Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek leseni dildo

leseni dildo

nehej me strašit no…se grem mal potuhnit zdej:))))[/quote]

ne boj se ragljica, varna si pred mano 🙂

Men je bolj všeč tvoj. Je bolj realen…[/quote]

Mogoče pa res 🙂 hvala.
Vseeno, tu gor smo lahko kar želimo.[/quote]

EnTip že ve, je videl mojo sliko in ve, da je avatar daaaaleč od reale. Jebi ga …

A še ne boš nehal?[/quote]

Neee, ker ste mi smešni 🙂
Kako moški nasedajo …[/quote]

A tako, kot sem jaz tebi?

🙂 Imam pač z enimTipom neporavnane račune, ker me je orenk nategnil. Ampak še ne ve, v kaj se je s tem spustil 🙂

očitn hočeš še :))))

za ornk se že splača pomatrat :))

Raglja, tisto prej je bilo čist resno mišljeno. Ti se hecaš, ampak ni bilo smešno.

Entip razlago prosim. Ocitno si najuečji jebač tle okoli jaz sem te imel pa za enga umirjenega fantička haha :))))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Definitivno je prvi v vrsti, ko je treba novo žensko tu gor oblajat. Pa predstavlja se za samskega.

Velikokrat ob takihle obračunavanjih stopim na stran tistega, na katerega se spravite.
Obračunaj na ZS, ne javno, mislim, da nobenega od nas ne zanima javno pranje perila.

Mogoče pa res 🙂 hvala.
Vseeno, tu gor smo lahko kar želimo.[/quote]

EnTip že ve, je videl mojo sliko in ve, da je avatar daaaaleč od reale. Jebi ga …[/quote]

Midva si še nisva izmenjala slik, možno da si bova…bo hitro ugotovil, da je tudi moj avatar daleč od reale…se ne sekiram 🙂

Preberi si nazaj sporočila, pa povej, kdo je začel podjebavat koga. Če je proti pravilom, naj administrator briše.

EnTip že ve, je videl mojo sliko in ve, da je avatar daaaaleč od reale. Jebi ga …[/quote]

Midva si še nisva izmenjala slik, možno da si bova…bo hitro ugotovil, da je tudi moj avatar daleč od reale…se ne sekiram :)[/quote]

Lej, punca, samo jaz sem tu bolj naivne sorte, žal.

Hotu sem te samo vprašat , če rabiš družbo za Iški vintgar ali sprehodič po rožniku.

🙂

Pikica to ni nic, da bi vidla kaj morem jaz prenasat od raglje na ZS grozljivka reglja in reglja kot po niku haha :))))

Zarad takih in podobnih lovač tukaj, sem postal zeeeeloooo previden in ne nasedam več v smislu dajanja čisto pravih podatkov o sebi. Morda zaradi tega izpadem lažnivec. Briga me. Toplo pa priporočam vsem moškim.. ne dajajte pravih informacij dokler žensko resnično ne spoznaš in ugotoviš, da ji lahko 100% zaupaš!

Hotu sem te samo vprašat , če rabiš družbo za Iški vintgar ali sprehodič po rožniku.[/quote]

Družbe ne potrebujem. Bi bila pa res vesela, če bi mi ti opisal, kje najdem tisto pot. Resno!

Midva si še nisva izmenjala slik, možno da si bova…bo hitro ugotovil, da je tudi moj avatar daleč od reale…se ne sekiram :)[/quote]

Lej, punca, samo jaz sem tu bolj naivne sorte, žal.[/quote]

Nisem še imela prilike biti naivna, za sliko me še nihče prosil – morda zato ne, ker “prosilci” svoje ne bi želeli deliti z mano…haha…

Je že kul, sem dobila svojo lekcijo … upam, da si užival. Lovača pa nisem in zelo grdo od tebe, da si to napisal.

Pa kaj tukaj že dva dni gnjaviš in sekiraš ljudi?

:)))))

ohh, pikec me neki izzivaš?

Saj človek ne ve komu bi verjel al enmutipu ali pikici :))))

Komur hočeš 🙂 to je tvoja stvar. Nihče te nič ne sili, najmanj pa jaz. Kakršnokilo mnenje imaš o meni je to na podlagi tega, kar sem povedal ali dal vedet o sebi. Sodelujem tukaj, ker in ko imam čas. Drugače imam svoje real življenje, ki ga delim s tistimi katerimi sam želim. Tukaj je imaginara, vsak je lahko tisto kar želi….
Ne jemlji tega kar se tukaj dogaja kot vodilo za življenje!

Da ne boš samo ženske metal v ta koš, ti lahko jaz potrdim, da so tudi dedci taki! 🙂

Da ne boš samo ženske metal v ta koš, ti lahko jaz potrdim, da so tudi dedci taki! :)[/quote]

Je pošteno drugemu lagati za ceno tega, da ugotoviš, če je vreden zaupanja?
Potem pa cela katastrofa, ko lažnivec prepozna svojo taktiko tudi pri drugi osebi 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close