Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek miške

miške

Ne, jaz se miši ne bojim, bolj ne maram pajkov. :))[/quote]

Ga s konicami nohtov stisneš ali pa ga raje na krvoločen način posesaš? :D[/quote]

Do sedaj sem imela navado koga poklicati, da se ga znebi, ampak tako, da ostane pajek živ. Nikoli ne veš ali je tisto z vraževerjem glede pajkov res ali ne. :))

Škoda, da si tako daleč, bi ga lahko ti namesto mene odstranil. :))

Ga s konicami nohtov stisneš ali pa ga raje na krvoločen način posesaš? :D[/quote]

Do sedaj sem imela navado koga poklicati, da se ga znebi, ampak tako, da ostane pajek živ. Nikoli ne veš ali je tisto z vraževerjem glede pajkov res ali ne. :))

Škoda, da si tako daleč, bi ga lahko ti namesto mene odstranil. :))[/quote]

Aha, najela bi me kot plačanega morilca, da si ne bi mazala rok!
Moaj tarifa za takšne usluge je precej visoka. Kar na plano z evri!

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Plačam ti z bosanskimi konvertibilnimi markami, take it or leave it. :))

Boj s pajki je bojda zelo fizično naporen, ker na sliki vidim ,da so spletli precej mrež.
Ampak ker se ne bojim pajko, jih bom z lahkoto odstranil.

[img]http://www.partyconnection.co.uk/product_images/a/727/30577__47972_zoom.jpg[/img]

Boj s pajki je bojda zelo fizično naporen, ker na sliki vidim ,da so spletli precej mrež.
Ampak ker se ne bojim pajko, jih bom z lahkoto odstranil.

[img]http://www.partyconnection.co.uk/product_images/a/727/30577__47972_zoom.jpg[/img][/quote]

Ej, te hlačke pa so tudi meni všeč. Zanimiv potisk. :))

Ko pridem k tebi, bom prinesel s sabo različne koreje mrežastih hlačk zraven mesarskega orodja za pajke. Mere bom kar tam pri tebi vzel, da vidim, kateri kroj in konfekcijska številka se ti najbolj prilega.

Ko pridem k tebi, bom prinesel s sabo različne koreje mrežastih hlačk zraven mesarskega orodja za pajke. Mere bom kar tam pri tebi vzel, da vidim, kateri kroj in konfekcijska številka se ti najbolj prilega.[/quote]

Aja, moram ti povedati lokacijo, da me boš lažje našel. Tam, kjer stanujem, je veliko objektov, zraven je glavna cesta ter drevored. :))) Če pa ne boš našel, pa vprašaj Snooparda, ker on me še vedno ni našel. :)))

Ko pridem k tebi, bom prinesel s sabo različne koreje mrežastih hlačk zraven mesarskega orodja za pajke. Mere bom kar tam pri tebi vzel, da vidim, kateri kroj in konfekcijska številka se ti najbolj prilega.[/quote]

Aja, moram ti povedati lokacijo, da me boš lažje našel. Tam, kjer stanujem, je veliko objektov, zraven je glavna cesta ter drevored. :))) Če pa ne boš našel, pa vprašaj Snooparda, ker on me še vedno ni našel. :)))[/quote]

Ja mene vpraši 🙂 Jaz ti bom pravilno povedal. Verjami mi :))

Aja, moram ti povedati lokacijo, da me boš lažje našel. Tam, kjer stanujem, je veliko objektov, zraven je glavna cesta ter drevored. :))) Če pa ne boš našel, pa vprašaj Snooparda, ker on me še vedno ni našel. :)))[/quote]

Ja mene vpraši 🙂 Jaz ti bom pravilno povedal. Verjami mi :))[/quote]

Snoopard, kaj se zdaj pametnega delaš? :))

Ja mene vpraši 🙂 Jaz ti bom pravilno povedal. Verjami mi :))[/quote]

Snoopard, kaj se zdaj pametnega delaš? :))[/quote]

Kaj pa naj? Saj drugega mi ne preostane kot, da se delam :))

Mačke niso nič razvajene, ene so boljše lovke kot druge, a v osnovi lovijo vse. To je tako, kot če bi ženski dal edino vlogo/smisel v njenem življenju: šporhet.

Sicer mi miši ne predstavljajo problema, bolj podgane, ki so se že preveč namnožile in jih je bojda veliko okoli Mečkatorja blizu mene 🙁

Ja naravne katastrofe pa se dogajajo ker se vmešujemo v naravo.

…………..
Drugače pa so verjetno na jedilniku lisic miške glavni izbor.[/quote][/quote]

Še posebej, kjer se ljudje zadržujejo, recimo v mestnih centrih.

Butec, kot ponavadi….

v bistvu je ravno obratno. matjažkov foter je seksal “naravno” brez vmešavanja, namesto z gumico – in evo ti naravno katastrofo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close