Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ljubljančani – pa vi ste edini na svetu!

ljubljančani – pa vi ste edini na svetu!

Eno samo pretiravanje…S kakšnim namenom ? Da opravičiš svoje živciranje ?

Tu se strinjam. Dinamika mestne vožnje je že v osnovi čist drugačna od relacijske. S tem se je treba sprijaznit in vozit tako, da paziš še na neprevidnost drugega, če ne, je trk hitro tu.

Ravno to soboto je en idiot na ac prehiteval po desni, slučajno sem ga opazila v desnem špeglu, ko sem čisto normalno peljala po voznem pasu (na prehitevalnem so bili drugi), komaj sem se mu umaknila, ker je peljal čez črto. Nagradno vprašanje za znamko avta … Bil je “navaden” punto, navit jasno. Notri pa verjetno en tak nevrotik zgoraj omenjen, hehe

Mi ni treba, se ne živciram 🙂
Kot pa opažam je pa zelo dosti nevrotikov na cesti, le kako je to možno ob tako velikem številu zelo sposobnih voznikov?????

Krivokljunka kako pa veš, da je bil fiat navit 🙂 ?

Težko da bi en tak piči poki nabil 170km pa še skakal je precej z enega na drugi pa na tretji pas. Pravi džek :))

Saj smo pa rekli, da obstaja malo sposobnih voznikov. Ampak Robić ti je lepo napisal. Ne more ti bit en počasnež al pa en manijak na cesti vzrok, da še ti začneš neumno vozit. Pa zanalašč po bremzi stopit, da se oni skoraj vate zabije ipd.

Težko da bi en tak piči poki nabil 170km pa še skakal je precej z enega na drugi pa na tretji pas. Pravi džek :))

Saj smo pa rekli, da obstaja malo sposobnih voznikov. Ampak Robić ti je lepo napisal. Ne more ti bit en počasnež al pa en manijak na cesti vzrok, da še ti začneš neumno vozit. Pa zanalašč po bremzi stopit, da se oni skoraj vate zabije ipd.[/quote]

Pa dobro ti sedaj omenjaš največje butle na cesti. Ti so druga kategorija. Govorim o voznikih, ki so žrtve nesposobnežev, zaradi katerih moramo recimo večkrat stati pri rdeči luči, voziti v koloni 95km/h, ker človek ni sposoben prehitet dveh tovornjakov na avtobahnu. Recimo takšno prehitevanje upočasni celoten prometni tok na prehitevalnem pasu in potem ima en butl večjo pravico kot 20 ostalih, ki morajo vozit za njim??

Včasih se promet na ac upočasni zaradi gostote samega prometa. Se mi je že zgodilo, da sem po štajerski ac do lj v dop. urah vozila med 80 in 90, ker je bil spredaj pač en čuden stvor, ki ga ni mogel nihče prehitet, pač izredni tovor ali kaj. Za pop*

Nisem še doživela, da bi kdo prehiteval pod 100, ampak ok, to je itak stvar parih minut. Kaj je to napram večnosti! 😉

Pravico pa imata počasni in ta hitri enako. Da prehitita po svojih zmožnostih in sposobnostih. Bolje 100 kot pa 120 pa naredi nesrečo, ker mu avti uide.

Ej sorry, ampak tistim, ki na ravni cesti pri 120 km/h ne obvladajo svojih avtov pa je res potrebno takoj vzet vozniško.
Kako hudiča so sploh uspeli prit do izpita???

Starejši recimo pa nedeljski vozniki. Njim je napor en šleper prehitet, se potijo v roke, prilepljeni na šipo pa ovinek je. Bohnedaj da začne še deževat. Je res tak težko nogo s gasa dat? Naslednjič se odpravi prej od doma 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close