Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ljubljančani – pa vi ste edini na svetu!

ljubljančani – pa vi ste edini na svetu!

Se podpišem pod ta post he he

Jaz vozim po prehitevalnem, da lahko nemoteno občudujem zelenico med pasovoma, še posebej zdaj v spomladanskem času, ko je narava kar eksplodirala – in vidim, da imam veliko somišljenikov, kajti ljudje me veliko pozdravljajo, blendajo in mahajo.

::::)))))

"I dont care about money, but they are good for my nerves" -Ingmar Bergman

Si bil ti tisti v trenirki in balkansko muziko?

Si bil ti tisti v trenirki in balkansko muziko?[/quote]

Ne, jaz sem vozil. V trenirki je bil prijatelj. Sam sem bil v beli majici brez rokavov.

Si imel črno usnjeno kapo z neti?

IZ KJE pa tebi, štajerska druga raja, denar za vikend v Piranu? Pa da se voziš skozi Ljubljano in nam smradiš zrak s tvojimi izpušnimi plini? Bo treba mal prevert v centralnem računalniku kle pr nas u Lublan!

Ni važno, ljubljančani ali pa štajerci, dolenjci ali pa ne vem kdo drug, dejstvo je, da SLOVENCI ne premoremo nikakršne kulture, kar se tiče vožnje in cest. Na cesti nismo pozorni, smo zmedeni, zasanjani in vsekakor mislimo samo na svojo rit. V prometu moraš misliti še na druge ne samo nase. Ko se bomo začel tako obnašat, se bo vse spremenilo.

to pa ne drži ! Sem zadnjič med vožnjo močno mislil na eno deklino – pa sem imel vseeno karambol.

nč ne posplošuješ. Edin pozabljaš,da so bili v avtih sami auslenderji – gorenci, štajerci in kar je še tega..

Siecer pa, btw – v pripravi je nov zakon o CPP, ki bo kot najhujšo kazen za prometni prekršek predvidel namestitev KR ali CE/Mb tablice!!

Nismo edini, smo pa nalboljši.

Dandanes oznaka na registrski tablici ne pomeni več, da je avto z LJ oznako nujno last Ljubljančana. Tud Mariborčan ali pa Novomeščan npr. ima lahko avto z LJ tablicami.

Hudiča, na to pa nismo niti pomislili.

Tudi jaz sem Ljubljančanka pa me ne boš na cesti srečala z ljubljansko tablico.
Je pa res, da večinoma vozim po prehitevalnem pasu in če se mi slučajno naguzi nekdo s štajersko tablico pred mano, ki vozi 130 km/h se mu nalepim na rit in mu dajem vse svetlobne signale kar jih premore avto.
Če boš kdaj opazila, da ti za tabo vozeči avto bacinira guzico vedi, da sem to jaz…prepotentna Ljubljančanka s tujo tablico.

p.s. drugič pa kupi hišo v Prekmurju, kjer sigurno ne boš srečala toliko žabarjev na cesti in tudi tam je bilo nekoč morje. Če boš dost vrtala mogoče še prideš do njega.

Kvak :))

Ljubljančani niso nič večji primitivci za volanom kot so primitivci za volanom z drugih delov Slovenije. Večina Slovencev se pač za volanom obnaša zelo idiotsko. se mi pa zdi, da največkrat velja, boljši avto – večji kreten.

my point exactly

Omejitev na avtocesti je 130km/h, tudi na prehitevalnem pasu. Po Franciji, kjer je vozni park občutno boljši, kot v Sloveniji, se mi noben primitvc pri 130 ni nalimal in mi blinkal tja v en dan. To je pač ta podalpska primitivna frustracija..heh

my point exactly

Omejitev na avtocesti je 130km/h, tudi na prehitevalnem pasu. Po Franciji, kjer je vozni park občutno boljši, kot v Sloveniji, se mi noben primitvc pri 130 ni nalimal in mi blinkal tja v en dan. To je pač ta podalpska primitivna frustracija..heh[/quote]

Pelji se v Italiji 130 km/h po prehitevalnem pasu, te bodo dol odpihnil.
Pa tudi v Franciji se na avtocesti ne držijo te omejitve na prehitevalnem pasu razen, če si se vozila po CRM s plavo tablo, kar pa ni avtocesta.

