Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lugolova raztopina me resila pekla

Lugolova raztopina me resila pekla

Pozdravljeni, dvajset let sem se zdravil zaradi depresije. V dvajsetih letih sem probal vse antidepresive, nekatere tudi dvakrat. Pregledat sem dal scitnico, nadledvicno zlezo in vse ok, samo meni ni nic pomagalo. Depresija se je kazala, bolj v obliki hude utrujenosti, brezvoljnosti, apaticnosti…Potem mi je znanec namignil naj probam jod, oziroma lugolovo raztopino.Najprej na netu malo preberem glede joda, eni hvalijo drugi pluvajo glede joda, skratka bil sem v slepi ulici.Tu pa se oglasi zena, pravi, dvajset let se strupis z tabletami in ti me pomagajo dosti, veliko skode ti v enem mesecu jod ne more nardit. Zacel sem z eno kapljico in prvi teden ni bilo nic boljse, mogoce sem bil se mali bolj utrujen.Naslednji teden sem povisal na dve kapljice, antidepresive sem zmansal pod minimalno dozo in pocutje je bilo vsaki dan boljse.Sedaj sem dobro leto brez tablet, uzivam samo dve kapljice joda na dan.Pocutje uredu nobenih znakov depresije, tudi kaksne gripe ali hujsega prehlada ni bilo.Po dvajsetih letih nocne more ponovno zivim normalno zivlenje in me ne zanima, ce slucajno kako drugace skoduje jod, ker sedaj zivim polno zivlenje, prej sem bil ziv mrlic. Zakaj meni pomaga jod nevem, sumim da sem imel tezave z scitnico, pa niso odkrili na krvi. Lugolovo raztopino sem kupil na netu, ne v lekarni.

Ni rešila le tebe, twmveč mnoge med nami, nas še rešuje, brez nje me ne bi bilo več.
Že 200 let namreč reušuje življenja in vrača, izboljšuje, ter ohranja zdravje.
Če nisi še zasledil, si preberi vse na steani Walter Last, iodine solution.

Lahko pa vtipkaš tudi lugolova otopina.

Jod pomaga…lahko pa tudi privede do HIPERtiroze, povečanega delovanja ščitnice in bazedovke, povečanega delovanja srca in aritmij….

Imela sem hudo anemijo, hude krvavitve vsaj 2x mesečno, depresivno stanje, bila sem vzkipljiva, pretežka, v meni, tik pred operacijo miomov..potem sem brala o jodu,se preko noči odločila. Začela z 2 kapljicama, prišla do 6. Po 1 mesecu so mi prenehali izpadati lasje, po 6 sem mirna, normalno spim, teža pada, nehala sem krvaveti, operacija ni več potrebna. Od jutri bom zmanjšala na 4 kapljice in nato po 1 tednu na 3 in nato 2. Na tej dozi sem mislila ostati. Pa vse te prehlade in bolezni okoli mene sem preživela brez da bi sama zbolela.
Tistim, ki se držijo za glavo mirno povem, da zdaj namesto B kompleksa, C vitamina, železovih tablet, Esmye spijem nekaj kapljic joda in končno da nekaj dejansko deluje.

Saj se znaš sama kontrolirati, kajne.
Znaš opraviti test za oimanjkanje joda v komolčnem zgibu, z eno kapljico lugola.
Sicer pa ne jemlješ joda, temveč jod in kalijev jodid, kar je sestavina lugolove.
Če ti test pokaže pomanjkanje, lahko začneš le s pilovičko raztopine. Če test še vedno pokaže pomanjkanje, povečuješ.
Če boš pa že na začetku vzela previsoko dozo, ti bo srce to pikatalo.
Enako je pri maci, npr., ter pri vseh naravnih sestavinah, ki telo čistijo neslage. Teh je kar nekaj in vse so koristne.
Torej, pimanjkanje joda vodi v smrt, še prej pa v razlučne hude težave.

Koneckoncev, zakaj se tako radi namakamo v morju?

Bor, jod, magnezij…natrij itd.

Tisti, ki lugolovo pijemo ali se mažemo z njo že leta, nismo začeli kar na vrat na nos, temveč smo preštudieali gore mnenj, raziskav in pričeli z malim.
Sedaj lahko svetujemo marsikomu.

Moški pojma nimajo, da jim lugolova ozdravi prostato, celo raka.
Ženskam ciste, ter raka dojk.

Neplodnim povrne rodnost!

Nerazvitim in slabše razvitim dekletom in fantom omogoči razvitost. Itd. v neskončnost.

Samo veterinarje moramo vprašati glede vseh stvari, ki nas zanimajo.
Človeški zdravniki pa so tabula rasa.
Vkaluplbeni in butasti. Žal.

Kje na netu pa kupujete to lugovo raztopino?

