Manj se trudiš za ženske, boljše je
Tega je ogroooomno vidt uzun, tisti največji playerji ki jih prepoznaš že po faci imajo tak aroganten ali jebiveter pristop do ženske in one bolj vidjo da so nespoštljivi, da imajo plehke pripombe v smislu: ej bejbi pašeš mi (hahahah), bl se one topijo pa ne morjo odlimat od njih. Če sm lih v bližini in ujamem kakšen tak pogovor je prou razvidno kako je tip prca v glavo,njej se pa kr majejo kolena. 😀 lol
Tega je ogroooomno vidt uzun, tisti največji playerji ki jih prepoznaš že po faci imajo tak aroganten ali jebiveter pristop do ženske in one bolj vidjo da so nespoštljivi, da imajo plehke pripombe v smislu: ej bejbi pašeš mi (hahahah), bl se one topijo pa ne morjo odlimat od njih. Če sm lih v bližini in ujamem kakšen tak pogovor je prou razvidno kako je tip prca v glavo,njej se pa kr majejo kolena. 😀 lol[/quote]
In od takšne ženske potem res nimaš kaj drugega, kot pet-minut avanture.:)
In potem en takšen “player” reče, da so to samozavestne ženske. 🙂
Tega je ogroooomno vidt uzun, tisti največji playerji ki jih prepoznaš že po faci imajo tak aroganten ali jebiveter pristop do ženske in one bolj vidjo da so nespoštljivi, da imajo plehke pripombe v smislu: ej bejbi pašeš mi (hahahah), bl se one topijo pa ne morjo odlimat od njih. Če sm lih v bližini in ujamem kakšen tak pogovor je prou razvidno kako je tip prca v glavo,njej se pa kr majejo kolena. 😀 lol[/quote]
In od takšne ženske potem res nimaš kaj drugega, kot pet-minut avanture.:)
In potem en takšen “player” reče, da so to samozavestne ženske. :)[/quote]
Bistveno vprašanje je če ”player” HOČE več kot 5 minut avanture kajne Robi?
Haha, kako zelo se motiš tu, se ti vidi, da govoriš kar nekaj na pamet.
Na primeru. Samozavestnega moškega ne bo kaj preveč zmotilo, če je ženska v zvezi. Saj to še ne pomeni, da nima šans pri njej. Dokler bo pripravljena flirtat z njim, jaz tu ne vidim nič napačnega. Ne bi bilo ne prvič ne zadnjič, ko bi ženska naletela na boljšega moškega, kot je tisti, ki jo čaka doma. Že naslednji dan ga lahko zapusti in izbere drugega. Kaj pa ti veš kakšne težave imata doma, lahko da njuna zveza sploh ne funkcionira tako fantastično, kot se na prvi pogled zdi. Torej, če ti ženska reče – sem že oddana, to še ne pomeni, da je že nedostopna zate, no vsaj dokler nima prstan na roki, pa še to je vprašanje. Nadaljuješ pogovor naprej, pač briga te ane :)[/quote]
Tuki pride prou tista rečenica: Fant je ovira, ni pa tudi zid.
ne razumem pa tipov ki vejo da imaš fanta in kljub temu rinejo v punco, kot prvo verjetno ne zato ker so samozavestni ampak si nad tako bildajo samozavest->ker vejo da če bejba podleže,da so boljši od nekoga, da je njihova, trenutek zmagoslavja.
Ne pomisljo pa da so slabiči, ne sam bejba k to naredi tipu(2 sta kriva za to),ampak tudi on, ker toliko je samskih oni bi pa lih tam pipal kjer nimajo kej, to je men znak nespoštovanja in do nje in do sebe,ker zakaj bi si nekdo želel bit druga violina?!
očitno je da se taki nimajo dovolj radi da bi si zaslužili najboljš-pošteno žensko. in kot drugo, jz bi pomisnla kera prasica je ta ženska… in zakaj bi jaz bil tok poseben da ne bo tega tud men naredila…? ker ko so enkrat porušene te vrednote, kje piše da je ne bo potem ponovno z enim drugim zaneslo 😉
in enako velja za punce ki so jim vezani v izziv. čim sem sama izvedela da je poročen/v vezi/otroci…. bai bai brez izgovarjanja, pa se še niso pustil odgnat, od mene bi dobil kvečjemu moraliziranje in tazga gnilga karakterja od tipa že ne bi želela imet na dolgi rok!
