Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ludi je v zaporu

Ludi je v zaporu

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG ?, 15.02.2022 ob 11:34

yram, 15.02.2022 ob 11:25

mijav mijav, 15.02.2022 ob 07:58

kakšen kreg no. jst sem pa mislila, da bo Mary čisto navalila na Robija, sedaj ko je videla sliko in bo njen ljubi Viharc za vedno pozabljen.

Viharni je nepozaben in nenadomestljiv, nezamenljiv. Od kar ga ni sem na antidepresivih. Viharni forever :))

Js sm pa na depresivih odkar ga ni?

Vihani vrni se, brez tebe je vse drugace, zenske smo pristale na tabletah :((

yram, 14.02.2022 ob 18:06

Ma men ste prav hecni ljudje ala avtor in njemu podobni, ko pomislim kako hudo ste umsko omejeni. Ma prav smejim se, zgrazate se nad nekima 2xy tipoma ker sta trenutno v cuzi (a sta ali nista ne vem, recimo da je info tocna in da sta) volite in podpirate pa v politiki, gospodarstvu itd tipe, ki so bili v cuzi ali pa imajo nonstop neke zadeve na sodiscu in samo vprasanje case je kdaj bojo spet v cuzi. Ma smesno presmesno haha

merica raje priznaj, da so se ti ob robiju zašibila kolena in tvoja večna ljubezen do viharca je pozabljena.

pa tako si pisala o večni ljubezni …….

Dokler okuzen s korono lahko brez tezav sedi v lokalu namesto doma v izolaciji (vse kar mora narediti je, da pokaze neko aplikacijo,ki sama po sebi ne dokazuje nicesar) potem to ne more biti smiselno. Ampak ti tega itak ne mores razumet, ker ne ves kaj je smisel in kaj nesmisel.

Pametni pravis so rekli, da je to dobro..ne zanimajo mene taki pametni, imam svojo pamet in moja pamet meni govori, ce je nekdo okuzen je okuzen z aplikacijo ali pa brez nje.

Ja, seveda imaš svojo pamet, hahahahahahahaha. Tebi je nesmiselno, avstralopitek babji, ker ne verjameš, da cepivo pomaga pri tem, da ne doživiš hujše oblike bolezni. Čeprav je ogromno raziskav na to temo. Pa ne mi o tem, kako je bila tvoja svakinja cepljena, pa je hudo zbolela. Ves čas je bilo v bolnicah 80% necepljenih in 20% cepljenih, ti zadnji stari in bolni, taprvi tudi mlajši in celo zelo mladi. Ampak ti nič ne verjameš, podatki so vsi fejk, vse je fejk, verjameš, kar si si umislila v svoji prazni glaverdi. In v njej so itak vsi ukrepi nesmiselni. Čestitke!

mijav mijav, 15.02.2022 ob 11:46

merica raje priznaj, da so se ti ob robiju zašibila kolena in tvoja večna ljubezen do viharca je pozabljena.

pa tako si pisala o večni ljubezni …….

Viharni ne bo nikoli pozabljen. Robi nima pravih atributov- prevec las za moj okus.:))

kaj pa, 15.02.2022 ob 11:47

Dokler okuzen s korono lahko brez tezav sedi v lokalu namesto doma v izolaciji (vse kar mora narediti je, da pokaze neko aplikacijo,ki sama po sebi ne dokazuje nicesar) potem to ne more biti smiselno. Ampak ti tega itak ne mores razumet, ker ne ves kaj je smisel in kaj nesmisel.

Pametni pravis so rekli, da je to dobro..ne zanimajo mene taki pametni, imam svojo pamet in moja pamet meni govori, ce je nekdo okuzen je okuzen z aplikacijo ali pa brez nje.

Ja, seveda imaš svojo pamet, hahahahahahahaha. Tebi je nesmiselno, avstralopitek babji, ker ne verjameš, da cepivo pomaga pri tem, da ne doživiš hujše oblike bolezni. Čeprav je ogromno raziskav na to temo. Pa ne mi o tem, kako je bila tvoja svakinja cepljena, pa je hudo zbolela. Ves čas je bilo v bolnicah 80% necepljenih in 20% cepljenih, ti zadnji stari in bolni, taprvi tudi mlajši in celo zelo mladi. Ampak ti nič ne verjameš, podatki so vsi fejk, vse je fejk, verjameš, kar si si umislila v svoji prazni glaverdi. In v njej so itak vsi ukrepi nesmiselni. Čestitke!

Ne morem zdaj, zdaj sem v depresiji – odprli so mi globoko rano imenovano viharni, pusti me, vidis da sem na robu solz.

Jo razumem, ko se napije ji udari ven vse, kar se ji je nabralo hudega v življenju.  Je pa vseeno lažje brati njeno fantaziranje o bogastvu kot njeno napadanje in zmerjanje ljudi z janševiki v bosanščini, ko ji odleti pokrovka s piskra.  Bo že.

yram, 15.02.2022 ob 11:48

Viharni ne bo nikoli pozabljen. Robi nima pravih atributov- prevec las za moj okus.:))

sem jaz vedela, da si ti ena prikrita Dalila…..

ni ji lahko, 15.02.2022 ob 11:52

Jo razumem, ko se napije ji udari ven vse, kar se ji je nabralo hudega v življenju.  Je pa vseeno lažje brati njeno fantaziranje o bogastvu kot njeno napadanje in zmerjanje ljudi z janševiki v bosanščini, ko ji odleti pokrovka s piskra.  Bo že.

Viharni a si to ti…sreco moja, dodi da te izljubim. Tablete ze letijo v kanto. Evo ga moj soulmate se je vrnil… zdrava.

Lepo da pišete o meni…

Dobro ali loše, samo da je..

Gremo v Jeruzalem?

ludikonj, 15.02.2022 ob 12:36

Lepo da pišete o meni…

Dobro ali loše, samo da je..

Gremo v Jeruzalem?

O vidi ti izaso :)))

Ajd mogo si svratiti kod moje tetke u jerusalajimu, ima da te doceka jesti, piti uz pjesmu zeljka bebeka …jebi ga bosanci su to i u jeruzalemu od zlata :))

Rita še cela?

yram, 15.02.2022 ob 12:52

O vidi ti izaso :)))

Ajd mogo si svratiti kod moje tetke u jerusalajimu, ima da te doceka jesti, piti uz pjesmu zeljka bebeka …jebi ga bosanci su to i u jeruzalemu od zlata :))

Bosanci su svugdi…i zakon su.

milo729, 15.02.2022 ob 12:57

Rita še cela?

Prekratko je to, prašaj Janšo on je dlje časa sedel.. to je samo pripor za protestnike, drugač telefon nimaš not

Božó, 14.02.2022 ob 17:47

Kdo se veseli?

?

On je moral nekaj narest… Bjeda ga je snasla.

Sej itak nebo nic…

Pustil ga bojo in to je to.

Pac malo neumna poteza da so to imeli sabo.

Replika… A ta zraven roberta si ti??

Ja, gre za Repliko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close