Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ludi je v zaporu

Ludi je v zaporu

Odgovor na objavo uporabnika
yram, 14.02.2022 ob 18:06

Ma men ste prav hecni ljudje ala avtor in njemu podobni, ko pomislim kako hudo ste umsko omejeni. Ma prav smejim se, zgrazate se nad nekima 2xy tipoma ker sta trenutno v cuzi (a sta ali nista ne vem, recimo da je info tocna in da sta) volite in podpirate pa v politiki, gospodarstvu itd tipe, ki so bili v cuzi ali pa imajo nonstop neke zadeve na sodiscu in samo vprasanje case je kdaj bojo spet v cuzi. Ma smesno presmesno haha

Mater si boga ti bosanska židinja. Ločis med posmehovanjem in zgražanjem? Več kot očitno ne.

Zdaj se pa zapri nazaj v klet in izklopi internet preden te lastna senca prestraši do smrti.

Kake letece podgane pa čeptarji pa lunce…

Prodaji ti priču nekom drugom.

Sem ze pisal to.

Ni dovolj kar oni recejo da je dovolj. Ok da je ok… Da Treba kar oni recejo da treba. Dovolj… Itd…

ja šur ja, 14.02.2022 ob 18:16

Brez skrbi, da uni tapravi ne bodo nikoli v čuzi. Ta največji lopovi nikoli niso. Da pa boste volili koruptivneže, je pa jasno, ker drugega niste sposobni, s tabo vred. Ali JJ ali Golob ali kdo drug, ki mu je korupcija blizu, drugega niste sposobni. Jaz kot že rečeno stavim na Vesno. Par ekoloških zanesenjakov, nevladnih prostovoljcev. Če ti je res do tega, da ne voliš koruptivnežev, potem je to to.

:))

Se tebi zdi, da sem jaz oseba ki hodi na cirkus imenovan volitve in tam daje glas pajacem…malo morgen. Samo bebci hodijo na volitve in cakajo, da jim bojo drugi prinesli odresitev. Ce bi volitve kaj spremenile bi bile prepovedane. :))

Pajceki so vsi od istega lastnika

Eee meri… A neki dan si se spuscala u mene češ kaj sam uzdrko na uporabnike… Eto ti zahvalnosti.

Replika..?

Smijem li ja branit meri? Neš se ljutit? Neš li bit ljubomorna?

yram, 14.02.2022 ob 18:25

:))

Se tebi zdi, da sem jaz oseba ki hodi na cirkus imenovan volitve in tam daje glas pajacem…malo morgen. Samo bebci hodijo na volitve in cakajo, da jim bojo drugi prinesli odresitev. Ce bi volitve kaj spremenile bi bile prepovedane. :))

Pajceki so vsi od istega lastnika

Še hujše torej. Ne greš na volitve, potem pa lapaš in udrihaš po trenutni katerikoli pač vladi. Če ne hodiš na volitve, potem tudi pravice nimaš lapat.

seveda seveda, 14.02.2022 ob 18:40

Še hujše torej. Ne greš na volitve, potem pa lapaš in udrihaš po trenutni katerikoli pač vladi. Če ne hodiš na volitve, potem tudi pravice nimaš lapat.

Ma nemoj podrumska ovca, ti mi bos preprecil lapanje. :))

free prenočišče, hrana, pijača…

yram, 14.02.2022 ob 18:42

Ma nemoj podrumska ovca, ti mi bos preprecil lapanje. :))

Spet nisi razumela? Nič ti ne mislim preprečevati, pravim samo, da tisti, ki ne voli, nima pravice lapat. Predstavljaj si, da imamo referendum o tem, ali smo ali nismo za obvezno cepljenje. Ti ne greš na referendum, potem si pa prva tukaj, ki kokodajsaš, kako je narod lahko tako neumen, da je izglasoval obvezno cepljenje. Jah, pač če si referendum bojkotirala, si lahko tiho, ane?

Pa saj ne boš razumela, daj se raje meni z unim bosancem ali kaj je, ki stalno nekaj v bosanščini piše pa ga noben ne bere, ste ravno za skup. Podrumska ovca????:))))

Saj jaz tudi ne hodim na volitve.

Ne boste vi “pametno” izbrali?

Ne?

Vam ni za zaupat?

Vi zaupate njim, jaz pa vam.

