Lugolova raztopina me resila pekla
Edina pomembna informacija, ki ni za odmet, je: Čudežnega zdravila NI. So stvari, ki pomagajo, a spet ne za vsako stvar in vsakomur. Vsak organizem je drugačen, zato tisto, kar nekomu pomaga, lahko drugemu škodi. Zato propagirati eno stvar kot rešitev za vse, od prhljaja do nezvestega moža, je vsaj naivno, če ne že nevarno.
Tudi moderne medicine ni za metati v koš, brez nje bi najbrž večina umrla tam pri 30, 40, in to zaradi bolezni, ki se nam danes zdijo mačji kašelj.
Zmernost pri vsem je eno tako pravilo, ki bi se ga morali zavedati, namesto da planemo po novitetah takoj, samo zato, ker je napisano na spletu. Govorim na splošno, da ne bi spet kdo osebno jemal.
So to grožnje? Ker vpogled v svojo prihodnost, tudi zdravja, imam krepko večjo kot ti. S temi kvazi grožnjami pa se samo smešiš in daješ vedeti veliko o sebi, med drugim to, da drugih mnenje ne sprejemaš in da enostavno želiš imeti vedno prav, celo želeti drugim slabo. Očitno lugolova raztopina ne vpliva na boljšo osebnost in samopodobo…
Sicer mislim, da ti pišeš pod enim nickom, nekdo drug pa pod stotimi ostalimi, ampak je zanimivo, kako hitro vzameš vse osebno in začneš “groziti”. Res relevanten in dober sogovorec, ki želi drugim slabo in jim celo grozi, samo zato, da potrdi svoj prav.
[/quote]
Ja, prodajalci raznega sranja zelo radi grozijo drugim z boleznimi. Po tem jih prepoznaš. Ampak če bi bili sami zdravi, teh sranj ne bi “rabili”. Malo se zapletajo v lastne argumente.
Pa sej jeste sol. Veliko prevec. Sploh, ce jeste zunaj. Vsa sol je konkretno jodirana. Razen tiste, kjer je eksplicitno navedeno, da ni.
Zakaj bi potem se dodatno vnasal jod v telo???
Tele vase izjave mi delujejo, kot placebo in avtosugestija.
Sploh pa test pomanjkanja joda. Oddas kri, placas evro, dva in imas VELJAVEN rezultat, ne pa neka mazanja po kozi.
Ja, prodajalci raznega sranja zelo radi grozijo drugim z boleznimi. Po tem jih prepoznaš. Ampak če bi bili sami zdravi, teh sranj ne bi “rabili”. Malo se zapletajo v lastne argumente.
[/quote]
Ravno obratno je. Alternativni zblojenci grozijo z raznimi boleznin in v naslednjem trenutku ze ponujajo resitev za vse probleme. Zanimivo pa je, kako ponavadi njihov produkt resuje kar ene 10-100 problemov. In pol se zagovorniki takih najdete se tle gor in pisete, kot goreci verniki.
Ravno obratno je. Alternativni zblojenci grozijo z raznimi boleznin in v naslednjem trenutku ze ponujajo resitev za vse probleme. Zanimivo pa je, kako ponavadi njihov produkt resuje kar ene 10-100 problemov. In pol se zagovorniki takih najdete se tle gor in pisete, kot goreci verniki.
[/quote]
In zakaj citiraš mene, ki sem napisala to, kar ti?
[/quote]
Pardon, pod napacnega sem citiral. 🙂
Ni ravno tako, za testiranje joda v telesu je treba prvi dan vzeti jod v tableti, čez določeno število ur pa oddati urin. Razlika med zaužitim in izločenim jodom pove, koliko ga primanjkuje. Manj ga izločiš, več ga primanjkuje.
Drugi zanesljiv test, ki pokaže primanjkljaj, je mazanje na kožo.
[/quote]
Brez veze futraš trola. MONova sobota in ves vikend, rabijo klike, ni važno, s čim!
Sintetični kalijev jodid zmešan z vodo … je vse prej kaj drugega kot nekaj dobrega. Znanstveno je dokazano, da kalijev jodid ob zaužitju povzroči visoko konico prisotnosti spojine v telesu, na kar se telo odzove s takojšnjim izločanjem preko urina, absorpcija pa je zanemarljiva.
Da bi v telesu kaj ostalo je potrebno vzeti zares veliko dozo, kar pa ima za posledico še večji negativen učinek, zlasti pri tistih, ki trpijo za težavami s ščitnico, saj se stanje dramatično poslabša. Vsekakor odsvetujem takšno nespametno ravnanje.
