Mi lahko kdo razloži
Veš, katera ženska gre z mano najhitreje v posteljo?
Tista, ki mi ob prvem srečanju navrže kaj takega kot “kako si ti čuden”, pri tem pa me živčno gleda, ali pa “ma sploh nisi moj tip”.
Če mi reče “ma sploh nisi moj tip” že točno vem, da bova najkasneje čez par dni med rjuhami.
Razlagaj si, kakor hočeš, ampak to je moja resnica.
Tista, ki mi ob prvem srečanju navrže kaj takega kot “kako si ti čuden”, pri tem pa me živčno gleda, ali pa “ma sploh nisi moj tip”.
Če mi reče “ma sploh nisi moj tip” že točno vem, da bova najkasneje čez par dni med rjuhami.
Razlagaj si, kakor hočeš, ampak to je moja resnica.[/quote]
In na koncu se vedno izkaže, da res ni tvoj tip. 🙂
Pa tudi če ni, Marko, hu kers, brigaj se zase, pajac, sem vesel, da imaš svojo Petro in da ti peče piškote, sej ne da sem ti že ene 100-krat napisal, da mi nehaj težit…
Lej, model, mene pač zanimajo samo ženske, kjer čutim spolno atrakcijo med nama. Kaj kuratz naj jaz ženski dokazujem in jo prepričujem mesece, če ni atrakcije?
Kateri so znaki spolne atrakcije, ne bom razlagal, ker je to spolno potešenim osebam jasno, nepotešenim pa verjetno ne, ampak to ni moj problem.
Zame je vsak, ki se je kdaj tega lotil Jack. Še predstavljat si ne morem kok beden filing mora bit, da se npr vse do 40. leta nisi še nikoli sprobal v tem. Ko si najboljša leta zapravil na forumu, namesto, da bi zunaj lovil ženske, si to raje počel na spletnih portalih, se tipkal z njimi za škatlo in jim postavljal smajlije. Za crknit bedno no. Zame je ravno ta prva faza, faza spoznavanja najlepša od vseh.
Emm, mislim, da ženska za resno zvezo ne bi vzela niti ženskarja niti ”mavričnega” fanta[/url].[/quote]
Če je pametna res ne. Ampak, če bi imela na izbiro samo ti dve vrsti, potem bi se definitivno odločila za ženskarja. Drugega bi se na nek način še celo bala. Preveč dostopni & prijazni moški so za večino žensk creepy.
Emm, mislim, da ženska za resno zvezo ne bi vzela niti ženskarja niti ”mavričnega” fanta[/url].[/quote]
Če je pametna res ne. Ampak, če bi imela na izbiro samo ti dve vrsti, potem bi se definitivno odločila za ženskarja. Drugega bi se na nek način še celo bala. Preveč dostopni & prijazni moški so za večino žensk creepy.[/quote]
Sadni, mavrični tipi so homoseksualci. In njih se ponavadi ne bojimo.
Kako ste pametne, zenske. Kot da moski hodimo z zivljenjepisom na celu, lol. In kako hecno mi je, ko me razne punce po prvih par seksih zacnejo sprasevati na temo, ce sem “zenskar”, lol. A res pricakujejo, da jim bo kdo rekel JA, lol???
Sploh pa, tipi!, zapomnite si, na zacetku vsake veze, cim vec igrivosti in zajebantskih odgovorov in cim manj konkretnih egzaktnih odgovorov. Vam zagotavljam, da ima zenska dovolj bujno domisljijo, da si sama na svoja vprasanja cisto idealno odgovori. Je pa treba sem pa tja tudi resno plat pokazati. Brez tega ne gre. Npr. resnega poslusanja, resnih pripomb, resnih misli, lol.
Pa tudi če ni, Marko, hu kers, brigaj se zase, pajac, sem vesel, da imaš svojo Petro in da ti peče piškote, sej ne da sem ti že ene 100-krat napisal, da mi nehaj težit…
Lej, model, mene pač zanimajo samo ženske, kjer čutim spolno atrakcijo med nama. Kaj kuratz naj jaz ženski dokazujem in jo prepričujem mesece, če ni atrakcije?
Kateri so znaki spolne atrakcije, ne bom razlagal, ker je to spolno potešenim osebam jasno, nepotešenim pa verjetno ne, ampak to ni moj problem.[/quote]
Pa dobro, kaj se ne znaš nič pohecat niti iz stvari, v katerih si uspešen? Moraš vse pograbit smrtno resno?
Kolk si ti pameten. A razumeš, da si magnet le za specifičen tip ženske? Takšne, ki gredo hitro v posteljo, potem se pa sprašujejo, wtf je Dater. Najbrž prav dolgo ne traja.
Meni je začetno spoznavanje ključnega pomena in z moškim, ki bi mi bil všeč ne bi nikoli šla po Matkicevem seznamu (mislim, da je 3 korak haha) v posteljo v relativno kratkem času. Izginil bi ves čar.
Kolk si ti pameten. A razumeš, da si magnet le za specifičen tip ženske? Takšne, ki gredo hitro v posteljo, potem se pa sprašujejo, wtf je Dater. Najbrž prav dolgo ne traja.