Dej resno… Ti res mislis da bodo neke volitve ali pa zmaga neke stranke kaj spremenile?

Resno to mislis?

Vidis da nisi dobro. Slepa ko krt.

A niso vec ali manj vse politicne opcije bile na oblasti? Imele in škarje in platno. ? A niso?

Šarec… isti kurac.

Janša… isti kurac.

Bratzškova… isti kurac

Cerar.. Isti kurac

Zdej ko bo pa franci al pa micka pa nebo isti kurac?

Globlje je. Agenda je ista. Igralci se menjajo. Politika ne.

Poglej na kerem levelu si.

Pridi malo do stopnje da vidis kdo je za politiki… Pa kaj se dogaja in zakaj je to… pa mogoce prides do ☝.

En se dere jansa. Drug se dere sarec.

Ko ravnozemljasi. Smesno. En pravi ravno drug okroglo.

seveda seveda, 14.02.2022 ob 19:15

Spet nisi razumela? Nič ti ne mislim preprečevati, pravim samo, da tisti, ki ne voli, nima pravice lapat. Predstavljaj si, da imamo referendum o tem, ali smo ali nismo za obvezno cepljenje. Ti ne greš na referendum, potem si pa prva tukaj, ki kokodajsaš, kako je narod lahko tako neumen, da je izglasoval obvezno cepljenje. Jah, pač če si referendum bojkotirala, si lahko tiho, ane?

Pa saj ne boš razumela, daj se raje meni z unim bosancem ali kaj je, ki stalno nekaj v bosanščini piše pa ga noben ne bere, ste ravno za skup. Podrumska ovca????:))))

Vidim ja, kako je obkrozevanje na nekih listkih prineslo vse kar se da lepega in pravicnega. :))

Ti ne razumes- nimas ti nobene posebne moci odlocanja (tudi oni je nimajo), edina moc in vpliv ki jo/ga imas je nad seboj( dobijo jo ko jim jo das oz.predas)

Predas jim jo pa tako, da te prevarajo. Obljubijo nekaj, ti nasedes in evo ga.

Kot bi sla na trznico kupovat kokosi. 10 stantov s kokosmi, kupim na prvem , ti na drugem, jozica na tretjem. Vsak prodajalec svoje hvali kot najboljse kokodakojoce kokosi. Kaj ugotovimo ko smo ze placali in odnesli kokosi.? Ja vsi stanti so od istega lastnika in vse kokosi so od istega lastnika.Reklamacij ne sprejema…ja saj zakaj bi jih, saj vse kokosi kokodakajo. Kdo ti je kriv ce se nisi prej pozanimal kdo je lastnik vsakega stanta posebi.

Isto je s politiko in volitvami.

In vsi prodajalci delajo za istega lastnika.

TUle se pa res vidi kako ste anticepilci butasti.

Takoj, ko nekdo omeni, da je cepljen, ga obtožite, da je volivec Janše in njemu podobnih.

Ste pa res zabiti. Ogromno nas je cepljenih, ogromno nas je, ki nam gre sodrga ala Ludi in Robi na živce pa še zdaleč ne volimo Janše ali njemu podobnih.

Samo anticepci ste tako zabiti, da vam to ne bo kliknilo.

Tale yram pa je s temi svojimi anticepilskimi forami itak že taka driska, da ni za nikamor.

Vidim ja, kako je obkrozevanje na nekih listkih prineslo vse kar se da lepega in pravicnega. :))

Ti ne razumes- nimas ti nobene posebne moci odlocanja

To je vse, kar imamo! Imaš pravico do glasu. Če misliš, da je vse skorumpirano, imaš pravico do stavke, pravico ustanovit svojo stranko itd.. Žal boljšega sistema od Starih Grkov dalje pač nismo iznašli. To je to.

Delamo pa napako, da se vedno obkrožuje tiste stranke, ki naj bi dobile največ glasov. Ki so že desetletja v politiki (ja, tudi Golob je) in so z vsemi žavbami namazani. Itak je to vse skorumpirano. Dajmo enkrat večinsko obkrožit neke marginalce, ki so prvič v politiki in ki so dokazali s svojimi dejanji, da jim ne gre za keš. Ki niso ne tajkuni ne politiki. Ker so prostovoljci in delajo tisto, v kar dejansko verjamejo. Ampak očitno ne, ali sploh ne boste šli volit ali pa boste v želji, da ne bo Janša, obkrožili Goloba. In dobili drugega Janšo. Če je narod glup, je pač glup. In dobi, kar si zasluži.

za ta butaste, 14.02.2022 ob 19:43

TUle se pa res vidi kako ste anticepilci butasti.

