Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mi lahko kdo razloži

Mi lahko kdo razloži

Žal tole ni jasno (pre)mnogim….[/quote]
Zato, ker vedno nekje najdemo “somišljenike”, ki nam potrdijo, da je vednarle pa z nami vse ok. :))[/quote]

Oh….metode samoprevare so mnogovrstne in bogate…
– lahko je zadeva enostavno “božja volja” (ta je zelo popularna)
– lahko so starši krivi, ker so me zafurali (vsi, samo jaz ne 😉
– lahko mi je tako usojeno
– lahko so vsi slabi, samo jaz ne

itd…. tisti “somišljeniki”, ki nam kimajo, imajo pa prej ko ne nekaj od tega…..ponavadi.

Čuden način razmišljanja, po mojem prepričanju v gostilno ali v “mir” pred lastno žensko bežijo moški, ki se bojijo samskosti, samo revčki trpijo vezo, ki je slaba.

Dec, ki da kaj nase, bo v primeru, ki ga ponujaš, zvezo razdrl, ženski povedal, da nista za skupaj, hvala, nasvidenje.

V omenjenem primeru oba bežita od svojih problemov in soočanja z njimi. Eden v vcepljanje krivde, drugi v alkohol.

Se strinjam s tem, kar pišeš. Vendar jaz nisem takšen moški s katerim živi takšna ženska, kot sem jo opisal.
Moški, ki se to vse sprašuje kar omenjaš, ne bo dolgo skupaj s takšno žensko.
Zame je to vse logično. Zato bi se naj ženska, ki srečuje takšne moške vprašala, zakaj in s čim jih privlači.
Jamranje, da so vsi moški pijanci in vsi isti, pač ne opravičuje lastne soodgovornosti pri nastali situaciji.

Se strinjam. In isto velja za žensko, ki daj kaj nase.

V omenjenem primeru oba bežita od svojih problemov in soočanja z njimi. Eden v vcepljanje krivde, drugi v alkohol.

Se strinjam s tem, kar pišeš. Vendar jaz nisem takšen moški s katerim živi takšna ženska, kot sem jo opisal.
Zame je to vse logično. Zato bi se naj ženska, ki srečuje takšne moške vprašala, zakaj in s čim jih privlači.
Jamranje, da so vsi moški pijanci in vsi isti, pač ne opravičuje lastne soodgovornosti pri nastali situaciji.

Se strinjam. In isto velja za žensko, ki daj kaj nase.[/quote]

Jaz sem od tega , kar vztrajno opisuješ, precej daleč stran in me po pravici povedano tudi ne zanima
tako zelo.
V mojih odnosih z moškimi me krivda pravzaprav sploh ne zanima….zame ni “kriv” ali “ne kriv”, ampak
kompatibilen z mano ali nekompatibilen….to je več ali manj vse…

Vse te MON-ovske samice so na lovu, v izvidnici in samo čakajo, da kakšnega “obstrelijo”. :))
Jaz sem zelo previden, tudi tebi priporočam, da te v zakon kakšna ne potegne, potem boš tanko piskal. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Vse te MON-ovske samice so na lovu, v izvidnici in samo čakajo, da kakšnega “obstrelijo”. :))
Jaz sem zelo previden, tudi tebi priporočam, da te v zakon kakšna ne potegne, potem boš tanko piskal. :D[/quote]

Matjažko brez skrbi v zakon bi šel samo z mojo nekdanjo veliko ljubeznijo bikini 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Pošlj ji kšn mail, ziher bo nazaj pršla lol

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Da ni kompatibilen je vseeno nekje ”krivda” 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Da ni kompatibilen je vseeno nekje ”krivda” :)[/quote]
Se ve kje, pri njegovi mami. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

FantJe mene pa zanima kako odreagirate, če vas kaka ženska odkrito osvaja? Jaz sem bil zadnjič trd ko ps. Sem lahko govoril samo še ja ja ja 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Da ni kompatibilen je vseeno nekje ”krivda” :)[/quote]

To ni krivda, ampak igra narave.

To mi je zlo zabavno, sploh če punca obvlada…. navduši me…. dobi vsaj par rund na koncu ….. zdaj ali je to pijača ali kaj drugega pa nevem…. 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Se strinjam. In isto velja za žensko, ki daj kaj nase.[/quote]

Jaz sem od tega , kar vztrajno opisuješ, precej daleč stran in me po pravici povedano tudi ne zanima
tako zelo.
V mojih odnosih z moškimi me krivda pravzaprav sploh ne zanima….zame ni “kriv” ali “ne kriv”, ampak
kompatibilen z mano ali nekompatibilen….to je več ali manj vse…[/quote]Tole zadnje se tako lepo bere…. papir/ekran vse prenese… 😉

Torej s tabo nobenih kompromisov Skela?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

tako zelo.
kompatibilen z mano ali nekompatibilen….to je več ali manj vse…[/quote]Tole zadnje se tako lepo bere…. papir/ekran vse prenese… 😉

Torej s tabo nobenih kompromisov Skela?[/quote]

Misliš kompromisov a la Matkič : ti boš grda, jaz bom pa pil? :-)))

Če nekdo ni zame, ne vidim kako bi lahko imela kompromis? Da se samo prenašava, rada se pa
nimava? Nekak ne vidim smisla v tem…

Matkic si itak to mal čudno predstavlja, če resno tako misli. Zdi se mi, da on sam tako kontrira in potem si izmišljuje neke nemogoče “kompromise”…

