo uspelo, res ne vem no :)))) čeprav intuicijo imaš, to moram pač priznati ccc
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Alexis
Hej ,hej, hej, počasi, ustavi konje, kaj sedaj mešaš ugibajoče predstave o mojem zasebnem življenju? Kaj ima s tem veze moja punca?
To početje je tipično za ženske? Katenjka je atipična ženska, tako je rekla, pa tudi to počne. :))
Nikjer se nisem opredeljeval o svoji zvezi. Tudi v pisanju ne govorim o sebi, razmišljanje po svoje pa ni kriminal, a ne? 😉
Alexis
Število 80% ne opredeljujejo nekega matematično točnega podatka, ampak je fraza, kjer 4/5 pomeni veliko, pretežno, večina… 😉
Katenjka
Katenjka, vidiš, da se midva tudi lahko razumeva. Še malo, pa te vzamem s sabo na ribolov v Dravo. 🙂
Princes
Veš, da imajo črnolaske nekaj magičnega v sebi in ne blondinke, ki so bolj pupe in priceske. :)))
Zbog jedne divne crne žene
http://www.youtube.com/watch?v=EGwfMG9-p2c
Ali ni važič ali pa ima bolj nizko raven testosterona na tvojo srečo. Glavno da ima denar, ljubčka si lahko umisliš, seveda mlajšega, tako da mu kaj kupiš. :)))
Veš, koliko je 750.000 €, ne veš pa, koliko je 3/4 milijona €? 😀
Hej ,hej, hej, počasi, ustavi konje, kaj sedaj mešaš ugibajoče predstave o mojem zasebnem življenju? Kaj ima s tem veze moja punca?
To početje je tipično za ženske? Katenjka je atipična ženska, tako je rekla, pa tudi to počne. :))
Nikjer se nisem opredeljeval o svoji zvezi. Tudi v pisanju ne govorim o sebi, razmišljanje po svoje pa ni kriminal, a ne? 😉
Alexis
Število 80% ne opredeljujejo nekega matematično točnega podatka, ampak je fraza, kjer 4/5 pomeni veliko, pretežno, večina… 😉
Katenjka
Katenjka, vidiš, da se midva tudi lahko razumeva. Še malo, pa te vzamem s sabo na ribolov v Dravo. 🙂
Princes
Veš, da imajo črnolaske nekaj magičnega v sebi in ne blondinke, ki so bolj pupe in priceske. :)))
Zbog jedne divne crne žene
http://www.youtube.com/watch?v=EGwfMG9-p2c
Ali ni važič ali pa ima bolj nizko raven testosterona na tvojo srečo. Glavno da ima denar, ljubčka si lahko umisliš, seveda mlajšega, tako da mu kaj kupiš. :)))
Veš, koliko je 750.000 €, ne veš pa, koliko je 3/4 milijona €? :D[/quote]
Aja, kar takole se ožigosa neke ljudi, ki jih še v življenju nisi videl? Se pravi, bogataši ne morejo biti normalni v nobenem primeru? Če ne izberejo mlade in vroče, so pa sigurno impotentni?
No, ne vem, zakaj me to sploh čudi, ob vseh stereotipih, ki si jih natresel v tej temi.
Tele pripombe o 750.000 in tri četrt milijona pa ne razumem.
Skušal sem namignti, da si dobro (bila) seznanjena s financami moškega, s katerim si se pročila. Mogoče pa se motim, ker menda na zelo premožnih moških ženske prvo pritegne njihov karakter. ;)[/quote]
Ne vem, če sem dobro seznanjena, to je pač tisto, kar vem. Lahko da je v resnici še več 🙂 Mi pa denar ne pomeni toliko, da bi načrtno iskala bogatega, če te to skrbi. Jaz hočem živet in bit srečna, ne se valjat v denarju. Denar je premalo za srečo.
Forum je zaprt za komentiranje.