leseni dildo
Ker si očitno Rockerka boš bolj težko poznala tole pesem. Pa saj ni tolk poanta na pesmi kot na naslovu 🙂
I wana fuc.k you in Katmandu :)[/quote]
Tako daleč bi me odpeljal?? Ti si čisto “odbit” :-)))[/quote]
Tam je bolj redek zrak in bi bil efekt ko hlastaš za zrakom (med orgazmi) toliko bolj pristen 🙂
Tam je bolj redek zrak in bi bil efekt ko hlastaš za zrakom (med orgazmi) toliko bolj pristen :)[/quote]
Hahaha – si pa optimist, če bi jih bilo več….možno, da nobenega…..
Če bi bilo premalo kisika, tudi “orodje” ne bi delovalo :)))[/quote]
Optimist? Realist morda… Več pomeni vsaj trije, drgač ti vrnem denar 🙂
Glede orodja pa,… pridi pa vidi 🙂
Hahaha – si pa optimist, če bi jih bilo več….možno, da nobenega…..
Če bi bilo premalo kisika, tudi “orodje” ne bi delovalo :)))[/quote]
Optimist? Realist morda… Več pomeni vsaj trije, drgač ti vrnem denar 🙂
Glede orodja pa,… pridi pa vidi :)[/quote]
Pridem pod pogojem, da je sploh kaj za videti, če je 0 od nič se mi ne splača 😉
Mislim da je bilo danes na jutranjem programu nacioanlne televizije nekaj malega govora o tej dizajnerki, ki želi postat podjetnica z lesenimi erotičnimi pripomočki.
Dvomim, da ji bo uspelo, ji pa vseeno privoščim morebiten uspeh. 🙂
Poleg tega pa bi vsem podjetnim dušam z IDEJAMI priporočila, da tudi sami poskušajo srečo na Indiegogo. Če ne poskusiš, ne veš. 🙂
Sicer si pa v tapravi temi. Ma nabav si ta lesen hlod :)[/quote]
Tudi drugače bi me lahko opomnil, da je lesen lahko boljši, sem pa nekoliko v skrbeh, kako to veš? :)))[/quote]
Kaj ti ni jasno… že skoz ponavljam, da nič nočem od MONovk, da jih ne pecam… najbrž je kak razlog zato ane 🙂 🙂 nočem si sramote nakopat
Tudi drugače bi me lahko opomnil, da je lesen lahko boljši, sem pa nekoliko v skrbeh, kako to veš? :)))[/quote]
Kaj ti ni jasno… že skoz ponavljam, da nič nočem od MONovk, da jih ne pecam… najbrž je kak razlog zato ane 🙂 🙂 nočem si sramote nakopat[/quote]
Ne štekam te, tudi jaz spadam med monovke, torej me že več tednov pošteno zafrkavaš – no fajn 😉
Forum je zaprt za komentiranje.