Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Meša se mi

Meša se mi

Jaz omenjam eno in edino pravo pot? 🙂

Kdo bo sproscen, govorica telesa!, pa ce kaj rece ali nic? Tisti, ki je zverziran. Vaja pa dela mostra. Mojster pa vajo. Kdor je krcu, bo deloval creapy. To zenske precej predvidljivo preberete s cela. Pa gre za hudo zmoten indikator, lol.[/quote]

Še vseeno sem mnenja, da ni samo določen tip moškega obnašanja najbolj zaželjen in hkrati najboljši. Že samo ta fikcija, ko želiš postati nekdo drug, te ovira da si to, kar dejansko si. Fejkanost se ni še nikoli obnesla.[/quote]
O kaksnem fejkanju govoris?

Zacetni problem, ki ga ima vecina moskih je ta, da se do zensk, ki bi jih radi spoznali, ne zmorejo obnasati sprosceno. To pa zato, ker imajo z zenskami izredno malo stikov. Taksnih in drugacnih. Ko se enkrat prebije let, sele takrat imajo moznost, da postanejo oni, kot so sicer.
Drugo, ze na zacetku jim gre po glavi, kako bi z vami xy, namesto, da bi se omejili na “spoznajno se”.

Zavedanje tega bi zenskam se kako koristilo pri citanju s cela. Ker pa tega ne stekate padate na prazen bla bla, namesto da bi karkoli prebrale s cela. 😉

Kaj pa vem, mene je prva kar sama ogovorila, ni bilo nič trnovega pri tem. :))[/quote]
Prej si bil pa v vato zavit, lol.

Jaz se pa strinjam s postom Daterja, kjer pise, da samozavest in sproscenost ne prideta iz nic, da ni fora v pozitivnih afirmacijah, ampak da prihaja iz lastnih rezultatov. Tu je-po mojem-bistvo. Da nakdes lastno zadovoljstbo v stvareh, ki tebe samega veselijo in ti dajejo zagon. In tak samozavesten moski, ki se mu ne mudi dobiti punce (ali pa jo ogovoriti), tak je magnet za zenske. Pa ce se magari ukvarja s klekljanjem in je na to ponosen! Jasno pa da smo si ljudje razlicni in da vsaka zenska ne bo padla na isti tip moske osebnosti oz.karakterja.

In dlje časa kot so brez xy, bolj mislijo samo na xy, manj so sproščeni zraven žensk, ženske pa to samo odbija.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close