Sodabikarbona.si
Na spletki je mail, kamor direktno naročiš, pride nadlefnji dan
Uvoz iz nemcije

Koliko procentno raztopino pa uporabljate 2, 5 ali 7 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}? In o kakšnem testu za pomanjkanje joda govorite? Mi lahko kdo malo podrobneje razloži. Hvala 🙂

Vtipkaj v gugl lugolova razstopina ali pa Jod pogrešano univerzalno zdravilo

Vtipkaj v gugl lugolova razstopina ali pa Jod pogrešano univerzalno zdravilo
[/quote]

Znaš ti vtipkat dangers and side effects? Ali brat samo reklame, kakršne so v tej temi?

https://marjankogelnik.files.wordpress.com/2015/09/vzemite-zdravje-v-svoje-roke.pdf

Beri od strani 25 dalje, ti si pač samo nerazgledan;)

Znaš ti vtipkat dangers and side effects? Ali brat samo reklame, kakršne so v tej temi?
[/quote]

Ah lej, zdravnik napiše 4 različne tablete in če ti nadražijo črevo dobiš tablete še za to. A je potem kaj drugače, če piješ jod? Sam vprašam.

Ah lej, zdravnik napiše 4 različne tablete in če ti nadražijo črevo dobiš tablete še za to. A je potem kaj drugače, če piješ jod? Sam vprašam.
[/quote]

Vi se igrajte s svojim zdravjem, ko pa te zadeve objavljate tukaj, pa to niso več heci. In tega sigurno ne počnete za dobrobit Monovcev.

Je to to?

http://holistic.si/ponudba/izdelki/lugolova-raztopina-jodove-kapljice/

Vtipkajte in preberite sami

alternativazavas, lugolova otopina

Vi se igrajte s svojim zdravjem, ko pa te zadeve objavljate tukaj, pa to niso več heci. In tega sigurno ne počnete za dobrobit Monovcev.
[/quote]

Kdor hoče preživeti in ozdraveti, se moea sam posvetiti svojemu zdravju. Odgovorno.
Zdravniki se pa res igrajo z njim, našim in svojim.

ampak mene še zmeraj zanima kako se naredi test za eventuelno pomankanje joda?

Test se naredi na sledeči način: kaneš si kapljico lugolove raztopine v komolčno jamico. Na koži nastane packa, ki se mora obdržati najmanj 24 ur, v nasprotnem primeru imaš pomanjkanje joda v telesu. Če je packa vidna manj kot 8 ur, gre za hudo pomanjkanje.

Japonci zaužijejo dnevno povprečno po 30 mg joda in so najbolj zdrav narod na svetu.

https://www.youtube.com/watch?v=ku2lylX13h4

Seveda z morsko hrano dobijo tudi druge mikroelemente, da ne bo pomote.

Hvala! 😉

Kje pa kupiti najboljšo?
Na kateri spletni strani?
Ali je dobra tudi iz lekarne?
Hvala za odgovor!

V lekarni jo ne boš dobil, poglej si kodeks alimentarius, počasi bodo prepovedali vitamine in minerale.

http://www.prisluhni.si/index.php/203-civilizacija-v-zagati/366-kodeks-alimentarius

Sam jo dobim na Ebayu.

Dost sem že dala v življenju če z, da vem, da ni čarobne stvari za zdravje in tudi ta lugulodna ali kakšna kislina že to je, to ni.

To bi tudi mene zanimalo… v tujini (gledam preko ebaya ) oglašujejo samo procentualno 2,5,7,10 tudi 15 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} .

Katero torej kupiti da bo učinek tak kot mora biti?

Saj se znaš sama kontrolirati, kajne.
Znaš opraviti test za oimanjkanje joda v komolčnem zgibu, z eno kapljico lugola.
Sicer pa ne jemlješ joda, temveč jod in kalijev jodid, kar je sestavina lugolove.
Če ti test pokaže pomanjkanje, lahko začneš le s pilovičko raztopine. Če test še vedno pokaže pomanjkanje, povečuješ.
Če boš pa že na začetku vzela previsoko dozo, ti bo srce to pikatalo.
Enako je pri maci, npr., ter pri vseh naravnih sestavinah, ki telo čistijo neslage. Teh je kar nekaj in vse so koristne.
Torej, pimanjkanje joda vodi v smrt, še prej pa v razlučne hude težave.

Koneckoncev, zakaj se tako radi namakamo v morju?

Bor, jod, magnezij…natrij itd.

Tisti, ki lugolovo pijemo ali se mažemo z njo že leta, nismo začeli kar na vrat na nos, temveč smo preštudieali gore mnenj, raziskav in pričeli z malim.
Sedaj lahko svetujemo marsikomu.

Moški pojma nimajo, da jim lugolova ozdravi prostato, celo raka.
Ženskam ciste, ter raka dojk.

Neplodnim povrne rodnost!

Nerazvitim in slabše razvitim dekletom in fantom omogoči razvitost. Itd. v neskončnost.

Samo veterinarje moramo vprašati glede vseh stvari, ki nas zanimajo.
Človeški zdravniki pa so tabula rasa.
Vkaluplbeni in butasti. Žal.
[/quote]
Kaj pa KELP? A tudi pomaga?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close