Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lugolova raztopina me resila pekla

Lugolova raztopina me resila pekla

To bi tudi mene zanimalo… v tujini (gledam preko ebaya ) oglašujejo samo procentualno 2,5,7,10 tudi 15 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} .

Katero torej kupiti da bo učinek tak kot mora biti?
[/quote]

Res nobeden ne ve? Kakega naročate vi?

LP
Mateja

Res nobeden ne ve? Kakega naročate vi?

LP
Mateja
[/quote]

Na prvi strank te teme je link do naročanja lugolove s certifikatom. Naročimo jo v spletni trgovini s Ptuja, ki naroča iz Nemčije. Pošljejo v 2 dneh, plačaš po povzetju. Jaz bi se ognila ebaya in podobnih.

Sodabikarbona.si

Misliš, da trgovine na Ebayu nimajo certifikata? 🙂

Lugologa raztopina mora biti 15 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, za to koncentracijo so napisani vsi recepti. Kapljica 15-odstotne raztopine ima dobrih 6 mg joda, dve kapljici sta dnevna vzdrževalna doza. Japonci pojedo po 30 mg joda dnevno.

– “Dost sem že dala v življenju če z, da vem, da ni čarobne stvari za zdravje in tudi ta lugulodna ali kakšna kislina že to je, to ni.”

Lugolova raztopina ima omembe vredne učinke le pri osebah s pomanjkanjem joda. (Zraven je treba jemati tudi selen.) Na žalost je pomanjkanje joda zaznati pri večini prebivalcev zahodne civilizacije:
https://www.youtube.com/watch?v=H_I9PLUg0lM

Pred jemanje je treba narediti test, 1 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi naj bi bilo alergično na jod:
https://www.youtube.com/watch?v=lsFO_LMiinw

Dr. Brownstein je sicer mnenja, da so v tistem enem odstotku osebe, ki imajo reakcijo na razstrupljanje, povzročeno z jodom.

Kelp (morske alge) tudi vsebujejo jod, vendar precej manjše količine. Je pa bolje, kot nič

Tisti, ki smo imeli v rokah knjigo Vzemite zdravje v svoje roke zagotovo vemo zakaj nas zanimajo izkusnje z Lugolovo raztopino. Tudi mene zanima kaksne so vase izkusnje. Zaenkrat sem na forumu zasledila samo + ucinke tistih, ki ste jo uporabljali. Prav tako se kaksno mnenje vec kje kupiti kvalitetno raztopino? Lep vecer 😉

Za zadovoljitev potrebne dnevne količine joda bi bilo potrebno pojesti 9kg rib, tako, da ne sanjajte, kako Japonci goltajo ribe. Sploh tiste, ki so nabite s težkimi kovinami, kar so ravno tiste, ki nam jih za drag denar ponujajo!
Tudi tisti, ki strašite z alergijo na jod, ste v zablodi.
Jod je naravno potreben telesu, vsaki njegovi celici, za pravilno delovanje.

Alergijo povzročijo dodatki, ki so v pripravkih, sploh v NAŠIH lekarnah, zato na pripravkih tudi PIŠE, da ni za oralno uporabo, ker res ni!
Kar pa ni za oralno uporabo, ni niti za kožno uporabo, kajne farmacevti?!

Ta lugolova raztopina, ki je omenjena zgoraj, je prava, narejena po točnih navodilih samega Lugola, preverjeno.
Kot vsak preparat pa je potrebno pričeti jemati najmanjšo količino in šele potem postopno povečevati.
Zakaj?
Zaradi reakcije, ki prehitro čisti telo. Imenuje se Herxheimerjeva.
Vsi, ki želijo več (in vse) vedeti o tem čudežu zdravja, naj si preberejo članke na portalih alternativazavas, lugolova otopina in walter last, lugol’s solution.
Tam bodo zvedeli tudi o preveč in premalo delujoči žlezi ščitnici.

