Menstrualni krči – kaj najbolj pomaga?
Lenočka napisal:
> Lepo pozdravljene!
>
> Imam močne bolečine in me zanima kaj vam najbolj pomaga od
> zdravil, ki so na voljo brez recepta? Sama namreč vzamem
> Bonifen, toda ni nič boljše.
>
> Hvala
Meni pri bolečinah pomaga samo Nalgesin, ki res deluje že po 15-ih minutah.
Te dni se ne naprezaj in veliko počivaj.
Veliko zdravja ti želim
Očitno imam srečo, da meni pomaga samo Lekadol… 1 tabletka na dan, prežene bolečino stran 😉 Ne glej, zdaj pa malo resnosti… meni pomaga poleg Lekadola, ko je res hudo, tudi termofor topel, pa če sedim in imam čisto pokrčene noge (torej ob trebuhu)… verjetno nimam tako zelo močnih menstruacij,zato mi to pomaga, dvomim skoraj če bo tebi, poskusiš pa lahko vseeno, če želiš seveda. Pa upam da te čimprej neha bolet.
LP
Vzemi 2 tabletki bonifena in to še preden se bolečina ful razvije. Vzeti moraš takoj, ko se pojavi majhna bolečina, še boljše pa prej. Če to ne pomaga, pojdi do osebnega zdravnika, da ti da recept za močnejše tablete.
Jaz moram tako vzeti vsaj 2 tableti Naklofena (je samo na recept), ker mi drugače nč ne prime. Vse tablete brez recepta so bile pri meni isto kot da bi jedla bonbone, sploh Lekadol.
No, ja, niti sanjalo se mi ni da je toliko žensk, ki imajo zelo boleče menstruacije. Nekaj mojih prijateljic niti ne vedo kdaj dobijo, ker se fajn počutijo. Mene pa pere PMS deset dni preden dobim, potem sem še šest dni v komi ko dobim in nekaj dni traja da pol pridem k sebi.
Še enkrat hvala za nasvete. Zdaj so mi prinesli Nalgesin iz lekarne in bom videla, če bo kaj pomagalo.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.