Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek LDS JE PADEL!!!!

LDS JE PADEL!!!!

sds-ovci, kje ste bli pa na prejšnjih volitvah???

Ce ti morda spomin ne seze toliko nazaj, da bi se spomnil kaj se je dogajalo s prvo vlado, z volitvami pred osmimi leti ( Pucko) ipd…ti dragi LEVI dejansko ni pomoci. Nasvet: kdaj pa kdaj glej prenos iz parlamenta na 2. programu RTV !!! in si poskusi ustvariti svoje, lastno mnenje.

Pa vec uspeha v prihodnje, ADIJO!! (bi rekla Violeta)

Lep dan vsem “ta pravim”

tudi jaz sem rdeča..pa janša je bil moj tovariš :)))

ja, revca boga, si pa nesrečno preživela 12 let zarad LDSa. Prav zarad njih. Morda pa zgubljaš čas z gledanjem parlamentarnih sej.
Res sem vprašala, kje ste bli prej in zakaj vas že takrat ni blo več, ker ste že takrat bli zatirani… en Pucko gor ali dol, baje bo tud zdaj potreben…
In hvala vsem volilcem, ki so nam omogočili tole veselico.

POPRAVEK! Danes je PRAZNIK SLOVENSKEGA DOMOBRANSTVA !

Ti pa živiš še vedno v stari Jugi al kaj? Človek, danes smo 2004. Zbudi se, pa nehi trositi okoli traparije. No, mogoče imaš pa ti rdečkarstvo podedovano v genih, pa ti še danes posredno tako tolče ven.

PRED VOLITVAMI SEM NAPISAL
Moje mnenje je tako, vsi so sposobni vodit državo, vsi so barabe ampak nekoga potrebujemo.Sam sem na takem delovnem mestu da lahko vidim kaj vse se pokrade ker se je LDS zakoreninila na vse položaje.Zaradi tega bom volil SDS ker ima največ možnosti za zamenjavo vlade.Če uspe SDS sestaviti vlado in seveda s tem zamenjati tiste barabe ki sem jih zgoraj omenil s svojimi barabami čez štiri leta sigurno ne bom več volil SDS ampak nekoga drugega.BISTVO VSEGA JE DA SE VSAKE ŠTIRI LETA NAREDI PREPIH!!! in voli tistega ki ima možnost odpreti okno pa naj bo bel ali rdeč, partizan ali belogardist samo da se ne zakoreninijo.

Vesel sem rezultata in na smeh mi gre ko berem izjave ti so naši, ti so vaši pa belogardisti in rdečkari.Ogromno ljudem sploh ni jasno zakaj so volitve “naši” pa “vaši” in to politiki uspešno izkoriščajo.Za nekatere njihovo delo in nedelo sploh ni pomembno samo da je “naš”.
Zato vas vprašam kako pa veš da je “naš”?
Še enkrat povem vesel sem rezultata!!!

Ne ti meni revca, haloo?

Ocitno pa ti je skoda tvojega casa za ogled 2. programa, ker se ti mudi le na vaske veslice kjer ti ni potrebno vklapljati obeh mozganskih polovic.

Veselic bo se dovolj!! Za nekatere: KRUHA IN IGER

Lep dan vsem “ta pravim”!!!!!

Zakaj pa ne ustanoviš.Nove komunistične stranke ali kaj podobnega?

Kul Katja :)))..sam po moje ne štekajo tvojega posta 🙁

Če bo kdo ustanovil novo radikalno ultralevo stranko, sem zraven! Živel MarX!

Citat KATJE:
“Jaz pa močno upam, da bo SDS resnično uvedel enotno davčno stopnjo. Res ne vem zakajo moram jaz plačevati več kot ostali, samo zato ker pač dosti zaslužim. Sem se dosti nagarala zato da boljše živim in se mi ne zdi pošteno da moram več plačevat. Vsi naj plačajo enako, tisti ki pa nimajo denarja so si pa sami krivi, ker so nesposobni. Res ni pošteno da so davki za nekatere tako visoki.
Pa upam, da bo uvedel nadstandardno zavaravonaje oz. da bo šel v privatizacijo zdravstva, jaz imam denar in lahko plačam in ne vem zakaj bi mogla čakat v nekih čakalnih vrstah če mi ni treba.
No, upam da bo izpolnil svoje obljube.”

Draga Katja, še dobro, da ne razmišljamo vsi tako kot ti. Upam tudi, da predstavniki SDS ne bodo šli v tako skrajnost.
V svoji sebičnosti verjetno ne pomisliš, da je veliko takih, ki ne morejo poskrbeti sami zase in niso sami za to krivi?
Naj te bo sram!!!

Tanja tle se popolnoma strinjam s tabo ker to je res huda sebičnost in Katja se očitno ne zaveda da lahko zboli in ne bo mogla zaslužit, da bi šla pred vrsto.SRAMOTA
(sem pa volil SDS-razlaga je zgoraj)

mislim, da je Katja to napisala, da bi odprla oči vam…torej volilcem SDS..

ena zadovoljna, ti si pa blond, a ne?

napaka

levi se ti vidi tvoja inteligentost po vprašanju.

A še ne veste, da volk dlako menja, kože pa ne.

Kako ste vsi dobesedno za luno!!! Spuščate se v neka označevanja naših in vaših, pa nimate pojma kakšni so sploh ti vaši in naš!!! Vsak pošten politik, se na koncu spreobrne v mal manj poštenega, ker je v to skorajda prisiljen. Pa naj bodo na oblasti vaši al pa naši!!! IN SI ŽE ENKRAT PRITE GOR, DA BO BOLŠ TAKRAT, KO SE BO ZAMENJALA CELA GARNITURA TAKO NAŠIH IN VAŠIH!!!!
Sploh pa simpatizerji SDS-ovcev ste najbolj zaslepljen folk. Janša povzdigujete nad oblake, govorite kolk so si LDS-ovci nabral pa pokradl… Pozabljate pa na to kolk si je Janša pokradu z orožjem, pa Depala vas, pa še bi lahko našteval!!!!

Lep dan vsem vašim in našim!!!

Če bi kdorkoli kdaj povedal ali vsaj nakazal, kateri politik je kaj nakral, bi bilo tudi morda dobro oz. pošteno.
Po moji oceni imajo naši politiki prav mizerne plače (navaden prevajalec ali tolmač brez delovnih izkušenj v EU zasluži neto vsaj dvakrat več, kot naši ministri in oba predsednika!), pa tudi premoženja nimajo bogve kaj. Mi lahko prosim kdo navede vsaj enega (1) politika, za katerega bi lahko objektivno trdili, da je premožen. Pa dajte no! Same za lase privlečene bedastoče.
Aja, jaz ne ločim med “našim, vašimi, njihovimi, najinimi, vajinimi, njunimi, mojimi, tvojimi…….”, zato zgoraj povedano velja za vse politike, brez izjeme.

P.S.: Samo ocvirek, tko za gušt: bivši metropolit načeloma najbolj človekoljubne in siromašne cerkve se je prevažal (s šoferjem, seve) v boljšem avtomobilu, kot ga ima velika večina politikov, da o drugih ugodnostih niti ne govorimo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close