Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek miške

miške

preričaj me ti, da mravljica nima zavesti? in duhovne dimenzije?[/quote]

To ni pošteno, ker na vprašanje se ne odgovarja z vprašanjem:). Glej, čisto enostavno…še nobena mravljica mi tega ni prišla povedat, torej sklepam, da sploh ne ve, da lahko abstraktno razmišlja:).[/quote]

človek ki je klinično mrtev, in mu življenske funkcije držijo s pomočjo aparatov, je to še človek? zmožnost abstraktnega razmišljanja je v taki stuaciji vprašljiva…umsko zaostali ljudje na ravni imbecilov niso sposobni abstraktnega razmišljanja, kaj potem z njimi?
ker oni ne morejo povedati kaj njim predstavlja črna packa na listu papirja? so na ravni mravlje?

Mravlje so hotele razsvetliti Ribico in so se žrtvovale za to, so tvegale pa jih Ribica skoz zavrača, ker jih enostavno ne razume….. 😉 :)))[/quote]
Zavrača jih, če vdirajo na njen teritorij. 🙂
Mravlje so tudi sebične…Čisto nič jih ne zanima, če nam paše, če nam lezejo po hrani. :)[/quote]Ti samo ne vidiš kaj ti sporočajo……
Pospravi za sabo lenuh….

Tako sem jih jaz razumel…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To ni pošteno, ker na vprašanje se ne odgovarja z vprašanjem:). Glej, čisto enostavno…še nobena mravljica mi tega ni prišla povedat, torej sklepam, da sploh ne ve, da lahko abstraktno razmišlja:).[/quote]

človek ki je klinično mrtev, in mu življenske funkcije držijo s pomočjo aparatov, je to še človek? zmožnost abstraktnega razmišljanja je v taki stuaciji vprašljiva…umsko zaostali ljudje na ravni imbecilov niso sposobni abstraktnega razmišljanja, kaj potem z njimi?
ker oni ne morejo povedati kaj njim predstavlja črna packa na listu papirja? so na ravni mravlje?[/quote]

Človek si že od spočetja dalje:). Življenje je nepredvidljivo in lahko si v določenem trenutku na vegetiranju. Še vedno pa ostajaš človek, kljub temu, da nisi opravilno sposoben. Človek vreden spoštovanja. Tako kot se rodiš kot človek, te tudi pokopljejo kot človeka.

To ni pošteno, ker na vprašanje se ne odgovarja z vprašanjem:). Glej, čisto enostavno…še nobena mravljica mi tega ni prišla povedat, torej sklepam, da sploh ne ve, da lahko abstraktno razmišlja:).[/quote]Ah daj no, Ribica veliko mravel je prišlo k tebi in ti prigovarjalo pa si vse pobila k nisi toliko napredna, da bi jih razumela….[/quote]

Sploh jih nisem slišala:). Če jih hočeš razumeti, jih moraš prvo slišati:). Morda je pa z mano kaj narobe?:) Ja, to bo:). Hvala za razsetljenje, danes bom lažje spala (ko je polna luna).

Pa ribe sploh imajo ušesa?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mhm, ušesa in usta. Oboje uporabljam v takšnem sorazmerju kot mi jih je podaril Bog:).

Marko, nisem klasična ribca noooo…izpolnjujem želje, tega vsaka ne počne:).

Več ne posluša se samo z ušesi….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Več ne posluša se samo z ušesi….. ;)[/quote]

Čaki, da vklopim abstraktno ramišljanje…..

S čim pa? Z repom?:)

Veš ne posluša se samo z ušesi….. ;)[/quote]

Čaki, da vklopim abstraktno ramišljanje…..

S čim pa? Z repom?:)[/quote]Ribice napr. s pobočnico “poslušajo”, tudi ti bi lahko imela razvit kakšen poseben organ, da bi sprejemala vse tiste želje… mogoče kaj abstraktnega kot imajo nekatere tu intuicijo 😉 🙂

a čisto vsake?

Se prav nič ne spomnim, da bi takoj po spočetju kaj abstraktno razmišljal.

Se prav nič ne spomnim, da bi takoj po spočetju kaj abstraktno razmišljal.[/quote]

To pa zato ker imaš slab spomin :))

Se prav nič ne spomnim, da bi takoj po spočetju kaj abstraktno razmišljal.[/quote]

Ker takrat še nisi bil opravilno sposoben, sta to razmišljanje in posledično odločitev sprejela tvoja dva starša, že ob samem spočetju:).

In ne izpolnjujem vseh želja:). Sem pač zahtevna ribica, ni vse dobro za vsakogar, a ne:).