Dandanes oznaka na registrski tablici ne pomeni več, da je avto z LJ oznako nujno last Ljubljančana. Tud Mariborčan ali pa Novomeščan npr. ima lahko avto z LJ tablicami.[/quote]

res je, ampak takih je za vzorec. Kateri Koprčan bo šel po tablice v LJ, prosim te.:))) Razen če dela v Ljubljani vsak dan, ampak potem je pa res bolj v LJ kot v KP, ne? In obratno, zakaj bi šel Ljubljančan po tablice v Koper?

Kot pravim, takih, ki imajo table iz drugih krajev, je za vzorec.

Moj kolega pristni dolenjček je kupil avto na Štajerskem, ga zdaj cela vas po strani gleda, ker se s celjsko tablico okoli vozi. Ko en izdajalec.

ha ha ha

Jah Ljubljana je pač glavno mesto in s tem center Slovenije. Ker je tudi evropska metropola in sem prihaja veliko turistov ter tu živi veliko tujcev (pa ne mislim samo južnjake, ampak je vse več tudi Angležev, nemcev, Američanov, Afričanov itd), tu geji in lezbijke lahko odprto kažejo svojo spolno usmerjenost pa še dosti takih stvari in zato smo posledično prebivalci Ljubljane bolj odprti, tolerantni do drugačnih, svetovljanski, razgledani (več tudi potujemo po svetu, ker imamo tudi višji standard), Ljubljančanke smo bolj zrihtane (več šoping centrov, boljša oblačila kot drugod v provinci, več kozmetičnih salonov), bolj smo na tekočem z modo, imamo boljše možnosti za službio (ker je pač vse, skoncetrirano tukaj, državne ustanove itd), imamo ogromno kulturnega dogajanja – opera, gledališče, kino, festivali, koncerti itd itd itd

Bodite realni in razmislite, kaj od tega imate v teh svojih vukojebinah. In logično je, da ste zavistni in stalno pljuvate po nas. Ampak nismo mi krivi, če ste vi zahojeni in živite v vukojebini. Krivi smo edino zato, ker smo enostavno pač boljši od vas.

Provincialci, sprijaznite se že enkrat s tem, vam bo lažje, kot živeti s tem stalnim sovraštvom do Ljubljančanov!

Živiva v Ljublljani že 20 let, voziva avto na katerem je oznaka LJ…..nobeden od naju ni ljubljančan…..tudi paševa zraven?:))

Zakaj pa vsak vikend dirjate v te nase vukojebine? Povsod vas je, na Primorskem, Gorenjskem,… Pa pejte kaksno soncno nedeljo v krasno opero, Tivoli, ne pa na Bled npr.

Pa saj je na splošno znano, da so Ljubljančani na cestah težavn(ejš)i od drugih voznikov.

Za vsakim večvrednostnim kompleksom se skriva manjvrednostni kompleks.

Kaj hudiča jih tako frustrira?

Jaz tudi opažam: prazna avtocesta, no, sem pa kje kakšen avto, ampak ljubljančan lepo po levem pasu. A mislijo da so na obvoznici? Pa enkrat pred mano, isto, mislim da je bila ženska z lj. tablicami, po levem pasu, nikogar ne prehiteva, verjetno se ji je fajn zdelo. Nakar pridirka rešilec s prižganimi lučmi, se ji zalepi na rit, ampak ga ni takoj opazila, očitno jo je presenetil in ko je hotela zaviti na desni pas, jo je kar zaneslo. Mogoče bi bilo pa od rešilca fer, da jo obvozi po desnem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close