Če ste našli moj komentar potem boste na netu našli tudi desetine člankov, ki slednje potrjujejo. Najvarneje je uživanje naravnega joda, iz preverjenega vira, z dokazili o varnosti, kakovosti in sledljivosti, navsezadnje gre za slednje, zakaj kemija, če obstaja naravna oblika.
tukaj najdi informacije
https://marjankogelnik.files.wordpress.com/2015/09/vzemite-zdravje-v-svoje-roke.pdf
+ – jod
Imel vse znake hipotireoze do maksimuma – komaj preživel. Izvidi TSH idealni. Vzel 0.75 mg (15 kapljic -750 mcg) joda v kozarcu vode . Se dobi za razkuževanje ust. 1mg joda v ml vode 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} aktivnega … Lugova raztopina menda 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} aktivnega joda. A je to atomarni jod? Za kakšen obliko joda gre? A se samo ta uporabi za tvorbo ščitničnih hormonov? A telo ne more uporabiti normalen jod? V kakšni molekuli se jod se vskladišči v ščitnici? Koliko časa se skladišči.
Popil 0,75 mg joda. Po dveh urah zelo dobro počutje in izboljšanje mnogih simptomov. Vid, glavobol, zaspanost, mišični tonus … Razumem in potrjujem, da gospa ne halucinira in so trditve gospe o čudežnem rešitelju pri njej, v obliki lugove razstopine joda, resnične. Do ugotovitve, da mi manjka joda sem prišel z navajanjem simptomov. Enkrat je Internet navedel – pomankanje joda.
Kje se lahko naredi meritev joda v 24 urnem urinu. Pa tudi ta metda za posameznika pove bolj koliko joda je zaužil, kot pa koliko ga ima v telesu shranjenega. V kaki obliki? Se da določit?
Ne znam določiti potrebne doze. Ne koliko časa jemati. Pavze?
Kdaj ali kako telo vskladišči maksimalno dozo in za koliko časa zadostuje?
V kolikšnem času, jemanja joda, simptomi izzvenijo ali kdaj se doseže maksimalno možno izboljšanje. Sprašujem, ker potem nameravam narediti vse teste ščitničnih hormonov in protiteles. Imam seznamu ene 15.
Ne ločim T3, S-T3, RT3, fT3 …
Ne zaupajte v TSH.
Jaz zaradi njega zelo močno nastradal, vse v življenju mi je šlo v k. …
Upam, da se kaj izboljša: brezvoljnost, pomankanje energije, nezmožnost opravljanja minimalnih del ali opravil + +.
Preživel, ne pokončal in upam na bolje.
30 let iskanja.
Vloga kortizola?
Še je, še vprašanj. Kakih 50.
Tudi mene zanima.
[/quote]
Vse obširne odgovore dobite če vtipkate: walter last, iodine. Kdor ne razume, naj da na prevajalnik, ki včasih tudi narobe prevaja. Ter isti avtor Lugols solution.
Ponavljam, z uživanjem lugolove raztopine pričnite počasi, od pol kapljice dnevno.
Če je počutje odlično, se lahko poveča na dve kapljici dnevno.
Če joda še vedno primanjkuje, po nekaj časa dodamo še kakšno, ter opazujemo svoje počutje.
Tudi 8 kapljic ne bo problem, če vam to ustreza, t.j. 50mg joda dnevno.
Sama jemljem od 4 do 8 kapljic že leta, včasih kakšen dan sploh nič.
Se pa moji ščitnici “zmeša”, me boli, če predolgo ne dobi joda.
Lahko pa nekaj časa in nato na dnevno dozo, 2 kapljici, kar je 12, 5 mg joda.
Čeprav strokovnjaki pravijo, da je ta doza prenizka.
Test za jod se opravi na koži, je že tudi opisan.
Priporočam še hkratno čezkožno uporabo minerala magnezij v obliki magnezijevega klorida.
Več kombinacij mineralov, boljše in hitreje vzpostavimo ravnovesje v telesu.
Ja, itak, da jo povzroči, če v lekarni tako pravijo, pa še to ne kar nek mag.farmacije.
Jemljem lugolovo raztopino že par let, pa me je le ohranila pri življenju in zdravi pameti. Vrnila v življenje in v normalno delo, ki ga marsikdo pri tridestih ni sposoben.
Tako, da ne zavajat z nečim, česar ni preverjeno na sebi. Kar pisec tega članka itak ni, le piše po diktatu. Bo šlo?
Končno imamo tudi občajni folk tudi kakšno diplomo v žepu in tudi nekaj izkušenj, se mogoče tebi ne zdi?
Znamo tudi kakšen ali celo več, tujih jezikov in to kakšenga celo v strokovnem jeziku.
In končno, tudi mi nismo cucki, ki nepreverjeno požremo vse, kar se nam ponudi pod nos!
Te droge lahko celo sami preverimo in še celo ptoizvajalce in dobavitelje.
In verjemi, da smo jih, jaz vsekakor. In ne boš verjela, prav nobenih težav ni bilo pri tem.
