Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ludi je v zaporu

Ludi je v zaporu

Odgovor na objavo uporabnika
džizs no, 14.02.2022 ob 20:28

yram, 14.02.2022 ob 20:03

ja šur ja, 14.02.2022 ob 19:50

Vidim ja, kako je obkrozevanje na nekih listkih prineslo vse kar se da lepega in pravicnega. :))

Ti ne razumes- nimas ti nobene posebne moci odlocanja

To je vse, kar imamo! Imaš pravico do glasu. Če misliš, da je vse skorumpirano, imaš pravico do stavke, pravico ustanovit svojo stranko itd.. Žal boljšega sistema od Starih Grkov dalje pač nismo iznašli. To je to.

Delamo pa napako, da se vedno obkrožuje tiste stranke, ki naj bi dobile največ glasov. Ki so že desetletja v politiki (ja, tudi Golob je) in so z vsemi žavbami namazani. Itak je to vse skorumpirano. Dajmo enkrat večinsko obkrožit neke marginalce, ki so prvič v politiki in ki so dokazali s svojimi dejanji, da jim ne gre za keš. Ki niso ne tajkuni ne politiki. Ker so prostovoljci in delajo tisto, v kar dejansko verjamejo. Ampak očitno ne, ali sploh ne boste šli volit ali pa boste v želji, da ne bo Janša, obkrožili Goloba. In dobili drugega Janšo. Če je narod glup, je pač glup. In dobi, kar si zasluži.

Ce znas sestavit kokckice v sliko, potem sliko tudi vidis- nic ni slucajno. Na nobenem seznamu ni slucajno nekega novega marginalca za obkrozit. To je zgodba s kokosmi. Jaz sem clovek akcije, ko se gre za mojo rit in delujem po svoji vesti in iznajdljivosti, ne grem v globine seznamov za obkrozevanje, s tem jaz ne izgubljam casa, ce bos razumel. Jaz si bom pac nasla kokosi, ki mi bojo tud jajca nesle in ne samo kokodakale, tako kot tiste s stojnice, ki imajo istega lastnika. Ker jaz bom jajca jedla tako ali pa drugace neodvisno od seznamov, kar pa ne pomeni da bom kokosi ukradla.

Zase moramo sami poskrbet v svoji okolici, nihce nam ne bo prinesel jajc, sploh pa ne stricki ali neki slucajni novi marginalci s seznamov, ti nam bojo prodali samo kure, ki kokodakajo, drugace pa od teh njihovih kur ni nekega otipljivega haska, ki ga lahko primes in uporabis.

ma kaj ti glupača nakladaš??? Kakšna jajca? Govorimo o vladi, ki piše zakonodajo. Kakšna jajca boš ti v svojem kraju našla, če je prepoved imeti jajca?Boš plačala kazen, pa bo. A zdaj hodiš naokoli brez PCT? Ne, ane?  Dej išči jajca pri svojem tipu, pa mir dej.

Pizda si ti glup haha

Pa ti ves kaj vse je z zakonom prepovedano pa se vseeno dobi, dogaja. Na katerem planetu ti zivis.?

Imas ti svojo pamet ali tebi kaj je dobro in kaj slabo odrejajo drugi.? A ti sam ne ves kaj je dobro, kaj slabo, kaj je prav in kaj narobe.? Ubij se kretenko ce si tak revez na umu.

Tudi ce prepovejo kokosi z zakonom (oz prilagodijo kje in pri kom jih lahko kupis) vsak z zdravo glavo ve, da je zakon smesen in nelogicen. S tem da jes jajca ni nic narobe. Takega zakona pac ne upostevas oz. se znajdes. Vec nas je takih, ki se znajdemo bolj bo zakon neuporaben.  Samo kaj ti ovcka ves o tem.? Nic. Ti ovcka bi lastno mamo nategnil (kar seveda ni prav) ce bi ti to dejanje nalozili z zakonom. A te niso naucili kot otroka, da ni vsak zakon smiselen in napisan v dobro cloveka- ampak obratno v njegovo skodo.  Neumni si skodijo z upostevanjem neumnih zakonov, pametni se pa znajdemo in se jim izognemo.

