Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mala Danka

Mala Danka

Kako mama nič ni slišala.. In ni bil trenutek bilo je kar nekaj casa, da je ona opazila, da je ni..Se pravi se je ona konkretno vmes z necim zamotila..

Ja, ti že veš, ker si bila tam.  7 min po tem, ko mati pravi, da je začela pogrešati deklico, je le-ta umrla pod kolesi teh dveh. Torej jo je 7 min iskala okoli, najbrž v napačni smeri. Tako je deklica v 7 min prišla do ceste, mati se je podala v gozd v nasprotno smer. A veš, koliko m razlike lahko naredita dva v 7 min, ki gresta v nasprotne smeri? Poskusi, potem pa poročaj, če si slišala zamolkel trk na cesti, ki je 1 km oddaljen od tebe, vmes pa goščava in gozd.

.https://youtu.be/S7qfXfhe9hg

Odgovor na objavo uporabnika
Jura467, 04.04.2024 ob 13:41

Čudna zgodba. Pa da delavca ne bi pomislila, da bodo deklico iskali? No, ne vem, kaj naj si mislim. Če bodo našli truplo na deponiji, potem bi zgodba celo znala držati. Sedela v ječi bosta veliko dlje, kot pa bi ob prijavi prometne nesreče (čeprav bi tudi šla v ječo).

Ni nujno, da bi šla v ječo, če nista imela alkohola v krvi. Od kod ideja, da sta bila pijana, ni jasno. Spet plod vaše domišljije. Je bilo kje rečeno, da je bil šofer pijan? Ob enih popoldan?

Če je bil šofer trezen pa ne, ne bi šla kar apriori v ječo. Če je šofer vozil veliko prehitro, potem zelo verjetno. Zagotovo pa ne za toliko časa kot bosta šla zdaj. Če bi pa vozila po omejitvah in bi otrok pritekel na cesto, česar ne bi mogel nihče predvideti, pa tudi ne bi bila obsojena.

Policija je očitno naredila dobro delo. Najbrž so na cesti odkrili sledi, tudi kaj krvi in šli po sledeh.

Meni je pa, po prebrani novici, dobesedno slabo ratal!

Primer francoskega dečka. Misliti, da se vam ne more zgoditi, je nesmiselno. Pazite na svoje otroke po najboljših močeh in upajte, da se vam nobena tragedija ne zgodi.

https://novice.svet24.si/clanek/novice/svet/660d0fdf44003/oblacila-nasli-150-m-od-kosti-decka-ki-je-lani-izginil-v-francoskih-alpah

Da vas ni sram, tiste, ki ste kričali, da je 100% mati vmešana. Ali jo je ubila ali prodala! Samo to je bila za polovico med vami edina opcija.

res me zanima a to bi vi svoje otroke prodajali in ubijali, da ste bili tako prepričani o tem?

Mati ve, 04.04.2024 ob 13:16

Mati je mogoče vedela za nenamerno povoženje, ampak je z molkom ščitila oba delavca. Kako 100 metrov stran? Seveda je mati kriva zanemarjanja otroka, ker v tistih 2 sekundah mala ni mogla.priti 100 metrov stran pred neki bager !

Tako pametna pa povej zakaj bi mama ščitila dva delavca? Ki jih ne pozna? In še otroka sta ji ubila?

Meni je tudi ta zadnja zgodba neverjetna….ok, dva tipa sta jo povozila. Trupla še našli niso, onadva pa že priznavata da sta jo zadavila? Ne vem no…

med drugim tudi zato Srbijo ne zanima pridružitev članicam EU.

Druga varianta je da je otrok prodan, postal prevec vroca roba in se jo je preprodajalska mreza znebila in placala dvema skitnicama, da “priznata” – v tem primeru bi celo nasli trulpo in kako prikladna zgodba- celo zadavljeno.

Se pravi morajo najti sedaj truplo povozeno in zadavljeno pred 10imi dnevi.

jaz sem napisal v komentar na enem srbskem mediju, da to kar predsednik Aleksander Vučić govori je Boolshit. In da on to dobro ve, tako kot dobro ve celi svet.

v ZDA vsako leto izgine 800.000 otrok, v Evropi 250.000 ne verjeti enemu prodanemu srbskemu predsedniku, ki so mu od zunaj naročili naj tako poroča in reši zadevi kako ve in zna. Otroke kradejo tudi zato, ker potrebujejo svežo mlado nedolžno kri- tako piše marsikateri časopis, pa se v tej smeri nič ne naredi. To kri baje kupujejo milijarderji da se z njo pomlajujejo in te krvi se vsako leto več potrebuje, ker je povpraševanje. Organiziran kriminal to počne in v to se ne dreza. Me prav zanima če bodo to ubogo deklico našli. Čudno je, da tema dvema komunalcema niso tako močno zvili rok, da bi pri priči pokazala kje sta jo odvrgla- pa tega nista storila, ker to še ni bilo mogoče, ker deklice še ni bilo tam. Če bi bila, ne bi kar brez veze prekopavali po tem zemljišču, kar kaže posnetek nekega malega bagra ki dela več škode kot koristi, brez sistema koplje in premetava malo levo, malo desno

Osumljenec ni Srb, ampak Vlah. 50-letni D.D., odumljen umora Danke je pa policijski postaji govoril vlaško (romunsko). Ni hotel govoriti srbsko. Vir: B92.

to ni res kakšne vse svinjarije se dogajajo po svetu. Ne pozabiti. Ta punčka še dve leti ni bila stara. Oziroma, ni stara. Moj notranji glas pravi, da je živa in zdrava. Žal ne vem pa kje se nahaja.

