Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Misterija

Misterija

Jamranje je dolga tradicija slovenskih žensk. Včasih je bilo čez svojega dedca moderno jamrat, danes pa ker ga ni, vsaj “tapravega” menda ne. Alternativno cankarijanstvo press.

Nobena misterija ni. Sploh si niso kompatibilni. Če ženska želi resnega, ne bo šla z neresnim. Enako velja za moške. Za neresnega moškega je resna tista, ki je neresna. Za resno žensko pa je resen tisti, ki je resen. Nad takimi pa se tukaj resne ne zgražajo. :))[/quote]Prav nobena misterija ni.
V reali je točno tako, kot je napisal Marko.

To je spet en tvoj poskus spreobračanja vode na tvoj mlin. Ti samo poskušaš, še tem par resnim iskalkam na tvoj edinstven način razložit, da takih:NI. Ter da jim ostanejo samo takšni tipi kot ste vi.

Seveda jih ni, taki se nahajajo v reali, ko se “posli” sklepajo na 4 oči, ko se lahko kakšna taka neresna mon.a, ki opisanim lastnostm ne ustreza, z vsaj kančkom občutka kaj hitro razkrijejo…..haha

Pa saj smo že rešili srž problema, samo ene ga nočejo ali ne zmorejo videt…. problem je v njih projecirajo pa ga na moške (ali poskušajo)

Pričakovanja so NEreleana glede na njihovo lastno postavo in dosežke ter zmožnosti krivijo pa moške češ da ni moških ki so boljši od njih pa bi vseeno njih meli…

Same pa slabših od sebe nebi mele a pričakujejo moške boljše od sebe….. pač tako to ne gre in nebo šlo…. zdaj so 30+ kvalu bo številka 40+ potem pa nebodo zanimive niti več tistim ki jih danes še ”zavračajo” ali jih ne želijo 😉

Potem pa nastanejo zagrenjene stare babe 😉 ki zlivajo gnojnico po moških v resnici pa so same v gnilem lajfu in vedo da jim ”nekaj” manjka…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič (a to je iz mama = matka –> Matkič?). Ti sploh ne veš kako mladi pubec pecajo ženske tam nad 30-40 let. Če katera hoče, lahko ogromno seksa z mladci.

Ja logično…. ampak kdo izmed teh ki jo bo nategno pa bi bil z njo v ”resni” zvezi?

morda 0,1% se pravi 1 na 1000 😉

Saj za seks ni problem… za resno zvezo je problem ženskam…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Misliš, da je vsem ženskam do tega, da bi se poročile?
Čisto ok je samski lajf, edino kar manjka je seks. Tega pa baje ženskam ni težko dobiti.

Ja saj jaz to vse razumem govora je o tistih ki hočejo resno zvezo…. ne o ”vas”/nas …

torej kje je point to sem jaz že vse razumel prej…

tiste pa ki so 30+ pa želijo zvezo pa imajo običajno PREVISOKE kriterije (tudi če se njim ne zdijo) glede na to kar same ponujajo….

to je tudi OBIČAJNO razlog za njihovo samskost

Zakaj pa je toliko samskih moških, ki si želijo resno vezo, sploh po 35tem :)?

Saj za njih isto velja 🙂 samo malo drugačne lastnosti…

nesamostojni, lenuhi(tisti res hudi ne samo taki lenuhi kot smo vsi moški :P), brezposelni, metroseksualci (če veš kaj to je) ali pa res nepostavni (govorim o debelosti predvsem) in seveda asocialni!

Še kakšna lastnost bi se našla…

Za oboje (ženske in moške) je pa značilno to da sanjajo prelepe karakteristike nasprotnega spola (bodisi zunanjost ali notranjost in druge zadeve kot je služba in stanovanje) ki jih SAMI ne dosegajo…

Jaz sem sam naredil eno teoretično foro… če vzamemo 10 nivojov ženske in moškega zavoljo lažje debate.

Običajno so samski moški na nivoju 4-5/10 (recimo da so 1-3 res tisti najhujši drogeraši in zločinci itd.)

Običajno so samske ženske na nivojih 4-7/10 ali morda celo 9,5/10 (ampak te so zelo redke verjetno manj kot promila!)

No ženske na nivojih 4-7/10 si želijo moškega na nivojih 8-9,5/10 (ene so celo take da glede na napisano tu želijo kar čisto 10tko)

Medtem pa moški na nivojih 4-5/10 bodo pa ”zadovolni” ali srečni tudi če dobijo žensko na nivojih 4/5-7

in tu nastane ”konflikt” spolov… večina moških v Sloveniji ne presega 7/10 medtem ko si večina žensk želi 7,5+/10 ampak tisti moški ki pa so 7,5+/10 ali več pa si ne želijo tistih 4-7/10 ampak si želijo LEPO žensko ki zgleda seksi in je hkrati povprečna drugje… no večina žensk med 4-7/10 pa to ni.

In tu nastane problem o katerem mi že celo leto/a razpravljamo ko nanese debata na medosebne odnose…

in obratno!
Ravno ti pišeš kako bi v “resni zvezi” živel in kaj bi vse počel – igral igrice, hodil na pir, s prjatli na xyz… itd Ona pa naj bo fit in naj rada seksa in naj ne tečna za brezveze!
A ne?

Samo ta TVOJA definicija “resne zveze” se ne sklada z NJENO definicijo resne zveze…..

