Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek LDS JE PADEL!!!!

LDS JE PADEL!!!!

LOL…. :)))))))

Na začetku sem bla tut jst še LDSovka, zdej me je pa počas minil…nobena stranka me ni kej dost pritegnila, ampak važn da se je zamenjalo vse skupi..bomo vidl 🙂

juhuuu!
tud jaz se pridružujem vsem navdušencem nad včerajšnjim dogajanjem.

skrbi me pa eno: LDS-ovci (z dolgimi nosovi) ziher že kaj naklepajo. janša lahko pričakuje precej polen pod nogami

zdaj bi blo najbolje, da bi obelodanil realne podatke o zadolženosti in ostale stat. podatke – seveda, če bi se lahko dokopal do njih

skratka, LDS ziher ne bo mirovala v senci

Ja zanimivo pa je kako nekateri hočejo biti Evropa. SDS ki je zmagal na volitvah nekateri že načrtujejo kako bi ga zrušili. Se vidi da živimo na Balkanu in ne v Evropi. Nekateri ne priznajo poraza tako kot ostala Evropa. Potem se imamo pa za evropejce ma za smejat. Pa nekdo je dal komentar da gre v tujino, ker so zmagali SDS mislim kakšni otroci živijo tukaj v Sloveniji človek sploh ne bi pomislil.

Zaželimo NOVI VLADNI stranki JANEZA JANŠE veliko uspehov in da bi bilo življenje kvalitetnejše kot do sedaj.Da bi le uspešno odpravljali in premagovali napake LDSa.Vso srečo.

Tako je, zaželimo jim srečo in upajmo, da bojo zadeve kej premaknili na bolje, čeprov noben ne pričakuje, da bojo to storili čez noč. Imajo kar nekaj let pred sabo in …potem so spet volitve, ne?

Ja Žan kr prprav se na povišanje plače za 40%, pa stanovanje za par jurjou, pa davkov ti tut ne bo treba več plačvat, pa v trgovini bo tut vse na pol zaston….dej zbut se!

Rdeča jagoda – ne rabiš bit tolk pikra. valjda to noben ne pričakuje. je pa fino, da so komunisti popušili….

in kaj lepega smo doživeli v teh 12 letih?

večjo obremenitev plač, dvig cen nepremičnin v nedogled, razrast korupcije…

rdeča jagoda volja volilcev je SDS zato se ne bunit kle nobeden ne pričakuje čudežev. VOLJA VOLILCEV JE TO RDEČA JAGODA. DEMOKRACIJA TI NI VŠEČ ZGLEDA.

jst sem bla pri nas v volilni komisiji in rezultat pri nas je bil fantastičen,udeležba več kot 70% -55%SDS,LDS samo 10%!!!!!

Pa ne mislim da se bo kaj spremenilo sedaj,a mislite da smo neumni ko mislimo da bodo stanovanja sedaj zastonj pa take reči-pa sej niste pr seb!
Vem da se bodo potrudili,oz.jim dajmo samo malo možnosti,čez noč ne more biti vse drugače,za prve spremembe je potrebno vsaj leto če ne še več.

Rdeča jagoda:napak,ki so jih naredili Ldsovci ne bo možno tako hitro odpraviti.Vso srečo SD in njenemu uspešnemu g.JANEZU JANŠI.Čas je za spremembe na bolje.

JUHUHU

Cestitke vsem “ta pravim”, da smo koncno zmagal!!
( koncno zato, ker so vse tranzicijske drzave to naredile prvi mozni dan, pri nas smo pa dopustili da se je LDS razpasel kot najbolj trdovraten plevel po vseh rodovitnih njivah)

Lep dan “ta pravim”

Zdej bojo še Štajarci po “grosuplsk” zavijal! Bravo!

folk je naveličan sedanje vlade, med katere spadam tudi jaz…. sam niti pod razno pa nisem zato volila SDS… halo!!

se strinjam da je čas za nekaj novega, samo ne pa za te nazadnjake in revanšiste, ki se zavzemajo za verouk v šolah, financiranje cerkve od davkoplačevalcev, nasprotujejo splavu, ne skrivajo svoje homofobije, naivne in neizobražene volilce pa lovijo na obljube, ki so skregane z osnovno makroekonomsko logiko….

Bravo majja!

Končno pozitivne spremembe in Živela PRENOVA.ČESTITKE SDS-u in Janezu Janši.Liberalci zaradi vse večjih napak vam volilci niso več zaupali in prav je tako.Čas je že bil da se umaknete,ker ste delali vedno večje napake in nepravilnosti.To je dejstvo.

Menda se za generalissima Janeza že šiva bela uniforma 😉

NENAIVNA m a j j a vsa cast in slava na vekomaj AMEN

A ti s men rekla naiven volilec??! Na podlagi cesa si se pa ti odlocala, ce smem zvedet

Ves kaj LDS-ovci zdruzite se in odpotujte mal na oddih, nas pa pri miru pustite, da v miru bozjem spijemo en par steklenic penine!!

Ne se nevoščljivo in nesramno vračazi v vojni in povojni čas.Če ste liberalci izgubili krmilo,je to izraz vašega NEUSPEŠNEGA dela in volilci so oblast zaupali SDSu.Skrajni čas je že bil,da se komunistični liberalci umaknete.Dovolj ste zavozili in nakradli.

JA TAKO JE

Lep dan vsem “ta pravim”

Hm, to so rekli tudi , ko je zmagala Hitlerjeva stranka.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ampak janša ni bil nikoli pošten.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

kučan, rop + njegova banda so pa bili???

halo?!

pa si prepričan, da sem jaz liberalec?

Tale menjava je…kako že rečejo “iz dežja pod kap”

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close