Ne verjamem čisto nič. Kako se po 10ih dnem dva spomnita, da bosta kar priznala nesrečo- umor??? Če se kaj takega zgodi, se takoj pokliče policijo, rešilce, ne pa da se otroka vrže v smeti??? Kakšne laži, neumnosti nam predvajajo mediji? In zakaj bi zdaj priznala, če ju sploh nihče ne bi odkril?

enkive, 04.04.2024 ob 15:31

v ZDA vsako leto izgine 800.000 otrok, v Evropi 250.000 ne verjeti enemu prodanemu srbskemu predsedniku, ki so mu od zunaj naročili naj tako poroča in reši zadevi kako ve in zna. Otroke kradejo tudi zato, ker potrebujejo svežo mlado nedolžno kri- tako piše marsikateri časopis, pa se v tej smeri nič ne naredi. To kri baje kupujejo milijarderji da se z njo pomlajujejo in te krvi se vsako leto več potrebuje, ker je povpraševanje. Organiziran kriminal to počne in v to se ne dreza. Me prav zanima če bodo to ubogo deklico našli. Čudno je, da tema dvema komunalcema niso tako močno zvili rok, da bi pri priči pokazala kje sta jo odvrgla- pa tega nista storila, ker to še ni bilo mogoče, ker deklice še ni bilo tam. Če bi bila, ne bi kar brez veze prekopavali po tem zemljišču, kar kaže posnetek nekega malega bagra ki dela več škode kot koristi, brez sistema koplje in premetava malo levo, malo desno

Bi se strinjala s tabo. Kje je truplo, obdukcija?

Detektivka, 04.04.2024 ob 18:09

Ne verjamem čisto nič. Kako se po 10ih dnem dva spomnita, da bosta kar priznala nesrečo- umor??? Če se kaj takega zgodi, se takoj pokliče policijo, rešilce, ne pa da se otroka vrže v smeti??? Kakšne laži, neumnosti nam predvajajo mediji? In zakaj bi zdaj priznala, če ju sploh nihče ne bi odkril?

To se tudi jaz sprašujem. In že par ur je od tega ko so dali ven novico, da sedaj ta dva tipa peljeta policijo pokazat kje je truplo, a trupla še vedno ni. Kolk velika pa je ta deponija?

seveda138, 04.04.2024 ob 13:49

Kako mama nič ni slišala.. In ni bil trenutek bilo je kar nekaj casa, da je ona opazila, da je ni..Se pravi se je ona konkretno vmes z necim zamotila..

Ja, ti že veš, ker si bila tam.  7 min po tem, ko mati pravi, da je začela pogrešati deklico, je le-ta umrla pod kolesi teh dveh. Torej jo je 7 min iskala okoli, najbrž v napačni smeri. Tako je deklica v 7 min prišla do ceste, mati se je podala v gozd v nasprotno smer. A veš, koliko m razlike lahko naredita dva v 7 min, ki gresta v nasprotne smeri? Poskusi, potem pa poročaj, če si slišala zamolkel trk na cesti, ki je 1 km oddaljen od tebe, vmes pa goščava in gozd.

Napaka! Narobe pišeš! Mama hčerkice ni samo 7 min po prijavi izginotja iskala, ampak je prijavila izginotje pozno in sicer po več kot 1,5 ure!

Zelo mamljiv naslov teme, potem pa sem bil razočaran.

Kaj je novega v zvezi izginule Danke Ilić. Ne spremljam več primera, tako da nič ne vem kako se je končal primer.

.https://youtu.be/9nqv84b5IWo?si=FZPENmlsOWrepvvo

Če se mi otrok “zgubi” na dvorišču, najprej laufam na cesto pogledat, če je šel na cesto, da mi ga ne rukne avto – potem pa iščem po dvorišču in šumici.

Punca je prodana.

in pol imaš, 22.04.2024 ob 09:22

Če se mi otrok “zgubi” na dvorišču, najprej laufam na cesto pogledat, če je šel na cesto, da mi ga ne rukne avto – potem pa iščem po dvorišču in šumici.

Punca je prodana.

Verjetno so jo res prodali ja. Ali za posvojitev ali pa za dele.

Verjjetno ja, 22.04.2024 ob 09:25

Verjetno so jo res prodali ja. Ali za posvojitev ali pa za dele.

ali pa se elita napaja z mlado krvjo da si pomladijo svojo staro hudičevo kri. ne pozabiti, da trenutno na Balkanu pogrešajo 1000 otrok – T I S O Č    O T R O K – samo na Balkanu, da ne pišem o južni Ameriki, , Afriki- cene so zelo visoke

Po moje je bilo takole,  tudi jaz samo sklepam.

Za dele je niso mogli prodati, ker ne uporabljajo tako malih organov nikjer.

Povozila sta jo in kot je eden priznal, jo je lastnorocno zadušil.

Potem sta jo nekje zakopala, nakar so z njunimi truplo prestavili.

In nato so jo morda izvlekle divje živali, kakšni mrhovinarji in jo odvlekli mladičem v svoj brlog.

Če so tam kake divje živali  je to mogoče.

Zato pa trupla ne najdejo.

Se vam to ne zdi verjetno?

Ko sta jo po nesreči povozila, bi morala klicat reševalce, pa sta jo pijanca raje sama pospravila, da ne zgubita službe!??

Vse je bilo povedano , vi pa kar dalje izživljate vašo domišljijo in napletate teorije zarote o nekih organih

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close