Izpolnjuješ samo tiste želje, ki se skladajo s tvojimi ? 🙂
Ti si ena navihana ribica…:)

Ti si ena navihana ribica…:)[/quote]

Ah ne:). Proučim vsako željo posebej, kajti ljudje so včasih zaletavi, ne vedo česa si resnično želijo. In držim se pravila, da ne izpolnjujem želja v smislu, da bi se nekdo tretji zaljubil v koga drugega:)). Ker to je poseganje v nevarna področja:). Z uresničevanjem želja se ne sme nikomur škoditi:).

Ti si ena navihana ribica…:)[/quote]

Ah ne:). Proučim vsako željo posebej, kajti ljudje so včasih zaletavi, ne vedo česa si resnično želijo. In držim se pravila, da ne izpolnjujem želja v smislu, da bi se nekdo tretji zaljubil v koga drugega:)). Ker to je poseganje v nevarna področja:). Z uresničevanjem želja se ne sme nikomur škoditi:).[/quote]Uresničuješ ljubezenske želje le če si sama vpletena, deležna izpolnitve želje ?

Ah ne:). Proučim vsako željo posebej, kajti ljudje so včasih zaletavi, ne vedo česa si resnično želijo. In držim se pravila, da ne izpolnjujem želja v smislu, da bi se nekdo tretji zaljubil v koga drugega:)). Ker to je poseganje v nevarna področja:). Z uresničevanjem želja se ne sme nikomur škoditi:).[/quote]Uresničuješ ljubezenske želje le če si sama vpletena, deležna izpolnitve želje ?[/quote]

Neeeeeee…od kje tebi ta čudna asociacija?:) Nikogar ne bi vpletala/zapletala v ljubezensko zgodbo, če si v osnovi tega ne bi želel sam. Za ljubezen se mora vsak sam podvizat, tukaj ne izpolnjujem žeja:).

Uresničuješ ljubezenske želje le če si sama vpletena, deležna izpolnitve želje ?[/quote]

Neeeeeee…od kje tebi ta čudna asociacija?:) Nikogar ne bi vpletala/zapletala v ljubezensko zgodbo, če si v osnovi tega ne bi želel sam. Za ljubezen se mora vsak sam podvizat, tukaj ne izpolnjujem žeja:).[/quote]Tisti “normalni moški”, ki je oddal oglas si je želel sam, v osnovi pa je zvisel se mi zdi… A ni prišla želja do tvojega ribnika? 🙂
Mogoče samo vaba da bi te ujel ni bila prava?

Sicer je pa to tema o miših….
Pogrešam Krivokljunko v njej, da bi kaj povedala na to temo 😉

Tudi na našem vrtu je bila zadnjič videna ena miška. Zanimivo je, da so v bližini potepuške mačke, pa jih nobena noče loviti. Problem je, ker ljudje nosijo tem mačkam hrano in nimajo interesa loviti miši. Tudi mačke niso več tisto kar so nekdaj bile. :))

Mogoče pa te domače mačke bereje novice in so prebrale, da miške letos prenašajo neke bolezni.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tudi to je možno, mogoče imajo mačke svojo obveščevalno službo. :))

Tudi na našem vrtu je bila zadnjič videna ena miška. Zanimivo je, da so v bližini potepuške mačke, pa jih nobena noče loviti. Problem je, ker ljudje nosijo tem mačkam hrano in nimajo interesa loviti miši. Tudi mačke niso več tisto kar so nekdaj bile. :))[/quote]
Tu se vidi še en negativen vpliv človeka. Mačke so razvajene in ne opravljajo svoje funkcije. To je – lovljenja miši.

Tudi na našem vrtu je bila zadnjič videna ena miška. Zanimivo je, da so v bližini potepuške mačke, pa jih nobena noče loviti. Problem je, ker ljudje nosijo tem mačkam hrano in nimajo interesa loviti miši. Tudi mačke niso več tisto kar so nekdaj bile. :))[/quote]

A si imela krilo in si vpijoč odskočila visoko v zrak, naj ti kdo pomaga? 😀

Mogoče pa je bil ta potepuški maček samček? 🙂
Ker mačke so precej boljši lovci, verjetno tudi morajo biti, ker same skrbijo za mladiče.
Drugače pa, če je maček sit, ravno tako lovi, to je v njihovi “krvi” (ohranitveni nagon).

Drugače pa so verjetno na jedilniku lisic miške glavni izbor.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A si imela krilo in si vpijoč odskočila visoko v zrak, naj ti kdo pomaga? :D[/quote]

Ne, jaz se miši ne bojim, bolj ne maram pajkov. :))

A si imela krilo in si vpijoč odskočila visoko v zrak, naj ti kdo pomaga? :D[/quote]

Ne, jaz se miši ne bojim, bolj ne maram pajkov. :))[/quote]

Ga s konicami nohtov stisneš ali pa ga raje na krvoločen način posesaš? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close