LDS JE PADEL!!!!
juhuuu!
tud jaz se pridružujem vsem navdušencem nad včerajšnjim dogajanjem.
skrbi me pa eno: LDS-ovci (z dolgimi nosovi) ziher že kaj naklepajo. janša lahko pričakuje precej polen pod nogami
zdaj bi blo najbolje, da bi obelodanil realne podatke o zadolženosti in ostale stat. podatke – seveda, če bi se lahko dokopal do njih
skratka, LDS ziher ne bo mirovala v senci
Ja zanimivo pa je kako nekateri hočejo biti Evropa. SDS ki je zmagal na volitvah nekateri že načrtujejo kako bi ga zrušili. Se vidi da živimo na Balkanu in ne v Evropi. Nekateri ne priznajo poraza tako kot ostala Evropa. Potem se imamo pa za evropejce ma za smejat. Pa nekdo je dal komentar da gre v tujino, ker so zmagali SDS mislim kakšni otroci živijo tukaj v Sloveniji človek sploh ne bi pomislil.
jst sem bla pri nas v volilni komisiji in rezultat pri nas je bil fantastičen,udeležba več kot 70% -55%SDS,LDS samo 10%!!!!!
Pa ne mislim da se bo kaj spremenilo sedaj,a mislite da smo neumni ko mislimo da bodo stanovanja sedaj zastonj pa take reči-pa sej niste pr seb!
Vem da se bodo potrudili,oz.jim dajmo samo malo možnosti,čez noč ne more biti vse drugače,za prve spremembe je potrebno vsaj leto če ne še več.
folk je naveličan sedanje vlade, med katere spadam tudi jaz…. sam niti pod razno pa nisem zato volila SDS… halo!!
se strinjam da je čas za nekaj novega, samo ne pa za te nazadnjake in revanšiste, ki se zavzemajo za verouk v šolah, financiranje cerkve od davkoplačevalcev, nasprotujejo splavu, ne skrivajo svoje homofobije, naivne in neizobražene volilce pa lovijo na obljube, ki so skregane z osnovno makroekonomsko logiko….
Forum je zaprt za komentiranje.