Takoj, ko nekdo omeni, da je cepljen, ga obtožite, da je volivec Janše in njemu podobnih.

Ste pa res zabiti. Ogromno nas je cepljenih, ogromno nas je, ki nam gre sodrga ala Ludi in Robi na živce pa še zdaleč ne volimo Janše ali njemu podobnih.

Samo anticepci ste tako zabiti, da vam to ne bo kliknilo.

Tale yram pa je s temi svojimi anticepilskimi forami itak že taka driska, da ni za nikamor.

Ja, to jim je vedno neka fora. Če smo za cepljenje, smo za Janšo, WTF? Ker je trenutno JJ na oblasti in propagira cepljenje, ker pač mora.  Ne pade pa jim v trde betice, da bi, če bi bili levičarji na oblasti, bili ukrepi še veliko hujši, ker so levičarji že pregovorno za napredek in znanost. V svetu je točno tako, povsod so desničarji proti cepljenju, samo pri nas naj bi bili desničarji za cepljenje, hahahaha.

ja šur ja, 14.02.2022 ob 19:56

Ja, to jim je vedno neka fora. Če smo za cepljenje, smo za Janšo, WTF? Ker je trenutno JJ na oblasti in propagira cepljenje, ker pač mora.  Ne pade pa jim v trde betice, da bi, če bi bili levičarji na oblasti, bili ukrepi še veliko hujši, ker so levičarji že pregovorno za napredek in znanost. V svetu je točno tako, povsod so desničarji proti cepljenju, samo pri nas naj bi bili desničarji za cepljenje, hahahaha.

Fašist jajo bi lahko odstopil, saj ga nihče ni silil, da prevzame vlado in izvaja covid genocid. Fašist jajo je že pred covid genocidom imel v planu sprivatizirati zdravstvo, rešiti se starostnikov, ker so pokradli denar za penzije, imeti totalitarno oblast. In vse to mu je omogočil covid fašizem, zato je prevzel vlado.

Seveda pa so vsi v parlamentu zločinci in genocidniki.

ja šur ja, 14.02.2022 ob 19:50

Ti ne razumes- nimas ti nobene posebne moci odlocanja

To je vse, kar imamo! Imaš pravico do glasu. Če misliš, da je vse skorumpirano, imaš pravico do stavke, pravico ustanovit svojo stranko itd.. Žal boljšega sistema od Starih Grkov dalje pač nismo iznašli. To je to.

Delamo pa napako, da se vedno obkrožuje tiste stranke, ki naj bi dobile največ glasov. Ki so že desetletja v politiki (ja, tudi Golob je) in so z vsemi žavbami namazani. Itak je to vse skorumpirano. Dajmo enkrat večinsko obkrožit neke marginalce, ki so prvič v politiki in ki so dokazali s svojimi dejanji, da jim ne gre za keš. Ki niso ne tajkuni ne politiki. Ker so prostovoljci in delajo tisto, v kar dejansko verjamejo. Ampak očitno ne, ali sploh ne boste šli volit ali pa boste v želji, da ne bo Janša, obkrožili Goloba. In dobili drugega Janšo. Če je narod glup, je pač glup. In dobi, kar si zasluži.

Ce znas sestavit kokckice v sliko, potem sliko tudi vidis- nic ni slucajno. Na nobenem seznamu ni slucajno nekega novega marginalca za obkrozit. To je zgodba s kokosmi. Jaz sem clovek akcije, ko se gre za mojo rit in delujem po svoji vesti in iznajdljivosti, ne grem v globine seznamov za obkrozevanje, s tem jaz ne izgubljam casa, ce bos razumel. Jaz si bom pac nasla kokosi, ki mi bojo tud jajca nesle in ne samo kokodakale, tako kot tiste s stojnice, ki imajo istega lastnika. Ker jaz bom jajca jedla tako ali pa drugace neodvisno od seznamov, kar pa ne pomeni da bom kokosi ukradla.