Tisti, ki lugolovo raztopino jemljemo že več let, nekateri med nami celo dnevno, lahko povemo, da smo še živi. Marsikoga med nami ne bi bilo več. Brez heca!

jod je strup in to se hitro predozira problem pri ljudeh je ker jih uradna medicina ne zna pocajtat pol pa začnejo z zvarki in to celo iz internet trgovin iz kaj vem kje poglejte si kak prispevek dokumentarc ki kaze kdo pa kaj daje not v te papsule pa zvarke delajo dosti na vzhodu v domači delavnici ki to ni, umazano, zanemarjeno en pajzl za bruhat not pa seveda sami strupi kemikalije in škodljive substance koliko ljudi se je že zastrupilo to če kupiš moraš v lekarni in od preverjenega proizvajalca recimo solgar na i herb lepo vas prosim ali ubiquinol made in japan kaneka oh

https://go2.thetruthaboutcancer.com/interviews/iodine/?gl=5aa3163a210d2aae49f85229

Precej sem že prebrala o tej raztopini. Tudi nasprotujoča si dejstva. Kaj je sedaj res??
Kot pravim, piše o veliko plusih in pa tudi o veliko minusih.

velja samo tisto, kar govori znanost, če tega ne znaš izluščiti ti nihčne ne more pšomagat jod je kemijski element in kot tak ima svoje lastnosti in vpliv na živa bitja, nujno je potreben za človeka v točno določeni dnevni količini predozirabnje pa ja smrtno

A res, a vse to, se pravi dela luglova raztopina čudeže, skoraj primerljive Mariji v Međugorju? Tega pa še konopljina smola ne zmore, ki je prekosila luglovo raztopino…..teleti zarukani, kake ven mečete.
[/quot

Kje pa je kaj tvoje morale Polarni???
Pa tebe res ni nič sram tvojega izražanja in tako nizke osebnosti???
Še sklanjati ne znaš…sramuj se svojih komentarjev!

Saj se znaš sama kontrolirati, kajne.
Znaš opraviti test za oimanjkanje joda v komolčnem zgibu, z eno kapljico lugola.
Sicer pa ne jemlješ joda, temveč jod in kalijev jodid, kar je sestavina lugolove.
Če ti test pokaže pomanjkanje, lahko začneš le s pilovičko raztopine. Če test še vedno pokaže pomanjkanje, povečuješ.
Če boš pa že na začetku vzela previsoko dozo, ti bo srce to pikatalo.
Enako je pri maci, npr., ter pri vseh naravnih sestavinah, ki telo čistijo neslage. Teh je kar nekaj in vse so koristne.
Torej, pimanjkanje joda vodi v smrt, še prej pa v razlučne hude težave.

Koneckoncev, zakaj se tako radi namakamo v morju?

Bor, jod, magnezij…natrij itd.

Tisti, ki lugolovo pijemo ali se mažemo z njo že leta, nismo začeli kar na vrat na nos, temveč smo preštudieali gore mnenj, raziskav in pričeli z malim.
Sedaj lahko svetujemo marsikomu.

Moški pojma nimajo, da jim lugolova ozdravi prostato, celo raka.
Ženskam ciste, ter raka dojk.

Neplodnim povrne rodnost!

Nerazvitim in slabše razvitim dekletom in fantom omogoči razvitost. Itd. v neskončnost.

Samo veterinarje moramo vprašati glede vseh stvari, ki nas zanimajo.
Človeški zdravniki pa so tabula rasa.
Vkaluplbeni in butasti. Žal.
[/quote]

Verjamem, da vse nekje piše, ampak je najlažje vprašati tiste, ki to že poznate. Kako deluje lugolova na delovanje spomina, in pa še, ali ima kdo izkušnje pri napredujočem stanju demence?
Zdravila sem se zaradi aritmij, ali se mi lahko povrnejo zaradi dodajanja joda? Imam hashimoto, zaenkrat brez uvedene terapije.

Hvala vsem za koristne informacije

Da te ni sram!? Kako si drzneš pisati kaj takega, o osebi ki je SPLOH NISI OSEBNO POZNAL!? Sem Mojcina soseda in ne dovolim da se tako nitkotno in hinavsko spravljaš na pokojno! Niti ena sama tvoja beseda glede njene osebnosti NE vsebuje resnice. Mojca je bila ZELO skrbna in ljubeča mamica.
Zaposlena, KAR TI NISI!
Priljubljena v službi, KAR TI NISI, KER NE DELAŠ!!!
Med sosedi priljubljena, KAR JE PRI TEBI VPRAŠANJE!?
Priljubljena tudi na forumu, KAR SE PA ZA TEBE RAVNO NE MORE TRDITI!!!
Če je bila ločena, kaj to tebe briga!?
SAJ SI LOČENEC TUDI TI???

