Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mala Danka

Mala Danka

Odgovor na objavo uporabnika
spelji butara, 04.04.2024 ob 11:17

qw1, 04.04.2024 ob 11:07

a se boste zdaj tisti, ki ste lupetali, da jo je mati prodala, umorila….. kaj opravičili nam ostalim, ker staršem se itak ne morete ker ste živali primitivne, SRAM NAJ VAS BO!!!!

Zakaj že bi se morali TEBI opravičiti?  Ker si nabijalo o ugrabitvi?

Edini logičen sklep je bil, da Danka ni bila ugrabljena, da se ni izgubila.  Torej ostaneta samo dve možnosti, ali jo je ubila oseba, s katero je Danka bila ( mama) ali pa prodala.  Tretja možnost, ki se je zdaj izkazala pa žal ni bila preveč verjetna, ker bi človek pričakoval da bi mama slišala udarec nekaj metrov stran. Ampak ni mogla slišati, ker se je dogodek odvil 400 m stran od vikenda in materina izjava, da je samo nekaj minut ni bilo zraven Danke ne pije vode.  Namesto da bi pazila na otroka je zgleda buljila v telefon.

grozni ste res, niste ljudje

Ne verjamem ?

Kako je možno, da na mestu nesreče ni ostalo ničesar (kri..)? Kako jima je uspelo v tako kratkem času zakriti vse sledi? In nihče ni ničesar videl, slišal, nihče ni posumil nanju?

Očitno ne bomo nikoli izvedeli resnice kaj se je dejansko zgodilo z malo Danko Ilić.

mayya489, 04.04.2024 ob 10:26

seveda211, 04.04.2024 ob 10:20

Mala Danka je mrtva.

https://www.sd.rs/vesti/drustvo/mala-danka-ilic-je-ubijena-2024-04-04

ups! Kot vedeževalka sem videla to, a sem mislila, da fantaziram… mislim na članek zgoraj

Kurac si videla, baba glupa, vsaj v takih primerih bi bilo lepo,da nekateri ljudje držite svoj usrani gobec zaprt

Anonimno 3934, 04.04.2024 ob 11:30

Kurac si videla, baba glupa, vsaj v takih primerih bi bilo lepo,da nekateri ljudje držite svoj usrani gobec zaprt

budalo primitivno, videla sem na žalost, saj je dokaz ura moje objave. Mi je pa žal za punčko,  s takimi psihiči kot si ti, se je pa še za bat marsičesa.

mayya489, 04.04.2024 ob 11:32

budalo primitivno, videla sem na žalost, saj je dokaz ura moje objave. Mi je pa žal za punčko,  s takimi psihiči kot si ti, se je pa še za bat marsičesa.

Meni zgledas bolj ti kot da si psihič in to velik

Srbska posla. Govorijo, da je Danka mrtva, a trupla sploh niso našli. ?

Priznala sta, delavca Vodovoda.

mayya489, 04.04.2024 ob 09:13

imam občutek, da sta jo stara dva fentala, mogoče po nesreči, mogoče sta bila konstantno nasilna. Nekam zakopala, pa prišla do zapuščene vikendice, kao mala je izginila.

Se kej pokvarjeno in glupo pocutis glede na to, da tvoj bolni scenarij ne pije vode?

Negativno me je glede tega  presenetila Snelca, sama gluma prihaja iz nje. .

pa daj MODRIVRAG nehaj se razburjati, primitivec ti eni, brutalnež primitivni, zahojen bebec trikrat cepljen

Po moje so jo prodali in ne morejo dokazat. Da ima javnost nek zakljucek in da ne dajo cisto prostih rok bodocim (pre)prodajalcem, so sedaj naredili slepilni manever in si izmislili tole zgodbo. Me zanima kako bodo resili “zagato” s truplom…

vse izmišljeno, slaba zgodba. ubogi otrok.

Dokler ni. trupla, ni nič.. Vse zgodbe so še vedno odprte..

Kako mama nič ni slišala.. In ni bil trenutek bilo je kar nekaj casa, da je ona opazila, da je ni..Se pravi se je ona konkretno vmes z necim zamotila..

In kako sta ta dva tipa, pijana, tako na hitro in ucinkovito Danko najprej  povozila, pobasala v avto in se jo znebila?? Neverjetno res..Pa nihce nic videl in nic slisal?

In ce je vse to res, kaj ce uboga puncka niti ni bila takoj mrtva in bi se ji dalo se .pomagat, onadva sta jo pa kot zadnjo smet odvrgla na kup smeti.. Ojojoj..

v primeru, da Srbi ne najdejo trupla Danke Ilić, je zame zgodba jasna kot beli dan.

