Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Meša se mi

Meša se mi

Jaz za Robija, Njega in Marka res upam, da jih njihove ženske nikoli ne zapuste. Padec na trg samskih je za tipa s takim načinom razmišljanja in tako naivnostjo in zaverovanostjo v en način življenja ponavadi zelo trd. Tu poti vodijo v propad, depresijo..

Takšen tip moškega je brez ženske zgubljen.

Marko bi s verjetno že znašel, nenazanje obvlada tehniko osvajanja žensk preko neta. za drugadva pa nisem prepričan.

Temu se reče ljubosumje. Želji po odvzemu tega, kar imajo in ti ne, pa žlehtnoba.

Goldfish, zastonj se trudiš, tebe že nekaj časa ne jemljem resno. Si ženski Marko foruma. Da napadaš vsakogar, ki piše karkoli izven konteksta zvez in lezenja v rit ženskam, je pa itak jasno.

Uganka mi je samo, zakaj se ukvarjaš z nami, napačnimi. Svet je pa ja poln pridnih fantov, željnih tvoje pozornosti. Če bi pol tolk energije, kot je porabiš za repliciranje meni, porabila za iskanje moškega, bi že zdavnaj imela dobro zvezo.

Tema je o pecanju punc drugače. S poti so jo skrenili vodilni župniki foruma.

Ti si pa molil, da se to zgodi a ne? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Glej Spider, meni je vseeno kdo je kdo. Franček piromanček, sosedova Micka, Lojzek čez cesto. V tem je point. Ne iščem soklepetalcev, ne iščem enako mislečih, ne iščem ničesar in nikogar za mojo realo. In sploh se ne trudim, pišem impulzivno ter spontano. Popolnoma mi je vseeno kaj si misliš. Pišem kot mi paše. Temu se reče svoboda. Vprašaj se, koliko si sam svoboden.

Jaz bi si v vsaki temi želel, da ostane vsaj rpibližno v smislu prvega posta. Ampak jo morate vi trije vedno potacat s svojo patetiko in “čustvovanjem”.

Zakaj si pa ti tako OBČUTLJIV na čustvovanje? Da nisi ti bolj čustven, kot vsi mi tukaj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj si pa ti tako OBČUTLJIV na čustvovanje? Da nisi ti bolj čustven, kot vsi mi tukaj.[/quote]
Ma tip je zdrahar, njegovi argumenti so osebne “žalitve” pišočih, poln fovšije in škodoželjnosti…. :/
Kjerkoli se pojavi se tema sprevrže v neka medsebojna obračunavanja in njegovo dokazovanje tople vode….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

V to se sprevrže, ker Marko in On_ skočita na vsak moj prispevek in me začneta napadati na osebnem nivoju.

Ne počnita tega, če nočeta dobivati nazaj.

Z odgovori jima daješ še več municije.

Z odgovori jima daješ še več municije.[/quote]
To je tako, kot da bi vrgel kamen v vodo in bil jezen, ker te je le ta zmočila. Nato pa bi od jeze v vodo vrgel še večji kamen v upanju, da bo zdaj mir. 🙂

Kakšna jokica. Kako preživiš v tako zlobnem svetu.

Jokica je tvoj kolega On_, jaz sem mu samo odgovoril…napaka, vem…

Na forumu ni kolegov, smo le “mimohodci”. Tebe vidim kot jokico, do drugih sploh ne pridem. Čez tolk solz se je težko prebiti.

Mene pa Spešl edišn spominja na enega drugega, ki je tu dosti pisal, potem pa se po večkratnem pompoznem odhajanju le pobral … uni no “ta pametni” in vsevedni samaritanec…

Ja, res ste zašli.

Vsa ta leta sem se izogibal resnim vezam, ker se mi zdi poraz, če v celem svojem življenju spiš samo z eno žensko, ker varat ne mislim (za razliko od večine). Ne gre se za to, da me nobena ne bi hotela.

To, da bi se vezal z eno, potem pa ostal z njo celo življenje, celo na škodo lastne sreče, da je ne bi prizadel (z razhodom, razhod prizadane) mi je čudno. Rad bi mel vsaj recimo 3 različne spolne partnerke do smrti. Preveč?

Men je največji problem to, ko mi neka punca daje očitne znake potem pridet do nje. In kaj potem rečt. Vem da sem preveč neodločen, tud nasploh v življenju in karieri. Ponavad se problem ne kaže samo na enem področju. Rad bi bil bolj odločen, karizmatičen.

Ista situacija kot jaz pa še čist isto razmišljam kot ti. Nevem kakor jaz vidim situacijo bo treba vse nardit, da kašno dobiš pa naj bo to bilokera samo, da je nekaj za prvo silo. Saj sam vidiš kako ženske gledajo na 22 letnike, ki so neizkušeni. Pač če je treba začni lagat pa nakladat sam tolko, da kaj dobiš itaq pa to vsi delajo…no vsaj jaz bom tako naredil, ker če bom še dalj čaku bom vrjetno totalno znoru…ker vse bolj, ko si starejši je težje eno dobit če si pa še neizkušen pol je pa to skor nemogoče.