A če naj bi se imela rada pa ni možno, da bi mu kdaj pa kdaj mal pogledala skozi prste, če se bi slučajno bolj pozno v “rošcah” vrnil k tebi domov? 😉
Bi takoj sledila konkretna obravnava z valjarjem kot masažo? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj ne rabiš biti grda. 🙂
Za vsak slučaj pa še lahko pripelješ kakšno prijateljico domov, pa ne bo nobene potrebe, da bi šel kam pit 🙂

Jah saj je tipično žensko da ti si lahko grda on pa ne sme pit :)))) Za vse ženske ”slabosti” je kriv ”zob” časa pa narava, za vse moške slabosti pa je kriv moški 🙂 Verjetno to, da mu ne pride je spet kriv moški in čisto nič ženska 🙂

Kako tipično razmišljanje za žensko 3x let 🙂

smisel je že v tem da si lahko delita stroške…. če ga res potrebuješ in ga ne vidiš sama ampak ok 🙂 to je višja matematika za večino žensk 😛

Torej če pa je za tebe pa itak ne rabiš kompromisa ker že itak ”je za tebe” torej je točno tak kot si ga predstavljaš….

Saj jaz se s tabo strinjam v tem, samo na žalost takega v 99,99999% ni 🙂

Matkic si itak to mal čudno predstavlja, če resno tako misli. Zdi se mi, da on sam tako kontrira in potem si izmišljuje neke nemogoče “kompromise”…

A če naj bi se imela rada pa ni možno, da bi mu kdaj pa kdaj mal pogledala skozi prste, če se bi slučajno bolj pozno v “rošcah” vrnil k tebi domov? 😉
Bi takoj sledila konkretna obravnava z valjarjem kot masažo? :)))[/quote]

Ne ni možno. Ker jaz bi ga imela rada, če bi on mene imel rad. In če bi on mene imel rad, ne bi
hodil v rožcah domov. A ne?

Jah saj je tipično žensko da ti si lahko grda on pa ne sme pit :)))) Za vse ženske ”slabosti” je kriv ”zob” časa pa narava, za vse moške slabosti pa je kriv moški 🙂 Verjetno to, da mu ne pride je spet kriv moški in čisto nič ženska 🙂

Kako tipično razmišljanje za žensko 3x let 🙂

Dej še kaj napiš, ti si men tko smešen :-)))))

smisel je že v tem da si lahko delita stroške…. če ga res potrebuješ in ga ne vidiš sama ampak ok 🙂 to je višja matematika za večino žensk 😛

Torej če pa je za tebe pa itak ne rabiš kompromisa ker že itak ”je za tebe” torej je točno tak kot si ga predstavljaš….

Saj jaz se s tabo strinjam v tem, samo na žalost takega v 99,99999% ni :)[/quote]

Ne za stroške delit da pa ne rabim. Taka reč se vedno izkaže, da je “predraga”….
Drgač pa trdno verjamem v 0.001% :-)))

Point ni v tem kako jaz ”resno” ali neresno mislim, bistvo je tako da ona se lahko spremeni ker pogojuje svoje (negativne) spremembe z neko ”naravo” moške lastnosti pa z njegovo izbiro….

In tudi ko ji predstaviš rešitev za ”zob časa” takoj najde kontro češ da je nevarno…. ampak če bi pa jaz reko da je za moškega ”nevarno” če neha pit da se mu bo ”zmešalo” potem pa spet to ni dovolj ”nevarno”

Poglej bogo revico…

http://www.24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/foto-pri-60-letih-seksi-kot-se-nikoli.html?bl=1

Verjamem da tale zgleda pri 60tih bolje kot polovica forumašic 😉

Ne ni možno. Ker jaz bi ga imela rada, če bi on mene imel rad. In če bi on mene imel rad, ne bi
hodil v rožcah domov. A ne?[/quote]No ja načeloma res ne, ampak….
Veš prijatel je imel rd in je častil pa se je mal zadržal….. Neopravičljivo, a ne? Tak ni primeren zate? 🙂

No ti kar ….. cca 30% lajfa si minimalno že prevrjela (če ne želiš otrok) če pa jih želiš pa verjetno bližaš 60tim % če ne že 65% 😛

Tak od oka! pa dvomim da sem se kaj zmoto 😀

jaz ti ga privoščim samo probaj raje igrat loto…. je večja verjetnost da dobiš 🙂

hodil v rožcah domov. A ne?[/quote]

Po domače se temu reče čustveno izsiljevanje.

Vidiš On_ in ti meni praviš da sem ”mali” otrok….. če maš s takimi ženskami v takem mišljenju opravka (in takih je na tone v današnjih 20tih) a misliš da ti ne dopizdi po ene par mesecih mogoče 1 letu?

konstantn napad na moško podzavest

”če me maš rad neboš pil”
”če me maš res rad boš doma in se neboš zadržal nekje”
”če me maš rad neboš nobene pogledal kaj šele flirtal”
če me maš rad….

jaz pa te imam rada in zato ti dovolim da me imaš rad več pa ne dobiš ker jaz imam MEJE!

lolz 😉

Vidiš On_ in ti meni praviš da sem ”mali” otrok….. če maš s takimi ženskami v takem mišljenju opravka (in takih je na tone v današnjih 20tih) a misliš da ti ne dopizdi po ene par mesecih mogoče 1 letu?

konstantn napad na moško podzavest

”če me maš rad neboš pil”
”če me maš res rad boš doma in se neboš zadržal nekje”
”če me maš rad neboš nobene pogledal kaj šele flirtal”
če me maš rad….

jaz pa te imam rada in zato ti dovolim da me imaš rad več pa ne dobiš ker jaz imam MEJE!

lolz ;)[/quote]V čem praviš, da si ti boljši od nje? 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close