Misterija
Robi, sicer hvala za linke. Sem pa pričakovala nekaj takega. Kup linkov, kjer tipi ne iščejo resne veze :). 4je od 7ih so čisto premladi zame. 1 ni navedel starosti. 2 sta primerne starosti, ampak nista material za resno vezo.
V glavnem Robi, potrudil si se in razrešil kar je Spiderja tako globoko skrbelo. Oglase dajejo ali premladi tipi ali pa tipi, ki niso za resno vezo. Na netu pa smo ženske, ki iščemo starejše od teh moških v oglasih in pa take, ki so za resn vezo. Takih oglasov pa nekak ni.
Prva dva odpadem, ne dosegam njunih kriterijev: sem prestara. V glavnem odpadem.
3. ni dal nobenega kontakta. V bistvu ni oglas, ampak prošnja za nasvete. Živi pa pri starših, kar ni ravno privlačno.
4. lahko, da je čisto ok, ampak se ti zdi, da išče resno vezo?
5. 24letnik, ki išče avanturo.
6. ta je pa komaj 17letnik, se ti zdi, da išče resno vezo :)?
7. alešaleš: ta pa niti starosti ni napisal, se ti zdi, da išče resno vezo?
Robi, sicer hvala za linke. Sem pa pričakovala nekaj takega. Kup linkov, kjer tipi ne iščejo resne veze :). 4je od 7ih so čisto premladi zame. 1 ni navedel starosti. 2 sta primerne starosti, ampak nista material za resno vezo.
V glavnem Robi, potrudil si se in razrešil kar je Spiderja tako globoko skrbelo. Oglase dajejo ali premladi tipi ali pa tipi, ki niso za resno vezo. Na netu pa smo ženske, ki iščemo starejše od teh moških v oglasih in pa take, ki so za resn vezo. Takih oglasov pa nekak ni.
Prva dva odpadem, ne dosegam njunih kriterijev: sem prestara. V glavnem odpadem.
3. ni dal nobenega kontakta. V bistvu ni oglas, ampak prošnja za nasvete. Živi pa pri starših, kar ni ravno privlačno.
4. lahko, da je čisto ok, ampak se ti zdi, da išče resno vezo?
5. 24letnik, ki išče avanturo.
6. ta je pa komaj 17letnik, se ti zdi, da išče resno vezo :)?
7. alešaleš: ta pa niti starosti ni napisal, se ti zdi, da išče resno vezo?[/quote]
Kdo ti je kriv če si prestara pa iščeš resno zvezo?
TI 🙂
tolko čist mimogrede 😉
Medtem ko je prvo nepopravljiva lastna napaka (da komaj ko si stara prideš iskat) je drugo tvoja svobodna PROSTOVOLJNA odločitev… in odločla si se PROSTOVOLJNO za raje samska kot seksat… torej ne jamraj da ni tipov če jih je polno samo eni nočejo take stare kot si ti, drugi pa nočejo take stare kot si ti za resno zvezo…
kombinacijsko si neustrezna večini moških kot kaze…
verjetno si stara nad 30 let in tu ni nič čudnega.
Robi, starost nad 35, mogoče tudi tam 32, 33 bi še šlo, čeprav moški ponavadi sami napišejo, da nočejo žensk starejših od sebe :).
Seveda pa ne tak, ki ga preživlja mamica, ki ne hodi v službo (seveda je opravičljivo, če je trenutno brez službe, ker jo je izgubil, ni pa opravičljivo, da še nikoli ni bil v službi). Pijančevanje ni sprejemljivo. Kajenje tudi mislim, da ne bi šlo. Razen, če bi bila ljubezen dovolj močna, da me ne bi motilo poljubljanje z nekom, ki mu iz ust smrdi :). Če živi pri starših in če daje za stroške je ok, ampak, če sanja, da bi ženska prišla k njim živet pa ni šans. Prenočevanje pri njegovih starših odpade :).
Ne, Boom, problem je v kriterijih, ki jih navajajo iskalci v linkih. 17letnik, 24letnik… imajo kriterije na katerih jaz padem :).