Pa do kdaj boste taki neumezi tlacili to zemljo.? Do kdaj.?

Ce nekaj nima smisla ga nima, pa magari ce je to zakon.

yram, 14.02.2022 ob 20:41

Pizda si ti glup haha

Pa ti ves kaj vse je z zakonom prepovedano pa se vseeno dobi, dogaja. Na katerem planetu ti zivis.?

Imas ti svojo pamet ali tebi kaj je dobro in kaj slabo odrejajo drugi.? A ti sam ne ves kaj je dobro, kaj slabo, kaj je prav in kaj narobe.? Ubij se kretenko ce si tak revez na umu.

Tudi ce prepovejo kokosi z zakonom (oz prilagodijo kje in pri kom jih lahko kupis) vsak z zdravo glavo ve, da je zakon smesen in nelogicen. S tem da jes jajca ni nic narobe. Takega zakona pac ne upostevas oz. se znajdes. Vec nas je takih, ki se znajdemo bolj bo zakon neuporaben.  Samo kaj ti ovcka ves o tem.? Nic. Ti ovcka bi lastno mamo nategnil (kar seveda ni prav) ce bi ti to dejanje nalozili z zakonom. A te niso naucili kot otroka, da ni vsak zakon smiselen in napisan v dobro cloveka- ampak obratno v njegovo skodo.  Neumni si skodijo z upostevanjem neumnih zakonov, pametni se pa znajdemo in se jim izognemo.

Pa do kdaj boste taki neumezi tlacili to zemljo.? Do kdaj.?

Ce nekaj nima smisla ga nima, pa magari ce je to zakon.

Kwa je, butara?? Zarad mene vozi skozi rdečo luč, ko ni prometa, ker to je tut nesmiselno, da tam čakaš opolnoči, pa nobenga nikjer. Pa nesmiselno je davke plačvat, ne? Pa še marsikaj je nesmiselno, kura kurasta! Tut diplomo delat v šoli, če jo loh kupiš, ne? In zdaj se s tem klele hvališ, budala! Dej kup si tiste salmonelaste kure pa fejk PCT potrdilo, pa nehi težit.

Jajo hodi na izobraževanje h skeri. ?????

ne priznava zakonov, 14.02.2022 ob 20:53

Jajo hodi na izobraževanje h skeri. ?????

Ja, očitno! Jajo je papak proti njej. Ga mora še dost naučit. Pol pa baba okol kvasi, kok da so vsi lopovi pa koruptivneži pa da zato ne gre volit.

stara tečna kobila, 14.02.2022 ob 20:48

Kwa je, butara?? Zarad mene vozi skozi rdečo luč, ko ni prometa, ker to je tut nesmiselno, da tam čakaš opolnoči, pa nobenga nikjer. Pa nesmiselno je davke plačvat, ne? Pa še marsikaj je nesmiselno, kura kurasta! Tut diplomo delat v šoli, če jo loh kupiš, ne? In zdaj se s tem klele hvališ, budala! Dej kup si tiste salmonelaste kure pa fejk PCT potrdilo, pa nehi težit.

Majmunce zatucano, prepovedati jajca z zakonom je nesmisel, glupost, traparija, idiotozem. Kdor uposteva nesmiselne zakone je lahko samo potomec majmuna, cloveka pac ne, ker clovek ima inteligenco.

Majmun bo tud mater nategnil- saj majmun ne ve, da je to narobe, on pac  uposteva nesmiselen zakon- on ne ve da je ta zakon nesmiselen, ker ce so ljudje napisali, da majmun lahko pojeb..lastno mater pol bo ze drzalo, saj ljudje pa ze vedo bolje kot on mali majmuncic, kaj on ve kaj je to prav ali narobe, je to smiselno ali nesmiselno, majmun ne ve nic.

