leseni dildo
Da ne boš samo ženske metal v ta koš, ti lahko jaz potrdim, da so tudi dedci taki! :)[/quote]
Je pošteno drugemu lagati za ceno tega, da ugotoviš, če je vreden zaupanja?
Potem pa cela katastrofa, ko lažnivec prepozna svojo taktiko tudi pri drugi osebi :-)[/quote]
Lagati o sebi, izgledu, stasu… bla bla je eno
Ne izdati svoje resnično privat številke kar nekomu pa drugo. Ne mešaj tega 🙂
Potem pa cela katastrofa, ko lažnivec prepozna svojo taktiko tudi pri drugi osebi :-)[/quote]
Ne izdati svoje resnično privat številke kar nekomu pa drugo. Ne mešaj tega :)[/quote]
V vizualnih puhlicah se ne pogovarjam, o telefonskih pa še manj 🙂 tako, da mi je to dvoje precej isto 🙂
Ne izdati svoje resnično privat številke kar nekomu pa drugo. Ne mešaj tega :)[/quote]
Še huje je, ko se osebek izdaja za avtorja teme (ki je bil neregistriran).
Tako, da velika previdnost komu in kaj zaupaš, se lahko kaj hitro opečeš!
Robi menda ja ne boš rekel, da dojemaš sedaj svoje življenje enako kot pri 20ih?
Seveda ne, ker imaš določene izkušnje, ker imaš izkušnje v določenih življenjskih situacijah ravnaš bolj modro, izkušeno kot pri 20ih.
Ne jamraš ampak narediš kar se ti zdi prav.
Tele ženske tle okoli 50 pa jamrajo in jamrajo kako so boge in kako smo moški žleht 🙂
Ti cele dneve visiš na zs in to samo poročene klikaš hvala bogu niso vsi naivni.Eni pa zelo in majo doma probleme zaradi tebe.Žalost…..[/quote]
Raglja pa res ni kriva, če jo drugi moški klikajo. Je le kot neka vaba, na katero se primejo tisti, ki že imajo doma probleme in jih ne znajo ali ne zmorejo rešiti.
”Only the stupidest and the wisest of men never change”
oprosti ampak raglja je čisto fajn uporabnica… deluje mi dosti bolj logično kot večina ženskih opic ki komentirajo/te tukaj gori tedensko ali dnevno!
Dejansko si nekako zgrešil point našega sporočila. Debata je bila, kako se nekateri izdajajo za nekaj kar niso, oziroma neki folirajo in lažejo. To ni tek na dolge proge in slej kot prej se stvar razkrije. Najbolj zanimivo dejstvo pa je, da nekateri se niti ne obremenjujejo s takim početjem.
Pa naj ti povem, ne rabim nasveta mamice, ker nisem stara 15 let pa tudi tolk stara kot ti pišeš (40+) nisem. Sem pa oseba, ki ima rada poštene in odkrite ljudi.
Dejansko si nekako zgrešil point našega sporočila. Debata je bila, kako se nekateri izdajajo za nekaj kar niso, oziroma neki folirajo in lažejo. To ni tek na dolge proge in slej kot prej se stvar razkrije. Najbolj zanimivo dejstvo pa je, da nekateri se niti ne obremenjujejo s takim početjem.
Pa naj ti povem, ne rabim nasveta mamice, ker nisem stara 15 let pa tudi tolk stara kot ti pišeš (40+) nisem. Sem pa oseba, ki ima rada poštene in odkrite ljudi.[/quote]
vse lepo in prav, samo sprijazni se, da tole je virtuala… pa saj nisi edina, ki ima s tem spoznanjem probleme.
Forum je zaprt za komentiranje.