Ma kaj pa baba ve, a ne Matkic? 😉 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kakšno oceno dobi recimo ženska, ki ima naslednje lastnosti:
videz: povprečen
služba: ok, 40 ur na teden, plača 1000€
izobrazba: univ.
šport: recimo 10 ur na teden
kulturne dejavnosti: tu in tam kako gledališče, koncert, ampak res redko
branje: pogosto, razne knjige, revije bolj strokovne, rumeni tisk ne bere
delo doma: opravlja vse sama, ker je samska, vključno z vrtom
stanovanje: živi sama
razgledanost: recimo, da še kar
alkohol, cigareti, droge: ne
dopusti: potovanja – popotniški stil, ne 14 dni praženja na obali
seks: želi čim več in čim bolj kvalitetnega (beri vzame tudi kako knjigo v roke, da si tudi na tem področju razširi obzorja, debatira s partnerjem na to temo, ko ga ima)

Sedi, odlično 5!

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Samo 5 od 10?
To je pa zanič.

Kakšen je pa moški, ki dobi oceno 5/10?

Moški je slab, ženska pa dobra, če dobi tako visoko oceno… 😉

Mogoče Matkič pozablja, da ni on tisti, ki daje sebi objektivno oceno, ampak tista ženska, ki mu je tako všeč oziroma taka ženska, s kateri bi on rad živel. Če Matkič ti sebe smatraš za 8/10, to še ne pomeni, da si tak tudi v očeh tvoje sanjske ženske. One te mogoče vidijo le 5/10.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zato, ker vsi omenjeni pogoji ne predstavljajo cele ženske, ampak le neke navade in višino plače. Če nam omenjeni pogoji ustrezajo, lahko ženska dobi le 5, ostale točke pa si prisluži šele takrat, ko jo spoznamo v živo. In tistih ostalih max. 5 točk, je veliko bolj pomembnih, kot pa teh 5, ki jih dobi na podlagi napisanega. 🙂

….če ga je to še dobr…. 😉

Jaz pa še enkrat (vljudno, in ne provokativno) sprašujem, kakšnim njegovim kriterijem? Katerim?

Nič ne razumem…

P.S.
Razen mogoče tistemu kriteriju, ko piše, da si želi imeti ob sebi damo. Tu pa, moram priznati, po določenih tvojih pisanjih, postih, res dvomim, da si dama. Vsaj tako te je tu pa tam brati.[/quote]

It, si ti mogoče pisec tistega oglasa, da te tako zanima? Potem tako veš kakšni so bili kriteriji. O sebi pa ne bi tule gor pisala. Če pa nisi avtor tistega oglasa, res ne vem zakaj te tako zanima? Če je moški res tako ok, je sigurno dobil ogromno pošte, a ne?[/quote]

Jaz pa mislim, da se zgovarjaš. Da nimaš pametnega razloga, da bi utemeljila, zakaj nisi po njegovih kriterijah. Še več, mislim, da si Spiderju (in vsem tu pisočim moškim, ki se s tabo ne bi strinjali) samo zato kljubovala, ker bi rada nek virtualni prepir – s tem, seveda, da ti zmagaš. Kot miš si. Strahopetna.

Hvala, it, zelo lep kompliment. Mi je pa zanimivo, da te tisti oglas tako obsedel. Je tvoj?

It, če te tako zanima na katerem kriteriju padem, mi piši na ZS, ti bom na ZS odgovorila.

Nobena misterija ni. Sploh si niso kompatibilni. Če ženska želi resnega, ne bo šla z neresnim. Enako velja za moške. Za neresnega moškega je resna tista, ki je neresna. Za resno žensko pa je resen tisti, ki je resen. Nad takimi pa se tukaj resne ne zgražajo. :))[/quote]

Si ti pismen? Mislim resno?

In kaj sprašujem drugega?

Moja poanta je ravno ta, da se resneži obeh spolov tukaj zgaržajo nad neresneži nasprotnega spola, namesto, da bi si poiskali koga kompatibilnega. zdaj razumeš, končno?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne ni njen, ona je samo provizijo pobrala…..

Ne ni njen, ona je samo provizijo pobrala…..[/quote]

:-), torej je imel ogromno ponudbo.

Nobena misterija ni. Sploh si niso kompatibilni. Če ženska želi resnega, ne bo šla z neresnim. Enako velja za moške. Za neresnega moškega je resna tista, ki je neresna. Za resno žensko pa je resen tisti, ki je resen. Nad takimi pa se tukaj resne ne zgražajo. :))[/quote]

Si ti pismen? Mislim resno?

In kaj sprašujem drugega?

Moja poanta je ravno ta, da se resneži obeh spolov tukaj zgaržajo nad neresneži nasprotnega spola, namesto, da bi si poiskali koga kompatibilnega. zdaj razumeš, končno?[/quote]
Oprosti, meni se je zdelo, da si govoril o neresnih moških, ki jih je tukaj tudi precej. 🙂
V tem primeru pa spet ni misterije, saj tudi ne vemo, če so se kaj dobili, spoznali med sabo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A sem kdaj sam sebe ocenil? NE!

Itak da sam sebi ne daješ objektivne ocene… ČAS in OKOLICA ti jo dajeta…

Torej če si pri 30+ še samska in iščeš tipa in ni pravih je to VELIK namig da iščeš previsoko v rangu kjer sama nisi tako dobra

zelo simpl….

Enako seveda velja za moške….

Je pa tudi res da se DELNO lahko sam objektivno oceniš ne pa vse ja…. to pa se strinjam s tabo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close