Mala Danka
Po moje je bilo takole, tudi jaz samo sklepam.
Za dele je niso mogli prodati, ker ne uporabljajo tako malih organov nikjer.
Povozila sta jo in kot je eden priznal, jo je lastnorocno zadušil.
Potem sta jo nekje zakopala, nakar so z njunimi truplo prestavili.
In nato so jo morda izvlekle divje živali, kakšni mrhovinarji in jo odvlekli mladičem v svoj brlog.
Če so tam kake divje živali je to mogoče.
Zato pa trupla ne najdejo.
Se vam to ne zdi verjetno?
Ko sta jo po nesreči povozila, bi morala klicat reševalce, pa sta jo pijanca raje sama pospravila, da ne zgubita službe!??
Vse je bilo povedano , vi pa kar dalje izživljate vašo domišljijo in napletate teorije zarote o nekih organih
Mama je bila na mobitelu in okoli hiše 20 minut.Tačas je pozabila na oba otroka.Ko je sinček klical, da je žejen, je prišla z vodo do njega in ugotovila, da je sam.Šele takrat je pogrešila Danko…..Na policiji je bila v istem prostoru z obtoženima?!? Meni bi se strgalo od hudega, tale je bila pa mrtvohladna, tudi njen mož. Odšla sta v Grčijo, češ, zdaj je, kar je….Brez srca
akam, 02.05.2024 ob 00:28
Mama je bila na mobitelu in okoli hiše 20 minut.Tačas je pozabila na oba otroka.Ko je sinček klical, da je žejen, je prišla z vodo do njega in ugotovila, da je sam.Šele takrat je pogrešila Danko…..Na policiji je bila v istem prostoru z obtoženima?!? Meni bi se strgalo od hudega, tale je bila pa mrtvohladna, tudi njen mož. Odšla sta v Grčijo, češ, zdaj je, kar je….Brez srca
ja normalno, prodala sta jo za denar. Taki se ne sekirajo
Forum je zaprt za komentiranje.