V glavnem SPider trdi, da so v ogalsih resni, s službo, za resno vezo. Robi je dokazal, da ti v oglasih niso taki kot jih predstavlja Spider. Oz. če je kateri resen, ima prehude kriterije zame. Kako se naj javim na oglas, če piše on, da išče žensko do 30 let? Če pa ne dosegam tega kriterija.
Torej lahko potegnemo dve zadevi. Moški v oglasih imajo prehude kriterije 🙂 in ženske ne pridemo upoštev. Po drugi strani pa v oglasi iščejo bolj avanture kot resne veze, vsaj na teh Robijevih linkih. V glavnem ženske z mona ne dosegamo kriterijeih teh oglasov :).
Torej ni problem v tem, ds ni oglasov in da ni resnih, temveč je problem v tvojih kriterijih.[/quote]
Meni se kriteriji ne zdijo nič posebnega ali prezahtevni.
Seveda pa ni vse v kriterijih…Kje je šele videz, pa karakter, pa odnos do sočloveka….To je tisto, kar potem odloči.[/quote]
Ja Spider se čudi zakaj se monovke ne oglasimo na oglas 17 letnika :). Le zakaj ne.
Torej ni problem v tem, ds ni oglasov in da ni resnih, temveč je problem v tvojih kriterijih.[/quote]
Jap to jaz skoz govorim! ona hoče to pa to pa to… in ker noče spremenit kriterijev noben ni ustrezen za njo… tipično žensko…. krivi so drugi jaz imam perfe kriterije… torej bom jamrala dalje!
Torej si ”preslaba” za njega
a ni to razumljivo? Kdo ti je kriv da si se pri 30+ spomlna iskat 😉
Matkič, torej se strinjaš, da je rešitev SPiderjeve teorije v tem, da imajo moški prehude kriterije in zato se ženske ne moremo oglasit na njihove oglase?
No glavno, da smo rešili SPiderjevo misterijo.
Čeprav v bistvu sploh nismo videli še linkov tipov, ki iščejo resno vezo in so sami tudi zaposleni in tako naprej.
Kakšen izgovor boste pa pri tem našle samske iskalke?
http://med.over.net/forum5/read.php?124,8522126,8528035#msg-8528035
Spomnim se še več podobnih, a lenobe ne mislim podpirat.
NE
TI maš prehude kriterije glede tipa (tudi če se ne zdijo)
če hočeš met tipa potem znižaj kriterije če pa hočeš met kriterije pa ne jamraj da ni tipov… oboje skup bo težko najt… sploh pri tvojih nič kaj rosnih letih…
oprosti ampak če bi jaz bil 35 z službo lastnim stanovanjem bi si želel 25-30 letnico ker zgleda VEČINOMA boljše kot 35+ letnice….
Ti si zdaj tista ki se mora odločit…. ali boš ohranjala kriterije in samskost ali boš znižala kriterije in izničila potencialno samskost…
nismo(ali niso) tipi krivi če smo taki kot smo tvoje ŽELJE so krive ker ti iščeš oni ko se bodo odločli da ne dobijo bodo že znižali kriterije tako kot ti…
vedno je treba pretehtat… ali si bolj želiš tipa)sex) ali si bolj želiš kriterij 🙂
Odločitev je samo tvoja.
Problem je v tem ekr ti hočeš da bi oglase dali bolj ali manj sanjski moški (za stanje v SLO) ki imajo stanovanje/bajot v lasti, avto, solidno plačo (povprečno vsaj) ki so visoki in psotavni (če se le da) in ki so samozavestni ampak iščejo resno zvezo….
veš dobro jutro taki takoj grejo s polic…. poberejo jih pa 25 letnice ipd…. ker vsak tip ma rad sveže meso….
Jaz ti predlagam, da napišeš svoj oglas. Tam boš pa ti glavna in ti noben ne bo postavljal nekih pogojev, kriterijev, ampak jih boš ti njim. 😉
Ti se lepo javi vsem po vrsti, ni vrag, da se ne bo vmes tudi kak dober našel. To če prebiraš boljši/slabši, ni dobro, ker potem lahko glih najboljšega zgrešiš. Pejt od reda…. ;)[/quote]
A začnem pri onem 17 letniku ali onem 24letniku, ki išče starejšo gospo :)?[/quote]Pri 17.
Ker ti znaš, on pa zmore…. idealna kombinacija 😉
Forum je zaprt za komentiranje.