Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mi lahko kdo razloži

Mi lahko kdo razloži

Ne, Robi.

Temveč so znaki, da si ženski res všeč, med drugim to, da je ob tebi nesproščena, malo prijetno živčna in tudi kaj neumnega reče.

Podobno, kot da bi tip, ki je živčen, ženski ki mu je všeč, bleknil “ti mi sploh nisi všeč”. Ampak tipi tega ne počnemo, saj hočemo ustvariti prijetno atmosfero, ne pa potencirati nervozo, če je že punca nesigurna.[/quote]
Ne vem…Poskušam samo razumeti razloge, da ženske reče, da nisi njen tip.
Mogoče je razlog samo v tem, da nisi tip za resno vezo, si pa tip za kratkotrajno “vezo”.

Robi, ti moraš prvo razumet, da vse ženske sploh ne iščejo nobene resne zveze.

Nadalje, Robi, s tabo težko debatiram o tem, ker nikoli nisi mel avantur. Zato si avanture predstavljaš malo filmsko.

Ne pravim, da si pijanka. Gre se za tvojo toleranco do alkohola. Ne obsojaš tega, če moški tu pa tam kaj spije, ker sama prav tako tu pa tam kaj spiješ. Vendar pa se potem pojavljajo težave pri postavljanju mej, koliko ga bi naj moški spil.
Prav tako je v ozadju same želje po alkoholu neka čustvena potreba oz. potlačena čustva, zaradi katerih človek čuti potrebo po umirjanju in “pozabljanju”.[/quote]

Težav pri določanju mej nimam, sem jih že nekajkrat napisala tukaj.
Gre za mero – to je vse.
Problem je v tem, (kot sem tudi že napisala) , da alkohol mere in meje zabriše.
In – kot si lepo napisal – prekomerno pitje gotovo sprožajo neke notranje težave – ki jih alkohol samo
še poglobi….človek pa, ki se ni sposoben soočati s svojimi problemi in jih reševati, namesto “utapljati”
pa pač ni zame.

???
Sploh ne štekam….a ti to….da sem pijanka in se itak pol družim s pijanci? Al kako?
LOL[/quote]Po sistemu 1, 0 ki si ga omenjala, si. 😉
Ne moreš bit mal noseča, a ne? :))[/quote]

Ti imaš resne težave z razumevanjem, se pojavlja preveč naklučno ,da bi bilo nalašč. Pojmi ti
niso jasni.
A moram res vsakič karo papir pa voščenke ven vlačit?
Pijanost (kot enkraten fenomen) = 1
Alkoholizem je pa nekaj čisto drugega…(v principu pogostnost 1>0)

Po sistemu 1, 0 ki si ga omenjala, si. 😉
Ne moreš bit mal noseča, a ne? :))[/quote]

Ti imaš resne težave z razumevanjem, se pojavlja preveč naklučno ,da bi bilo nalašč. Pojmi ti
niso jasni.
Alkoholizem je pa nekaj čisto drugega…(v principu pogostnost 1>0)[/quote]Ok, ok….. par dni nazaj si bila tako odločna pri ničelni toleranci pitja alkohola, sedaj mi pa z voščenkami rišeš drugo sliko 🙂
Lepo rišeš Skela, mi je všeč, ko se potrudiš. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

niso jasni.
Alkoholizem je pa nekaj čisto drugega…(v principu pogostnost 1>0)[/quote]Ok, ok….. par dni nazaj si bila tako odločna pri ničelni toleranci pitja alkohola, sedaj mi pa z voščenkami rišeš drugo sliko 🙂
Lepo rišeš Skela, mi je všeč, ko se potrudiš. :))))[/quote]

Nikoli nisem bila odločna pri ničelni toleranci do alkohola.
Imam pa ničelno toleranco do pijancev, ja.
Kako , le kako ne vidiš razlike?

Se strinjam, da vse ne iščejo. Saj nisem nikoli tega trdil.
Predvidevam pa, da jo išče tista, ki reče, da nisi njen tip, pa vseeno gre s tabo v posteljo.
Ker je v ozadju želja po resni vezi, ti pa nisi njen tip za resno vezo.

Ok, ok….. par dni nazaj si bila tako odločna pri ničelni toleranci pitja alkohola, sedaj mi pa z voščenkami rišeš drugo sliko 🙂
Lepo rišeš Skela, mi je všeč, ko se potrudiš. :))))[/quote]

Kako , le kako ne vidiš razlike?[/quote]Ja ampak po tvoje je bil pijanec vsak, ki se ga kdaj pa kdaj napije oz spije “preveč” …karkoli že to pomeni 1, 0 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kako , le kako ne vidiš razlike?[/quote]Ja ampak po tvoje je bil pijanec vsak, ki se ga kdaj pa kdaj napije oz spije “preveč” …karkoli že to pomeni 1, 0 ;)[/quote]

Ah brez veze….ne da se mi glih vsako stvar desetkrat pisat….če ne štekaš, pejt nazaj brat klobaso….
Vse piše…(pa ne tako, kot ti nekaj po svoje obrneš, ampak tako, kot je)

A si jezna sedaj?
Sama si bila proti temu, da se tudi občasno kaj popije, ker…. nimajo ljudje , ko nekaj popijejo več nobene mire… al nekaj v tem stilu.
Sedaj si malo omilila zadevo, kar se meni zdi ok, nenazadnje so doma v vinorodnih krajih….. :))

A si jezna sedaj?
Sama si bila proti temu, da se tudi občasno kaj popije, ker…. nimajo ljudje , ko nekaj popijejo več nobene mire… al nekaj v tem stilu.
Sedaj si malo omilila zadevo, kar se meni zdi ok, nenazadnje so doma v vinorodnih krajih….. :))[/quote]

Aja, v tem je težava…..ti vse prebereš samo približno, oziroma “nekaj v tem smislu”….sej lahko, ni
problema, samo mal težje je pol eno argumentirano debato met s tabo…

Ne, Robi.