Majmunce vzemi si raje banano in mars na drevo, ko ljudje govorimo.

Ta dva brezvezneza se bosta zdaj pocutla ful pomembna, v stilu karizmaticnih voditeljev gverilskega gibanja za svobodo (virusov in bakterij).

yram, 14.02.2022 ob 21:01

Majmunce zatucano, prepovedati jajca z zakonom je nesmisel, glupost, traparija, idiotozem. Kdor uposteva nesmiselne zakone je lahko samo potomec majmuna, cloveka pac ne, ker clovek ima inteligenco.

Majmun bo tud mater nategnil- saj majmun ne ve, da je to narobe, on pac  uposteva nesmiselen zakon- on ne ve da je ta zakon nesmiselen, ker ce so ljudje napisali, da majmun lahko pojeb..lastno mater pol bo ze drzalo, saj ljudje pa ze vedo bolje kot on mali majmuncic, kaj on ve kaj je to prav ali narobe, je to smiselno ali nesmiselno, majmun ne ve nic.

Majmunce vzemi si raje banano in mars na drevo, ko ljudje govorimo.

O bog, ko človek misli, da nižje ne more…

Če aludiraš na to, da je nesmiselno nositi maske in kazati PCT potrdila, je to tvoja ideja. Kot je lahko od nekoga, da je nesmiselno plačevati davke, kot je bilo že omenjeno. Marsikdo veliko bolj izobražen od tebe meni, da so maske in PCT vsaj še nekaj tednov nujni. Pa ne ljudje pri koritu. Tako da s temi pritlehnimi prispodobami res nisi nek višek verodostojnosti in znanja. Sori.

yram, 14.02.2022 ob 18:06

Ma men ste prav hecni ljudje ala avtor in njemu podobni, ko pomislim kako hudo ste umsko omejeni. Ma prav smejim se, zgrazate se nad nekima 2xy tipoma ker sta trenutno v cuzi (a sta ali nista ne vem, recimo da je info tocna in da sta) volite in podpirate pa v politiki, gospodarstvu itd tipe, ki so bili v cuzi ali pa imajo nonstop neke zadeve na sodiscu in samo vprasanje case je kdaj bojo spet v cuzi. Ma smesno presmesno haha

Stara, nad tema dvema bedakoma se nihče ne zgraža, tipa sta preprosto smešna, sta dva klovna, ki ne verjameta v obstoj virusov, verjameta pa v ravno Zemljo, čipiranje in radijsko vodenje ljudi preko s testirnimi palčkami vstavljenih anten.  Iščeta probleme in jih tudi najdeta.  Sta možgansko deformirana in takim se lahko človek samo smeji.

Zdaj se pa pomiri in pojej svoj burek, za tuje finance pa ne skrbi, imaš svojih problemov dovolj, se ti ne zdi?  😀

Ja vid ti merimce…

Kako grebe…

Neda se. Žilava.

E nju cu da zenim!! Kaka replika no lepo te prosm…

Podjebavaju. Goni to u pizdu materinu.

Neozbiljno sve.

zaratustra, 14.02.2022 ob 21:06

O bog, ko človek misli, da nižje ne more…

Če aludiraš na to, da je nesmiselno nositi maske in kazati PCT potrdila, je to tvoja ideja. Kot je lahko od nekoga, da je nesmiselno plačevati davke, kot je bilo že omenjeno. Marsikdo veliko bolj izobražen od tebe meni, da so maske in PCT vsaj še nekaj tednov nujni. Pa ne ljudje pri koritu. Tako da s temi pritlehnimi prispodobami res nisi nek višek verodostojnosti in znanja. Sori.

Se eden majmuncek je prisel po banano. Evo i tebi jedna…potem pa tudi ti na drevo.