Mati je mogoče vedela za nenamerno povoženje, ampak je z molkom ščitila oba delavca. Kako 100 metrov stran? Seveda je mati kriva zanemarjanja otroka, ker v tistih 2 sekundah mala ni mogla.priti 100 metrov stran pred neki bager !

Krvi željne motene hijene še ne bodo nehale. Mediji so enaki, ki so vse od začetka namigovali na hladnokrvnost mame in jo opredelili kot zločinko. Bo kdo odgovarjal za svoje besede in zlobo? Prav tako za škodo, ko je bila narejena dvema Romunkama in bilo njuno zivljenje ogroženo, ko je drhal to pograbila?

Točno tako! Ves čas sem govorila, da ne morejo bluzit o krivdi staršev, če pojma nimajo.

Pa so me napadali, prepričevali, terali svojo…A je zloba tista, ki v glavah teh ljudi špila in jim daje mislit, da sta starša vedno kriva? Pa kako nobenega avta ni bilo tam okoli, pa kako sta ZAGOTOVO starša to naredila, bla bla bla!

Dajte se malo zamislit, no. Dajte se vsaj naslednjič, ko se bo kaj takega zgodilo, odločit, da morda pa ne bi brez vseh osnov krivili starša, ki sta že itak obupana zaradi tragedije, potem pa še stalna natolcevanja in obsojanja! Bebci!

Mati se bo itak že dovolj žrla, da je otroka pustila par min brez nadzora, ni treba, da jo še vi obtožujete prodaje otroka ali celo umora!

Pomoje, 04.04.2024 ob 13:06

Po moje so jo prodali in ne morejo dokazat. Da ima javnost nek zakljucek in da ne dajo cisto prostih rok bodocim (pre)prodajalcem, so sedaj naredili slepilni manever in si izmislili tole zgodbo. Me zanima kako bodo resili “zagato” s truplom…

In začuda so seveda našli pijanca, da malo pomaga k zgodbi. Takih ni škoda.

Povozila sta jo s Fiat Pando. Eden od njiju je živo Danko, ki je jokala na cesti, zadavil. V avtu so res našli kri in potrdili, da gre za DNK Danke. Samo truplo še manjka. Mi je pa čudno, da ni nihče nič videl in slišal. Če zgodba drži, sta res monstruma.

Po, 04.04.2024 ob 13:13

Dokler ni. trupla, ni nič.. Vse zgodbe so še vedno odprte..

Kako mama nič ni slišala.. In ni bil trenutek bilo je kar nekaj casa, da je ona opazila, da je ni..Se pravi se je ona konkretno vmes z necim zamotila..

In kako sta ta dva tipa, pijana, tako na hitro in ucinkovito Danko najprej  povozila, pobasala v avto in se jo znebila?? Neverjetno res..Pa nihce nic videl in nic slisal?

In ce je vse to res, kaj ce uboga puncka niti ni bila takoj mrtva in bi se ji dalo se .pomagat, onadva sta jo pa kot zadnjo smet odvrgla na kup smeti.. Ojojoj..

Pa a ne boste še nehali, idioti!?

Mala je očitno odtavala na cesto, medtem ko je mati šla po vodo. Predstavljaj si, da ti v tisti vukojebini nekdo povozi otroka, truplo pa vrže nekam. A niste rekli, da avtov tam ni?

Ja, ženska je bila nepazljiva. Ni imela otrok ves čas na očeh, res je. Ampak zgodila se je nesreča in potem kaznivo dejanje. Taki mrhovinarji kot si ti, so jo pa obtoževali detomora ali prodaje za belo blago.

Ampak še vedno ni dovolj. Še vedno boste terali svoje. “Dokler ne najdejo trupla, ne verjamem, zagotovo jo je ubila.” Budale!

Čudna zgodba. Pa da delavca ne bi pomislila, da bodo deklico iskali? No, ne vem, kaj naj si mislim. Če bodo našli truplo na deponiji, potem bi zgodba celo znala držati. Sedela v ječi bosta veliko dlje, kot pa bi ob prijavi prometne nesreče (čeprav bi tudi šla v ječo).

Ne kaže se džabe, prljavi Balkan ?

modrivrag, 04.04.2024 ob 13:25

Krvi željne motene hijene še ne bodo nehale. Mediji so enaki, ki so vse od začetka namigovali na hladnokrvnost mame in jo opredelili kot zločinko. Bo kdo odgovarjal za svoje besede in zlobo? Prav tako za škodo, ko je bila narejena dvema Romunkama in bilo njuno zivljenje ogroženo, ko je drhal to pograbila?

a boš ti odgovarjalo za svojo zlobo in prostaškost na tem forumu- za vse žaljive besede ki si jih izrekel se ne da opisati- primitivec

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close