IN ŽAL JE ŽIVLJENJE ZDRUŽILA S TEBI ENAKIM OSEBKOM, KATEREGA SE JE K SREČI LOSALA KAKOR TVOJA BIVŠA ŽENA TEBE!
Sramu se do onemoglosti in NIKOLI VEČ SI NE DRZNI PISATI TAKIH NEBULOS O OSEBAH, KI JIH OSEBNO NISI NIKOLI POZNAL!!!
In vzrok smrti je meni poznan, tebi pač NE!

Verjamem, da vse nekje piše, ampak je najlažje vprašati tiste, ki to že poznate. Kako deluje lugolova na delovanje spomina, in pa še, ali ima kdo izkušnje pri napredujočem stanju demence?
Zdravila sem se zaradi aritmij, ali se mi lahko povrnejo zaradi dodajanja joda? Imam hashimoto, zaenkrat brez uvedene terapije.

[/quote]

Kot je napisal avtor, čigar izkušnje so zlata vredne, se je znebil celo antidepresivov, ne le same depre.
Moji možgani so brez megle, ne le od lugolove, jemljem še MSM, mgcl, bor. Po potrebi in občutku. Ne jemljem nobenih umetnih pripravkov, tudi te vse prej preverim, pri dobavitelju.
Če pripravki nimajo ustreznih podatkov na voljo, niso za uporabo.

Spolne hormone ureja bor v boraksu, lahko tudi preko kože, tudi kot kopel, lahko samo nog.
Tudi pri tem je treba paziti na začetne manjše odmerke, zaradi čiščenja telesa.

Sama lugolova mi ureja hašimoto, samo doziranje pa testiram s testom na koži, pri večjem naporu, sploh psihičnem, je poraba višja.
Za dnevno potrebo po jodu zadoščata dve kapljici. Pri hujših obolenjih kot so pljučnica, gripa, rak, seveda več, brez škode 8 kapljic dnevno.
Vsak naj si prebere navedene spletne strani, ter poskusi z min.vnosom na začetku.
Kot rečeno, navedena lugolova raztopina, ki jo proizvajajo v Nemčiji, je brez dodatkov, ne povzroča nobenih alergij.
Pri hašimotu je pomembno paziti tudi na obščitnico, na vnos selena s hrano in bora preko kože, oralno le mali ščep ali vrh prsta kristalov.
Poleg tega še žveplo kot MSM in magnezijev klorid.
S tem uravnamo pravilno ravnovesje mineralov telesu.
Tisti, ki se ne morejo odločiti za tak vnos joda in kalijevega jodida, naj si preskrbijo kelp, katerega naj zopet preverijo, ker nikoli ne moremo vedeti, če je pridelava nekontaminirana.

Kar se pa tiče trditev, da so minerali strup, naj pomislijo na jodirano ali morsko sol.
Je kje oznaka, da je strupena, ker je prisoten jod?

Glede bora v boraksu enako. Je v kaviarju idr.jedeh oznaka, da je kaviar strupen, ker je v njem prisoten bor?
Vsak pomislek je dobrodošel, le potrebno si je širiti obzorje. Vprašajmo agronome, kako je potreben bor za rast rastlin, oz se sami prepričajmo o tem.
Seveda, je potreben le v sledeh, enako v našem organizmu.
Vse disfunkcije v našem telesu, ter v naravi, so plod podhranjenosti z minerali in vitamini, ki delujejo medsebojno, v sinergiji, ne posamezno!

Magnezij ureja kalcij. Osteoporozo zdravimo z njim, ne z umetnim dodajanjem kalcija, ki ga potrebujejo mladi, stari ga imajo preveč, magnezija pa premalo!
Vsi rakavi bolniki imajo kronično pomanjkanje magnezija.
Še to, jod poleg že omenjenih bolezni rodil in prostate, edini zdravi kožnega raka!

Berite, berite, osveščajte in obveščajte se. Minerali so naše zdravje in naša sreča!

[/quote]

Kaj ti povzroča aritmijo?
Pomanjkanje kalija? Premalo delovanje ščitnice? Te zebe, se ne potiš niti v največji vročini? Trajna zapeka?
Kar so znaki hašimota.
Lugolova raztopina to postopno uredi, poleg že naštetih mineralov.

