Manj se trudiš za ženske, boljše je
Svoje vsekakor, kaj pa tiste, ki niso njeni? Kadar koga povabiš na pijačo, se spodobi, da poravnaš račun, v nasprotnem pustiš zelo slab vtis. Pa ne gre se za pijačo ali račun, gre se za maniro – že s štartno potezo pokažeš, koliko je imaš v sebi.[/quote]
bla bla bla….. Calypso….
hočete met enake plače za enako delo a v medosebnih odnosih pa pričakujete da tip ”vabi” torej tudi plača v večini primerov….
Saj veš kak je to…. hočete najbolše od obeh svetov ….. žalostno je da ženskam tole ratuje v tem čudnem Svetu :D[/quote]
Vseeno mi je, kaj si misliš, kako živiš, daš manj, več… tvoje življenje se bere kot bla bla bla bla bla 😀
Tip, ki ima na izbiro x žensko, ali pa nič, bo izbral x žensko in sprejel vse “kompromise”, ki jih bo le-ta zahtevala.[/quote]
Ja pa kaj ti vsako izbereš, ki te lepo pogleda? :))[/quote]
Jaz seveda ne.
Jaz ne spadam med tipe, ki pravijo, da so zadeli na lotu, da so super trofli tako rekoč v prvo in podobno.
Ja pa kaj ti vsako izbereš, ki te lepo pogleda? :))[/quote]
Jaz seveda ne.
Jaz ne spadam med tipe, ki pravijo, da so zadeli na lotu, da so super trofli tako rekoč v prvo in podobno.[/quote]
In ker se tebi to ni zgodilo, se tudi nobenemu drugemu ne more a ne? To je tvoje teorija.
Zdaj se pa počasi odloči, kaj je bilo, ste izbirali na veliko, ali zadeli tako rekoč v prvo?[/quote]
Specialc, zdaj si pa že tečen. Daj ga pusti na miru. Manj žensk bo on preganjal, več jih bo zate. :))) A ni tako? :)) Daj, hudiča, enkrat antilopco poslušaj, no.[/quote]
Čutiti je ljubosumje – kako je lahko Marko eno upecal, njega pa nobena na šljivi 😀
Pravzaprav to muči marsikaterega samskega pisca, zato pa so vsakodnevno nesramni do Marka.
Zdaj se pa počasi odloči, kaj je bilo, ste izbirali na veliko, ali zadeli tako rekoč v prvo?[/quote]
Zakaj bi se jaz odločil? Hočem ti povedat, da si slep za izkušnje, ki se tebi niso zgodile. :))
Ok, naredil vam bom uslugo. Tipa bom od zdaj naprej ignoriral, naj mi replicira, kolikor hoče. ker metanje žogice v steno je bolj produktivno.
Na ignor ste tui ti, Goldfish, On_ in matjažko. Z vami debata ni mogoča. ker ste tako rekoč nedojemljivi ljudje. Pa d avidimo, kdo bo do koga nesramen.[/quote]
Meni je prav, te z odporom berem (res sem nedojemljiva, bog mi pomagaj!) repliciranja pa od zagrenjencev/negativnežev nihče bere rad, kaj čem debatirati z nekom, ki se v glavi ne premakne niti za mikrometer, ne gre.
Ok, naredil vam bom uslugo. Tipa bom od zdaj naprej ignoriral, naj mi replicira, kolikor hoče. ker metanje žogice v steno je bolj produktivno.
Na ignor ste tui ti, Goldfish, On_ in matjažko. Z vami debata ni mogoča. ker ste tako rekoč nedojemljivi ljudje. Pa d avidimo, kdo bo do koga nesramen.[/quote]
Meni je prav, te z odporom berem (res sem nedojemljiva, bog mi pomagaj!) repliciranja pa od zagrenjencev/negativnežev nihče bere rad, kaj čem debatirati z nekom, ki se v glavi ne premakne niti za mikrometer, ne gre.[/quote]
Calypso, “zagrenjenost” je relativen pojem. Namreč, maloprej si pisala, da napredujejo le pras… in da ne poznaš primera, ko bi ženska napredovala na podlagi sposobnosti. Lahko bi ti očitala zagrenjenost, ker sama nisi napredovala. Možno pa je, da si bila žrtev podlega sistema in preračunljivih žensk.
No, meni se Spider ne zdi zagrenjen. Gre za to, da se včasih ne zna umakniti iz bitke oziroma boja. Umik ni vedno poraz. Včasih je poraz vztrajanje v nepotrebni bitki.
Ma jaz težko verjamem, da takšen simpatikus kot si ti, ne bi bil uspešen. Stavim, da je keč v tistih reklcih… Ne boš verjel ampak ene dobre kavbojke lahko delajo čudeže. :)))[/quote]
Seba, zakaj pa Margo ne povabiš ven, da se posladka z mlajšim tipom? :)) Če še je še vedno v telesni formi, ne vem, v jezični je vedno dobo :D, da ne boš preveč divji, ji lahko hitro kak sklep ven vržeš pri poplesavanju…:))[/quote]
Matjažko margo je mlada punca. To, da deluje stara je samo finta pa še poročena je. Jaz pa poročenih ne lovim. No ja vsaj ne javno :)))
Mojih 5 centov…
Verjetno deluješ preveč needy, vsiljiv. Ženske tega nimajo rade. Preveč navališ. Mogoče na predirekten način.
Drugič, ko greš ven, ne idi z mislijo, kako boš babe haklal, ampak kako se boš imel fajn…Pa ne it sam, ker utegneš zgledat desperado, če nisi atraktiven tip…Vzemi kakšnega kolega s sabo…
Ko boš šel ven z mislijo “samo da je fajn”, brez onega “babo moram zahaklat”, boš oddajal boljšo energijo. Ženske bodo to začutile..
Ne se tolk obemenjevat z ženskami….Bolj se boš obremenjeval, manj jim boš všeč..
Seba, zakaj pa Margo ne povabiš ven, da se posladka z mlajšim tipom? :)) Če še je še vedno v telesni formi, ne vem, v jezični je vedno dobo :D, da ne boš preveč divji, ji lahko hitro kak sklep ven vržeš pri poplesavanju…:))[/quote]
Matjažko margo je mlada punca. To, da deluje stara je samo finta pa še poročena je. Jaz pa poročenih ne lovim. No ja vsaj ne javno :)))[/quote]
Še nisem srečala ženske, ki bi “igrala” starejšo žensko. Praviloma si domišljajo, da izgledajo 10 let mlajše kot sicer in si izposojajo obleke od hčerk – najstnic. :)) To ne leti na Margot, to je splošna ugotovitev, da ne bo pomote.
Matjažko margo je mlada punca. To, da deluje stara je samo finta pa še poročena je. Jaz pa poročenih ne lovim. No ja vsaj ne javno :)))[/quote]
Ah, stara deluje??? 😀 Jah, zato pa menda zgleda zelo mladostniško, kot da jih ima 25, vse še stoji baje na mestu. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.