Če že, potem nared konec, bodi ISKREN, predeli zadevo, nared na sebi kej…potem se pa mogoče situacija že spremeni. sicer pa tist k ma namen varat… Volk dlako menja, narave pa ne.
A nismo mi mal offtopic?:)
To niso nobeni playerji, plajerji ne izgovarjajo tok debilnih stavkov. “Ej bejbi, pašeš mi” bo prej izjavil a newbie, nekdo, ki se še pogovarjat ne zna z ženskami, kaj šele flirtat z njimi. Nevem kakšne ljudi ti to spoznavaš. No saj me niti ne zanima…
Sicer se nimam za nekega hudega playerja, ampak tisto kar je Robi napisal, da se playerji zadovoljijo s 5-minutno avanturo, ker jim kaj vec ne uspe, je hud strel mimo.
Zupniki pac nadaljujejo po svoje, po starem, zato tudi tak izraz, 5-minutna avantura marsikaj pove, lol. A to je tisto, ko se skozi pogovor z eno malo posalis? Nisem vedel, da ze to stejemo kot avanturo, lol. Ali po sebi sodijo, da playerjem pride po 5-minutah obcevanja? Jej, jej, ti druzinski mozje, kaksni kaveljci so to. 😉
Kakorkoli ze, moral bi dobro razmisliti, kdaj sem nazadnje imel opravka s kaksno, ki si ne bi zelela vec kot (le) avanturo. In to ne glede na morebitni zacetni dogovor, ipd. Samo…
Playerji = Glumci. :)[/quote]
Ma kaj ti veš. Vsak moški glumi na začetku, se hoče prikazat boljši, kot dejansko je. Isto velja pri ženskah, vse prijazne, nasmejane, zapeljive. Človek, ti še veš ne česa vse je sposobna ženska, ko ji je nek tip všeč, medtem, ko ji ta ne vrača pozornost v isti meri. Redkobesedne kar od enkrat zgovorne postanejo, nesamozavestne, se trudijo izpasti drzne itd. Preizkušeno že večkrat.
Playerji = Glumci. :)[/quote]
Ma kaj ti veš. Vsak moški glumi na začetku, se hoče prikazat boljši, kot dejansko je. Isto velja pri ženskah, vse prijazne, nasmejane, zapeljive. Človek, ti še veš ne česa vse je sposobna ženska, ko ji je nek tip všeč, medtem, ko ji ta ne vrača pozornost v isti meri. Redkobesedne kar od enkrat zgovorne postanejo, nesamozavestne, se trudijo izpasti drzne itd. Preizkušeno že večkrat.[/quote]
Res je. Vsak moški na začetku glumi in želi izpasti boljši….In če zdaj to teorijo prenesem na tiste, ki niso naklonjeni resnim vezam, potem vedno ostajajo le pri svojem glumljenju in tem, da na videz ohranjajo svojo višjo kvaliteto od ostalih, ki se prej ali slej morajo prikazati še v svoji pravi luči in pridejo na plan še skrite lastnosti in pomanjkljivosti.
Robi, ti nimaš niti predstave, kaj je avantura, kaj šele kaj drugega. Res se smejim, ko berem tvoje izjave v tej temi.
Ti razodenem, da skoraj z nobeno žensko, s katero sem spal, nisem spal samo enkrat? Kje ej tu potem 5-minutna avantura? Ti razodenem, da sem vsako, s katero sem bil, tudi kam peljal, večinoma ne le enkrat?
Robi, tebi se prav vidi, da si en tak naivni družinski dobrodušnež in da kakšne, rečmo, malo manj resne scene, nikoli nisi povohal, zato tudi daješ tako smešne izjave.
Forum je zaprt za komentiranje.