Ti pa zelo priporočam vnos hrane brez glutena in mleka. Ne bo problem, lahko se poslužiš ovsa, ajde, koruze in riža. Tudi škrob na začetku zmanjšaj, predvsem krompir.
Za odpravo zapeke je sedaj na voljo črna redkev, jej surovo, ni potrebno veliko, polovičko gomolja dnevno, ter probiotični jogurt.

Na soncu bodi brez očal, dnevno vsaj 15′, s primerno hitro hojo, tudi, če sonca ni.
Ne le, da se možgani zbistrijo, ni več megle, spomin se vrača, lahko se zopet učiš, ni nobenih strahov in nerazložljivih utrujenosti, brezmoči.
K temu pripomoreta še mgcl in žveplo, msm.
Energija je dobesedno veličastna, kot v mladih letih.

Pri hašimotu se ščitnica zdravi s petjem. Torej poj, v začetku po malem.
Zaradi vsega naštetega se v vratu vozlički kar polikajo, jih ni več, iz nas pa se izlijejo gore sluzi.
Začetna utrujenost prvih nekaj dni je dober znak, da se telo čisti, torej zdravi.
Zatorej, tri tedne začetnega urejanja nanovo delovanje našega organizma, enako je tudi pri zdravljenju raka, vnetih živcev, mišic etc.
Pri demenci poskusite enako.
Priporočam še vnos pasijonka kapljic, na vodni osnovi.
Ter nobenih naftnih proizvodov.

No, torej se vedno ni nikogar, ki je raztopino UPORABLJAL in ima negativne izkusnje. Lep dan

Kaj pa če nimamo negativnih izkušenj?

Imam negativne izkušnje in poznam še nekaj drugih. Nekje 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} jih ima. Seveda pa poznam tudi tiste, ki trdijo, da je super, res pa nihče od njih težav prej niti ni imel.
Poskusila sem večkrat, v razmaku par let (da ne bi krivila po nedolžnem) in vsakič dobila hud gastritis in vnetje celega črevesja, ogaben okus v ustih, slabosti. Zame očitno neprimerno.

Na prvi strank te teme je link do naročanja lugolove s certifikatom. Naročimo jo v spletni trgovini s Ptuja, ki naroča iz Nemčije. Pošljejo v 2 dneh, plačaš po povzetju. Jaz bi se ognila ebaya in podobnih.

Sodabikarbona.si
[/quote]
Pozdravljeni,
sem dala povšraševanje na sodabikarbona.si, vendar 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} lugolove ne obstaja….nijihov odgovor je ….. “15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Lugolova po naših informacijah ne obstaja, je zgolj seštevek joda(5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}) in kalijevega jodida(10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}), ki ga nekateri prodajalci navajajo”

Ker popravlja homeostazo v telesu, iz telesa edino on pometa s prevelikimi dozami flourida, ki je nakopičen v telesu, 3 kapljice na dan nikakor ne morejo poškodovati prebavnega trakta, če se kdo boji Lugolove, naj v lekarni kupi Kelp, rjave morske alge vsebujejo mnogo joda ena 150 mcg, prib.

Pozdravljeni,
sem dala povšraševanje na sodabikarbona.si, vendar 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} lugolove ne obstaja….nijihov odgovor je ….. “15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Lugolova po naših informacijah ne obstaja, je zgolj seštevek joda(5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}) in kalijevega jodida(10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}), ki ga nekateri prodajalci navajajo”
[/quote]

Ja, točno prava je, brez aditivov, nemški proizvod.
Tudi dobavitelj.
Če bi pogledala na navedene članke ali le prosto v gugl, iskala po samem Lugolu, bi že sama našla ta podatek, kar je 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} jod in 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kalijev jodid plus destilirana voda.
Vseeno si preberi navedene članke, da spoznaš, če ti ustreza, ter najprej kožni test o podhranjenosti z jodom.

Osebno menim, za tiste, ki imajo občutljivo sluznico želodca, da si jo aplicirajo čez kožo.

