lepe noge
A si že kakšno srečal iz tega foruma? :/
Kolikor sem jih jaz videl so imele vse lepe noge, vsaka na svoj način….. nobena pa ni imela črnih, to pa res ne… :)))))[/quote]
Starunkle nimajo lepih nog
Lp[/quote]Okusi so različni, eni ga pa tudi nimajo….. :))))
sadni, kolk punc s tle si ze srecal – bi se s sploh s kero al si use skenslal 😛 ?[/quote]
Te fante, kot je Sadni in Spider, te so že vse vse po vrsti skenclale ženske in so se tožili po par let tudi na forumu – in od takrat so menda vse pras***. :))) Nenavadno za takšne poznavalce žensk, da jim ženske nabijejo roge in gredo k drugim. 😀
hehe, črni, dobr te je popalila bibita, jebiga, malo si jo narajcal, drugo bo pa monter dokončal……. dobre noge so sanje vsakega moškega, ženske dobro vejo kakšne so dobre noge, samo glumijo z vprašanji tako, da se malo izživljajo….. to jim je v bistvu edin smisel debate z moškim. Če hočeš ti dobit dobre noge pri ženski, moreš dobit tud žensko kot celoto… zdej pa…, dobre noge pa grda v faco pa brez jošk…… đabe ti dobre noge, če je še neživljenska in zadeta v glavo povrh….. hitro pozabiš na dobre noge.
sadni, kolk punc s tle si ze srecal – bi se s sploh s kero al si use skenslal 😛 ?[/quote]
Vseh ni skenslal, ker se mu vse nis(m)o ponujale… 🙂
Močno dvomim, da je lahko taka velikanka gibčna v postelji, ampak naj ti bo. 🙂 Kaj pa ti misliš, zakaj so vse gimnastičarke in drsalke nižje oziroma srednje postave?[/quote]
181,5 cm ima, trenirala gimnastiko v otrostvu, v vsakem trenutku lahko naredi spago in se sporta, ceprav nisva vec skupi, kot sm reku. 😉
Za lepe noge ni toliko bistveno koliko je ženska visoka kot pa to kakšno je razmerje posameznih delov njenega telesa. Imam kolegico, ki je po višini zagotovo nad 175, okrog 180, pa njene noge v primerjavi z dolgim trupom delujejo zelo kratke. Zaradi višine tudi ne mara nosit petk, tako na koncu kljub temu, da je razmeroma visoka, deluje zelo nerodno.
Meni je pri ženski všeč, da so noge nekoliko daljše. Takšne ženske so bolje elegantne. Imaš pa tudi kakšne majhne na kraktih nogah, ki niti niso kaj preveč debele, so pa zaradi kratkih in močnih nog videt kot ene kroglice. Če se branijo nošenja petk, pa še toliko bolj.
Evo, meni so takšne všeč. Ne predolge ne prekratke, tudi koščene niso, imajo ravno prav mišic, tudi ritka je lepa in vse je tam, kjer mora bit. Pa še zagorela temnolaska je, kar mi je še posebej všeč. 🙂
[img]http://thechive.files.wordpress.com/2011/04/great-legs-50.jpg[/img]
Vseh ni skenslal, ker se mu vse nis(m)o ponujale… :)[/quote]
🙂
namigujes na to, da se naj ponudim ??
usmiljenje ni moj stil :)))[/quote]
to itak že počneš … le temu še ne rečeš, da se ponujaš ☻
Forum je zaprt za komentiranje.