Pa to, kar si napisu, da bi imel vsaj 3 spolne partnerke do konca življenja…to raje ne pisat na tem forumu, ker sm opazil, da če en neizkušen fant kaj takega napiše tukaj te bodo živega požrl…napisal ti bodo v stilu, da kao hočeš samo seks in tako naprej (s čimer ni nič narobe)…pisali ti bodo pa taki, ki so v življenju imeli veliko več spolnih partnerjev kot ti…skratka hoteli ti bodo dopovedat, da si pa tega ne smeš želet oni, ki pa so to dal skoz je pa vse vredu skratka hinavci…javi se kaj, da mal podebatirava skupaj kdaj pa kdaj…mogoče si lahko izmenjava kakšne nasvete ali kaj podobnega.

Srečno!

Saj ne vem ali naj vaju resno vzamem ali se kdo samo norca dela. Dejstvo pa je, da je pred vama se dolga pot.

No zdaj si mu pa že kar ti sam vse napisal. Prijazno od tebe. :))

Pa če čisto isto razmišljata, ej! No, najbrž tudi tipkata z istimi prsti…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

late bloomer, šele 22 let maš, jst poznam veliko devičnikov in devic tvojih let, ni to nč takega. pejt ven, izberi eno, boj do nje prijazen, vljuden in samozavesten, pleši z njo (to je ključ do mnogih src:)), jo začni poljubljat, šlatat, pol ti bo pa že dala. če ne prva pa druga al tretja. morda se še zmenita za ponovitev in boš mel sex frendico, punce tud rabijo sex samo zarad potrebe. sm ne fehtat za seks, kr to odbija. bota že skup našla mesto za seks, al pa si od staršev sposodi avto, če ne moreš pride v poštev tud sex na wcju, sm ni glih čisto :P… znajdi se…vsi smo se morali. pa ne pozabi na zaščito. srečno 😉

Ista situacija kot jaz pa še čist isto razmišljam kot ti. Nevem kakor jaz vidim situacijo bo treba vse nardit, da kašno dobiš pa naj bo to bilokera samo, da je nekaj za prvo silo. Saj sam vidiš kako ženske gledajo na 22 letnike, ki so neizkušeni. Pač če je treba začni lagat pa nakladat sam tolko, da kaj dobiš itaq pa to vsi delajo…no vsaj jaz bom tako naredil, ker če bom še dalj čaku bom vrjetno totalno znoru…ker vse bolj, ko si starejši je težje eno dobit če si pa še neizkušen pol je pa to skor nemogoče.

Pa to, kar si napisu, da bi imel vsaj 3 spolne partnerke do konca življenja…to raje ne pisat na tem forumu, ker sm opazil, da če en neizkušen fant kaj takega napiše tukaj te bodo živega požrl…napisal ti bodo v stilu, da kao hočeš samo seks in tako naprej (s čimer ni nič narobe)…pisali ti bodo pa taki, ki so v življenju imeli veliko več spolnih partnerjev kot ti…skratka hoteli ti bodo dopovedat, da si pa tega ne smeš želet oni, ki pa so to dal skoz je pa vse vredu skratka hinavci…javi se kaj, da mal podebatirava skupaj kdaj pa kdaj…mogoče si lahko izmenjava kakšne nasvete ali kaj podobnega.

Srečno![/quote]

Da dodam še moj prispevek. Skoraj identična situacija, le da sem kakih 10 let starejši.

Težko je, če ne znaš biti samozavesten in si po naravi zadržan in ne preveč zgovoren. Ker te ženske v bistvu ne opazijo, saj imajo v vsakem trenutku okoli sebe najmanj 5 vsaj na prvi pogled atraktivnejših moških.

Ker se moramo taki trudit za pozornost in se dobesedno ženskam metati naprej, to v večini primerov izpade creepy in seveda sledi zavrnitev. Če ne znaš biti samozavesten, ti nasveti kot so “povabi jo na pijačo” in podobno naredijo več škode kot koristi.

Sem tudi poskušal v klubih, barih, itd. pa sem se večinoma opekel. Moraš biti tip za to.

In ko doživiš kar nekaj zavrnitev in si nekje pri 30 še vedno na nuli, se nekako navadiš na tako stanje. Le ne gre ti v račun, ko ti vsi govorijo kako si super fant, prijazen, delaven, iskren, itd. Kot da bi to ženske odbijalo.

In ja, razumljivo je, da bi potem poskusil biti s katerokoli, ki bi se ti ponudila.

Nimam rešitve, samo povem, da vidva zgoraj nista edina s takimi problemi.

Ta stil pisanja sem pa jaz že brala…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

… In imaš kak nasvet? Če pa si želela kaj sporočit, pa povej raje direktno. Zato pa so težave, ker tiste tri pikice očitno pomenijo, da si moraš nekaj zrajtat ko bereš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close