Zase moramo sami poskrbet v svoji okolici, nihce nam ne bo prinesel jajc, sploh pa ne stricki ali neki slucajni novi marginalci s seznamov, ti nam bojo prodali samo kure, ki kokodakajo, drugace pa od teh njihovih kur ni nekega otipljivega haska, ki ga lahko primes in uporabis.

Dej model glupa si.

Jst mislim da bom boljse prisel cez, se bom boljse imel ce bom sam poskrbel zase. Ne pa ce bom to prepustil drugemu, da on to naredi zame.

Dej preber za sabo kaj pises.

Glavna je slovnica. Pa da je knjizno napisano. Pomen… Ko jebe.

Janez je samo kokica na stantu st 4, pticek je pa kokica na stantu st.7. Itd..vsi redom.

Moja pravica je da grem mimo vseh teh stantov. Ne rabim kupit ne s stanta st. 4, niti s stanta st 7.

Si bom sama nasla kokice. Ampak  vseeno hvala za skrb.

V bistvu je meni cisto vseeno kdo bo na oblasti, bo to spet janez ali  nek drug pticek, jaz, mi sem,smo svoj team. Do zdaj smo zmogli, bomo pa tud se naprej- seveda bomo morali prilagoditi zadeve

robi9, 14.02.2022 ob 20:02

Fašist jajo bi lahko odstopil, saj ga nihče ni silil, da prevzame vlado in izvaja covid genocid. Fašist jajo je že pred covid genocidom imel v planu sprivatizirati zdravstvo, rešiti se starostnikov, ker so pokradli denar za penzije, imeti totalitarno oblast. In vse to mu je omogočil covid fašizem, zato je prevzel vlado.

Seveda pa so vsi v parlamentu zločinci in genocidniki.

Hahahahahahah, lejga, robi. Ma kje si? A ste še v priporu? Kako je pa s tuši? A si že pobiral žajfo?

Anonimno 8519, 14.02.2022 ob 20:15

Hahahahahahah, lejga, robi. Ma kje si? A ste še v priporu? Kako je pa s tuši? A si že pobiral žajfo?

??

Jajo se je zajebal, da je sprejel mandatarstvo pred dvema letoma. Komot bi v opoziciji tvital, kako vlada pretirava z ukrepi in kako je on za svobodo in kako se je treba upreti EU. Potem bi ti seveda prisegal nanj.:)) Pa še kup drugih anticepilcev. Seveda ni imel v planu nič od tega, kar mu očitaš. Moral je delovati tako, kot je, drugače bi ga teta EU po prstih.

Daj malo poročaj, kako je v čuzi. A imaš polnilec za telefon pa to?

yram, 14.02.2022 ob 20:03

Ce znas sestavit kokckice v sliko, potem sliko tudi vidis- nic ni slucajno. Na nobenem seznamu ni slucajno nekega novega marginalca za obkrozit. To je zgodba s kokosmi. Jaz sem clovek akcije, ko se gre za mojo rit in delujem po svoji vesti in iznajdljivosti, ne grem v globine seznamov za obkrozevanje, s tem jaz ne izgubljam casa, ce bos razumel. Jaz si bom pac nasla kokosi, ki mi bojo tud jajca nesle in ne samo kokodakale, tako kot tiste s stojnice, ki imajo istega lastnika. Ker jaz bom jajca jedla tako ali pa drugace neodvisno od seznamov, kar pa ne pomeni da bom kokosi ukradla.

Zase moramo sami poskrbet v svoji okolici, nihce nam ne bo prinesel jajc, sploh pa ne stricki ali neki slucajni novi marginalci s seznamov, ti nam bojo prodali samo kure, ki kokodakajo, drugace pa od teh njihovih kur ni nekega otipljivega haska, ki ga lahko primes in uporabis.

ma kaj ti glupača nakladaš??? Kakšna jajca? Govorimo o vladi, ki piše zakonodajo. Kakšna jajca boš ti v svojem kraju našla, če je prepoved imeti jajca?Boš plačala kazen, pa bo. A zdaj hodiš naokoli brez PCT? Ne, ane?  Dej išči jajca pri svojem tipu, pa mir dej.

????

Merimce…

To je zbog mene.

Božó, 14.02.2022 ob 20:35

????

Merimce…

To je zbog mene.

Dej ji jajca pokaži, da bo že utihnila enkrat, no.:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close