Kar se pa samega uživanja tiče, je pa v tujini več kot dovolj forumov, da smo zvedeli iz prve roke, kaj, kako, koliko, na kakšen način etc.
Ker sem živi dokaz za to, da članek laže, ti drugič svetujem, da jih kontaktiraš osebno in demantiraš.
Jaz sem tu tebe. Ker pojma nimaš.
Niti avtor članka ne ve, kako se ga da nasamarit. Torej, pisec ni novinar, urednik pa je blefer.
Jod, v prvi vrsti, rešuje življenja ob radiaciji.
Vprašajmo NIJZ, kako bi nas reševali, po dolžnosti, oni, če je jod v resnici strup!
Naj najprej to pojasnijo, ok?
Pisec članka pa je budala, ki ni sposobna preveriti osnovnih dejstev.
Še več, tudi bralce ima za budale.
In ti vsekakor si, pri tebi se ni uštel/a. Ne res?
Ja, itak, da jo povzroči, če v lekarni tako pravijo, pa še to ne kar nek mag.farmacije.
Jemljem lugolovo raztopino že par let, pa me je le ohranila pri življenju in zdravi pameti. Vrnila v življenje in v normalno delo, ki ga marsikdo pri tridestih ni sposoben.
Tako, da ne zavajat z nečim, česar ni preverjeno na sebi. Kar pisec tega članka itak ni, le piše po diktatu. Bo šlo?
Končno imamo tudi občajni folk tudi kakšno diplomo v žepu in tudi nekaj izkušenj, se mogoče tebi ne zdi?
Znamo tudi kakšen ali celo več, tujih jezikov in to kakšenga celo v strokovnem jeziku.
In končno, tudi mi nismo cucki, ki nepreverjeno požremo vse, kar se nam ponudi pod nos!
Te droge lahko celo sami preverimo in še celo ptoizvajalce in dobavitelje.
In verjemi, da smo jih, jaz vsekakor. In ne boš verjela, prav nobenih težav ni bilo pri tem.
Kar se pa samega uživanja tiče, je pa v tujini več kot dovolj forumov, da smo zvedeli iz prve roke, kaj, kako, koliko, na kakšen način etc.
Ker sem živi dokaz za to, da članek laže, ti drugič svetujem, da jih kontaktiraš osebno in demantiraš.
Jaz sem tu tebe. Ker pojma nimaš.
Niti avtor članka ne ve, kako se ga da nasamarit. Torej, pisec ni novinar, urednik pa je blefer.
Jod, v prvi vrsti, rešuje življenja ob radiaciji.
Vprašajmo NIJZ, kako bi nas reševali, po dolžnosti, oni, če je jod v resnici strup!
Naj najprej to pojasnijo, ok?
Pisec članka pa je budala, ki ni sposobna preveriti osnovnih dejstev.
Še več, tudi bralce ima za budale.
In ti vsekakor si, pri tebi se ni uštel/a. Ne res?
[/quote]
Pri življenju mogoče res….
No, če znaš tuje jezike….
Pri življenju mogoče res….
No, če znaš tuje jezike….
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5693970/
[/quote]
Te plačuje mon ali kdo drug, verjetno kar oba.
No, mene zaenkrat nihče. Saj se razumeva, ane!
Od do na dan, pa sem ti na voljo. Pa resno mislim. Mainstream bebci si iščite zastonj radno snago pač drugje, ste preneumni in prepozorni, da se vas ne bi dalo spregledati.
Te plačuje mon ali kdo drug, verjetno kar oba.
No, mene zaenkrat nihče. Saj se razumeva, ane!
Od do na dan, pa sem ti na voljo. Pa resno mislim. Mainstream bebci si iščite zastonj radno snago pač drugje, ste preneumni in prepozorni, da se vas ne bi dalo spregledati.
[/quote]
A to je jod povzročil, da si tako napadalna?
Prepozorni pa res 🙂
A to je jod povzročil, da si tako napadalna?
Prepozorni pa res 🙂
[/quote]
Jaz pač nisem tvoj zastonj obveščevalec. Čudno, ne, da tebi uspe napopati toliko vsakršnih linkov, medtem, ko jih nam mon, meni sploh ne, zvesto ne objavlja.
Pripopaj še tistega, kjer NIJZ skupaj z vlado deli jodove tablete v vsako gospodinjstvo, v Brežice in Krško jih je že, ob morebitni nuklearni radiaciji, ker bi le z jodom reševali življenja in hkrati obvarovali ljudi pred posledicami radiacije.
Bodi tako prijazna, pa prilepi, obvestilo naše vlade in mogoče še NIJZ in še kakšen tuj članek na to temo.
Vnaprej hvala tudi v imenu monovih bravcev.
Forum je zaprt za komentiranje.