Noben clovek ne more izjavit da se jajca prepovedo z zakonom, to samo maloumni majmun lahko izjavi in celo normalno se mu zdi tak zakon upostevat. Govorimo o nesmiselnih zakonih- beri majmunce o nesmiselnih. Pct je tudi eden od nesmislov.

Zakaj.? Dokler okuzen s korono lahko brez tezav sedi v lokalu namesto doma v izolaciji (vse kar mora narediti je, da pokaze neko aplikacijo,ki sama po sebi ne dokazuje nicesar) potem to ne more biti smiselno. Ampak ti tega itak ne mores razumet, ker ne ves kaj je smisel in kaj nesmisel.

Pametni pravis so rekli, da je to dobro..ne zanimajo mene taki pametni, imam svojo pamet in moja pamet meni govori, ce je nekdo okuzen je okuzen z aplikacijo ali pa brez nje.

Podrumska ovca pardon majmun, ocitno vam zdaj delijo banane namesto sendvicev. :))

za pravljičarko, 14.02.2022 ob 21:08

Stara, nad tema dvema bedakoma se nihče ne zgraža, tipa sta preprosto smešna, sta dva klovna, ki ne verjameta v obstoj virusov, verjameta pa v ravno Zemljo, čipiranje in radijsko vodenje ljudi preko s testirnimi palčkami vstavljenih anten.  Iščeta probleme in jih tudi najdeta.  Sta možgansko deformirana in takim se lahko človek samo smeji.

Zdaj se pa pomiri in pojej svoj burek, za tuje finance pa ne skrbi, imaš svojih problemov dovolj, se ti ne zdi?  😀

Pa koliko podrumskih ovc vas je tu.? Pizda banan bo zmankal  :))

Ce bi se oni (nosilci kosaric z bananami) za vas pol toliko borili kot se vi za njih bi bilo se nekaj upanja za ta svet.

Drage ovcice lahko noc. Nadaljujemo drugic

Lupčka zame judi… Lupčka.

Njima si bar bananu dalu.

A sta ja?

Kurac…

Ajde jednog malog. Mokrog. Da pukne…

?

Oces?

???

nebi se ravno strinjal, da so palicaji povsod isti. Meni npr. so v Nemčiji in na Hrvaškem vedno bili pripravljeni priskočit na pomoč. Hrvaški policist mi je celo enkrat rekel, da oni niso samo zato tu da kažnujejo. Ampak da i pomažu. Kdo so zame najslabši friki, pa lahko samo ugibate.

Drekači, 14.02.2022 ob 18:02

Drekači, še pomnite tovariši kako ste svečke prižigali za jajota v arestu? Pa objokana Uršika Hm…..pozabli a??

Saj se lahko zberete s svečkami za ludega pa robija. Samo kakšen mir je na forumu sedaj, ko jima jemljejo junfr?

yram, 14.02.2022 ob 21:15

Se eden majmuncek je prisel po banano. Evo i tebi jedna…potem pa tudi ti na drevo.

Noben clovek ne more izjavit da se jajca prepovedo z zakonom, to samo maloumni majmun lahko izjavi in celo normalno se mu zdi tak zakon upostevat. Govorimo o nesmiselnih zakonih- beri majmunce o nesmiselnih. Pct je tudi eden od nesmislov.

Zakaj.? Dokler okuzen s korono lahko brez tezav sedi v lokalu namesto doma v izolaciji (vse kar mora narediti je, da pokaze neko aplikacijo,ki sama po sebi ne dokazuje nicesar) potem to ne more biti smiselno. Ampak ti tega itak ne mores razumet, ker ne ves kaj je smisel in kaj nesmisel.

Pametni pravis so rekli, da je to dobro..ne zanimajo mene taki pametni, imam svojo pamet in moja pamet meni govori, ce je nekdo okuzen je okuzen z aplikacijo ali pa brez nje.