Meni je začetno spoznavanje ključnega pomena in z moškim, ki bi mi bil všeč ne bi nikoli šla po Matkicevem seznamu (mislim, da je 3 korak haha) v posteljo v relativno kratkem času. Izginil bi ves čar.[/quote]
3. korak se lahko zgodi tudi po nekaj tednih ali celo MESECIH! Odvisno kolikokrat se dobita in odvisno kako si ji privlačen 😉
Lahko se pa zgodi tudi na prvi dan 😉
zdaj kaj pa je za tebe ”kratki” čas pa jaz nevem, boš morala sama odgovorit…. a je po 1 mesecu ok? al čakaš 3 leta?
Meni je začetno spoznavanje ključnega pomena in z moškim, ki bi mi bil všeč ne bi nikoli šla po Matkicevem seznamu (mislim, da je 3 korak haha) v posteljo v relativno kratkem času. Izginil bi ves čar.[/quote]
3. korak se lahko zgodi tudi po nekaj tednih ali celo MESECIH! Odvisno kolikokrat se dobita in odvisno kako si ji privlačen 😉
zdaj kaj pa je za tebe ”kratki” čas pa jaz nevem, boš morala sama odgovorit…. a je po 1 mesecu ok? al čakaš 3 leta?[/quote]
Sploh ni odvisno od fizualne privlačnosti. To je itak že predpogoj, da se z nekom srečuješ. Gre se za to, da narediš tako kot je prav. Ni problem iti isti dan, isto uro, samo mene potem moški ne bi več zanimal in bi odšla od njega. Čarovnija nastane šele takrat, ko nekoga spoznaš do te mere, da si tudi pripravljen na naslednji korak.
zdaj kaj pa je za tebe ”kratki” čas pa jaz nevem, boš morala sama odgovorit…. a je po 1 mesecu ok? al čakaš 3 leta?[/quote]
Sploh ni odvisno od fizualne privlačnosti. To je itak že predpogoj, da se z nekom srečuješ. Gre se za to, da narediš tako kot je prav. Ni problem iti isti dan, isto uro, samo mene potem moški ne bi več zanimal in bi odšla od njega. Čarovnija nastane šele takrat, ko nekoga spoznaš do te mere, da si tudi pripravljen na naslednji korak.[/quote]
pri boldanem sem praktično nehal brat resno…..
Tako kot je PRAV? A je kje kak vodič kdaj je prav da se daš dol? lol
na ”naslednji” korak si pripravljen takrat ko se odločiš da si ”pripravljen” …. ni tu nobenega višjega ”vodila”
Če punca z mano nebi želela seksat par mesecev (recimo 3+) potem ko bi jo spoznal v živo bi ziher predvideval da ji nisem dovolj všeč …. edina druga opcija pa je da je res ful sramežljiva oziroma bi opazil skozi pogovor da je imela slabe izkušnje itd…..
Dobro če bi mi bla punca res neverjetno všeč bi tudi to počakal, samo bi morala dat vsaj neke druge ”dokaze” da si to želi (ali da bi to povedala (najboljše) ali kaki poljubi itd)
Sploh ni odvisno od fizualne privlačnosti. To je itak že predpogoj, da se z nekom srečuješ. Gre se za to, da narediš tako kot je prav. Ni problem iti isti dan, isto uro, samo mene potem moški ne bi več zanimal in bi odšla od njega. Čarovnija nastane šele takrat, ko nekoga spoznaš do te mere, da si tudi pripravljen na naslednji korak.[/quote]
pri boldanem sem praktično nehal brat resno…..
Tako kot je PRAV? A je kje kak vodič kdaj je prav da se daš dol? lol
na ”naslednji” korak si pripravljen takrat ko se odločiš da si ”pripravljen” …. ni tu nobenega višjega ”vodila”
Če punca z mano nebi želela seksat par mesecev (recimo 3+) potem ko bi jo spoznal v živo bi ziher predvideval da ji nisem dovolj všeč …. edina druga opcija pa je da je res ful sramežljiva oziroma bi opazil skozi pogovor da je imela slabe izkušnje itd…..
Dobro če bi mi bla punca res neverjetno všeč bi tudi to počakal, samo bi morala dat vsaj neke druge ”dokaze” da si to želi (ali da bi to povedala (najboljše) ali kaki poljubi itd)[/quote]
Zase vem, kaj je to pomeni, da je prav. Si ti začetnik? Včasih imam res občutek, da še nisi srečal ženske, a nasvete deliš kot da bi imel za sabo celo goro izkušenj. Če bi jih imel, bi mi lahko potrdil, da tudi ti zase veš.
Če se s človekom pogovarjaš (to je spoznavanje, a ne), potem ne čutiš čudnih feelingov, če ne gresta do konca po par mesecih. Saj se skupaj odločata. Ne vem, o čem se ti pogovarjaš z dekleti:). Kako je lepo vreme in v naslednjem trenutku sta pri seksu…aja, pol pa itak nič več ni pomembno, ker sta se že povohala:)).
Razlagaj si, kakor hočeš, ampak to je moja resnica.[/quote]
Verjamem, da je to tvoja resnica.
In razumem, da je takšna ženska že verjetno navajena, da se v postelji znajde z moškimi, ki niso njeni tipi in potem doživlja razočaranje.Takšna ženska deluje obupano in ji je moški le kot neko nujno zlo, da zadovolji svoje seksualne potrebe.
Forum je zaprt za komentiranje.