Temveč so znaki, da si ženski res všeč, med drugim to, da je ob tebi nesproščena, malo prijetno živčna in tudi kaj neumnega reče.

Podobno, kot da bi tip, ki je živčen, ženski ki mu je všeč, bleknil “ti mi sploh nisi všeč”. Ampak tipi tega ne počnemo, saj hočemo ustvariti prijetno atmosfero, ne pa potencirati nervozo, če je že punca nesigurna.[/quote]
In potem, ko jo pomiriš, več ne veš, če si ji všeč ali ne, ker ni več nervozna ob tebi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A si jezna sedaj?
Sedaj si malo omilila zadevo, kar se meni zdi ok, nenazadnje so doma v vinorodnih krajih….. :))[/quote]

Aja, v tem je težava…..ti vse prebereš samo približno, oziroma “nekaj v tem smislu”….sej lahko, ni
problema, samo mal težje je pol eno argumentirano debato met s tabo…[/quote]
Napisala si, da ženska ne more bit na pol noseča. Mi smo te kar dobro razumeli, samo ti si se malo “napačno” izrazila. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če je ženska ob prvem stiku s tabo čist skulirana, potem je verjetnost, da si ji všeč kot spolni partner , precej mala.

Sej mogoče se ti bo pustila pecati, morda zapecati, morda bo čez ene pol leta šla s tabo v posteljo, ko se bo prepričala, da se boš poročil z njo.

Verjamem, da je to scenarij, ki ga da skozi marsikateri Slovenec, če ne kar večina.

To so pol ljudje, ki so ponosni “da so se potrudili” in čutijo zamero do vseh, ki se nič kaj ne potrudijo, pa gre ženska seksat z njimi.

jaz sem rtdno prepričan, da je en najboljših znakov, da si ženski seksualno zanimiv, govorica njenega telesa ob prvem stiku, rahla nesigurnost, malo živčnosti, kakšno zadrevanje, geldanje nekam stran, morda živčno smejanje, govorjenje neumnosti..

A si jezna sedaj?

problema, samo mal težje je pol eno argumentirano debato met s tabo…[/quote]:))) Pejt se solit 😀
Ni se mi dalo brskat za tvojimi posti, da bi citiral dobesedno, v tem štrikanju, ki smo ga napletli in sem napisal “nekaj v tem stilu”, lahko ti pa najdem, če si res tako želiš. 😉
Kontekst napisanega je bil tak, da mora bit alko=0, če ne nimaš kaj z moškim počet, ker no go, če ga za zabavo kdaj popije, nakar napišeš, da sama včasih ga pa daš malo na zob, če maš dober razlog…
Kaj zdej si noseča al nisi? :)))

Fantje ne razumete, zmeraj je tako zame so meje s toleranco, široooko, za partnerja pa samo tolk in čist nč gor in dol, čista nula. A ne, skela da je tako?

Ponavad rečejo, da so najbolj zadrgnjeni tisti, ki so imeli kdaj kake probleme…že če rečemo varalice zganjajo ljubosumje, nekdanji kadilci celga hudiča zganjajo, ko kdo prižge, …bom nehala naštevat.

problema, samo mal težje je pol eno argumentirano debato met s tabo…[/quote]
Napisala si, da ženska ne more bit na pol noseča. Mi smo te kar dobro razumeli, samo ti si se malo “napačno” izrazila. ;)[/quote]

Glihkar mi bo zmanjkal karo papirja pa voščenk….a gremo za nazaj gledat, kdaj in v zvezi s čem
sem to napisala?

Ti že veš….zase.

problema, samo mal težje je pol eno argumentirano debato met s tabo…[/quote]:))) Pejt se solit 😀
Ni se mi dalo brskat za tvojimi posti, da bi citiral dobesedno, v tem štrikanju, ki smo ga napletli in sem napisal “nekaj v tem stilu”, lahko ti pa najdem, če si res tako želiš. 😉
Kontekst napisanega je bil tak, da mora bit alko=0, če ne nimaš kaj z moškim počet, ker no go, če ga za zabavo kdaj popije, nakar napišeš, da sama včasih ga pa daš malo na zob, če maš dober razlog…
Kaj zdej si noseča al nisi? :)))[/quote]

Dobr si to razumel, kapo dol.
Absolutno sem noseča s trojčki.

Vedno obstaja tveganje. 🙂 Kot obstaja tveganje, da bo moški pijan, če pije. 🙂

Ti že veš….zase.[/quote]

Celo življenje se učiš, sem bla prepričana, da imam visoko toleranco do svojega pitja, ma po tvoji tabelci sem skor da abstinent.

:))) Pejt se solit 😀
Kaj zdej si noseča al nisi? :)))[/quote]

Absolutno sem noseča s trojčki.[/quote]Ok, ampak jst nisem bil…. :)))

Absolutno sem noseča s trojčki.[/quote]Ok, ampak jst nisem bil…. :)))[/quote]

HB

Napisala si, da ženska ne more bit na pol noseča. Mi smo te kar dobro razumeli, samo ti si se malo “napačno” izrazila. ;)[/quote]

Glihkar mi bo zmanjkal karo papirja pa voščenk….a gremo za nazaj gledat, kdaj in v zvezi s čem
sem to napisala?[/quote]
Jaaaa, lepo prosim. 🙂

sem to napisala?[/quote]
Jaaaa, lepo prosim. :)[/quote]

Ok. Ti dovolim, da poiščeš…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close