Podrumska ovca pardon majmun, ocitno vam zdaj delijo banane namesto sendvicev. :))

BRAVO!

kakšen kreg no. jst sem pa mislila, da bo Mary čisto navalila na Robija, sedaj ko je videla sliko in bo njen ljubi Viharc za vedno pozabljen.

tema463, 14.02.2022 ob 17:10

Kot najbrž nekateri že veste, sta se forumska zabavljača Ludi – Andrej Despotović in Robi – Robert Žugelj (skupaj še z dvema pajacema) odpravila v Bruselj na demonstriranje oz. izvajanje konvoja svobode pred EU parlamentom.

Do Bruslja jima je uspelo priti, tam pa se je zapletlo.  Ustavila jih je policija, ki je v avtu našla mačeto.  Zaradi mačete sta oba klovna aretirana in sta v pridržanju.

Tako se je končala pravljica o slovenskem konvoju svobode v Bruslju.

Drejček je seveda zelo jezen, pravi, da je potrebno policaje politi z bencinom in zažgati.  Obenem je prizadet nad obnašanjem policistov v Belgiji, toži o njihovem omalovažujočem odnosu do Balkancev, ki v prtljažniku prevažajo mačete.  Najbrž je računal na njihovo razumevanje in toleranco, kajti pri nas je pač normalno, da ljudje v prtljažnikih avtomobilov prevažajo orožje in obenem cele dneve po raznih javnih forumih grozijo in napovedujejo, kaj bi delali s policaji in tistimi, ki so se cepili.

Oba debilčka si lahko ogledate na FB 😀

Pošteno in fer je, da če nekoga serješ in vlačiš po zobeh s polnim imenom in priimkom, da se tudi sam podpišeš s polnim imenom in priimkom. V nasprotnem primeru, bodi raje tiho, ker nas klevetanje ne zanima!

Torej, kdo si pa ti?

Predmeti za podtikanje… mačeta, strupi, droge, eksploziv…

ne odobravam tega, da so imeli v avtu mačeto, čeprav ne razumme tega. mačeta ni orožje, jaz jo rabim ko grem v gozd sekat drva pa motorko mam v avtu vsak dan skor.pa sekiro in še kaj. to ni orožje. drgač pa so takile ljudje borci za našo svobodo. menim, da brez njih ne bi imeli sam pct, ampak najbrž še vaginalne in analne brise, ki bi vam jih ženskam jemali kaki šoferji ali pa varnostniki ob vstopu v trgovski center.

tkole bom rekel, 15.02.2022 ob 09:49

ne odobravam tega, da so imeli v avtu mačeto, čeprav ne razumme tega. mačeta ni orožje, jaz jo rabim ko grem v gozd sekat drva pa motorko mam v avtu vsak dan skor.pa sekiro in še kaj. to ni orožje. drgač pa so takile ljudje borci za našo svobodo. menim, da brez njih ne bi imeli sam pct, ampak najbrž še vaginalne in analne brise, ki bi vam jih ženskam jemali kaki šoferji ali pa varnostniki ob vstopu v trgovski center.

V zahodnem modernem svetu folk ne živi sredi šume tako kot v Sloveniji, da bi vedno rabil mačeto s sabo. Zato jim je sumljivo, ko dva južnjaška opičnjaka prevažata mačeto v avtu brez razloga.

Ma to so jim podtaknl.

mijav mijav, 15.02.2022 ob 07:58

kakšen kreg no. jst sem pa mislila, da bo Mary čisto navalila na Robija, sedaj ko je videla sliko in bo njen ljubi Viharc za vedno pozabljen.

Viharni je nepozaben in nenadomestljiv, nezamenljiv. Od kar ga ni sem na antidepresivih. Viharni forever :))

yram, 15.02.2022 ob 11:25

Viharni je nepozaben in nenadomestljiv, nezamenljiv. Od kar ga ni sem na antidepresivih. Viharni forever :))

Js sm pa na depresivih odkar ga ni?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close