Imam negativne izkušnje in poznam še nekaj drugih. Nekje 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} jih ima. Seveda pa poznam tudi tiste, ki trdijo, da je super, res pa nihče od njih težav prej niti ni imel.
Poskusila sem večkrat, v razmaku par let (da ne bi krivila po nedolžnem) in vsakič dobila hud gastritis in vnetje celega črevesja, ogaben okus v ustih, slabosti. Zame očitno neprimerno.
[/quote]

Si poskusila z aplikacijo čez kožo, ker se tako izogneš prebavnemu traktu, kot pri aplikaciji z magnezijevim kloridom?
Ti morje paše? Kopanje in namakanje v njem tudi?
Če da, je potem to to. Le doziranje naj bo enako postopno, z začetnim minimumom, ene kapljice, ter opazovanje lastnega počutja.

Če boš poskusila, te prosim za tvoje izkušnje. Hvala vnaprej.

Koliko piscev je v tej temi pravzaprav?

Vsake toliko se pojavi tema, ki časti jod in lugolovo raztopino in navaja linke na Walterja Lasta. Ta oseba ali druga, ne vem točno, koliko jih je, nedvomno pa nikakor toliko, kot je različnih nickov, nato piše ogromno postov pod različnimi nicki.

Zanimivo je, da njen način pisanja spominja na eno zblojenko, ki je tukaj že pisala s podobnimi nicki, ki so odgovori na vprašanje…

Naj te pomirim.
Dokler ne bo namesto walterja lasta z moje strani oglaševano orožje, prodaja belega blaga, človeških in živalskih organov, pedofilija, se lahko trudiš še naprej.
Slej, ko prej, bo tudi tebi omenjeni walter last še kako potreben.
Slej, ko prej, ne boj se.
Pazi samo, da takrat ne boš že preveč zblojen.

Naj te pomirim.
Dokler ne bo namesto walterja lasta z moje strani oglaševano orožje, prodaja belega blaga, človeških in živalskih organov, pedofilija, se lahko trudiš še naprej.
Slej, ko prej, bo tudi tebi omenjeni walter last še kako potreben.
Slej, ko prej, ne boj se.
Pazi samo, da takrat ne boš že preveč zblojen.
[/quote]
So to grožnje? Ker vpogled v svojo prihodnost, tudi zdravja, imam krepko večjo kot ti. S temi kvazi grožnjami pa se samo smešiš in daješ vedeti veliko o sebi, med drugim to, da drugih mnenje ne sprejemaš in da enostavno želiš imeti vedno prav, celo želeti drugim slabo. Očitno lugolova raztopina ne vpliva na boljšo osebnost in samopodobo…

Sicer mislim, da ti pišeš pod enim nickom, nekdo drug pa pod stotimi ostalimi, ampak je zanimivo, kako hitro vzameš vse osebno in začneš “groziti”. Res relevanten in dober sogovorec, ki želi drugim slabo in jim celo grozi, samo zato, da potrdi svoj prav.

So to grožnje? Ker vpogled v svojo prihodnost, tudi zdravja, imam krepko večjo kot ti. S temi kvazi grožnjami pa se samo smešiš in daješ vedeti veliko o sebi, med drugim to, da drugih mnenje ne sprejemaš in da enostavno želiš imeti vedno prav, celo želeti drugim slabo. Očitno lugolova raztopina ne vpliva na boljšo osebnost in samopodobo…

Sicer mislim, da ti pišeš pod enim nickom, nekdo drug pa pod stotimi ostalimi, ampak je zanimivo, kako hitro vzameš vse osebno in začneš “groziti”. Res relevanten in dober sogovorec, ki želi drugim slabo in jim celo grozi, samo zato, da potrdi svoj prav.
[/quote]

Z zblojenostjo, posebno ženskega spola, nimam problemov jaz. O tem tudi pišeš ti.
Zanimivo pri tem je, da je pojem za zblojene ženske tudi tu uporabljal nekdo, ki navadno piše pod istim nikom. Ampak to seveda nisi ti.
Kar se pa biokemika walterja lasta tiče, ti bo še prav prišel, že zaradi splošne razgledanosti.
Če je pa to zate grožnja, da si razširiš obzorje, ti pa res ne morem bolje pomagati.
Sicer ti lahko navedem še obilico enako dobrih povezav, pa boš še bolj ogrožen.

Ravno nasprotno, lahko navedeš kakšno svojo, ker nobena informacija ni za odmet. Meni in verjetno še marsikomu uporabno znanje ne škodi. Tudi izmenjava koristnih lastnih izkušenj ne, prej obratno.
Marsikomu dobesedno rešujejo življenja. Posredovana ob pravem času.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close